שמואל1 כתב:Rampel כתב:לא יודע מה לחשוב. גם ריאל וגם מילאנו הן קצת מלכודת דבש כרגע. שני מוקשים שזלזול בהם יכול לחזור אלינו בבומרנג.
מסכים עם אחדש, אנחנו אנדרדוג מובהק בשתי הסדרות ואין מה להיכנס לאופוריה. נכון, אשכרה יש מצב שלגנוב את הסדרה מול כל אחת מהן זה אפשרי, אבל זה ידרוש כדורסל מעולה של מכבי.
מצד שני, אני מסכים עם הקולות שאומרים שאין מה לפחד מריאל (וכאמור, אין מה לזלזל במילאנו).
לכן, ככה או ככה, לא היתי מנסה להפסיד בכוונה ברביעי, כן הייתי מרחיב את הרוטציה ונותן דקות לסורקין, את השאריות ב-1 מחלק שווה בשווה בין ג'ונדי לזיו ואפילו דקות לג'ייק/בלייזר (תלוי מי מהם ירשם). התוצאה לא באמת חשובה פה, יהיה מה שיהיה. בכל מקרה, צריך להסתכל ליריבה בהצלבה בלבן של העיניים.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
ריאל קבוצה הרבה יותר קשה.
קבוצה שיכולה לנצח את מכבי בהיכל, מגרש חוץ קשה וגבוהים מעולים (טברס וגרשון יבוסלה תמיד עושים צרות למכבי).
תוסיף לכך את העובדה שאם נעבור את ריאל נפגוש את ברצלונה בחצי - אני חושב שלהפסיד לפנר זה מאסט ואם לא אז נפספס הזדמנות היסטורית לקחת גביע אירופה שביעי בתולדות המועדון.
דווקא כקבוצה אני לא בטוח שהיא קשה יותר.
כן, הקו הקדמי שלה הוא הטוב באירופה. אבל הקו האחורי שלה רע (ובחיי שאני נחמד. השחקן הכי מעניין שם זה קוזר המזדקן ודק הלא יציב). זה בהשוואה למילאנו, שם מחכים לנו צ'צ'ו ודילייני בקו האחורי, כשמעניין גם באיזה שלב החלטנו לזלזל בקו קדמי שכולל את האניגמה על שם קייל היינס בגיבוי של טראצ'בסקי/טרזוצקי (הפסקתי לעקוב מה ההגייה הנכונה).
שתי הקבוצות קבוצות טובות. שתיהן יגיעו פצועות וחסרות וזה מה שהופך את שתיהן בעיני לוואחד מוקש. לא חושב שהעדיפות למילאנו כזו גבוהה שזה מצדיק להפסיד בכוונה לפנר. בגלל זה אני אומר שיהיה מה שיהיה וצריך לשאול לעשות את הטוב ביותר מול כל יריבה בהצלבה.
לגבי פיינל פור, מוקדם לדבר על זה. ושוב, כל מעבר שלב, בכל מצב, יהיה סנסציוני בעונה הזו (ועלול להגביר את הנזק שלה לטווח ארוך. אסור לשכוח את זה).
אבל גם אם אני זורם איתך, חשבתי שהתבסס פה שהמאצ'אפ שלנו על ברסה עובד. לא הבנתי גם ממתי הקהלים הספרדיים נהיו אימתניים. לדעתי גם בוויזינק (כמו בפורום) תהייה נציגות ישראלית שתדע לתת פייט לקהל הספרדי הלא מרשים בכדורסל. בטח ובטח בסטארק ארנה אם וכאשר.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk