ת'רד המלפפונים 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 22/23 - הקיץ בפתח

הודעהעל ידי omerk » 04 יוני 2022, 17:12

מילוס כתב:הא, לנדסברג והיידיגר זו לא אותה משבצת.. לנדסברג יושב על המשבצת של בלייזר.
אני לא עקבתי אחריו בשנתיים שלוש האחרונות, אבל אחרי מכבי הוא כן נתן עונות די מדהימות בספרד (חמישיית העונה בליגה לא פחות חזקה מהיורוליג) ובטורקיה, כולל איזה 50 נק' על הראש של ברצלונה. יכולות יש, ושוב, בהשוואה לישראלים שיש פה - עולם אחר. יכולות תמיד היו לו, בגרות זה עניין של זמן, וזו עבודה של אנשי מכבי לבדוק את העניין הזה אם זה יהיה הכיוון..

יכול להיות שאתה צודק אני מודה שלא מספיק עקבתי אחרי הקריירה שלו אחרי שיצא ממכבי רק זוכר כמה הוא היה מעצבן אותי בזמנו.

אם זה במקום בלייזר אז אחלה בחלה שיבוא. בלייזר מיצה את עצמו פה.
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 04 יוני 2022, 17:56

RomanR כתב:מכבי הגישה הצעה למאריוס גריגוניס

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
אחרי 3 ימים לפחות זרקו שם, שוב, אפילו בניים דרופינג הם לא מנסים להרשים

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 04 יוני 2022, 18:03

אתם מוותרים על ישראלים פה כאילו שמיקי ברקוביץ קטש וג'מצ'י בשיאם עומדים בתור ורק סופרים את הדקות שמכבי תחתים אותם , גם זיו ובלייזר נראו מצוין כשלא היו במכבי מה לעשות שהלחץ והסגל הארוך פלוס העובדה שהם משחקים גם במפעל הכי איכותי אחרי האנ בי איי גורם להם להיראות פחות טוב או להראות את הרמה האמיתית שלהם תלוי איך מסתכלים על זה , אז ישחררו את זיו בלייזר וג'ייק כהן את מי יביאו במקומם אתם חושבים שיהיה כל כך יותר טוב מהם , זה היכולות ברמות האלה של הכדורסלן הישראלי פחות או יותר זה לא שיש ליאור אליהו כספי וקטש שאפשר להביא מקסימום תומר גינת שאני לא בטוח שיראה הרבה יותר טוב , מכבי תקום או בד'כ תיפול על הזרים שלה ושם צריך לשם שינוי לשבור את הראש איך מביאים שחקנים טובים ורעבים שמתאימים אחד ליד השני ומחפים אחד על החולשות של השני , לא צריך וחסר טעם להוציא אנרגיות יותר מדי על גיק כהן או תומר גינת או עוד איזה ישראלי בינוני .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2022, 19:26

מילוס כתב:הא, לנדסברג והיידיגר זו לא אותה משבצת.. לנדסברג יושב על המשבצת של בלייזר.

לא.
בלייזר 4
לנדסברג 2-3
היידיגר 1-2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2022, 21:06

מה דעתכם על הידיעה הזאת על גריגוניס?
נראה לכם שמכבי רוצה אותו בנוסף לוילבקין או במקום?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי omerk » 04 יוני 2022, 21:10

מקאדו 3 כתב:אתם מוותרים על ישראלים פה כאילו שמיקי ברקוביץ קטש וג'מצ'י בשיאם עומדים בתור ורק סופרים את הדקות שמכבי תחתים אותם , גם זיו ובלייזר נראו מצוין כשלא היו במכבי מה לעשות שהלחץ והסגל הארוך פלוס העובדה שהם משחקים גם במפעל הכי איכותי אחרי האנ בי איי גורם להם להיראות פחות טוב או להראות את הרמה האמיתית שלהם תלוי איך מסתכלים על זה , אז ישחררו את זיו בלייזר וג'ייק כהן את מי יביאו במקומם אתם חושבים שיהיה כל כך יותר טוב מהם , זה היכולות ברמות האלה של הכדורסלן הישראלי פחות או יותר זה לא שיש ליאור אליהו כספי וקטש שאפשר להביא מקסימום תומר גינת שאני לא בטוח שיראה הרבה יותר טוב , מכבי תקום או בד'כ תיפול על הזרים שלה ושם צריך לשם שינוי לשבור את הראש איך מביאים שחקנים טובים ורעבים שמתאימים אחד ליד השני ומחפים אחד על החולשות של השני , לא צריך וחסר טעם להוציא אנרגיות יותר מדי על גיק כהן או תומר גינת או עוד איזה ישראלי בינוני .

שמע בסוף כשלא לוקחים אליפות, גביע או מקום ראשון בעונה הסדירה, כנראה שיש בעיה עם הישראלים. ברור שלמכבי יש עוד מיליון בעיות אבל בשורה תחתונה, חוץ מסורקין מדי פעם, לא קיבלת שוב ערך מוסף או שובר שיוויון מהישראלים וזו בעיה. יכול להיות שהם סטף קארי מחוץ למכבי, אבל אם לא עומדים בלחץ ולא מצליחים לתפקד במערכת עקומה (שלצערי זו עובדה מוגמרת) אז אין מה לעשות איתם פשוט.
omerk

הודעהעל ידי Jack55 » 04 יוני 2022, 22:09

לקחתם רחוק מדי את כל עניין הישראלים, בעיניי, צריכים להיות לנו 6 ישראלים בסגל, כאשר 5 מהם חייבים להיות ברמה של לפחות 5-10 דקות טובות ביורוליג, והאחרון לא בהכרח צריך להיות ברמת יורוליג, אלא גם שחקן טוב לליגה זה בסדר

שחקנים שבעיניי יכולים לתת 5-10 דקות טובות ביורוליג *באופן קבוע* :
לנדסברג, סורקין, גינת, טיוס, בלאט, זוסמן והיידיגר

מעבר לרשימה הזאת אני לא רואה עוד שמות רלוונטיים, יש לנו כבר 2 אצלנו, המטרה של מכבי להחתים לפחות עוד 2 שחקנים מהרשימה, מי שהכי ריאלי לדעתי אלה לנדסברג וגינת, 2 ישראלים שחייבים להיות במכבי, אם יצליחו לשים יד גם על בלאט זה יהיה מבורך

הישראלי האחרון יכול להיות בלייזר/דיבה/מנקו/זיו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 04 יוני 2022, 22:12

felix_r כתב:

לא.
בלייזר 4
לנדסברג 2-3
היידיגר 1-2
בלייזר יותר 3 מ-4. הוא יכול להיות 4 (וגם זה בקושי) רק בליגת הדרדסים.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Rampel » 04 יוני 2022, 22:54

Jack55 כתב:לקחתם רחוק מדי את כל עניין הישראלים, בעיניי, צריכים להיות לנו 6 ישראלים בסגל, כאשר 5 מהם חייבים להיות ברמה של לפחות 5-10 דקות טובות ביורוליג, והאחרון לא בהכרח צריך להיות ברמת יורוליג, אלא גם שחקן טוב לליגה זה בסדר

שחקנים שבעיניי יכולים לתת 5-10 דקות טובות ביורוליג *באופן קבוע* :
לנדסברג, סורקין, גינת, טיוס, בלאט, זוסמן והיידיגר

מעבר לרשימה הזאת אני לא רואה עוד שמות רלוונטיים, יש לנו כבר 2 אצלנו, המטרה של מכבי להחתים לפחות עוד 2 שחקנים מהרשימה, מי שהכי ריאלי לדעתי אלה לנדסברג וגינת, 2 ישראלים שחייבים להיות במכבי, אם יצליחו לשים יד גם על בלאט זה יהיה מבורך

הישראלי האחרון יכול להיות בלייזר/דיבה/מנקו/זיו

קודם כל, אני לא בטוח שאף אחד מהרשימה הזו יכול לתת תפוקה ביורוליג *באופן קבוע*.

לנדסברג - כבר הוכיח שהוא לא יציב מספיק פעמים. אלא אם מדברים על האין הגנה שלו. זה אכן יציב אצלו. מילוס רשם שגורמים מקצועיים במכבי צריכים לבדוק אם לעת זקנה הוא יותר בוגר, בשל ויציב.. ואני שואל, מי יבדוק? אבי אבן? פחחחחחח

טיוס - כל סוגיית שריר החשק שבטח לא תשתפר לעת זיקנה.

גינת - בעיני יכול להתאים. אבל הוא לא רוצה להיות פה. ומי שלא רוצה, לא צריך.

בלאט וזוסמן - תחת חוזה באלבה, עם פוטנציאל לרפרנס לערך של גינת.

סורקין והיידיגר - עם כל הכבוד, לא באמת הוכיחו שהם בשלים לתת תפוקה יציבה ברמת יורוליג. בטח לא היידיגר.
כן צריך לקוות שלפחות אחד מהם יעשה את הצעד ויוכל לתת תרומה ברמה הזאת ברמת רוטציה.

ישראלי שלא ציינת פה וצריך לתת לו צ'אנס על חשבון ג'ייק "חמאה" כהן הוא טי ג'יי ליף. הוא אמנם חולם NBA, אבל זה לא יקרה. יותר מדי אנשים שם בטראומה ממנו ופירוק לגורמים של דרדסים סינים זה ממש ממש לא מרשים מספיק. מבחינתנו, כנראה שאין ישראלי טוב ממנו לעמדות הפנים. אולי להוציא את גינת. התשובות ביורובאסקט הקרוב.

בכל אופן וצריך שזה יהיה ברור, לאור החוקים של ליגת הפח שמכתיבים את שיטת בניית הסגל, מכבי צריכה לפחות 2 ישראלים שיכולים לתרום איכשהו ברמת היורוליג. לא היידיגר, לא ליף וגם לא סורקין לא מוכחים כישראלים שיכולים לתרום ברמות האלו ובטח שלא בצורה יציבה. עם זאת, להישאר עם האשפה הקיימת (זיו את ג'ונדי), כלומר, לנסות את אותו הדבר ולצפות לדברים שונים, זו פשוט אי שפיות. כמובן שרצוי שמכבי תדע להעמיד לפחות את הישראלים הטובים ביותר. אבל היות וזה לא המצב (והפתרונים בשדרה המקצועית של מכבי), נמשיך להמר ולקוות.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2022, 23:04

Rampel כתב:
felix_r כתב:

לא.
בלייזר 4
לנדסברג 2-3
היידיגר 1-2

זאת בדיוק הבעיה שלו, שהוא 4 אבל אנדר-סייז. אם אתה שם אותו ב-3 הוא מוגבל, כי אין לו הובלת כדור וחדירה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Rampel » 04 יוני 2022, 23:13

felix_r כתב:
Rampel כתב:
felix_r כתב:

לא.
בלייזר 4
לנדסברג 2-3
היידיגר 1-2

זאת בדיוק הבעיה שלו, שהוא 4 אבל אנדר-סייז. אם אתה שם אותו ב-3 הוא מוגבל, כי אין לו הובלת כדור וחדירה.
הכל נכון. בואו נחסוך את הדיון על בלייזר, זה שחקן לליגה ותו לא. הוא יכול להיות פה או לא להיות פה. אין מה להרחיב.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי felix_r » 04 יוני 2022, 23:15

עזוב, מה אתה אומר על השמועה בקשר לגריגוניס
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 04 יוני 2022, 23:31

בעניין לנדסברג - אין מה להגיד, זה שאין מי שיעשה זה נכון. וזה נכון לגבי כל שחקן. לכן אחנו שומעים בכל אמצע עונה שחדר ההלבשה מבולגן (ולא כי המנקה דפקה ברז).

מה שמדהים, בהקשר למה שכתבת, זה שגם גינת, גם זוסמן, בלאט, גם ליף - היו נמצאים במכבי כבר לפני שנה-שנתיים וגם מחר - אם הם רק היו רוצים. הם לא רוצים. ואנחנו מדברים על שחקנים שעד עכשיו לא הוכיחו שהם יותר מרמת יורוקאפ..
זה עניין של מוניטין שלילי שרץ קדימה..
תהיו בטוחים שכסף זו ממש לא הבעיה היחידה של מכבי עם זרים שבורחים בין הידיים.
מילוס

הודעהעל ידי Rampel » 04 יוני 2022, 23:57

מילוס כתב:בעניין לנדסברג - אין מה להגיד, זה שאין מי שיעשה זה נכון. וזה נכון לגבי כל שחקן. לכן אחנו שומעים בכל אמצע עונה שחדר ההלבשה מבולגן (ולא כי המנקה דפקה ברז).

מה שמדהים, בהקשר למה שכתבת, זה שגם גינת, גם זוסמן, בלאט, גם ליף - היו נמצאים במכבי כבר לפני שנה-שנתיים וגם מחר - אם הם רק היו רוצים. הם לא רוצים. ואנחנו מדברים על שחקנים שעד עכשיו לא הוכיחו שהם יותר מרמת יורוקאפ..
זה עניין של מוניטין שלילי שרץ קדימה..
תהיו בטוחים שכסף זו ממש לא הבעיה היחידה של מכבי עם זרים שבורחים בין הידיים.
זו הנקודה המביכה באמת בכל הסיפור. כדי שנרצה שזרים יחזרו להעדיף להגיע למכבי בגלל הטבות שיש למכבי להציע על פני הפרש של כמה אלפי דולרים (בתנאי שזה ההפרש כמובן), כדאי שקודם כל ישראלים יחזרו לרצות להיות פה. כי זה ממש לא המצב.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Rampel » 05 יוני 2022, 00:00

felix_r כתב:עזוב, מה אתה אומר על השמועה בקשר לגריגוניס
שאם יש בה שמץ אמת, אפשר לסגור את הבסטה. בלי שום קשר לגריגוניס, להתאמה שלו ליד סקוטי אם בכלל ועם כל הכבוד לו כשחקן, אם מדברים עם שחקן לפני שיש מאמן, לא השתנה פה שום דבר וממשיכים קודם כל לזרוק שמות ולספר שהם מצסק"א כדי להביא מנויים ולא כדי לבנות קבוצה מנצחת. טפי על ההנעלה הזו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי where is the love? » 05 יוני 2022, 00:16

בקבוצה של האוהדים של מכבי תל אביב גם העלו שלא יכול להיות שיגישו הצעה לפני מאמן.
יש כמה שטוענים שם שפראסוביץ צפוי לסגור.
אם אני עושה אחד ועוד אחד... אני חושב שפראסוביץ הוא שם שמתאים מאוד להנהלה להביא.

אני זוכר ב 2006 ויטוריה שלו הייתה מצויינת, נצחה בסדרה הטוב מ 3 אז...את פנאתינייקוס ופגשה אותנו בחצי הגמר. אבל בחצי הגמר לא אימן, הייתה לו איזה בעיה בריאותית.
היה לו עונה טובה בולנסיה ועד עונה טובה ב 2016...
מדובר באיש שמבין כדורסל ..
השאלה האם הוא באמת יכול להוביל כאן משהו או שמדובר בעוד יסמן של ההנהלה ושל ניקולה ? ואגב אם כבר מדובר בקרואטיה, למה שמכבי לא ילכו על האזוניה?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Rampel » 05 יוני 2022, 00:35

הזוניה בדרך לריאל. גם דזנאנן מוסא, יקיר הפורום, מקושר לריאל.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Adam » 05 יוני 2022, 01:14

אידיאלי שפראסוביץ' יגיע לפה כשפסקוול וטרינקיירי לא מסכימים לבוא. על הנייר הוא באמת נמצא בדרג הבכיר של המאמנים באירופה, אבל כמו שציינתי כבר קודם, הוא מזכיר לי מדי את יאניס בסגנון המשחק שלו לדעתי.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 05 יוני 2022, 01:43

Rampel כתב:
felix_r כתב:עזוב, מה אתה אומר על השמועה בקשר לגריגוניס
שאם יש בה שמץ אמת, אפשר לסגור את הבסטה. בלי שום קשר לגריגוניס, להתאמה שלו ליד סקוטי אם בכלל ועם כל הכבוד לו כשחקן, אם מדברים עם שחקן לפני שיש מאמן, לא השתנה פה שום דבר וממשיכים קודם כל לזרוק שמות ולספר שהם מצסק"א כדי להביא מנויים ולא כדי לבנות קבוצה מנצחת. טפי על ההנעלה הזו.

תן לי לעודד אותך :)
יש אפשרות תאורטית, שכולנו היינו רוצים שתהיה אמתית, שפאסקוול סגר במכבי, אבל לא מגלים את זה עד אשר הוא לא יסיים את סדרת הגמר נגד צסקא.

:alan:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 יוני 2022, 11:40

#יום4 בעונת המלפפונים, אף מאמן ושחקן לא חתמו במכבי

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר