Jack55 כתב:לקחתם רחוק מדי את כל עניין הישראלים, בעיניי, צריכים להיות לנו 6 ישראלים בסגל, כאשר 5 מהם חייבים להיות ברמה של לפחות 5-10 דקות טובות ביורוליג, והאחרון לא בהכרח צריך להיות ברמת יורוליג, אלא גם שחקן טוב לליגה זה בסדר
שחקנים שבעיניי יכולים לתת 5-10 דקות טובות ביורוליג *באופן קבוע* :
לנדסברג, סורקין, גינת, טיוס, בלאט, זוסמן והיידיגר
מעבר לרשימה הזאת אני לא רואה עוד שמות רלוונטיים, יש לנו כבר 2 אצלנו, המטרה של מכבי להחתים לפחות עוד 2 שחקנים מהרשימה, מי שהכי ריאלי לדעתי אלה לנדסברג וגינת, 2 ישראלים שחייבים להיות במכבי, אם יצליחו לשים יד גם על בלאט זה יהיה מבורך
הישראלי האחרון יכול להיות בלייזר/דיבה/מנקו/זיו
קודם כל, אני לא בטוח שאף אחד מהרשימה הזו יכול לתת תפוקה ביורוליג *באופן קבוע*.
לנדסברג - כבר הוכיח שהוא לא יציב מספיק פעמים. אלא אם מדברים על האין הגנה שלו. זה אכן יציב אצלו. מילוס רשם שגורמים מקצועיים במכבי צריכים לבדוק אם לעת זקנה הוא יותר בוגר, בשל ויציב.. ואני שואל, מי יבדוק? אבי אבן? פחחחחחח
טיוס - כל סוגיית שריר החשק שבטח לא תשתפר לעת זיקנה.
גינת - בעיני יכול להתאים. אבל הוא לא רוצה להיות פה. ומי שלא רוצה, לא צריך.
בלאט וזוסמן - תחת חוזה באלבה, עם פוטנציאל לרפרנס לערך של גינת.
סורקין והיידיגר - עם כל הכבוד, לא באמת הוכיחו שהם בשלים לתת תפוקה יציבה ברמת יורוליג. בטח לא היידיגר.
כן צריך לקוות שלפחות אחד מהם יעשה את הצעד ויוכל לתת תרומה ברמה הזאת ברמת רוטציה.
ישראלי שלא ציינת פה וצריך לתת לו צ'אנס על חשבון ג'ייק "חמאה" כהן הוא טי ג'יי ליף. הוא אמנם חולם NBA, אבל זה לא יקרה. יותר מדי אנשים שם בטראומה ממנו ופירוק לגורמים של דרדסים סינים זה ממש ממש לא מרשים מספיק. מבחינתנו, כנראה שאין ישראלי טוב ממנו לעמדות הפנים. אולי להוציא את גינת. התשובות ביורובאסקט הקרוב.
בכל אופן וצריך שזה יהיה ברור, לאור החוקים של ליגת הפח שמכתיבים את שיטת בניית הסגל, מכבי צריכה לפחות 2 ישראלים שיכולים לתרום איכשהו ברמת היורוליג. לא היידיגר, לא ליף וגם לא סורקין לא מוכחים כישראלים שיכולים לתרום ברמות האלו ובטח שלא בצורה יציבה. עם זאת, להישאר עם האשפה הקיימת (זיו את ג'ונדי), כלומר, לנסות את אותו הדבר ולצפות לדברים שונים, זו פשוט אי שפיות. כמובן שרצוי שמכבי תדע להעמיד לפחות את הישראלים הטובים ביותר. אבל היות וזה לא המצב (והפתרונים בשדרה המקצועית של מכבי), נמשיך להמר ולקוות.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk