מסכים לגמרי עם הכיוון הזה. כמובן ששוב, הכל מסויג עד שנראה מי המאמן.A.Parker כתב:אז ככה...
כמובן שהייתי שומר על הליבה של ווילבקין (הסופרסטאר היחיד בקבוצה, שממש לא אחראי לאיך שהיא משחקת) + אוואנס (שחקן נהדר עם אפסייד עצום). במקרה של הראשון עדיף לסרב לכל פיצוי שייתנו, במקרה של השני - לנצל את סיום העונה הרעה כדי להאריך את החוזה ולבטל את אופציות היציאה המטופשות.
לאחר מכן הייתי מתפנה כמובן לעמדת הרכז (איזו? זו שמכבי מפקירה בקביעות?)
מבחינתי העדיפות היא לשחקן שישלים את ווילבקין: שומר איכותי ומנהל משחק טוב. לורנזו בראון אופציה טובה מאוד. גם פיירה הנרי. הראשון יותר אתלט, השני מהיר מאוד ויכול להיות שדווקא יתאים יותר. בכל מקרה הגעה של מי מהם תהיה שיפור משמעותי להזנחה המתמשכת של העמדה הזאת.
עמדה 3 - קשה לי לנקוב בשמות ספציפיים, גם נראה לי פחות קריטי. כן הייתי בודק לעומק את היליארד. גם ג'סטין אנדרסון יכול להיות נחמד כמחליף 3-4 הגנתי.
עמדה 4 - צריך מישהו עם הגנה טובה ויכולת קליעה. ההיתי מנסה לנצל את המצב כדי להחתים את פולונארה. נכשל בפנר, אבל בשנה השניה בבאקסוניה היה מה-4 הטובים באירופה.
עמדה 5 - ג'ונתן מוטלי צריך להיות חזק ברשימה: פוסט אפ לא רע, אתלטיות, קליעה. סוג של 4-5, אבל לדעתי לגמרי יכול לקחת את זה על עצמו. לאור עזיבתו של זיזיץ', המחליף לגמרי יכול להיות אונואקו. ריסקי, אבל יכול להשתלם בגדול.
ישראלים - להעיף את זיו, בלייזר וג'ונדי, להחזיר את היידיגר. להחתים את גינת/ליף (אפילו שניהם אם העלות נמוכה, אבל קשה להאמין). להחזיר את לנדסברג.
משהו כזה:
בראון/הנרי, אוואנס
ווילבקין, היידיגר
היליארד, אנדרסון, לנדסברג
פולונארה, גינת
מוטלי, אונואקו, סורקין
לגבי עמדה 4 - לא שיש לי בעיה עם פולונארה עם קו קדמי של מוטלי ואונוואקו (ובעיני שאלת הסנטר הפותח ביניהם פתוחה), אני אישית הייתי רוצה פה את מיקי לפני פולונארנה.
הוא הוכיח העונה תחת פסקוואל (ובעיני גם לצד בוקר בחימקי עונה קודם לכן), אחרי שהיו פה כאלו שהטילו בזה ספק, שהוא לחלוטין 4/5 ושהוא מסוגל לשחק בשתי העמדות ולהיות אפקטיבי בשתיהן, בשני צידי הפרקט (אם כבר החסרון שלו בסייז הופך אותו יותר ל-4). הוא גבוה מגוון שיתרום ביותר אספקטים ומספק גם אתלטיות בשני צידי הפרקט שמתורגמת למטריה אווירית. וכאמור הוא מסוגל גם לשחק בעמדה 5 במידת הצורך ולתת קצת ניסיון יורוליג בעמדה הזו.
ולגבי הישראלי בעמדה 4 - היות וגינת כנראה לא יהיה פה אלא אם יקבל הצעה שעם כל הכבוד הוא לא ראוי לה, יותר ריאלי לסמן ולכוון לטי ג'יי ליף.
בעמדת הקומבו המחליף - לא מכיר כל כך את אנדרסון אז אני לא רוצה לשפוט. הייתי חושב גם על בונזי קולסון.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk