06 יוני 2022, 12:37
מסכים לגמרי עם הכיוון הזה. כמובן ששוב, הכל מסויג עד שנראה מי המאמן.A.Parker כתב:אז ככה...
כמובן שהייתי שומר על הליבה של ווילבקין (הסופרסטאר היחיד בקבוצה, שממש לא אחראי לאיך שהיא משחקת) + אוואנס (שחקן נהדר עם אפסייד עצום). במקרה של הראשון עדיף לסרב לכל פיצוי שייתנו, במקרה של השני - לנצל את סיום העונה הרעה כדי להאריך את החוזה ולבטל את אופציות היציאה המטופשות.
לאחר מכן הייתי מתפנה כמובן לעמדת הרכז (איזו? זו שמכבי מפקירה בקביעות?)
מבחינתי העדיפות היא לשחקן שישלים את ווילבקין: שומר איכותי ומנהל משחק טוב. לורנזו בראון אופציה טובה מאוד. גם פיירה הנרי. הראשון יותר אתלט, השני מהיר מאוד ויכול להיות שדווקא יתאים יותר. בכל מקרה הגעה של מי מהם תהיה שיפור משמעותי להזנחה המתמשכת של העמדה הזאת.
עמדה 3 - קשה לי לנקוב בשמות ספציפיים, גם נראה לי פחות קריטי. כן הייתי בודק לעומק את היליארד. גם ג'סטין אנדרסון יכול להיות נחמד כמחליף 3-4 הגנתי.
עמדה 4 - צריך מישהו עם הגנה טובה ויכולת קליעה. ההיתי מנסה לנצל את המצב כדי להחתים את פולונארה. נכשל בפנר, אבל בשנה השניה בבאקסוניה היה מה-4 הטובים באירופה.
עמדה 5 - ג'ונתן מוטלי צריך להיות חזק ברשימה: פוסט אפ לא רע, אתלטיות, קליעה. סוג של 4-5, אבל לדעתי לגמרי יכול לקחת את זה על עצמו. לאור עזיבתו של זיזיץ', המחליף לגמרי יכול להיות אונואקו. ריסקי, אבל יכול להשתלם בגדול.
ישראלים - להעיף את זיו, בלייזר וג'ונדי, להחזיר את היידיגר. להחתים את גינת/ליף (אפילו שניהם אם העלות נמוכה, אבל קשה להאמין). להחזיר את לנדסברג.
משהו כזה:
בראון/הנרי, אוואנס
ווילבקין, היידיגר
היליארד, אנדרסון, לנדסברג
פולונארה, גינת
מוטלי, אונואקו, סורקין
06 יוני 2022, 12:41
06 יוני 2022, 12:53
06 יוני 2022, 12:56
06 יוני 2022, 13:42
06 יוני 2022, 13:44
06 יוני 2022, 13:46
06 יוני 2022, 13:47
06 יוני 2022, 14:18
מילוס כתב:רק לא בחדר סגור
06 יוני 2022, 14:37
06 יוני 2022, 14:44
Jack55 כתב:אגב מעניין אותי לדעת, מה דעתכם אותי על כיוון של אנטה טומיץ מהספסל?
06 יוני 2022, 14:52
Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
2.06 עם סייז מעולה, נתן עונת בכורה מצוינת בז'לגיריס של 9 נק' 6.6 ריב', מדד 13 וכמעט חסימה בממוצע למשחק
06 יוני 2022, 15:09
לא רע בכלל ועוד באילת מאוד התלהבתי ממנו. אבל שוב, לא כסנטר מוביל.Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
2.06 עם סייז מעולה, נתן עונת בכורה מצוינת בז'לגיריס של 9 נק' 6.6 ריב', מדד 13 וכמעט חסימה בממוצע למשחק
06 יוני 2022, 15:22
Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
06 יוני 2022, 15:30
ומוסיף שזה היה בקבוצה הכי גרועה ביורוליג. ובליגה ובסידרה האיומה של זלגריס שהובסה בחצי הגמר אני רואה שהוא לא בדיוק היה דומיננטי. לא שחלילה מאשים אותו אבל כמו שנאמר תלוי הרבה במחיר ובסגל שמסביבו.Mitelka כתב:לא רע בכלל ועוד באילת מאוד התלהבתי ממנו. אבל שוב, לא כסנטר מוביל.Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
והוא בסוף סוג של טאריק בלאק עם סיומות חזקות מתחת לטבעת אבל התקפית שום דבר מעבר.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
06 יוני 2022, 16:15
עידן כתב:Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
תלוי באיזה סכום, ובתנאי שהוא יבוא על תקן סנטר מחליף כשיש לך סנטר בכיר בחמישייה שמשלים אותו, אחרת זו שוב בנייה עקומה שתמשיך להוביל את מכבי למקומות 12-14.
Mitelka כתב:ומוסיף שזה היה בקבוצה הכי גרועה ביורוליג. ובליגה ובסידרה האיומה של זלגריס שהובסה בחצי הגמר אני רואה שהוא לא בדיוק היה דומיננטי. לא שחלילה מאשים אותו אבל כמו שנאמר תלוי הרבה במחיר ובסגל שמסביבו.Mitelka כתב:לא רע בכלל ועוד באילת מאוד התלהבתי ממנו. אבל שוב, לא כסנטר מוביל.Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
כסנטר שני עם תמחור סביר זה בסדר.
06 יוני 2022, 18:12
Jack55 כתב:עידן כתב:Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
תלוי באיזה סכום, ובתנאי שהוא יבוא על תקן סנטר מחליף כשיש לך סנטר בכיר בחמישייה שמשלים אותו, אחרת זו שוב בנייה עקומה שתמשיך להוביל את מכבי למקומות 12-14.Mitelka כתב:ומוסיף שזה היה בקבוצה הכי גרועה ביורוליג. ובליגה ובסידרה האיומה של זלגריס שהובסה בחצי הגמר אני רואה שהוא לא בדיוק היה דומיננטי. לא שחלילה מאשים אותו אבל כמו שנאמר תלוי הרבה במחיר ובסגל שמסביבו.Mitelka כתב:לא רע בכלל ועוד באילת מאוד התלהבתי ממנו. אבל שוב, לא כסנטר מוביל.Jack55 כתב:ג'וש ניבו לא יחתום באנדולו בסופו של דבר, מכבי צריכים להתנפל עליו
כסנטר שני עם תמחור סביר זה בסדר.
מסכים לגמריי עם שניכם, בעיניי עד סכום של 500K זה בסדר גמור, בעיניי מכבי צריכים להחליט אם בינו לבין אונואקו כסנטר מחליף
אבל בשום פנים ואופן לא כסנטר פותח
06 יוני 2022, 18:56
06 יוני 2022, 21:04
Adam כתב:אונואקו עדיף בעיניי על ג'וש ניבו. כמובן שכסנטר מחליף.
06 יוני 2022, 21:17
שמוליק כתב:Adam כתב:אונואקו עדיף בעיניי על ג'וש ניבו. כמובן שכסנטר מחליף.
תראה לי סנטר דומיננטי ממנו להוציא טאברס. היחידי שאנווקו היה ראוי להיות לו למחליף הוא סופו בשיאו.
אם זיזיץ היה נשאר, הוא היה מחליף לאנואקו. צריך להחתים את הדבר הזה ל 5 שנים.