Rampel כתב:איפה ראית את זה?felix_r כתב:הסוכן של פסקואל ממשיך להכחיש
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תקרא ב-sports.ru
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Rampel כתב:איפה ראית את זה?felix_r כתב:הסוכן של פסקואל ממשיך להכחיש
הכחיש סיכום, אבל לא הכחיש עזיבה.felix_r כתב:Rampel כתב:איפה ראית את זה?felix_r כתב:הסוכן של פסקואל ממשיך להכחיש
תקרא ב-sports.ru
גק55 זה מהסרטוניםwhere is the love? כתב:המשתמש ג'ק 55 זה אראל מהסרטונים ?
אם כן ואם לא,ציינת שפסקאל אולי יוכרז מחר במוצאי שבת. לדעתך יש סיכוי ?
חברים וחברות אתם חייבים להבין אני שנים על גבי שנים פשוט רוצה שיהיה מאמן טוב למכבי, יצליח או לא יצליח זה עוד נראה. אבל פעם אחת שיהיה משהו כמו שצריך, משהו שיכול באמת לקדם את הקבוצה .
חשוב תוצאות והישגים, אבל חשוב לי כאוהד גם הדרך, לראות כדורסל, שיטה, תרגילים, גם אם מפסידים. לא לראות אוסף שאינו מחובר לעצמו.
מאז בלאט שעזב הגיע גודס, בעונה הראשונה היה לא רע אבל גם לא מספיק טוב, נשאר אחרי איבוד האליפות ומכבי רק רצתה להפטר ממנו, ואז הגיע ז'אן טבק הנוראי. אני הפסקתי ללכת למשחקים והעדפתי שהם יפסידו, הם ביישו את עצמם ולא עלו לשלב הבא, ירדו ליורוקאפ וגם שם הפסידו. ואני זוכר שהפסידו לראשון וידעתי שמכבי ילכו על מאמן אחר, גם אז רציתי שהם יפסידו.
מכבי הביאה את אדלשטיין שחבבתי אבל לפני שהבנתי משהו הם הוציאו אותו מהר. אז חשבתי שיש להם מאמן ביד, אם אני לא טועה פסקל היה פנוי...אבל הם הלכו על רמי הדר שבכלל לא אהבתי, גם רציתי שיפסידו עד שהגיע תבוסה לכוכב האדום בחוץ, משחק שבו מכבי לא הגיע אפילו םעם אחת לקו !!!
ליאור ליובין בחור טוב ניסה לעמוד כמו שצריך באותה תקופת מעבר. אני זוכר שרמי הדר ניצח את זלגיריס בחוץ, אז גרשון חשב שמכבי נוסעת לליטא ותחזור עם שאראס... אבל אנחנו חזרנו עם רמי הדר. ואז הייתה תקווה של צביקה שרף סוף דצמבר , הלכתי לישון בתקווה לשרף והתעוררתי עם בגאצקיס. גם שם רציתי שיפסידו... הגיע סוף העונה הגיע שיבק שגם הפסיד בחצי גמר לחיפה. יוני 2017, כל כך שמחתי שהם הפסידו אחרי כל הרוע שההנהלה והצוות המקצועי עשה. אז התחילו לדבר על בלאט שכמובן מאוד אהבתי והערכתי, היו כמה ימים של סף חתימה עד שזה נפל. חזרנו לספאחיה שגם אותו לא אהבתי מהקדנציה הראשונה. התחילו לא רע אבל אחר כך הפסידו הרבה, מכבי שמה את פארגו שהביא את האליפות ושלח אותנו לעוד עונת בלהו. עם ספאחיה שזה היה רק עניין של זמן עד שיעזוב. אז מכבי סימנה את יאניס שהכרתי באופן כללי ולא יותר מדי. יאניס שיקם את המועדון ושנה לאחר מכן החזיק בקבוצת הגנה שעשתה עונה יפה עד הקורונה. בשנה שלאחר מכן בקורונה מכבי שוב נכשלה, לא היו תרגילים לא הייתה שיטה....גם בשנה הזאת לא היה כלום... ואחר כך קבלנו את אבי אבן.
ההפסד להרצליה צרם מאוד אבל בעיני הוא היה רגע אדיר של שמחה, כי זה עוד כשלון שנרשם על ההנהלה.עדיף מאשר נצחון מקרי והיו מוכרים לנו שמכבי הייתה עולה לטופ 8 גפ עם הרוסיות והיו משאירים את אבי אבן לעוד שנה.
ואז הגיעו השמועות במהלך העונה טרנקיירי שאני ממש אוהב ופסקל... נשארנו עם פסקל כמועמד, היו גם דיבורים על פרסוביץ....
ועכשיו השבוע הזה חלה התקדמות עם פסקל ולראשונה יכול להיות למכבי מאמן כדורסל אמיתי, בעל שיטה, תרגילים, אופי ולא עוד יס מן... אך אני כל הזמן חששתי שמכבי לא יתנו לו את מבוקשו.
כנראה שהדברים התקדמו ואני כל כך מתפלל ומקווה שפסקל יבוא לאמן כאן . אני כל הזמן בודק חושב חושש...מדבר עם אנשים בעבודה.... רק רוצה שיגיע מאמן מנוסה טוב ולא עוד יס מן של ההנהלה.
מה אני אגיד אני מאחל לי ולכם ולמכבי ימים טובים ובריאים וכמובן מאחל שחביאר פסקואל יבוא לכאן בעזרת השם.
איני יכול לעמוד במתח ובלחץ, כל הודעה אני נבהל ואנחנו מקווים להודעה רשמית.
אמן שזה יסתדר, אני כבר לא מחזיק מעמד.
להתחשב בעובדה שאוברדוביץ כרגע לא ביורוליג ו-ולאסו אחרי אירוע רפואי, גם מנקודת מבט אובייקטיבית קשה למצוא רשימת טופ 4 שהוא לא נמצא בה (מבחינתי הטופ 4 זה טאנקיירי, שאראס, פסקוואל, מסינה, לא בסדר הזה). בדירוג מלפני 4 שנים של יורוהופס הוא דורג חמישי *משנת 2000* מקום אחד מתחת לגרשון, 3 מעל בלאט. הוא היה בן 45 ביום של הדירוגגל גל כתב:היום עודד קטש אמר שפסקוואל בין 2 המאמנים האהובים עליו והטובים באירופה .
דרך אגב הוא רק בן 49 והספיק לעבור המון שנים ביורוליג
מביא קבוצות לפלייאוף קבוע וזכה כבר ביורוליג פעם אחת .
זניט שלו בשנתיים האחרונות הייתה קבוצה פשוט מעולה , מאמין שבמכבי יהיו לו את הכלים להצליח יותר.
Jack55 כתב:עד שאין הכרזה סופית ממכבי, שום דבר אף פעם לא סופי ב100%, זה דבר ראשון
אני אף פעם לא אזרוק פה סתם הערות לאוויר בשביל לשגע אתכם, אם אמרתי משהו זה כי שמעתי את זה ממקום אמין שכבר אמר לי דברים גדולים בעבר (ימים לפניי שפורסמו) והם אכן קרו
מה שאני יכול להגיד זה קצת להרגיע את הרוחות ושלי לא אמרו שום דבר אחר מאז מה שכתבתי פה היום בצהריים, מאמין שתהייה הכרזה במוצ"ש או בתחילת שבוע
מה שכן, צריך לקרות משהו באמת חריג בשביל שבסופו של דבר פסווקאל לא יהיה פה.
מצד שני, מזכיר שבקיץ 2017 כל התקשורת כבר חגגה את ההגעה של בלאט ובשנייה האחרונה הכל התפוצץ
עכשיו זאת לא אותה סיטואציה לפי מה ששמעתי, כי הבנתי שהגיעו להבנות עם כל הצדדים (גם עם זניט וגם עם פסקוואל), אבל שוב הכל יכול להיות תמיד
גם אני במתח כמו כולם להודעה הרשמית, מה שכן בטוח לפי הדברים בשטח, זה שביום-יומיים-שלושה הקרובים נדע כבר סופית ממכבי אם הוא מגיע או שהייתה פאשלה בדקה ה99
אבל שוב, אפשר לגמרי להיות אופטימיים
גל גל כתב:לא מאמין שמאמן כזה יבוא לפה בלי תנאים מסויימים ותקציב שחקנים מסויים
גל גל כתב:השאלה אם פסקוואל הוא מאמן שיכול לעבוד בתקציבים יחסית נמוכים ולהוציא את המקסימום מהקבוצה שלו כמו בלאט לצורך העניין.
מילוס כתב:גל גל כתב:השאלה אם פסקוואל הוא מאמן שיכול לעבוד בתקציבים יחסית נמוכים ולהוציא את המקסימום מהקבוצה שלו כמו בלאט לצורך העניין.
טרינקיירי הוא דוגמא למה שאתה מתאר, לא בטוח שבלאט כזה.
היו לבלאט די הרבה כשלונות עם תקציבים בינוניים שאף אחד לא זוכר..
זה נחמד הרומנטיקה הזו של כסף קטן והישגים גדולים כנגד כל הציפיות, אבל בפועל לדברים האלה יש תקרת זכוכית מאוד מוגבלת (פלייאוף, פיינל פור פעם בעשור).
אם המטרה היא להשקיע במאמן כדי לשדרג את הקבוצה, צריך לתת לו כלים (תקציב, אוטוריטה מעטפת מקצועית) ולא לסמוך רק על איכויות ניהול המשחק שלו או איזה תרגיל קסמים.
Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי
אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר
מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי
אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר
מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים