11 יוני 2022, 14:20
11 יוני 2022, 14:27
עכשיו פרסו והטורקים בטוויטר בהתנפלות דיווחים שפנרבחצ'ה בעקבותיו. כבר עשו אנילזות על איך ישתלב שם, מה יתן וכו...Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי
אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר
מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
11 יוני 2022, 14:30
מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
11 יוני 2022, 14:38
11 יוני 2022, 14:41
Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
אתה יכול להוריד ממנו כמה שאתה רוצה. העובדה היא שמדובר בסנטר מודרני, צעיר (בן 25) שמסוגל לתרום בשני צידי הפרקט, שזוכה להצעות מקבוצות יורוליג נוספות ולהתעניינות ומעקב מקבוצות NBA.
אגב, הוא לא שיחק אותה בליגה ספרדית, אבל הוא לגמרי שיחק אותה בליגה האדראיטית שנה שעברה כן?
אז אולי, יש סיכוי, שאתה מפספס משהו?
בעיני, זו הצעה ראויה ופספוס שלו לקבוצת יורוליג אחרת עלולה להיות פה בכייה עתידית ברמת פספוס קלייבורן.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
11 יוני 2022, 14:43
מקאדו 3 כתב:Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
אתה יכול להוריד ממנו כמה שאתה רוצה. העובדה היא שמדובר בסנטר מודרני, צעיר (בן 25) שמסוגל לתרום בשני צידי הפרקט, שזוכה להצעות מקבוצות יורוליג נוספות ולהתעניינות ומעקב מקבוצות NBA.
אגב, הוא לא שיחק אותה בליגה ספרדית, אבל הוא לגמרי שיחק אותה בליגה האדראיטית שנה שעברה כן?
בעיני, זו הצעה ראויה ופספוס שלו לקבוצת יורוליג אחרת עלולה להיות פה בכייה עתידית ברמת פספוס קלייבורן.
אוקיי זכותך לחשוב ככה , אגב הדעה שלי עליו היא דווקא בגלל סיגנון המשחק שלו שמזכיר לי מין דאור פישר משודרג , ממה שראיתי משחק הפנים שלו מאודלא מלוטש , הוא משחק עם הפנים לסל בעיקר וזורק הרבה מבחוץ אומנם באחוזים טובים אבל אני פחות מתחבר לסגנון הזה סורי , כסנטרשני אולי כן אבל מכבי לא תשלם כזה סכום לשחקן מחליף , הוא לא יכול עדיין להחזיק עמדה 5 כסנטר מוביל בקבוצה כמו מכבי שהתקציב שלה מוגבל .
11 יוני 2022, 14:43
מקאדו 3 כתב:Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
אוקיי זכותך לחשוב ככה , אגב הדעה שלי עליו היא דווקא בגלל סיגנון המשחק שלו שמזכיר לי מין דאור פישר משודרג , ממה שראיתי משחק הפנים שלו מאודלא מלוטש , הוא משחק עם הפנים לסל בעיקר וזורק הרבה מבחוץ אומנם באחוזים טובים אבל אני פחות מתחבר לסגנון הזה סורי , כסנטרשני אולי כן אבל מכבי לא תשלם כזה סכום לשחקן מחליף , הוא לא יכול עדיין להחזיק עמדה 5 כסנטר מוביל בקבוצה כמו מכבי שהתקציב שלה מוגבל .
11 יוני 2022, 14:58
11 יוני 2022, 15:11
Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
איך אפשר להגיד שמכבי לא תשלם סכום של 600K בעונה לסנטר מחליף, כשהרגע היה פה ג'יילן ריינולדס על 800K לעונה?..
11 יוני 2022, 15:19
WendelA כתב:אם אני צריך להמר, פסקואל לא יחתום במכבי בסופו של דבר. הסיבה היא פשוטה : צריך לקרות אחד מתוך 2 הסינריוז הבאים:
1. שמכבי הבטיחו לו שיעלו את התקציב לכדי הרמות שאליהן הוא התרגל כמו בברצלונה, זניט וכדו׳
2. שהוא הסכים לחתום במכבי על אף העובדה שלא יהיה תקציב גבוה, כמו שהתרגל.
2 הסינריוז האלה נראים לי כיום בדיוניים והסיכוי הגבוה יותר הוא ששוב מדובר בספין של הנוכלים למכירת מינויים כדי שאח״כ יגידו: ״ עשינו הכל כדי להנחית פה מאמן מהשורה הראשונה״ וכמובן שהם לא עשו הכל, אולי הציעו לו שכר גבוה מבלי להעלות את תקציב השחקנים שזה כמובן לא שווה כלום כמו שעוד חברים פה אמרו.
11 יוני 2022, 15:32
זה לא משנה למה מכבי שילמה לריינולדס סכום כזה, גם אם חשבו שם (ובכנות גם פה, כולל אותי) שזה מחיר ששווה את זה, בטח ביחס לאלטרנטיבות שעמדו מנגד.מקאדו 3 כתב:Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:Rampel כתב:מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
איך אפשר להגיד שמכבי לא תשלם סכום של 600K בעונה לסנטר מחליף, כשהרגע היה פה ג'יילן ריינולדס על 800K לעונה?..
ריינולדס נתן עונה מצוינת לפני ביורוליג בגלל זה מכבי שילמה מה ששילמה הוא לא נתן עונה גדולה בליגה שאין בה באמת שום גבוה רציני כמו ליגת הגמדים בארץ זה ההבדל .
11 יוני 2022, 16:06
11 יוני 2022, 16:15
11 יוני 2022, 16:55
11 יוני 2022, 16:57
סכומים של 500K-600K לשחקנים כמו רול וקלויארו הם מוגזמים. אבל זה לא סכום מוגזם לשחקן ספסל. בטח לא לשחקן ספסל צעיר עם פוטנציאל ובטח לא אם הוא היה בתפר NBA - G-Laeage עם שנה מוצלחת באדריאטית. חשבתי שבגלל ההתדרדרות להרצליה אפשר יהיה לסגור אותו באזור ה-500K. לכן 600K זה סביר.מילוס כתב:אין ספק שהסכומים מוגזמים, אבל אם קלויארו עשה פה 500K ומייקל פאקין רול לדעתי גירד את ה-600K, אז כבר אין לדעת. הסכומים עולים בטירוף, אתם יודעים מה לא עולה? התקציב של מכבי.
האם למכבי אונואקו שווה את הסכום הזה? בשביל לקבוע את זה צריך מאמן!
מאמן שיחלק את העוגה לשיטתו ויגיד מי מתאים לו וכמה.
ולמה מדברים על אונואקו כמחליף של זיזיץ'? לא התבלבלנו?
11 יוני 2022, 17:01
אני מאמין שכולם פה מבינים טוב מאוד שעד שזה לא חתום, זה לא חתום.מילוס כתב:א. אני עוקב אחרי הדקויות בדיווחים של ההוא מספורט5. ניכר כי אין לו מושג. הוא כמו כולם לוקח השערות ודיווחים ממקורות זרים, משחק עם הניסוחים ומסייג כדי לא לצאת הדביל שקפץ בראש ונפל בפח. שימו לב שבכל דיווח יש הסתייגות.
ב. מת שיפול לכם כבר האסימון שכל ה"מתקרב, מתרחק, יש רצון, בדרך לסיכום, על סף סיכום, כמעט סגור, סגור, בדרך לחתימה, הבטיח לחתום, מחפש בירה בצפון ת"א, הביא פתק מההורים ואישור מהרופא" זה בול אותו שיט. המשמעות היא "אין לנו מושג, אבל נעשה הכנה בלתי-מתחייבת לסקופ". אתם אוהדי מכבי, מלכת המלפפונים של אירופה עם 800 שמות שנופלים מדי קיץ. אמור להיות לכם נסיון של שנים בשיט הזה.
שלושת האופציות היחידות שקיימות הן: אין מו"מ, יש מו"מ (שגם זה רוב הפעמים ספקולטיבי לחלוטין) ויש חתימה.
11 יוני 2022, 17:18
11 יוני 2022, 17:27
מילוס כתב:אני מכוון לאייטימי ה"חם-קר" הריקים של "עיתונאים" ו"כתבים" שמייצרים קליקים, הרבה מאוד פעמים, מאפס עגול של מידע בדוק שבידיהם (לא תאמינו כמה pvs שווה המעבר מ"במגעים" ל"קראת סיכום עקרוני" הבלתי-מתחייבים). אין טענה לאראל כמובן, מניח שהוא לא מתפרנס מזה ואין פה אינטרסים, אז הכל טוב.
11 יוני 2022, 17:33
Rampel כתב:אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי
אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר
מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
אתה כנראה התרגלת למחירי קורונה, אם אצלך אונואקו לא שווה 600 וטיוס ולנדסברג יכולים להגיע בשכר של עד 250K. זה לא ריאלי אחי.
אם מכבי תפנה אליך, אתה תרצה לחזור? "בהחלט, אם מכבי תתקשר אני אשמח להגיע. היו כמה דיבורים בשנים האחרונות, אבל זה לא הסתדר. אני רוצה לחזור ולסיים את הקריירה שלי בת"א"
11 יוני 2022, 17:34