ת'רד המלפפונים 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 22/23 - פסקוואל על סף חתימה

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 14:20

וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Mitelka » 11 יוני 2022, 14:27

Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי

אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר

מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
עכשיו פרסו והטורקים בטוויטר בהתנפלות דיווחים שפנרבחצ'ה בעקבותיו. כבר עשו אנילזות על איך ישתלב שם, מה יתן וכו...

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 14:30

מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?

אתה יכול להוריד ממנו כמה שאתה רוצה. העובדה היא שמדובר בסנטר מודרני, צעיר (בן 25) שמסוגל לתרום בשני צידי הפרקט, שזוכה להצעות מקבוצות יורוליג נוספות ולהתעניינות ומעקב מקבוצות NBA.
אגב, הוא לא שיחק אותה בליגה ספרדית, אבל הוא לגמרי שיחק אותה בליגה האדראיטית שנה שעברה כן?
אז אולי, יש סיכוי, שאתה מפספס משהו?

בעיני, זו הצעה ראויה ופספוס שלו לקבוצת יורוליג אחרת עלולה להיות פה בכייה עתידית ברמת פספוס קלייבורן.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי גל גל » 11 יוני 2022, 14:38

אונואקו לא יהיה פה לדעתי, הוא גם מקבל שכר גבוה יותר בקבוצות יורוליג אחרות וללא קשר הוא בכלל הולך למחנות של ה nba

לדעתי מכבי צריכים להסתכל על 2 שחקנים בערך מארצות הברית שמזפזפים בין הגי ליג ל nba ולהפסיק לנסות בכוח להביא שחקנים עם ניסיון אירופאי, אני מעדיף מישהו שיכול להיות כוכב או מעפן מאשר שחקן שיודעים בוודאות שהוא בינוני
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 14:41

Rampel כתב:
מקאדו 3 כתב:וואי אנשים מדברים על אונווקו כאילו הוא שאקיל אוניל הצעיר , בסה'כ שחקן שנתן עונה טובה בליגה של סנטרים כמו קייזר ובריימו זה לא שהוא שיחק אותה באיזה ליגה ספרדית כן ?

אתה יכול להוריד ממנו כמה שאתה רוצה. העובדה היא שמדובר בסנטר מודרני, צעיר (בן 25) שמסוגל לתרום בשני צידי הפרקט, שזוכה להצעות מקבוצות יורוליג נוספות ולהתעניינות ומעקב מקבוצות NBA.
אגב, הוא לא שיחק אותה בליגה ספרדית, אבל הוא לגמרי שיחק אותה בליגה האדראיטית שנה שעברה כן?

בעיני, זו הצעה ראויה ופספוס שלו לקבוצת יורוליג אחרת עלולה להיות פה בכייה עתידית ברמת פספוס קלייבורן.

אוקיי זכותך לחשוב ככה , אגב הדעה שלי עליו היא דווקא בגלל סיגנון המשחק שלו שמזכיר לי מין דאור פישר משודרג , ממה שראיתי משחק הפנים שלו מאודלא מלוטש , הוא משחק עם הפנים לסל בעיקר וזורק הרבה מבחוץ אומנם באחוזים טובים אבל אני פחות מתחבר לסגנון הזה סורי , כסנטרשני אולי כן אבל מכבי לא תשלם כזה סכום לשחקן מחליף , הוא לא יכול עדיין להחזיק עמדה 5 כסנטר מוביל בקבוצה כמו מכבי שהתקציב שלה מוגבל .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי גל גל » 11 יוני 2022, 14:43

מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:

אוקיי זכותך לחשוב ככה , אגב הדעה שלי עליו היא דווקא בגלל סיגנון המשחק שלו שמזכיר לי מין דאור פישר משודרג , ממה שראיתי משחק הפנים שלו מאודלא מלוטש , הוא משחק עם הפנים לסל בעיקר וזורק הרבה מבחוץ אומנם באחוזים טובים אבל אני פחות מתחבר לסגנון הזה סורי , כסנטרשני אולי כן אבל מכבי לא תשלם כזה סכום לשחקן מחליף , הוא לא יכול עדיין להחזיק עמדה 5 כסנטר מוביל בקבוצה כמו מכבי שהתקציב שלה מוגבל .

מה שמיוחד באונואקו זה יכולת המסירה שלו , הוא מוסר מדהים לגובה שלו וזה מושך הרבה עניין, היום שורט פיק אנד רול עם גבוה שיכול למסור זה הדבר באירופה.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 14:43

מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:

איך אפשר להגיד שמכבי לא תשלם סכום של 600K בעונה לסנטר מחליף, כשהרגע היה פה ג'יילן ריינולדס על 800K לעונה?..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי WendelA » 11 יוני 2022, 14:58

אם אני צריך להמר, פסקואל לא יחתום במכבי בסופו של דבר. הסיבה היא פשוטה : צריך לקרות אחד מתוך 2 הסינריוז הבאים:
1. שמכבי הבטיחו לו שיעלו את התקציב לכדי הרמות שאליהן הוא התרגל כמו בברצלונה, זניט וכדו׳
2. שהוא הסכים לחתום במכבי על אף העובדה שלא יהיה תקציב גבוה, כמו שהתרגל.

2 הסינריוז האלה נראים לי כיום בדיוניים והסיכוי הגבוה יותר הוא ששוב מדובר בספין של הנוכלים למכירת מינויים כדי שאח״כ יגידו: ״ עשינו הכל כדי להנחית פה מאמן מהשורה הראשונה״ וכמובן שהם לא עשו הכל, אולי הציעו לו שכר גבוה מבלי להעלות את תקציב השחקנים שזה כמובן לא שווה כלום כמו שעוד חברים פה אמרו.
WendelA

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 15:11

Rampel כתב:
מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:

איך אפשר להגיד שמכבי לא תשלם סכום של 600K בעונה לסנטר מחליף, כשהרגע היה פה ג'יילן ריינולדס על 800K לעונה?..

ריינולדס נתן עונה מצוינת לפני ביורוליג בגלל זה מכבי שילמה מה ששילמה הוא לא נתן עונה גדולה בליגה שאין בה באמת שום גבוה רציני כמו ליגת הגמדים בארץ זה ההבדל .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 15:19

WendelA כתב:אם אני צריך להמר, פסקואל לא יחתום במכבי בסופו של דבר. הסיבה היא פשוטה : צריך לקרות אחד מתוך 2 הסינריוז הבאים:
1. שמכבי הבטיחו לו שיעלו את התקציב לכדי הרמות שאליהן הוא התרגל כמו בברצלונה, זניט וכדו׳
2. שהוא הסכים לחתום במכבי על אף העובדה שלא יהיה תקציב גבוה, כמו שהתרגל.

2 הסינריוז האלה נראים לי כיום בדיוניים והסיכוי הגבוה יותר הוא ששוב מדובר בספין של הנוכלים למכירת מינויים כדי שאח״כ יגידו: ״ עשינו הכל כדי להנחית פה מאמן מהשורה הראשונה״ וכמובן שהם לא עשו הכל, אולי הציעו לו שכר גבוה מבלי להעלות את תקציב השחקנים שזה כמובן לא שווה כלום כמו שעוד חברים פה אמרו.

לא מאמין שהכל זה סתם ספין , תוך יום יומיים התמונה תתבהר ואם האוהדים יבינו שזה ספין האכזבה והכעס על ההנהלה רק יגבר אז מה הם ישיגו בזה ? אני גם לא חושב שהוא יגיע בסוף אבל לא בגלל שזה ספין אלה בגלל שיש לי הרגשה שברגע האחרון קבוצה אחרת תציע לו חוזה ותקציב טוב יותר ממה שמכבי רוצה או מסוגלת
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 15:32

מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:
מקאדו 3 כתב:
Rampel כתב:

ריינולדס נתן עונה מצוינת לפני ביורוליג בגלל זה מכבי שילמה מה ששילמה הוא לא נתן עונה גדולה בליגה שאין בה באמת שום גבוה רציני כמו ליגת הגמדים בארץ זה ההבדל .
זה לא משנה למה מכבי שילמה לריינולדס סכום כזה, גם אם חשבו שם (ובכנות גם פה, כולל אותי) שזה מחיר ששווה את זה, בטח ביחס לאלטרנטיבות שעמדו מנגד.

העובדה היא, שהיא שילמה את זה. כמו ש-600K זה מחיר סביר לשחקן ספסל שנמצא יחסית גבוה ברוטציה. אפשר להזכיר גם את קלויארו שעשה פה 500K בעונה שעברה. אלו מחירים לגיטימיים לשחקני ספסל, לא רק בתיאוריה, אלא אצל מכבי דפקטו.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 16:06

אין ספק שהסכומים מוגזמים, אבל אם קלויארו עשה פה 500K ומייקל פאקין רול לדעתי גירד את ה-600K, אז כבר אין לדעת. הסכומים עולים בטירוף, אתם יודעים מה לא עולה? התקציב של מכבי.
האם למכבי אונואקו שווה את הסכום הזה? בשביל לקבוע את זה צריך מאמן!
מאמן שיחלק את העוגה לשיטתו ויגיד מי מתאים לו וכמה.
ולמה מדברים על אונואקו כמחליף של זיזיץ'? לא התבלבלנו?
מילוס

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 11 יוני 2022, 16:15

מנהיים משנה קצת מאתמול וטוען שההתקרבות שדווח עליה אתמול היא בדמות הצעה גבוה שמכבי נתנה ושפאסקוול ביקש להשיב בשבוע הבא , לא סגור לא נעול בטח לא על סף חתימה , כולם לקחו כמה צעדים אחורה מאתמול ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 16:55

א. אני עוקב אחרי הדקויות בדיווחים של ההוא מספורט5. ניכר כי אין לו מושג. הוא כמו כולם לוקח השערות ודיווחים ממקורות זרים, משחק עם הניסוחים ומסייג כדי לא לצאת הדביל שקפץ בראש ונפל בפח. שימו לב שבכל דיווח יש הסתייגות.
ב. מת שיפול לכם כבר האסימון שכל ה"מתקרב, מתרחק, יש רצון, בדרך לסיכום, על סף סיכום, כמעט סגור, סגור, בדרך לחתימה, הבטיח לחתום, מחפש בירה בצפון ת"א, הביא פתק מההורים ואישור מהרופא" זה בול אותו שיט. המשמעות היא "אין לנו מושג, אבל נעשה הכנה בלתי-מתחייבת לסקופ". אתם אוהדי מכבי, מלכת המלפפונים של אירופה עם 800 שמות שנופלים מדי קיץ. אמור להיות לכם נסיון של שנים בשיט הזה.
מישהו זוכר את סאגת ג'פרי טיילור וריאל מדריד בקיץ 2015? תיזכרו מה היה שם. אז זה זה.
שלושת האופציות היחידות שקיימות הן: אין מו"מ, יש מו"מ (שגם זה רוב הפעמים ספקולטיבי לחלוטין) ויש חתימה.
נערך לאחרונה על ידי מילוס בתאריך 11 יוני 2022, 16:59, נערך פעם אחת בסך הכל.
מילוס

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 16:57

מילוס כתב:אין ספק שהסכומים מוגזמים, אבל אם קלויארו עשה פה 500K ומייקל פאקין רול לדעתי גירד את ה-600K, אז כבר אין לדעת. הסכומים עולים בטירוף, אתם יודעים מה לא עולה? התקציב של מכבי.
האם למכבי אונואקו שווה את הסכום הזה? בשביל לקבוע את זה צריך מאמן!
מאמן שיחלק את העוגה לשיטתו ויגיד מי מתאים לו וכמה.
ולמה מדברים על אונואקו כמחליף של זיזיץ'? לא התבלבלנו?
סכומים של 500K-600K לשחקנים כמו רול וקלויארו הם מוגזמים. אבל זה לא סכום מוגזם לשחקן ספסל. בטח לא לשחקן ספסל צעיר עם פוטנציאל ובטח לא אם הוא היה בתפר NBA - G-Laeage עם שנה מוצלחת באדריאטית. חשבתי שבגלל ההתדרדרות להרצליה אפשר יהיה לסגור אותו באזור ה-500K. לכן 600K זה סביר.

אתה צודק לגמרי שמי שאמור להחליט האם אונואקו צריך להיות פה ובאיזה סכום וחלוקת העוגה התקציבית הוא מאמן. מאמין שאם פסקוואל למשל שם על השולחן שמות של שחקנים, מכבי שמה שמות אלטרנטיביים.
עושה רושם לפי מספיק דיווחים שלפחות אחד הגבוהים של זניט יהיה פה. כנראה פוית'רס ולא מיקי. ופוית'רס כנראה יהיה ראשון ברוטציה של פסקוואל, לפחות בהתחלה.
למה מדברים עם אונואקו כמחליף ספציפית של ז'יז'יץ? כי תקשורת הספורט בישראל מבולבלת, כמו שמנהיים הוכיח ממש לפני כמה שעות.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Rampel » 11 יוני 2022, 17:01

מילוס כתב:א. אני עוקב אחרי הדקויות בדיווחים של ההוא מספורט5. ניכר כי אין לו מושג. הוא כמו כולם לוקח השערות ודיווחים ממקורות זרים, משחק עם הניסוחים ומסייג כדי לא לצאת הדביל שקפץ בראש ונפל בפח. שימו לב שבכל דיווח יש הסתייגות.
ב. מת שיפול לכם כבר האסימון שכל ה"מתקרב, מתרחק, יש רצון, בדרך לסיכום, על סף סיכום, כמעט סגור, סגור, בדרך לחתימה, הבטיח לחתום, מחפש בירה בצפון ת"א, הביא פתק מההורים ואישור מהרופא" זה בול אותו שיט. המשמעות היא "אין לנו מושג, אבל נעשה הכנה בלתי-מתחייבת לסקופ". אתם אוהדי מכבי, מלכת המלפפונים של אירופה עם 800 שמות שנופלים מדי קיץ. אמור להיות לכם נסיון של שנים בשיט הזה.
שלושת האופציות היחידות שקיימות הן: אין מו"מ, יש מו"מ (שגם זה רוב הפעמים ספקולטיבי לחלוטין) ויש חתימה.
אני מאמין שכולם פה מבינים טוב מאוד שעד שזה לא חתום, זה לא חתום.

גם אראל סייג את המקור שלו.

כולנו למודי ניסיון ממכבי וממספיק עונות מלפפונים קודמות. כל מה שנשאר לנו זה להיאחז במה שנראה כמו דיווחים רציניים, להיות אופטימיים ולקוות שבמכבי לא יחרבנו את זה כמו בדרך כלל..

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי מילוס » 11 יוני 2022, 17:18

אני מכוון לאייטימי ה"חם-קר" הריקים של "עיתונאים" ו"כתבים" שמייצרים קליקים, הרבה מאוד פעמים, מאפס עגול של מידע בדוק שבידיהם (לא תאמינו כמה pvs שווה המעבר מ"במגעים" ל"קראת סיכום עקרוני" הבלתי-מתחייבים). אין טענה לאראל כמובן, מניח שהוא לא מתפרנס מזה ואין פה אינטרסים, אז הכל טוב.
מילוס

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 17:27

מילוס כתב:אני מכוון לאייטימי ה"חם-קר" הריקים של "עיתונאים" ו"כתבים" שמייצרים קליקים, הרבה מאוד פעמים, מאפס עגול של מידע בדוק שבידיהם (לא תאמינו כמה pvs שווה המעבר מ"במגעים" ל"קראת סיכום עקרוני" הבלתי-מתחייבים). אין טענה לאראל כמובן, מניח שהוא לא מתפרנס מזה ואין פה אינטרסים, אז הכל טוב.

ברור לי שאין לך טענה אליי, רק רוצה לציין שהמקור שדיווח לי על פסקוואל, לפניי שתי עונות דיווח לפניי שבוע לפניי(!) שזה בכלל הודלף לתקשורת שבנדר כבר חתם במכבי, מי שזוכר באותה תקופה אף אחד בכלל לא דמיין או חשב על הכיוון שלו

ובקיץ הקודם דיווח לי לפניי כמה ימים על קמרון טיילור, ועל וויליאמס, מי שזוכר גם כתבתי את זה פה לפניי שפורסם בתקשורת וזה אכן התברר כנכון

זה רק 2 דוגמאות קטנות, מעבר לזה אני גם יודע שהוא יודע על מה הוא מדבר כי אין לו אינטרס לשקר או להנפיץ עליי, בגלל זה אני מאוד מאוד אופטימי
אבל שוב כמו שציינתי, ביום-יומיים הקרובים אני מאמין שנדע סופית ממכבי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 11 יוני 2022, 17:33

Rampel כתב:
Jack55 כתב:600 אלף לאונואקו, לא שווה בכלל בעיניי

אני הבנתי שכבר בשבוע הבא סגרו איתו את הדברים, אבל עד שהתעכבו עם ההכרזה הגיעו קבוצות יורוליג אחרות שהציעו שכר גבוה יותר

מקווה שפסקוואל יעשה עם ה600 אלף האלה דברים יותר חכמים
אראל, אלו מחירים של שחקן ספסל במעמד גבוה ברוטציה. אזור ה-500K. גם 600K זה סביר ועובדה שקבוצות אחרות מוכנות לשלם באזור הזה. אין איזה גבוה שובר שוויון בשוק גם ככה, אז בעיני גם איזה פוית'רס או שכמותו יעלה באזור ה-700K-900K. זה תקציב סביר לעמדה 5. יותר שפוי מה-2 מיליון של ז'יז'יץ' את ריינולדס עונה שעברה.

אתה כנראה התרגלת למחירי קורונה, אם אצלך אונואקו לא שווה 600 וטיוס ולנדסברג יכולים להגיע בשכר של עד 250K. זה לא ריאלי אחי.

לא ממש מסכים איתך, 600K זה שכר יחסית גבוה ועבור שחקן שאף פעם לא שיחק בליגה רצינית זה קצת תמוהה, כי זה ברור שמכבי לוקחים פה הימור ולא בטוח שהכי חכם לזרוק עליו סכום כזה
אני חשבתי שהשכר שלו יהיה יותר לכיוון ה400-450K, אבל בסדר נגיד

אגב רוב שחקני הספסל במכבי בדרך כלל לא מגיעים לסכומים של 600K
אם זה ג'ונס, בראיינט, קלויארו, נאנלי, אוואנס ועוד ועוד

והנה, למה שאוואנס ובראיינט שמכבי החתימה אותם כביכול כשחקנים מהספסל על תקן הימור מהליגה, ירוויחו באיזור ה300-400K ואונואקו ירוויח 600K?
אז נכון, הוא סיים כMVP של הליגה ואולי המנייה שלו קצת יותר גבוהה, אבל מצד שני הוא בדיוק כמוהם, נתן עונה טובה אך ורק בליגה שלנו ולא שיחק בליגה רצינית באירופה, בטח ובטח שלא ביורוקאפ או יורוליג

אגב בנוגע לטיוס, אין שום סיבה שמכבי תשלם לשחקן בן 35 שאמור להגיע מהספסל לדקות מועטות ביורוליג ומת לחזור לשחק בארץ, מעבר ל150K-200K והלכתי רחוק
מצטט את טיוס -
אם מכבי תפנה אליך, אתה תרצה לחזור? "בהחלט, אם מכבי תתקשר אני אשמח להגיע. היו כמה דיבורים בשנים האחרונות, אבל זה לא הסתדר. אני רוצה לחזור ולסיים את הקריירה שלי בת"א"
נערך לאחרונה על ידי Jack55 בתאריך 11 יוני 2022, 17:43, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי felix_r » 11 יוני 2022, 17:34

אראל צודק, 600 אלף לאנואקו זו הגזמה פראית.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, עידן ו־21 אורחים