felix_r כתב:על פי ONE הביי-אאוט על פסוואל הוא לא שולי בכלל! זניט דורשת 3 מיליון יורו
יאללה, גינזבורג ושמיר. אני חי עם זה טוב.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:על פי ONE הביי-אאוט על פסוואל הוא לא שולי בכלל! זניט דורשת 3 מיליון יורו
where is the love? כתב:מצד אחד ככה מצד אחר ככה....
בלבול גדול.... מצד אחד יעקב מאיר ממשיך כאילו אתמול לא היה כלום...הוא אפילו לא התייחס
השפרצתי את הקפה על המסך בגללך *סגירת רוכסן*my man כתב:"אנחנו לפני עונה קשה בה לא הצלחנו למרות כל המאמצים למצוא מאמן בזמן ההכנות. שוק המאמנים היה קשה הקיץ.
זה בדיוק הזמן בו האוהדים שלנו ייבחנו. אנחנו נזדקק לתמיכת הקהל למרות העונה לה אנו מצפים."
*סגירת רוכסן*
מבחינת פסקוואל, הוא כבר סגר את כל מה שהוא רוצה ודורש מול מכבי, כאמור כרגע ״המכשול״ האחרון הוא הבייאאוט מול זניטMmm כתב:לא הבנתי. גייק שאלה אליך..ממה שאתה יודע פסקואל כן במכבי? תעשו לי סדר בבקשה
where is the love? כתב:אני מעדיף את פסקל ולאחר בשוק השחקנים
where is the love? כתב:אני מעדיף את פסקל ולאחר בשוק השחקנים מאשר פרסוביץ ולהחתים כמה שחקנים.
יש כאן אפשר להביא מאמן ל 3 שנים שיתם פה פרוייקט
הללויהJack55 כתב:פסקוואל רוצה שווילבקין ימשיך נכון לעכשיו
בנוסף ביקש באופן אישי מג׳ורדן מיקי לחכות ועדיין לא לחתום בבולוניה, פסקוואל ינסה להביא אותו למכבי ובימים הקרובים יקבל החלטה אם לחתום במכבי או לחתום בבולוניה
בנוגע לסגל הישראלי, פסקוואל נתן מראש העדפה לשחקנים עם יכולת הגנתית גבוהה (קאמבק של זוס?) ונכון לעכשיו מלבד סורקין שממשיך בוודאות עדיין אין כיוון מה יהיה עם שאר הישראלים
my man כתב:"אנחנו לפני עונה קשה בה לא הצלחנו למרות כל המאמצים למצוא מאמן בזמן ההכנות. שוק המאמנים היה קשה הקיץ.
זה בדיוק הזמן בו האוהדים שלנו ייבחנו. אנחנו נזדקק לתמיכת הקהל למרות העונה לה אנו מצפים."
*סגירת רוכסן*
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־16 אורחים