פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 22/23

12 יוני 2022, 06:51

felix_r כתב:על פי ONE הביי-אאוט על פסוואל הוא לא שולי בכלל! זניט דורשת 3 מיליון יורו

יאללה, גינזבורג ושמיר. אני חי עם זה טוב.

12 יוני 2022, 07:41

בינתיים, יעקב מאיר מישראל היום ממשיך בשלו ומפרסם כתבה על תוכניותיו של פסקאוול במכבי. לא מסתייג מידיעתו מיום שישי ומתייחס לעסקה כקרובה לסגירה. תחליטו אתם למי להאמין.

12 יוני 2022, 08:03

ברצינות שבאחד האתרים כתוב שמכבי בודקת את אופצית קטש

12 יוני 2022, 08:23

פסקוואל רוצה שווילבקין ימשיך נכון לעכשיו

בנוסף ביקש באופן אישי מג׳ורדן מיקי לחכות ועדיין לא לחתום בבולוניה, פסקוואל ינסה להביא אותו למכבי ובימים הקרובים יקבל החלטה אם לחתום במכבי או לחתום בבולוניה

בנוגע לסגל הישראלי, פסקוואל נתן מראש העדפה לשחקנים עם יכולת הגנתית גבוהה (קאמבק של זוס?) ונכון לעכשיו מלבד סורקין שממשיך בוודאות עדיין אין כיוון מה יהיה עם שאר הישראלים

12 יוני 2022, 08:30

מצד אחד ככה מצד אחר ככה....
בלבול גדול.... מצד אחד יעקב מאיר ממשיך כאילו אתמול לא היה כלום...הוא אפילו לא התייחס

12 יוני 2022, 08:55

לא הבנתי. גייק שאלה אליך..ממה שאתה יודע פסקואל כן במכבי? תעשו לי סדר בבקשה

12 יוני 2022, 09:08

where is the love? כתב:מצד אחד ככה מצד אחר ככה....
בלבול גדול.... מצד אחד יעקב מאיר ממשיך כאילו אתמול לא היה כלום...הוא אפילו לא התייחס

זה לא אומר הרבה. סביר להניח שזו כתבה שהוכנה מראש והייתה מתפרסמת בכל מקרה, לפחות כל עוד לא דווח שהוא בוודאות לא מגיע.

12 יוני 2022, 09:18

כתבה חדשה מהיום בספורט 5:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=404369

החלק החשוב בכתבה הזו מבחינתי:

"כך או אחרת, הרבה שאלות נמצאות על הפרק במו"מ בין הצהובים לרוסים - וספק אם לקבוצה הישראלית, זו שכן תשחק ביורוליג בעונה הבאה, יש את הזמן להמתין ולראות כיצד יפתרו הדברים. שכן בינתיים, בעוד מכבי ת"א מנסה לפתוח דף חלק, יריבותיה מתחמשות ובונות את עתידן והלחץ מחוץ לשערי ההיכל רק הולך וגובר."

וזה מדויק. עם כל הכבוד לפסקוואל, ויש באמת המון כבוד, מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להיתקע בלי מאמן כל כך הרבה זמן, לפני עונה בה רוב הסגל צפוי להיות מוחלף. חייבים להתחיל בבניית הסגל.

12 יוני 2022, 09:34

"אנחנו לפני עונה קשה בה לא הצלחנו למרות כל המאמצים למצוא מאמן בזמן ההכנות. שוק המאמנים היה קשה הקיץ.
זה בדיוק הזמן בו האוהדים שלנו ייבחנו. אנחנו נזדקק לתמיכת הקהל למרות העונה לה אנו מצפים."

*סגירת רוכסן*

12 יוני 2022, 09:39

my man כתב:"אנחנו לפני עונה קשה בה לא הצלחנו למרות כל המאמצים למצוא מאמן בזמן ההכנות. שוק המאמנים היה קשה הקיץ.
זה בדיוק הזמן בו האוהדים שלנו ייבחנו. אנחנו נזדקק לתמיכת הקהל למרות העונה לה אנו מצפים."

*סגירת רוכסן*
השפרצתי את הקפה על המסך בגללך *סגירת רוכסן*תמונה

Sent from my iPhone using Tapatalk

12 יוני 2022, 09:51

Mmm כתב:לא הבנתי. גייק שאלה אליך..ממה שאתה יודע פסקואל כן במכבי? תעשו לי סדר בבקשה
מבחינת פסקוואל, הוא כבר סגר את כל מה שהוא רוצה ודורש מול מכבי, כאמור כרגע ״המכשול״ האחרון הוא הבייאאוט מול זניט

לפי מה שאני מבין ה3 מיליון בייאאוט הזה זה חרטא, אבל בוא נראה מה יהיה

12 יוני 2022, 09:54

די נשמע שבסוף נגמור פה עם פארסוביץ או חרטא דומה

12 יוני 2022, 10:17

מקווה שאתבדה אבל יש לי הרגשה שנלך לשון עם פסקווול וגורדן מיקי ונקום עם קטש ובריימו

12 יוני 2022, 10:23

אני מעדיף את פסקל ולאחר בשוק השחקנים מאשר פרסוביץ ולהחתים כמה שחקנים.
יש כאן אפשר להביא מאמן ל 3 שנים שיתם פה פרוייקט

12 יוני 2022, 10:32

אתם מבינים שמכבי מחפשת מאמן כבר מדצמבר, כן? ("יאניס יקבל צ'אנס נוסף כי לא השגנו את הטלפון של אף אחד מהמאמנים ביקום").
וכל מה שעלה להם בחכה בזמן הזה זה המאמן הכי יקר באירופה (מהקבוצה עם הגב הכלכלי הכי חזק באירופה), המאמן הכי מפוטר באירופה ואבי אבן..
דה פאק.
בינתיים אבי אבן מתחיל לתכנן את הקבוצה כבר, אפשר להניח.
אם לא יסיימו את הקיץ הזה עם גרג פופוביץ' וסטף קרי, אין הצדקה לדבר כזה.
נערך לאחרונה על ידי מילוס בתאריך 12 יוני 2022, 10:33, נערך פעם אחת בסך הכל.

12 יוני 2022, 10:33

אגב, כדי שפסקוואל יגיע, מכבי צריכה לחטוף את מיקי שקרוב לסגור בבולוניה סביב מיליון אירו…

Sent from my iPhone using Tapatalk

12 יוני 2022, 10:35

where is the love? כתב:אני מעדיף את פסקל ולאחר בשוק השחקנים

גם אני

12 יוני 2022, 10:40

where is the love? כתב:אני מעדיף את פסקל ולאחר בשוק השחקנים מאשר פרסוביץ ולהחתים כמה שחקנים.
יש כאן אפשר להביא מאמן ל 3 שנים שיתם פה פרוייקט

תראה, השאלה מה המשמעות של "לאחר". מי אמר לך שזה עניין של ימים ולא של שבועות? יש גבול עד כמה אפשר לחכות עם זה

12 יוני 2022, 11:00

Jack55 כתב:פסקוואל רוצה שווילבקין ימשיך נכון לעכשיו

בנוסף ביקש באופן אישי מג׳ורדן מיקי לחכות ועדיין לא לחתום בבולוניה, פסקוואל ינסה להביא אותו למכבי ובימים הקרובים יקבל החלטה אם לחתום במכבי או לחתום בבולוניה

בנוגע לסגל הישראלי, פסקוואל נתן מראש העדפה לשחקנים עם יכולת הגנתית גבוהה (קאמבק של זוס?) ונכון לעכשיו מלבד סורקין שממשיך בוודאות עדיין אין כיוון מה יהיה עם שאר הישראלים
הללויה

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

12 יוני 2022, 11:11

my man כתב:"אנחנו לפני עונה קשה בה לא הצלחנו למרות כל המאמצים למצוא מאמן בזמן ההכנות. שוק המאמנים היה קשה הקיץ.

*סגירת רוכסן*

:miller_erez:
נושא נעול