פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 22/23

12 יוני 2022, 13:20

Shay_uzan כתב:מכבי בהודעה נואשת לאוהדים לפני פסקוול, אני חושש

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

אתה מתכוון להודעה שהם שלחו לחדש מנויים , כלומר התזכור הזה?

12 יוני 2022, 13:25

where is the love? כתב:
Shay_uzan כתב:מכבי בהודעה נואשת לאוהדים לפני פסקוול, אני חושש

אתה מתכוון להודעה שהם שלחו לחדש מנויים , כלומר התזכור הזה?
כן, אני אמרתי בצחוק אבל מבחינה הגיונית הפ היו שולחים את זה מיד אחרי שפסקוואל חותם ולא לפני

12 יוני 2022, 13:47

TAYO כתב:
Assaf M כתב:אין כאן שום סיפור גדול ובטח שלא סיפור של מיליוני יורו- יש כאן קבוצה רוסית שמנהלת מו"מ מול פסקאול ומכבי ת"א על פיצוי מוסכם והוגן לשני הצדדים.
הוא חתום שם עד 2025 עם אופציית יציאה בקיץ 2023, מיליון וחצי יורו. מכבי התבקשה לשלם לפחות חצי מיתרת שכרו בשנה הקרובה כדי לשחררו.
אני יודע שהסאגה הזו צריכה להיגמר לכאן או לכאן ב48 שעות הקרובות.

בכל אופן, ממה שאני מבין ג'ורדן מיקי רוצה מעל מיליון יורו והוא יקר מדיי למכבי (כמה מפתיע..) ומכבי מנסה כרגע בכל כוחה להחתים את דונטה הול. אחריו ברשימה ג'וש ניבו. להגיד לכם
אם בתור סנטר ראשי- אין לי שמץ. אבל אלו הם השמות.
למה שמכבי תשלם חצי מיתרת שכרו לעונה הבאה? מה התחשיב כאן בדיוק? זניט לא תשלם לו כלום אם החוזה נגמר אז מה הקשר לשכרו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

בגדול אתה צודק וזה הגיוני, אבל -
ברגע שמאמן מגיע לקבוצה וטוען כי רוצה לעזוב, אף אחד לא ישאיר אותו בכוח. אז לוקחים את השנה שנותרה טרם מימוש אופציית היציאה ועליה דנים לכאן או לכאן
יש כאן גם סוכן בתמונה שמפסיד הרבה מאוד כסף רטרואקטיבית ודורש גם את שכרו.
מכבי תצטרך לשלם כסף לרוסים, ולא מעט. לעניות דעתי זה יסגר סביב החצי מיליון דולר.
לוקחים גם בחשבון שכשיש לך מאמן בקליבר של צ'אבי פסקאול, זה יתן עדיפות לשחקנים להגיע מאשר מאמן כמו עודד קטש (כבודו במקומו מונח) שאיתו נסיים עם סולימן בריימו בעמדה 4.

12 יוני 2022, 13:53

מילוס כתב:ואם מיקי במיליון יקר מדי בימים שאחרי זיזיץ'+ריינולדס ב-2 מיליון, זו תשובה למי שחשב שנראה פה זינוק תקציבי של מיליונים.

שוב, ההנעלה היא זו שדיברה על גדילת התקציב לאחר הורדת רשת הבטחון. צריך גם להגיד שעלייה מ-750K יורו על מאמן לאזור ה-1.5 - 2 מיליון יורו זו עלייה של 100%-160%. הרבה יותר גבוהה מה-20% של רשת הבטחון.

אבל זה לא משנה, הסיפור פה הוא אחר. לא צריך לעשות להנעלה הנחות. איכות עולה כסף והקהל צריך לדרוש עכשיו שיעשו מה שצריך בשביל להביא לפה את פסקוואל ולתת לו את האמצעים לעבוד כפי שהוא רוצה ויכול. קשה להם? הם מוזמנים להעמיד את הקבוצה למכירה.

12 יוני 2022, 14:01

גל גל כתב:דונטה הול לא האריך חוזה במונאקו?
אכן האריך חוזה ל-3 שנים במונאקו לפי יורוהופס.

לא ברור למה השם שלו עולה פה.

12 יוני 2022, 14:39

קבוצה הזויה..

12 יוני 2022, 15:12

Rampel כתב:
מילוס כתב:ואם מיקי במיליון יקר מדי בימים שאחרי זיזיץ'+ריינולדס ב-2 מיליון, זו תשובה למי שחשב שנראה פה זינוק תקציבי של מיליונים.

שוב, ההנעלה היא זו שדיברה על גדילת התקציב לאחר הורדת רשת הבטחון. צריך גם להגיד שעלייה מ-750K יורו על מאמן לאזור ה-1.5 - 2 מיליון יורו זו עלייה של 100%-160%. הרבה יותר גבוהה מה-20% של רשת הבטחון.

אבל זה לא משנה, הסיפור פה הוא אחר. לא צריך לעשות להנעלה הנחות. איכות עולה כסף והקהל צריך לדרוש עכשיו שיעשו מה שצריך בשביל להביא לפה את פסקוואל ולתת לו את האמצעים לעבוד כפי שהוא רוצה ויכול. קשה להם? הם מוזמנים להעמיד את הקבוצה למכירה.

אבל על זה בדיוק אני מפמפם כבר חודש. אם זה המצב, זה פשוט בלוף.
פסקואל בלי תוספת תקציבית וכלים שמתאימים לפסקוואל, זה כמו לקחת את שומאכר (כשתפקד) ולשים אותו על המסלול עם סוס ועגלה. הוא קוסם? פסקוואל קוסם? אנחנו רואים שאפילו אוברדוביץ' הגדול הוא לא קוסם.
פסקואל יעזור להם לשכנע 10 אלף שהעונה, הפעם באמת-באמת-באמת, מכבי חוזרת. וזה המהלך השיווקי השנתי, ואנשים אוכלים את זה כל פעם מחדש (גם כאן). שכולם יבינו שפסקוואל בלי תוספת כלים אמיתית זה כמו ננו גינצבורג = לא מעניין. איפשהו במקומות 8-13, שעמומון.
כמו שאנחנו רואים משנה לשנה מירוץ החימוש ביורוליג גדל. יש פה עוד ועוד קבוצות מבוססות כלכלית שלא היו על הרדאר רק לפני שנתיים או שבע.
ומכבי רוצה את פסקוואל. אולי יש לו אחלה יד משלוש באמת.

12 יוני 2022, 15:21

אז עדיף במקום פסקוול אריאל בית הלחמי בגלל שהתקציב שחקנים לא יגדל ( מאמין שיגדל קצת ) לא הבנתי את ההגיון ?...

12 יוני 2022, 15:28

אבל זה לא יקרה. פסקוואל לא יבוא בשביל 2 מיליון דולר לעונה עם היידינגר רכז מוביל וזלמנסון סנטר. אז חבל על הדיון.

אם פאסקוואל יבוא וכמו שנאמר זה מותנה בשחקני רכש

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

12 יוני 2022, 15:35

Mitelka כתב:אבל זה לא יקרה. פסקוואל לא יבוא בשביל 2 מיליון דולר לעונה עם היידינגר רכז מוביל וזלמנסון סנטר. אז חבל על הדיון.

אנשים לא מבינים שיש חוזה ויש דרישות של מאמן, אם מאמן מכניס סעיפים לחוזה אין אופציה כזאת שהסעיפים שהכניס לא יקרו, כי אם כן הוא פשוט יכול ללכת באותו רגע

12 יוני 2022, 15:48

Jack55 כתב:
Mitelka כתב:אבל זה לא יקרה. פסקוואל לא יבוא בשביל 2 מיליון דולר לעונה עם היידינגר רכז מוביל וזלמנסון סנטר. אז חבל על הדיון.

אנשים לא מבינים שיש חוזה ויש דרישות של מאמן, אם מאמן מכניס סעיפים לחוזה אין אופציה כזאת שהסעיפים שהכניס לא יקרו, כי אם כן הוא פשוט יכול ללכת באותו רגע

בהנחה שזה באמת יקרה כמובן. הרי יכול להיות שתמורת שכר גבוה, נניח, פסקוואל יסכים להתפשר בדרישות שלו לגבי הרכש.

12 יוני 2022, 16:31

#יום11 בעונת המלפפונים, אף מאמן ושחקן לא חתמו במכבי

12 יוני 2022, 16:42

Shay_uzan כתב:#יום11 בעונת המלפפונים, אף מאמן ושחקן לא חתמו במכבי

עמוד 21 בתרד ואין אפילו שחקן אחד שהוא מועמד רציני
מאמן בפוטנציה אבל לך תדע מה יהיה עם החוזה בזניט.
עונה פיננסית לפיתחנו

12 יוני 2022, 17:07

לא מסכים. פסקוואל עם אותו התקציב שהיה לנו העונה, זה מספיק טוב לפליי-אוף. השאר תלוי במזל איך הכול יסתדר.

12 יוני 2022, 17:31

מקאדו 3 כתב:אז עדיף במקום פסקוול אריאל בית הלחמי בגלל שהתקציב שחקנים לא יגדל ( מאמין שיגדל קצת ) לא הבנתי את ההגיון ?...

אם הסיטואציה היא בין מאמן ישראלי סביר (קטש נגיד)+תוספת 2 מיליון לבזבוזים - מול פסקוואל עם שחקני חמישייה של 300 או 500K כמו העונה.. אישית אני חושב שהאופציה הראשונה עדיפה.

אבי אבן אימן פה חצי שנה. עוד אפשר להגיד "לא יקרה" על משהו?
לא בטוח שבין רוסיה המוחרמת לקבוצות יורוליג\יורוקאפ שעוד לא סגרו מאמן יש לפסקוואל יותר מדי אופציות מדהימות מדי כרגע. אם השכר הוא אותו שכר, ובנוסף לקור ואי-הוודאות ברוסיה לא יכולים להציע לו יורוליג, לא בטוח שיש לו מה לחפש שם.

12 יוני 2022, 18:26

מילוס כתב:
Rampel כתב:

אבל על זה בדיוק אני מפמפם כבר חודש. אם זה המצב, זה פשוט בלוף.
פסקואל בלי תוספת תקציבית וכלים שמתאימים לפסקוואל, זה כמו לקחת את שומאכר (כשתפקד) ולשים אותו על המסלול עם סוס ועגלה. הוא קוסם? פסקוואל קוסם? אנחנו רואים שאפילו אוברדוביץ' הגדול הוא לא קוסם.
פסקואל יעזור להם לשכנע 10 אלף שהעונה, הפעם באמת-באמת-באמת, מכבי חוזרת. וזה המהלך השיווקי השנתי, ואנשים אוכלים את זה כל פעם מחדש (גם כאן). שכולם יבינו שפסקוואל בלי תוספת כלים אמיתית זה כמו ננו גינצבורג = לא מעניין. איפשהו במקומות 8-13, שעמומון.
כמו שאנחנו רואים משנה לשנה מירוץ החימוש ביורוליג גדל. יש פה עוד ועוד קבוצות מבוססות כלכלית שלא היו על הרדאר רק לפני שנתיים או שבע.
ומכבי רוצה את פסקוואל. אולי יש לו אחלה יד משלוש באמת.

שוב אתה עם שומאכר?

בהשוואה להצעה שלך, בעיני שומאכר עם עגלה וסוס יגיע רחוק יותר מרוכב טוסטוס על פרארי.

ובמילים אחרות - מה שאתה מציע, שזה ללכת על קטש או על כל מאמן דמיקולו שלא הוכיח שהוא שייך לרמה, ולחסוך ככה גרושים לשחקנים, זה לא בלוף?
לא היינו בסרט הזה לפני 5 שנים? נתנו ליס מנים ומאמני דמיקולו ישראלים לבנות קבוצת כוכבים שנבנתה כמו תחת?

ואני שוב ארשום לך שאף אחת מהאלטרנטיבות האלו לא תעבוד. שתיהן נכשלו בשנים האחרונות ממש. יש רק דרך אחת להצליח - להביא מאמן ברמה הנדרשת ולתת לו את הכלים והאמצעים לעבוד ולהצליח. אין אופציה אחרת. פשוט אין.
ואני אחזור על השורה התחתונה שלי - לא צריך לעשות להנעלה הנחות. קשה להם? הם מוזמנים להעמיד את הקבוצה למכירה.

12 יוני 2022, 18:35

טוב כנראה נהיה עם פרסוביץ...מה דעתכם עליו? יכול להביא אותנו למשהו קצת יותר מאשר גביע ווינר?

12 יוני 2022, 18:40

עדיף על קטש ועל כל אחד אחר לטעמי שקיים בשוק שהוא לא הספרדי. אבל לסמוך עליו.....

12 יוני 2022, 19:04

פראסוביץ' הוא די מאמן ברמה של יאניס. אימן בקבוצות בטן יורוליג (כולל אנאדולו/פילזן של לפני השושלת הנוכחית) והביא אותן לרוב למקסימום.
מדובר במאמן יחסית מצליח באירופה - אימן 10 שנים ביורוליג מתוכן עשה 5 הצלבות ו-3 פיינל פורים. היו לו 2 עונות יורוליג לא מוצלחות - אחת עם ולנסיה ב-2014-15 כשהודח איתה בשלב הבתים ביורוליג (אחרי שזכה איתה עונה קודם לכן ביורוקאפ) ואחת יותר זכורה עם אנאדולו אפס ב-2017-18, שבה הוא פוטר (וזו העונה היחידה שבה הוא פוטר באמצע העונה) אחרי מאזן רע של 3-9 וכשפוטר החליף אותו איזה ארגין עת'מאן אחד.

בעיני, פסקוואל הוא מאמן הטופ יורוליג היחיד שפנוי כרגע בשוק וצריך לעשות את המקסימום כדי שהוא יהיה פה.
אם זה נופל, מכל סיבה שהיא, פראסוביץ' נמצא בשורת מאמני הבטן (שנימנים בה גם טרינקיירי ויאניס לצורך העניין) שלגיטימי שיהיו פה והוא כנראה הבכיר מביניהם שזמין ונמצא במומנטום מצוין אחרי העונה בקאזאן.

נערך לאחרונה על ידי Rampel בתאריך 12 יוני 2022, 20:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

12 יוני 2022, 19:12

אני חושב שנחכה להכרעה עם פסקוואל ואז נתחיל לדבר על אופציות אחרות

לא ממש ברור לי למה הפסימיות פה בקרב כולם
נושא נעול