המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.
jol9 כתב:refael כתב:דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.
אם זה היה תלוי בכמה גולשים בכירים כאן, אז הוא לא היה מדורג גם בטופ 10...
Maccabikid כתב:jol9 כתב:refael כתב:דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.
אם זה היה תלוי בכמה גולשים בכירים כאן, אז הוא לא היה מדורג גם בטופ 10...
כמו מי?
Euro_Basket כתב:באמברג מחפשת סנטר אחרי העזיבה של פלייס. יכול להיות שהם ינצלו את ההזמנות ויביאו אותו.
הרי אף אחת מהגדולות לא תיקח את טומיץ' כסנטר פותח, וסביר להניח שהוא ירצה להיות שחקן מוביל בקבוצה החדשה שיחתום בה.
yzafrir כתב:Euro_Basket כתב:באמברג מחפשת סנטר אחרי העזיבה של פלייס. יכול להיות שהם ינצלו את ההזמנות ויביאו אותו.
הרי אף אחת מהגדולות לא תיקח את טומיץ' כסנטר פותח, וסביר להניח שהוא ירצה להיות שחקן מוביל בקבוצה החדשה שיחתום בה.
אז בגלל זה אולי לנו יש סיכוי להביא אותו . הרי אנחנו לא אחת מהגדולות מבחינת תקציב....
אני חושב שהוא שחקן שעוד לא מיצה חצי מהפוטנציאל שלו ודיויד ידע להוציא ממנו הרב היותר ממה שהראה בבית הקברות לכשרונות של מדריד...
yzafrir כתב:כולם פה זוכרים את טומיץ' של לפני שנתיים אבל ראיתי אותו השנה והוא נראה שהתחזק פיזית בהרבה . נקודה יותר חשובה לגביו זה שהוא לא מפחד ממגע בניגוד לשחקנים כמו הפולני (שדווקא השתפר בקאחא ) ....לטומיץ' יש טכניקה אדירה מתחת לסל ומשחק חכם מאוד .
בפיינל פור שנה שעברה הוא היה מצויין נגד מכבי . זה שחקן שלפניי כמה שנים אנשים פה פינטזו עליו והיו מתים שיחתום פה עד שהוא חתם בריאל . אני חושב שדיויד יוכל להוציא ממנו הרבה יותר ממה שבריאל .
אני מאוד אשמח אם נשים עליו יד במחיר טוב .
כמובן שזה במקרה ולא נצליח להחתים את מאריץ' או ויויו ....
er79 כתב:ג'אמון גורדון (ואני מדגיש-ג'אמון, לא ג'אמונט) בדרך לגאלאטסאריי.