פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

27 יוני 2012, 09:28

לא שולל את מה שאת אומרת .
השאלה מה המצאי של השחקנים האלו לעומת התקציב של מכבי, זה לא נראה שיש כאלו פנויים ובסכומים של מכבי . הלוואי .

27 יוני 2012, 09:32

כנראה שאתה צודק, אני לא מספיק מכירה את מצב השוק.
אבל נראה לי שמכבי אפילו לא עושה מאמץ בכיוון, לא מנסה אפילו לבדוק את האופציות שיש לה בכיוון הזה ואיזה שחקנים יכולים להתאים.
כנראה שהיא מלכתחילה מעדיפה איזו קבוצה בסגנון ההארלם גלובטרוטרס עם הרבה אתלטיות ומעט שכל.
אולי בלאט נהנה מהסגנון הזה בעונה האחרונה, אני לא ממש!!

27 יוני 2012, 09:34

זה בסדר, גם אני והרבה אחרים לא ממש נהננו בשנה אחרונה מסגנון המשחק , אם היה אחד כזה בכלל . ( חוץ משנים שלושה משחקים אולי ).

27 יוני 2012, 14:53

לא יודע אם כתבו כבר: פי ג'יי טאקר חתם בספרטק

27 יוני 2012, 14:57

דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.

27 יוני 2012, 14:57

דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.

27 יוני 2012, 15:06

refael כתב:דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.

אם זה היה תלוי בכמה גולשים בכירים כאן, אז הוא לא היה מדורג גם בטופ 10... :bigsmile2

27 יוני 2012, 15:07

jol9 כתב:
refael כתב:דיוויד בלאט זכה במקום השלישי בתואר מאמן העונה ביורוליג אחרי ז'ליקו אובראדוביץ' שסיים שני, וכמובן דושאן איבקוביץ' שהוביל את אולימפיאקוס לעונה מדהימה ונבחר ראשון. זו שנה שנייה ברציפות שבלאט מסיים בטופ 3 בבחירת מאמן השנה ביורוליג, כאשר בשנה שעברה סיים שני.

אם זה היה תלוי בכמה גולשים בכירים כאן, אז הוא לא היה מדורג גם בטופ 10... :bigsmile2

כמו מי?

27 יוני 2012, 15:09

Maccabikid כתב:
jol9 כתב:

כמו מי?

לא נזכיר שמות...

27 יוני 2012, 16:16

דרך אגב, בלאט לא לבד במקום השלישי. חילק אותו עם יבגני פשוטין.
מעניין איך שניהם יחלקו את אוחיון...

28 יוני 2012, 06:18

מישהו גרמני מאינטרבאסקט טוען שטומיץ' נמצא עכשיו בעיר באמברג כדי לחתום שם , שזה די מוזר כי זו לא עיר שבאים סתם לטייל בא....

28 יוני 2012, 06:35

כן, קראתי את זה, לא ברור לי מה יש לו לחפש שם, או את מי הוא איבד שם, אבל לא ברור לי מה יש לו לחפש בקבוצה כזאת, ואני גם לא חושב שהוא יחתום שם.

28 יוני 2012, 08:33

באמברג מחפשת סנטר אחרי העזיבה של פלייס. יכול להיות שהם ינצלו את ההזמנות ויביאו אותו.
הרי אף אחת מהגדולות לא תיקח את טומיץ' כסנטר פותח, וסביר להניח שהוא ירצה להיות שחקן מוביל בקבוצה החדשה שיחתום בה.

28 יוני 2012, 09:04

Euro_Basket כתב:באמברג מחפשת סנטר אחרי העזיבה של פלייס. יכול להיות שהם ינצלו את ההזמנות ויביאו אותו.
הרי אף אחת מהגדולות לא תיקח את טומיץ' כסנטר פותח, וסביר להניח שהוא ירצה להיות שחקן מוביל בקבוצה החדשה שיחתום בה.

אז בגלל זה אולי לנו יש סיכוי להביא אותו . הרי אנחנו לא אחת מהגדולות מבחינת תקציב....
אני חושב שהוא שחקן שעוד לא מיצה חצי מהפוטנציאל שלו ודיויד ידע להוציא ממנו הרב היותר ממה שהראה בבית הקברות לכשרונות של מדריד...

28 יוני 2012, 09:07

yzafrir כתב:
Euro_Basket כתב:באמברג מחפשת סנטר אחרי העזיבה של פלייס. יכול להיות שהם ינצלו את ההזמנות ויביאו אותו.

אז בגלל זה אולי לנו יש סיכוי להביא אותו . הרי אנחנו לא אחת מהגדולות מבחינת תקציב....
אני חושב שהוא שחקן שעוד לא מיצה חצי מהפוטנציאל שלו ודיויד ידע להוציא ממנו הרב היותר ממה שהראה בבית הקברות לכשרונות של מדריד...

יש לנו כבר בקבוצה מקלון בגובה 2.12 לא צריך עוד אחד כזה.
שרמאדיני וטומיץ זה לא השילוב הכי טוב שיש לפחות לא מבחינה הגנתית.

28 יוני 2012, 09:10

אני כל פעם שומע את הטענה שהוא מקלון כמו שרמאנדיני . זה היה נכון לתקופה שלו לפני ריאל .
היום הוא שחקן הרבה יותר חזק ופיזי ממה שהוא היה והוא השתפר גם בתחום שלההגנה .
לדעתי הוא פיספוס ענק של מדריד .
ברור שהוא לא ברמת הפיזיות של סופו\מאריץ \ בארץ' וכו' אבל הוא לבטח יותר פיזי ובשל משרמאנדיני .
הוא סנטר מאוד חכם שמאוד מתאים לכדורסל של בלאט....
לאור האופציות האחרות שיש בשוק , אם מאריץ' לא יחתום אז אני חושב שהוא אופציה טובה מאוד

28 יוני 2012, 09:15

הוא עדיין מקלון

28 יוני 2012, 09:34

ג'אמון גורדון (ואני מדגיש-ג'אמון, לא ג'אמונט) בדרך לגאלאטסאריי.

28 יוני 2012, 09:50

yzafrir כתב:כולם פה זוכרים את טומיץ' של לפני שנתיים אבל ראיתי אותו השנה והוא נראה שהתחזק פיזית בהרבה . נקודה יותר חשובה לגביו זה שהוא לא מפחד ממגע בניגוד לשחקנים כמו הפולני (שדווקא השתפר בקאחא ) ....לטומיץ' יש טכניקה אדירה מתחת לסל ומשחק חכם מאוד .
בפיינל פור שנה שעברה הוא היה מצויין נגד מכבי . זה שחקן שלפניי כמה שנים אנשים פה פינטזו עליו והיו מתים שיחתום פה עד שהוא חתם בריאל . אני חושב שדיויד יוכל להוציא ממנו הרבה יותר ממה שבריאל .
אני מאוד אשמח אם נשים עליו יד במחיר טוב .
כמובן שזה במקרה ולא נצליח להחתים את מאריץ' או ויויו ....

טומיץ' טוב יותר מויקאס ולדעתי גם יקר יותר. שוב הבעיה היא שלמרות שהוא השתפר בפיזיות הוא עדיין נק' תורפה הגנתית מבחינת מסה וזריזות רגליים. יש לו טאצ' מדהים בידיים ותנועות מצוינות בפוסט. אני מסכים איתך שאצל בלאט מדובר בשחקן של 13 נק' למשחק בהנחה שהוא לא יהיה פצוע. עדיין אני זוכר איך סופו נשף עליו והעיף אותו דבר שבד"כ סופו מתקשה מול גבוהים פיזיים. אם לא היה את שרמדיני הייתי מעדיף אותו על וויקאס בלי ספק.

28 יוני 2012, 09:50

er79 כתב:ג'אמון גורדון (ואני מדגיש-ג'אמון, לא ג'אמונט) בדרך לגאלאטסאריי.

ג'מון לוקאס גורדון כבר משחק בגאלאטסראיי ויש לו חוזה לעוד עונה.
נושא נעול