felix_r כתב:Adam כתב:טוב אחרי שצפיתי בלא מעט סרטונים של הולינס בכוכב האדום & זניט על מנת לעורר את זכרוני, אני מודה שכעת אני מעט מבולבל ופחות מאוכזב.
קשה מאוד לדעת בשלב זה אם מדובר בהחתמה טובה או לא. צריך לראות מי השחקנים הנוספים שיגיעו (בעיקר הרכז הראשי שלנו) כדי להכריע.
אישית הייתי מעדיף 7 זרים בקבוצה ולא 8, אבל אם הולכים על אותה מגמה שהייתה כאן בשנים האחרונות (8 זרים) אז ייתכן שהולינס מגיע בתור המחליף של טיילור/תומאס ואז מדובר בשדרוג משמעותי.
הדבר היחיד שמעט מצער אותי הוא שאני לא רואה כרגע מקום בשביל היידינגר להשתלב, וחבל. מכבי הולכים לפספס שחקן ישראלי עם פוטנציאל כמו שהיה עם לנדסברג (היו צריכים לנסות להחזירו אחרי העונה המטורפת שנתן בספרד או טורקיה) או שון דאוסון (לפני הפציעה).
מה בדיוק אתה יכול לראות בסרטונים? את ה-31.2% לשלוש? אז אתה יכול לומר שגם ללורנזו בראון האחוזים לשלוש הם רק במעט גבוהים יותר. אבל מה ההבדל? ההבדל הוא שהקליעה לשלוש היא הצד הכי פחות טוב של לורנזו, ואילו הולינס הגיע ליורוליג על תקן צלף שלשות מדופלם. זה אמור להיות הצד הכי חזק שלו! הוא גם לא תורם כמעט כלום בתחומים האחרים.
עכשיו תחשוב על השאלה: איך בדיוק "צלף שלשות" עם 31.2% לשלוש משתלב בקו האחורי עם רכז המיועד לורנזו בראון, שקולע 32.2% לשלוש? לא טוב, נכון?
עכשיו תחשוב על השאלה הבאה: איך בדיוק הולינס, שלא תורם בשום אספקט חוץ מקליעה משתלב עם היליארד, שגם הוא לא תורם בשום אספקט אחר חוץ מקליעה?
לא טוב, נכון?
I rest my case.
אתה החלטת על דעת עצמך שצפיתי רק בסרטוני היילייטס ומשם כל שאר השורות שכתבת הן הסקות בלבד. צפיתי גם בכמה תקצירי משחקים (בעיקר של הסדרה מול בלגרד) וראיתי דברים שלא רואים בסטטיטיקה.
לא הבנתי את ההשוואה ללורנזו בראון. מה הקשר? ששניהם עם אחוזים של גבינה קשה לשלוש? So what? דווקא הצלף שלשות שאתה מדבר עליו אמור להיות היליארד עם 40% לשלוש בקריירה ולא הולינס.
הולינס הרבה יותר מאשר "צלף שלשות מדופלם". הוא עושה המון (המון!) דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. הוא פיזי מאוד, בעל מוטות ידיים עצומות ומאוד אתלט. לא סתם הוא פתח בחמישייה אצל פסקוואל ב34 מתוך 38 משחקים ביורוליג. הוא מאוד מזכיר את זוסמן רק עם יותר אופי.
חוץ מזה, אתה צריך להסתכל על זה מנקודת מבט שונה (או לקרוא את מה שכתבתי שוב). אני אמרתי את זה, ואני חוזר על זה שוב - צריך לראות מה יהיו ההחתמות הבאות של מכבי כדי להבין אם הולינס הוא החתמה טובה או לא. בהנחה שכל הפרסומים נכונים ודברים ילכו כמו שצריך - יש לך כרגע שלושה זרים בקו האחורי: בראון, היליארד והולינס. אם ממשיכים באותה מגמה שהייתה כאן בשנים האחרונות, אז אמור להגיע לכאן עוד קומבו גארד זר (היליארד בתור טווינר על המשבצת של נאנלי, הולינס על המשבצת של טיילור/תומאס). הרבה יקום וייפול על הקומבו גארד הנוסף שיגיע על מנת להבין את התמונה המלאה.
בקיצור, אתה חייב להסתכל על זה מעט אחרת. אם הולינס מגיע לכאן בתור המחליף של טיילור/תומאס אז בהחלט שמדובר כאן בשדרוג משמעותי, ואם הוא יצליח להתקרב לאחוזים שהיו לו בגרמניה אז בכלל מדובר בבינגו.