ת'רד המלפפונים 22/23 V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים 22/23 V2

הודעהעל ידי Weems13 » 25 יוני 2022, 21:30

גל גל כתב:
anthony כתב:נכתב פה שהולינס היה בפנקסים של מכבי בשנתיים האחרונות לפחות

ברור שזה רעיון של אבן

Sent from my iPhone using Tapatalk

קטש צריך להסכים לזה

אין לי בעיה עם הולינס אבל ב 700 אלף ? הם השתגעו לגמרי שם.

בוא נתקדם. הוא לא יקבל פה 700 אלף דולר. אולי הכוונה היא לשנתיים.
מכבי הם הרבה דברים. לארג'ים הם לא. חוץ מלמשכורות של ישראלים שזה אין ברירה מסתבר.
בלי קשר לשכר, הולינס החתמה רעה ולא מתאימה ותופס משבצת יקרה של זר. נישאר עכשיו קירחים או בעמדה 4 או בעמדה הגארד היוצר (ומחליפו). עקום לחלוטין
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי Mmm » 25 יוני 2022, 21:31

מבין את כל מה שאתם כותבים ומאידך עם בלאט סמך ידיו עליו אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה
..
Mmm

הודעהעל ידי Adam » 25 יוני 2022, 21:32

טוב אחרי שצפיתי בלא מעט סרטונים של הולינס בכוכב האדום & זניט על מנת לעורר את זכרוני, אני מודה שכעת אני מעט מבולבל ופחות מאוכזב.
קשה מאוד לדעת בשלב זה אם מדובר בהחתמה טובה או לא. צריך לראות מי השחקנים הנוספים שיגיעו (בעיקר הרכז הראשי שלנו) כדי להכריע.
אישית הייתי מעדיף 7 זרים בקבוצה ולא 8, אבל אם הולכים על אותה מגמה שהייתה כאן בשנים האחרונות (8 זרים) אז ייתכן שהולינס מגיע בתור המחליף של טיילור/תומאס ואז מדובר בשדרוג משמעותי.
הדבר היחיד שמעט מצער אותי הוא שאני לא רואה כרגע מקום בשביל היידינגר להשתלב, וחבל. מכבי הולכים לפספס שחקן ישראלי עם פוטנציאל כמו שהיה עם לנדסברג (היו צריכים לנסות להחזירו אחרי העונה המטורפת שנתן בספרד או טורקיה) או שון דאוסון (לפני הפציעה).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 25 יוני 2022, 21:45

Adam כתב:טוב אחרי שצפיתי בלא מעט סרטונים של הולינס בכוכב האדום & זניט על מנת לעורר את זכרוני, אני מודה שכעת אני מעט מבולבל ופחות מאוכזב.
קשה מאוד לדעת בשלב זה אם מדובר בהחתמה טובה או לא. צריך לראות מי השחקנים הנוספים שיגיעו (בעיקר הרכז הראשי שלנו) כדי להכריע.
אישית הייתי מעדיף 7 זרים בקבוצה ולא 8, אבל אם הולכים על אותה מגמה שהייתה כאן בשנים האחרונות (8 זרים) אז ייתכן שהולינס מגיע בתור המחליף של טיילור/תומאס ואז מדובר בשדרוג משמעותי.
הדבר היחיד שמעט מצער אותי הוא שאני לא רואה כרגע מקום בשביל היידינגר להשתלב, וחבל. מכבי הולכים לפספס שחקן ישראלי עם פוטנציאל כמו שהיה עם לנדסברג (היו צריכים לנסות להחזירו אחרי העונה המטורפת שנתן בספרד או טורקיה) או שון דאוסון (לפני הפציעה).

מה בדיוק אתה יכול לראות בסרטונים? את ה-31.2% לשלוש? אז אתה יכול לומר שגם ללורנזו בראון האחוזים לשלוש הם רק במעט גבוהים יותר. אבל מה ההבדל? ההבדל הוא שהקליעה לשלוש היא הצד הכי פחות טוב של לורנזו, ואילו הולינס הגיע ליורוליג על תקן צלף שלשות מדופלם. זה אמור להיות הצד הכי חזק שלו! הוא גם לא תורם כמעט כלום בתחומים האחרים.

עכשיו תחשוב על השאלה: איך בדיוק "צלף שלשות" עם 31.2% לשלוש משתלב בקו האחורי עם רכז המיועד לורנזו בראון, שקולע 32.2% לשלוש? לא טוב, נכון?

עכשיו תחשוב על השאלה הבאה: איך בדיוק הולינס, שלא תורם בשום אספקט חוץ מקליעה משתלב עם היליארד, שגם הוא לא תורם בשום אספקט אחר חוץ מקליעה?
לא טוב, נכון?

I rest my case.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 25 יוני 2022, 21:46

Mmm כתב:מבין את כל מה שאתם כותבים ומאידך עם בלאט סמך ידיו עליו אני מאמין שהוא יודע מה הוא עושה
..

אני לא חושב שבלאט פקטור משמעותי (או פקטור בכלל). תפקידו לצערי הוא כנראה למכור מנויים ולא יותר מכך.
עידן

הודעהעל ידי אדם » 25 יוני 2022, 21:49

רציתי שתי גארדים תותחים חיות של ייצור נקודות.
שמייצרים לעצמם שחודרים קולעים סקוררים.
קיבלנו הולינס והיליארד שיכולים לייצר אבל ברמה סבירה בינונית ולא מרגשים , הלוואי שיוכיחו אחרת.
מעכשיו בעיני צריכים ללכת על שמות מוכחים ושחקנים מהרמה הגבוהה ביותר כי אם לא זו מעכשיו עונה בינונית אם מחסום ברמה .
צריך שחקנים מעכשיו שיוסיפו ניצוץ כשרון ואיכות וירימו את הסגל המתגבש.
רכז בראון או פאנגוס ,גארד נוסף אם כן גם מישו מוכח סקורר שמייצר.
דווין ביקון בא הרבה יותר טוב מהולינס למה ירדו ממנו.
אקובו בכלל אופציה,??.

אם הסגל הולך לבינוניות יהיה באמת בעיה למכור את העונה הזו או ההתחלה הזו כאיזה ציפייה או ריגוש כלשהו מראש זה הולך לאפרוריות כרגע.
באמת ישאל לאיפה הכסף הלך ,צריך פה 2 שמות רציניים ומוכרים ומוכחים מקצועית.
איך בלאט לא מוצא לנו איזה יהלום שתיים שיכול לפרוץ פה ,בנתים זה שמות משופשפים וכבר מיושנים שרצים פה שנים.
אדם

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 יוני 2022, 21:53

גל גל כתב:

ברור שזה רעיון של אבן

קטש צריך להסכים לזה

אף אחד לא שואל את קטש.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי RomanR » 25 יוני 2022, 22:05

שמואל1 כתב:אני לא מאמין שדיוויד בלאט הוא באמת פקטור בקבלת ההחלטות. אלו עדיין אבי אבן וניקולה שמושכים בחוטים ובונים את הקבוצה, והמעמד של קטש נמוך מידי בשביל להביא שחקנים טובים יותר.
בלאט הגיע כדי למכור מנויים ותו לא. מי שחושב אחרת כנראה תמים ולא מכיר את הטריקים של פדרמן.
למה שבלאט יבוא רק כדי למכור מנויים?
הוא לא צריך את זה

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי Rampel » 25 יוני 2022, 22:06

felix_r כתב:
גל גל כתב:לא צריך סקאוטינג בשביל הולינס, זו לא העבודה של אבי אבן ומחלקת הסקאוטינג

לדעתי, בדיוק הפוך. כן צריך סקאוטינג כדי לחקור מה עשה השחקן בשלוש העונות ביורוליג, ולהבין שהוא לא הצליח להוכיח שהוא שייך לרמה הזאת, ולכן לא אמור להופיע ברשימה של מכבי גם לא כאופציה מספר 50 בהעדפות. פשוט לא.

זה שחקן שאמור להופיע ברשימת השחקנים המועמדים להפועל ירושלים. כי רבע גמר פליי-אוף ליגת האלופות זאת הרמה האמיתית שלו.
אבל זה קלאסי מכבי. שמים כסף רציני על שחקן אחד - שניים מוכחים וכל השאר הם או שחקנים לא מוכחים שכיכבו בצ'יפופו ליג (טיילור/קולסון) או במגמת ירידה/עונה רעה בקריירה (נאנלי/הולינס) או אחרי פציעה (היליארד).

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Adam » 25 יוני 2022, 22:08

felix_r כתב:
Adam כתב:טוב אחרי שצפיתי בלא מעט סרטונים של הולינס בכוכב האדום & זניט על מנת לעורר את זכרוני, אני מודה שכעת אני מעט מבולבל ופחות מאוכזב.

מה בדיוק אתה יכול לראות בסרטונים? את ה-31.2% לשלוש? אז אתה יכול לומר שגם ללורנזו בראון האחוזים לשלוש הם רק במעט גבוהים יותר. אבל מה ההבדל? ההבדל הוא שהקליעה לשלוש היא הצד הכי פחות טוב של לורנזו, ואילו הולינס הגיע ליורוליג על תקן צלף שלשות מדופלם. זה אמור להיות הצד הכי חזק שלו! הוא גם לא תורם כמעט כלום בתחומים האחרים.

עכשיו תחשוב על השאלה: איך בדיוק "צלף שלשות" עם 31.2% לשלוש משתלב בקו האחורי עם רכז המיועד לורנזו בראון, שקולע 32.2% לשלוש? לא טוב, נכון?

עכשיו תחשוב על השאלה הבאה: איך בדיוק הולינס, שלא תורם בשום אספקט חוץ מקליעה משתלב עם היליארד, שגם הוא לא תורם בשום אספקט אחר חוץ מקליעה?
לא טוב, נכון?

I rest my case.

אתה החלטת על דעת עצמך שצפיתי רק בסרטוני היילייטס ומשם כל שאר השורות שכתבת הן הסקות בלבד. צפיתי גם בכמה תקצירי משחקים (בעיקר של הסדרה מול בלגרד) וראיתי דברים שלא רואים בסטטיטיקה.
לא הבנתי את ההשוואה ללורנזו בראון. מה הקשר? ששניהם עם אחוזים של גבינה קשה לשלוש? So what? דווקא הצלף שלשות שאתה מדבר עליו אמור להיות היליארד עם 40% לשלוש בקריירה ולא הולינס.
הולינס הרבה יותר מאשר "צלף שלשות מדופלם". הוא עושה המון (המון!) דברים שלא רואים בסטטיסטיקה. הוא פיזי מאוד, בעל מוטות ידיים עצומות ומאוד אתלט. לא סתם הוא פתח בחמישייה אצל פסקוואל ב34 מתוך 38 משחקים ביורוליג. הוא מאוד מזכיר את זוסמן רק עם יותר אופי.
חוץ מזה, אתה צריך להסתכל על זה מנקודת מבט שונה (או לקרוא את מה שכתבתי שוב). אני אמרתי את זה, ואני חוזר על זה שוב - צריך לראות מה יהיו ההחתמות הבאות של מכבי כדי להבין אם הולינס הוא החתמה טובה או לא. בהנחה שכל הפרסומים נכונים ודברים ילכו כמו שצריך - יש לך כרגע שלושה זרים בקו האחורי: בראון, היליארד והולינס. אם ממשיכים באותה מגמה שהייתה כאן בשנים האחרונות, אז אמור להגיע לכאן עוד קומבו גארד זר (היליארד בתור טווינר על המשבצת של נאנלי, הולינס על המשבצת של טיילור/תומאס). הרבה יקום וייפול על הקומבו גארד הנוסף שיגיע על מנת להבין את התמונה המלאה.
בקיצור, אתה חייב להסתכל על זה מעט אחרת. אם הולינס מגיע לכאן בתור המחליף של טיילור/תומאס אז בהחלט שמדובר כאן בשדרוג משמעותי, ואם הוא יצליח להתקרב לאחוזים שהיו לו בגרמניה אז בכלל מדובר בבינגו.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2022, 22:14

שמואל1 כתב:
גל גל כתב:

ברור שזה רעיון של אבן

קטש צריך להסכים לזה

אף אחד לא שואל את קטש.

אני לא מאמין לזה, כולם כועסים על ההנהלה , כולם מאוכזבים ויש משבר אמון מאוד קשה בין אוהדים להנהלה וכבר לא מאמינים למילה שיוצרת לבם מהפה.

אבל אי אפשר להכריח את קטש להביא שחקן שהוא לא מעוניין בו.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

ת'רד המלפפונים 22/23 V2

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2022, 22:19

מי שחושב שאוסטין לא ירוויח באיזור ה700 לעונה, טועה (לצערי)

אולי טיפה פחות מ700, אבל בטוח בטוח שלא 350
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Adam » 25 יוני 2022, 22:22

Jack55 כתב:מי שחושב שאוסטין לא ירוויח באיזור ה700 לעונה, טועה (לצערי)

אולי טיפה פחות מ700, אבל בטוח בטוח שלא 350

חבל. זה שחקן שהייתי נותן לו 500K ולא יותר בשביל המשבצת עליה הוא יושב (בתקווה שזאת אכן אותה משבצת שאני מניח שהוא בא אליה).
אם הוא היה צעיר ב3-4 שנים אולי הוא היה שווה את הסכום הזה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
Adam

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 יוני 2022, 22:25

RomanR כתב:
שמואל1 כתב:אני לא מאמין שדיוויד בלאט הוא באמת פקטור בקבלת ההחלטות. אלו עדיין אבי אבן וניקולה שמושכים בחוטים ובונים את הקבוצה, והמעמד של קטש נמוך מידי בשביל להביא שחקנים טובים יותר.
בלאט הגיע כדי למכור מנויים ותו לא. מי שחושב אחרת כנראה תמים ולא מכיר את הטריקים של פדרמן.
למה שבלאט יבוא רק כדי למכור מנויים?
הוא לא צריך את זה

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
מה אכפת לו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Rampel » 25 יוני 2022, 22:29

בעיני, אווירת הנכאים כאילו חתם פה קמרון טיילור ג'וניור היא טיפה מוגזמת. אנחנו עוד לא שם.

כן, הולינס אחרי שתי עונות לא מדהימות ביורוליג בלשון המעטה (על האחרונה אפשר להגיד לא טובה בפה מלא), אבל לפני 3 קיצים הוא היה חלום רטוב של חצי פורום כי הוא היה אולי הסווינגמן הכי מעניין באירופה והוא כן נתן עונה לא רעה בזניט לאחר מכן.
כן, היליארד אחרי פציעה ולא ברור איך הוא יהיה ואיך הוא ישתלב, אבל גם הוא הראה עונה יפה בבאיירן בין הפציעות.

הולינס, היליארד וגם קולסון, אלו שחקנים עם כלים שאפשר לעבוד איתם ויוכלו לתת לקבוצה מענה בשני הצדדים של הפרקט, כשהתקפית זה תלוי מאוד במי השחקנים שיפקידו בידיהם את עמדת הרכז.
כן, מכבי בעיקר מהמרת כרגע עם הזרים וברור שהשחקנים האלו יכולים להיכשל ברמה הזו או להמשיך לעונה רעה נוספת, אבל הם גם יכולים לתת את מה שמצפים מהם (בניגוד להימורים כמו טיילור, שלא ברור על בסיס מה יצאו מנקודת ההנחה הזו) וזה גם יכול להצליח.

כן, אין פה גו טו גאי (אני יודע שיש פה כאלו שאומרים שזה בונזי קולסון. כרגע להגיד את זה כשהבן אדם לא שיחק משחק יורוליג אחד זה מאוד מוקדם. הלוואי) או סטריקט שוטר שיוכל למשוך הגנות, אבל הסגנון של קטש זה לשבור הגנות עם פיק אנד רול ולהניע כדור לזריקה נוחה. האחוזים של הולינס לא טובים מספיק, אבל מי שתהמר על לתת לו זריקות חופשיות עלולה להיענש. בצד ההגנתי אני סומך עליו לגמרי וכהימור זה סביר. כנ"ל לגבי היליארד בעיני.

אגב אני חושב שאנחנו נראה את הולינס והיליארד משחקים גם לא מעט ביחד כשני שחקני כנף. ומהבחינה הזו התקפית הם יכולים להיות מסוכנים וכמה שזה ילך זה תלוי בהם ובשיטה. האם זה הימור? כן. אבל אני לפחות יודע שבהגנה הם ידעו להיות אגרסיביים ולא יהיו פראיירים.
לדעתי הם עדיפים על שחקנים שאנחנו יודעים שהם יהיו נטל בצד אחד של הפרקט כמו מייקון וזה הימור סביר יותר.

לגבי הנקודה האחרונה, אני מקווה שמכבי באמת הבינה את זה ותשאיר את אוואנס כשחקן שימשיך להיבנות ברמה הזו ויוכל להוביל פה קבוצה בעתיד. אוואנס לצידו של לורנזו בראון סוגרים עמדה 1 שיכולה לאפשר לקו האחורי הזה להצליח.

בשורה התחתונה, זה לא מה שרצינו, זה אף פעם לא מה שאנחנו רוצים ואני לא יודע מה אתכם, אבל חלקנו ידענו את זה ודיברנו על זה. ותכלס זה יכל (והאמת שעוד יכול) להיות גרוע יותר.
אבל בניגוד להרבה החתמות שגרמו לכולנו להרים את הראש, לדעתי זה עוד יכול לעבוד.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי TAYO » 25 יוני 2022, 22:34

למכבי היה גארד וסנטר מהטופ של היורוליג. הם עזבו כדי לשחק בטופ של היורוליג. מכבי, במקום לבנות סביבם קבוצה שתתאים להם, שיחררה אותם (כשהם תחת חוזה!) כדי לקבל את הבייאאוט ולהכניס כסף לבעלים. מכבי מביאה שחקני דרג ב׳ ולמטה מזה, כשהתנאי הוא שהתקציב לא יזוז מילימטר (כי הבעלים בחובות ולא רוצה לשחרר את הצעצוע). אני מבקש בכל לשון של בקשה ממי שמתכוון לחדש מנוי - תחשבו על טובת המועדון המפואר הזה, תוותרו השנה על המנוי, אחרת אתם פשוט מעבירים כסף מכיסכם לכיס של הבעלים. תחשבו על זה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי גל גל » 25 יוני 2022, 22:35

מעניין מה ינחת פה בעמדה 4 והסנטר הנוסף
העונה יכולה ליפול ולקום על זה.

מתי השם של טיישון תומאס עולה ? (מקווה שלא)
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי עידן » 25 יוני 2022, 22:38

TAYO כתב:למכבי היה גארד וסנטר מהטופ של היורוליג. הם עזבו כדי לשחק בטופ של היורוליג. מכבי, במקום לבנות סביבם קבוצה שתתאים להם, שיחררה אותם (כשהם תחת חוזה!) כדי לקבל את הבייאאוט ולהכניס כסף לבעלים. מכבי מביאה שחקני דרג ב׳ ולמטה מזה, כשהתנאי הוא שהתקציב לא יזוז מילימטר (כי הבעלים בחובות ולא רוצה לשחרר את הצעצוע). אני מבקש בכל לשון של בקשה ממי שמתכוון לחדש מנוי - תחשבו על טובת המועדון המפואר הזה, תוותרו השנה על המנוי, אחרת אתם פשוט מעבירים כסף מכיסכם לכיס של הבעלים. תחשבו על זה.

זיזיץ' סיים חוזה, מכבי לא קיבלה עליו שום בייאאוט. לי זה גם היה ברור שהוא לא ימשיך העונה.

לגבי סקוטי אתה צודק.
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 25 יוני 2022, 22:38

TAYO כתב:למכבי היה גארד וסנטר מהטופ של היורוליג. הם עזבו כדי לשחק בטופ של היורוליג. מכבי, במקום לבנות סביבם קבוצה שתתאים להם, שיחררה אותם (כשהם תחת חוזה!) כדי לקבל את הבייאאוט ולהכניס כסף לבעלים. מכבי מביאה שחקני דרג ב׳ ולמטה מזה, כשהתנאי הוא שהתקציב לא יזוז מילימטר (כי הבעלים בחובות ולא רוצה לשחרר את הצעצוע). אני מבקש בכל לשון של בקשה ממי שמתכוון לחדש מנוי - תחשבו על טובת המועדון המפואר הזה, תוותרו השנה על המנוי, אחרת אתם פשוט מעבירים כסף מכיסכם לכיס של הבעלים. תחשבו על זה.

רוצה להסכים איתך אבל שאני רושם שכנראה אני לא אחדש עשרה קופצים על זה שאמכור להם את המנוי שלי
פשוט לראות את המועדון מת מול העיינים כי חבורת חלXות לא מוכנה לשחרר אותו, נשבר לי, באמת, לא מסוגל יותר

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Jack55 » 25 יוני 2022, 22:45

עידן כתב:

זיזיץ' סיים חוזה, מכבי לא קיבלה עליו שום בייאאוט. לי זה גם היה ברור שהוא לא ימשיך העונה.

לגבי סקוטי אתה צודק.
קיבלנו עליו מאה אלף
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־24 אורחים