ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2012, 08:15

אני אגב חושב שלאור ההצעות המאוד גבוהות שיש ללנגפורד והעובדה שכמה קבוצות רוצות אותו, אז יהיה מאוד קשה למכבי ואולי אפילו בלתי אפשרי (בסכומי הכסף שמכבי משלמת) לשים יד גם על שחקן כמו ג'מונט גורדון, שהוא שחקן הרבה פחות טוב מלנגפורד. מצבנו כנראה שמעולם לא היה גרוע יותר...

לכן חבל לבזבז מילים על שחקנים כמו מקלאב ופרמאר כשקשה לנו להחתים כאן שחקני דרג שלישי. אבל הרי לדני פדרמן יש "מחסנית מלאה בשחקנים" ואולי בדיוק כאן טמונה הבעיה, שהבחור מתייחס אל השחקנים כמו אל גרביים שניתן להחליף בכל עת, אז גם הגישה שלהם כלפי המועדון זהה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי docariel » 01 יולי 2012, 08:21

עכשיו גם להביא שחקן כמו טיוס יהיה יותר קשה..

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 23443.html
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 08:48

זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.
er79

הודעהעל ידי קודי » 01 יולי 2012, 08:53

er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.

ממש לא. יש לטיוס חוזה "נו קאט" כך שמכבי תצטרך להגיע להסכמה עם אשדוד בנוגע לביי אאוט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 08:59

קודי כתב:
er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.

ממש לא. יש לטיוס חוזה "נו קאט" כך שמכבי תצטרך להגיע להסכמה עם אשדוד בנוגע לביי אאוט.

אני כבר רואה את אלישי כדיר חוזר לקדנציה שנייה.
Dperk

הודעהעל ידי עפר » 01 יולי 2012, 09:09

Dperk כתב:
קודי כתב:

לכדיר יש חוזה בירושליים.....
עפר

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 09:17

עפר כתב:
Dperk כתב:
קודי כתב:

עידן זלמנסון עדיין לא חתם בשום קבוצה?
Dperk

הודעהעל ידי tomerp » 01 יולי 2012, 09:18

Dperk כתב:
עפר כתב:
Dperk כתב:
קודי כתב:

עידן זלמנסון עדיין לא חתם בשם קבוצה?

חתם בקובאן על חוזה של 34 מיליון דולר
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Dperk » 01 יולי 2012, 09:26

tomerp כתב:חתם בקובאן על חוזה של 34 מיליון דולר

אז אין ברירה, צריך למצוא אוהד שיתנדב. דרישות: מעל 2 מטר, יכולת לסיים ליי אפ, נטייה להפרת חוזים. שכר: לא מספיק שמקבלים מדים מהמועדון אתה עוד רוצה כסף??? אם תתעקש דני פדרמן ינהל איתך מו"מ, אחר חודשיים ללא שום התקדמות חוץ מהוספת מסטיק בזוקה פעם בחודש תתייאש ותחזור לליגה למקומות עבודה.
Dperk

הודעהעל ידי tomerp » 01 יולי 2012, 09:33

Dperk כתב:
tomerp כתב:חתם בקובאן על חוזה של 34 מיליון דולר

אז אין ברירה, צריך למצוא אוהד שיתנדב. דרישות: מעל 2 מטר, יכולת לסיים ליי אפ, נטייה להפרת חוזים. שכר: לא מספיק שמקבלים מדים מהמועדון אתה עוד רוצה כסף??? אם תתעקש דני פדרמן ינהל איתך מו"מ, אחר חודשיים ללא שום התקדמות חוץ מהוספת מסטיק בזוקה פעם בחודש תתייאש ותחזור לליגה למקומות עבודה.

עם הדרישות של דני פדרמן אפילו אוהד לא ירצה לשחק פה
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 09:47

הבנתי, אבל לא נראה לי שאשדוד יעמדו בדרכו או בדרכה של מכבי, והאמת לא ממש מעניין אותי - הוא לא ה-cup of tea שלי, הוא נחוץ רק בגלל בעיית הישראלים.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2012, 09:51

בהנחה ומכבי אכן תחתים שחקן על נראה שמדובר בשחקן מה-NBA כי רועי מרום דחה את אוקיץ',מקאלב,DD ודה קולו
ובגלל שכתבו גם שהשחקן מעוניין להגיע אבל אולי יש בעיה חוזית אני מניח שמדובר בשחקן עם אופציה של הקבוצה להמשך החוזה
בקיצור...נראה לי שמדובר בשחקן חופשי מה-NBA עם אופציה של הקבוצה שלו
למישהו יש רשימה של השחקנים החופשיים עם אופציה מצד הקבוצה שלהם?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 09:53

בהנחה ומכבי אכן תחתים שחקן על נראה שמדובר בשחקן מה-NBA כי רועי מרום דחה את אוקיץ',מקאלב,DD ודה קולו

סקופ: רועי מרום מונה ליו"ר הדירקטוריון במכבי.
er79

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2012, 10:00

er79 כתב:

סקופ: רועי מרום מונה ליו"ר הדירקטוריון במכבי.

חיכיתי לתגובה כזאת..
אם כך אתה בכלל לא צריך להאמין לשמועה הזאת כי הוא אישר אותה,אז או שאל תאמין בכלל או שתיתן קצת אמון בבחור
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 10:03

אין לי שום אמון בבחור. מדוע שיהיה לי? אמון ראוי לקבל מי שמצדיק את האמון. איפה השם הגדול שמרום הבטיח שינחת היום? אני יגיד לך איפה השם הזה: אם בפוקס ינחת פה השם הגדול אדון מרום יגיד "אמרתי לכם". צר לי, אני לא נותן אמון בליצנים. ברגע שהנבואות שלו יהיו מוצדקות, אני אתייחס אליו ברצינות. אני מציע לך ולאחרים לא לרקוד על פי החליל שלו. כאילו לא מספיק כל הלכלוכים שלו על הפורום הזה בימים האחרונים.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יולי 2012, 10:22

er79 כתב:אין לי שום אמון בבחור. מדוע שיהיה לי? אמון ראוי לקבל מי שמצדיק את האמון. איפה השם הגדול שמרום הבטיח שינחת היום? אני יגיד לך איפה השם הזה: אם בפוקס ינחת פה השם הגדול אדון מרום יגיד "אמרתי לכם". צר לי, אני לא נותן אמון בליצנים. ברגע שהנבואות שלו יהיו מוצדקות, אני אתייחס אליו ברצינות. אני מציע לך ולאחרים לא לרקוד על פי החליל שלו. כאילו לא מספיק כל הלכלוכים שלו על הפורום הזה בימים האחרונים.

מסכים איתך..
החוצפן לא מפסיק ללכלך על הפורום..

אמון? מתי הוא פגע?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 01 יולי 2012, 10:22

er79 כתב:אין לי שום אמון בבחור. מדוע שיהיה לי? אמון ראוי לקבל מי שמצדיק את האמון. איפה השם הגדול שמרום הבטיח שינחת היום? אני יגיד לך איפה השם הזה: אם בפוקס ינחת פה השם הגדול אדון מרום יגיד "אמרתי לכם". צר לי, אני לא נותן אמון בליצנים. ברגע שהנבואות שלו יהיו מוצדקות, אני אתייחס אליו ברצינות. אני מציע לך ולאחרים לא לרקוד על פי החליל שלו. כאילו לא מספיק כל הלכלוכים שלו על הפורום הזה בימים האחרונים.

דבר ראשון הוא אמר שתהיה החתמה גדולה אבל הוא לא אמר שהיא תחתם עד יום ראשון
דבר שני תפסיקו להרוס את הכיף שבעונת המלפפונים,אנחנו במילא בקיץ קשה וזה נחמד שמדי פעם יש שמועות על שחקנים שיכניסו קצת ענין לקיץ
אתם לא מאמינים לפרסומים האלה?? אל תגיבו אבל אל תהרסו לאחרים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 01 יולי 2012, 10:32

er79 כתב:

הבנתי, אבל לא נראה לי שאשדוד יעמדו בדרכו או בדרכה של מכבי, והאמת לא ממש מעניין אותי - הוא לא ה-cup of tea שלי, הוא נחוץ רק בגלל בעיית הישראלים.

למה אתם חושב שאשדוד יוותרו על טיוס?
רוזן ויתר על לנסברג ?
אקוניס ויתר על שון ג"ימס?

לגבי CUP OF TEA:
איזה ישראלי נורמלי יכול להגיע במקומו?
עפר

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2012, 10:45

rc4991 כתב:

דבר שני תפסיקו להרוס את הכיף שבעונת המלפפונים,אנחנו במילא בקיץ קשה וזה נחמד שמדי פעם יש שמועות על שחקנים שיכניסו קצת ענין לקיץ

זה כיף כשאתה מביא ידיעות מקורות מוסמכים. הסקופים של מרום שווי ערך לסקופים של טוקבקיסט ממוצע בוואן, ולכן כל ידיעה כזאת היא
לא דיון על מלפפונים אלא סתם ספאם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2012, 10:51

אני מצטער מאוד, אבל שאתה כותב פוסט ובו המשפט רועי מרום דחה את אוקיץ', דיאמנטידיס ושאר ירקות, אתה לא יכול לצפות ממני שלא אגיב. למה מי זה רועי מרום? אליהו הנביא? מי הוא שיקבע מי ישחק פה ומי לא? אין לי בעיה עם שמועות שבאות מתפוז, יש שם איזה בחור או שניים יחסית אמינים (כמו ההוא שהביא את הסקופ על אוחיון וקובאן) אבל אתה לא יכול לצפות ממני שלא אגיב על משהו שרועי מרום אמר, אם זה נשמע לי מטומטם ברמות על. שוב, ברגע שהוא יצדיק שהוא שווה אמון, אז או שאגיד לו שאפו או שאשתוק, שגם זה משהו.

עפר, בגדול אתה צודק, אין ישראלים טובים בשוק ולא בטוח שאשדוד תוותר עליו מהר כל כך. אני משער שאם מכבי באמת ירצו אותו הוא יהיה פה. המקרה של רוזן ולנדסברג היה קצת שונה, כי לנדסברג עוד היה תחת חוזה, עם טיוס ואשדוד אפשר אולי קצת יותר להתגמש כי הוא יושב על אופציה. בגדול להגיד לך, אם זה היה תלוי בי הייתי סוגר את מצבת הישראלים על הלפרין, רוט, פניני, אליהו ולנדסברג קודם כל. הייתי מעדיף 4 זר וסנטר זר לפני טיוס, אבל אם הוא יבוא זה לא מה שידיר שינה מעיניי.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־12 אורחים