המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.
קודי כתב:er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.
ממש לא. יש לטיוס חוזה "נו קאט" כך שמכבי תצטרך להגיע להסכמה עם אשדוד בנוגע לביי אאוט.
Dperk כתב:קודי כתב:er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.
ממש לא. יש לטיוס חוזה "נו קאט" כך שמכבי תצטרך להגיע להסכמה עם אשדוד בנוגע לביי אאוט.
אני כבר רואה את אלישי כדיר חוזר לקדנציה שנייה.
עפר כתב:Dperk כתב:קודי כתב:er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.
לכדיר יש חוזה בירושליים.....
Dperk כתב:עפר כתב:Dperk כתב:קודי כתב:er79 כתב:זה לא משנה, גם מכבי מימשה את האופציה על לנגפורד וראית איך זה הסתיים. מספיק שמכבי תתן הצעה גבוהה יותר בשקל וטיוס שלה אם הוא מעוניין בכך.
לכדיר יש חוזה בירושליים.....
עידן זלמנסון עדיין לא חתם בשם קבוצה?
tomerp כתב:חתם בקובאן על חוזה של 34 מיליון דולר
Dperk כתב:tomerp כתב:חתם בקובאן על חוזה של 34 מיליון דולר
אז אין ברירה, צריך למצוא אוהד שיתנדב. דרישות: מעל 2 מטר, יכולת לסיים ליי אפ, נטייה להפרת חוזים. שכר: לא מספיק שמקבלים מדים מהמועדון אתה עוד רוצה כסף??? אם תתעקש דני פדרמן ינהל איתך מו"מ, אחר חודשיים ללא שום התקדמות חוץ מהוספת מסטיק בזוקה פעם בחודש תתייאש ותחזור לליגה למקומות עבודה.
בהנחה ומכבי אכן תחתים שחקן על נראה שמדובר בשחקן מה-NBA כי רועי מרום דחה את אוקיץ',מקאלב,DD ודה קולו
er79 כתב:בהנחה ומכבי אכן תחתים שחקן על נראה שמדובר בשחקן מה-NBA כי רועי מרום דחה את אוקיץ',מקאלב,DD ודה קולו
סקופ: רועי מרום מונה ליו"ר הדירקטוריון במכבי.
er79 כתב:אין לי שום אמון בבחור. מדוע שיהיה לי? אמון ראוי לקבל מי שמצדיק את האמון. איפה השם הגדול שמרום הבטיח שינחת היום? אני יגיד לך איפה השם הזה: אם בפוקס ינחת פה השם הגדול אדון מרום יגיד "אמרתי לכם". צר לי, אני לא נותן אמון בליצנים. ברגע שהנבואות שלו יהיו מוצדקות, אני אתייחס אליו ברצינות. אני מציע לך ולאחרים לא לרקוד על פי החליל שלו. כאילו לא מספיק כל הלכלוכים שלו על הפורום הזה בימים האחרונים.
er79 כתב:אין לי שום אמון בבחור. מדוע שיהיה לי? אמון ראוי לקבל מי שמצדיק את האמון. איפה השם הגדול שמרום הבטיח שינחת היום? אני יגיד לך איפה השם הזה: אם בפוקס ינחת פה השם הגדול אדון מרום יגיד "אמרתי לכם". צר לי, אני לא נותן אמון בליצנים. ברגע שהנבואות שלו יהיו מוצדקות, אני אתייחס אליו ברצינות. אני מציע לך ולאחרים לא לרקוד על פי החליל שלו. כאילו לא מספיק כל הלכלוכים שלו על הפורום הזה בימים האחרונים.
er79 כתב:ממש לא. יש לטיוס חוזה "נו קאט" כך שמכבי תצטרך להגיע להסכמה עם אשדוד בנוגע לביי אאוט.
הבנתי, אבל לא נראה לי שאשדוד יעמדו בדרכו או בדרכה של מכבי, והאמת לא ממש מעניין אותי - הוא לא ה-cup of tea שלי, הוא נחוץ רק בגלל בעיית הישראלים.
rc4991 כתב:er79 כתב:אין לי שום אמון בבחור. מדוע שיהיה לי? אמון ראוי לקבל מי שמצדיק את האמון. איפה השם הגדול שמרום הבטיח שינחת היום? אני יגיד לך איפה השם הזה: אם בפוקס ינחת פה השם הגדול אדון מרום יגיד "אמרתי לכם". צר לי, אני לא נותן אמון בליצנים. ברגע שהנבואות שלו יהיו מוצדקות, אני אתייחס אליו ברצינות. אני מציע לך ולאחרים לא לרקוד על פי החליל שלו. כאילו לא מספיק כל הלכלוכים שלו על הפורום הזה בימים האחרונים.
דבר ראשון הוא אמר שתהיה החתמה גדולה אבל הוא לא אמר שהיא תחתם עד יום ראשון
דבר שני תפסיקו להרוס את הכיף שבעונת המלפפונים,אנחנו במילא בקיץ קשה וזה נחמד שמדי פעם יש שמועות על שחקנים שיכניסו קצת ענין לקיץ
אתם לא מאמינים לפרסומים האלה?? אל תגיבו אבל אל תהרסו לאחרים
דבר ראשון הוא אמר שתהיה החתמה גדולה אבל הוא לא אמר שהיא תחתם עד יום ראשון
דבר שני תפסיקו להרוס את הכיף שבעונת המלפפונים,אנחנו במילא בקיץ קשה וזה נחמד שמדי פעם יש שמועות על שחקנים שיכניסו קצת ענין לקיץ
אתם לא מאמינים לפרסומים האלה?? אל תגיבו אבל אל תהרסו לאחרים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים