ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים - ג'יילן אדאמס קרוב לסיכום

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 אוקטובר 2022, 19:57

עידן כתב:
שמואל1 כתב:מתוך ערך הויקיפדיה עליו:

ב-10 ביוני 2020, חתם אדמס בשאלונס ריימס מהליגה הצרפתית. נופה מהסגל לאחר שבועיים, כשמאמנו אמר עליו: "אינו מתאים ולא יתאים לדרג הבינוני באירופה".

נכון מעודד? ראה ערך מה שכתבתי כמה תגובות למעלה עליו
אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.
אדאמס אומנם לא צעיר אבל לפני השיא, אז הוא יכול עוד להשתפר.
לדעתי הוא מביא סט כלים לא רע וכרכז מחליף ל 15-20 דקות זה יכול לעבוד.
ועדיין, פחות טוב מוילדוזה ותומאס ב 5 רמות בערך.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 13 אוקטובר 2022, 19:59

שמואל1 כתב:
עידן כתב:

ב-10 ביוני 2020, חתם אדמס בשאלונס ריימס מהליגה הצרפתית. נופה מהסגל לאחר שבועיים, כשמאמנו אמר עליו: "אינו מתאים ולא יתאים לדרג הבינוני באירופה".

אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.

אין ספק שליגת האלופות בכדורסל עם קבוצות שיש להן שם של מטחנת פלפל וקבוצה בשם הפועל חולון עם מאמן אגדי בשם גיא גודס כמעט לוקחת גביע, היא ליגה משקפת וברמה גבוהה מאוד.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 13 אוקטובר 2022, 20:00

שמואל1 כתב:
עידן כתב:

היו לו משחקים שהיה בלתי ניתן לעצירה והיו משחקים שהוא היה גרוע ולא פגע בכלום והכול היה ברמת פיב"א קאפ וליגה ישראלית, ביורוליג הוא חידה נקווה שיתן משהו סביר .
מרסר

הודעהעל ידי גל גל » 13 אוקטובר 2022, 20:05

עידן כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:

אין ספק שליגת האלופות בכדורסל עם קבוצות שיש להן שם של מטחנת פלפל וקבוצה בשם הפועל חולון עם מאמן אגדי בשם גיא גודס כמעט לוקחת גביע, היא ליגה משקפת וברמה גבוהה מאוד.

למען ההגינות הפועל חולון היו טובים שנה שעברה.

דרך אגב הפועל חולון
אי אפשר לאזרח את כריס ג'ונסון ולהביא אותו למכבי ? הוא כמה שנים הוא בארץ ? 6 ?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי שמוליק » 13 אוקטובר 2022, 20:10

Mageguns כתב:מהלך מבאס אבל... מפכח. בפעם המי יודע כמה...
זה מצחיק שכל פעם מחדש הם מצליחים לעבוד עלינו, ולהפיח רוח של תקוות שווא.

לא מכיר/זוכר כל כך את וילדוזה ואת המשחק שלו, ולא יודע אם איתו היינו עושים את קפיצת המדרגה הנדרשת לטובת הבטחת הפלייאוף או לחלופין היה סוגר בדיוק את החסר בסגל הנוכחי. יחד עם זאת, זה נראה שמדובר בשחקן ברמה גבוהה, עם ניסיון יורוליג/נבא ובעל יכולת לתרום בעמדות הגארד ולהוות מחליף ראוי מספיק כדי להוריד מהעומס הצפוי של בראון-בולדווין.

אבל... הנה הגיע שחזור של תחילת הקיץ וסאגת המאמן (פאסקוואל - קטש) כשטיפחו אותנו עם ציפיות בשמיים ובסוף הסתפקו "במה שיש". ונדמה שהזיכרון שלנו קצר, כי זה בדיוק מה שקרה גם עכשיו.

אחת התגובות באתר ערוץ הספורט הנוגעת לכתבה על החתמתו של וילדוזה בכוכב האדום האירה והעירה אותי לשיטת הפעולה של מכבי, הרי כבר ידוע שבשנים האחרונות המחלקה הכי מצטיינת במכבי זאת מחלקת המדיה:
רוב הסיכויים שכבר יש שחקן שחתם (לצער כולנו כנראה מדובר באדאמס - ולא, אין כאן בכלל מקום להשוואה בין המועמדים האחרים, כולל וילדוזה, לבינו) או שיחתום עד המשחק עם פנר' אך פשוט ממתינים עם ההכרזה. למה?
כי זאת שיטת הפעולה של מכבי - להמתיק את הגלולה לאחר הפסד כואב לפנר' וכדי לפזר את האכזבה, הנה "אנחנו עושים כל מה שביכולתנו ואפילו הבאנו שחקן מחליף ל-היליארד/הולינס".

פשוט ביזיון בפעם המי יודע כמה...
וכמו שכתבתי, זאת לא הציפיה שוילדוזה זה מייקל ג'ורדן שבא להביא לנו את היורוליג, אלא זה דפוס הפעולה של ההנהלה הזאת. שמזכירה לנו כל פעם מחדש להתרגל לאכזבות.

נ.ב. : דווקא ציפיתי שוילדוזה יחתום בסוף בריאל בעקבות מצבץ הגארדים הבעייתית שלה.
נ.ב. 2: איך שוב מגיעים ממועמד כמו וילדוזה (מס'1 ברשימה) למועמד כמו אדאמס (מס' אחרון ברשימה?)

:-q

כל מילה בסלע, אבל: בהתייחס לג'יילן אדאמס עצמו, כבר כתבתי כמה פעמים בפורום בחודשיים האחרונים על שהוחתם הולינס המיותר כשאדאמס כמה רמות מעליו וזול ממנו. אדאמס היה מלהיב בירושלים. שחקן שתענוג היה להביט בו. משחק כמו איילה. אני מאוד אוהב את ההחתמה אבל מת שההנהלה תתאדה כבר.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי עידן » 13 אוקטובר 2022, 20:13

גל גל כתב:
עידן כתב:
שמואל1 כתב:
עידן כתב:

למען ההגינות הפועל חולון היו טובים שנה שעברה.

דרך אגב הפועל חולון
אי אפשר לאזרח את כריס ג'ונסון ולהביא אותו למכבי ? הוא כמה שנים הוא בארץ ? 6 ?

ועדיין. הכל יחסי. המקסימום שאני מוכן לומר על ליגת האלופות שהיא בדרג בינוני ומטה. בטח לא בינוני ומעלה. זה אולי אפשר להגיד על היורוקאפ.
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 13 אוקטובר 2022, 20:16

MTA2311 כתב:מעניין מה היו הפערים עם וילדוזה
אין לי בדיוק סכומים מדויקים
אבל זה לא היה סכום שמכבי לא יכולה להרשות לעצמה באופן כללי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 13 אוקטובר 2022, 20:17

גל גל כתב:
Jack55 כתב:טוב עכשיו אני יכול להגיד שזה סופי
אדאמס באופן סופי הוא השחקן חיזוק שיגיע

לכמה זמן אתה יודע ?

3 חודש ? או עם אופציה ?

אם זה נסגר היום מאמין שהוא כבר משחק נגד וילרבאן
אין לי פרטים מדויקים של החוזה, הדיבור הוא חוזה לכל העונה אבל לא רוצה להבטיח כלום

כשיהיה פרטים מבטיח לעדכן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Jack55 » 13 אוקטובר 2022, 20:23

אי אפשר להתווכח על העובדה שלעומת וילדוזה זה מאכזב

אבל אני חושב שאנשים פה קצת מגזימים לגביי אדאמס.
הוא סקורר מעולה וחד משמעית יכול לנהל את ההתקפות ולשחק בעמדה 1, שזה בדיוק מה שהיינו צריכים במקום הולינס.

אז נכון אנחנו לא יודעים מה הוא שווה ברמת יורוליג, אבל לפי מה שהראה בעונה שעברה הוא לגמרי מסוגל לתת משחקים טובים ברמה הזאת.

אם אני מרוצה באופן כללי? לא ממש כי וילדוזה היה במרחק נגיעה.
אם אני מרוצה ספציפית על ההחתמה הזאת? יכול להגיד שכן, מבחינת סוג השחקן זה לגמרי מה שהיינו צריכים, מנהל משחק עם קליעה מצוינת שלא יקח את הבמה לבראון ובולדווין, מקווה שלא יאכזב ברמה של היורוליג
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי עידן » 13 אוקטובר 2022, 20:28

Jack55 כתב:אי אפשר להתווכח על העובדה שלעומת וילדוזה זה מאכזב

אבל אני חושב שאנשים פה קצת מגזימים לגביי אדאמס.
הוא סקורר מעולה וחד משמעית יכול לנהל את ההתקפות ולשחק בעמדה 1, שזה בדיוק מה שהיינו צריכים במקום הולינס.

אז נכון אנחנו לא יודעים מה הוא שווה ברמת יורוליג, אבל לפי מה שהראה בעונה שעברה הוא לגמרי מסוגל לתת משחקים טובים ברמה הזאת.

אם אני מרוצה באופן כללי? לא ממש כי וילדוזה היה במרחק נגיעה.
אם אני מרוצה ספציפית על ההחתמה הזאת? יכול להגיד שכן, מבחינת סוג השחקן זה לגמרי מה שהיינו צריכים, מנהל משחק עם קליעה מצוינת שלא יקח את הבמה לבראון ובולדווין, מקווה שלא יאכזב ברמה של היורוליג

שוב - סקורר מעולה ברמת הליגה הישראלית/ליגת האלופות לא אומר כלום לגבי היכולות שלו ביורוליג. עם זאת, כמו שכתבתי קודם - זה הימור שיכול להצליח כמו כל הימור. אולי הוא יפתיע ויתגלה בתור גניבת העונה ביורוליג, הלוואי. אני תמיד אהיה בעד מכבי ובעד השחקנים שהיא מחתימה.

אבל בשורה התחתונה שוב מחלקת הסקאוטינג של מכבי מציגה יכולת מביכה. אפילו אם התקציב נמוך, לקחת שחקן זר פנוי ששיחק בעונה שעברה בליגה כל אחד יכול. החוכמה היא להביא שחקן טוב ומעניין שעכשיו התפנה ומחפש קבוצה, אחרי מעקב רציני לאורך תקופה, ולא שחקן שיושב בבית כבר כמה חודשים בלי ביקוש.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוקטובר 2022, 20:42

עידן כתב:
A.Parker כתב:מכבי לוקחת פה הימור (מפתיע), אבל זה יכול לעבוד. אדאמס קלעי טוב (ובכלל אחלה סקורר), שגם יכול לעזור בניהול המשחק. המכשול כמובן הוא שהוא לא מוכח ברמות האלה.

בכל מקרה הייתי מחכה עוד שבוע לניפויים כדי לבדוק שאין אופציות טובות יותר, גם אם חס וחלילה הן עולות יותר משקל תשעים.

יכול לעבוד זה בטוח, כמו כל הימור, אבל הסיכוי שזה יצליח כנראה נמוך מאוד . אדאמס שחקן כבר בן 26, אז יותר מידי צעיר הוא לא, ובכל זאת הצליח בכל הקריירה שלו לעשות רק עונה אחת בקבוצה מקצוענית וזו הפועל ירושלים האימתנית. חוץ מזה אף קבוצה אחרת לא בדיוק התעניינה בו כך נראה.

אז בסדר, במהלך העונה הזו היה קלעי טוב בליגה הישראלית, אבל זה אומר כלום ושום דבר. גם ג'ונדי היה קלעי טוב לפני שהגיע למכבי ת"א בליגה. אפילו יותר טוב מאדאמס מבחינת אחוזים מהשדה.

לדעתי הוא יותר נפיץ מרוב הגארדים שמסתובבים פה ודופקים 15-20 נקודות, אבל כן, זה הימור גדול.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 13 אוקטובר 2022, 20:42

אליאור כתב:ההנהלה הזו תמיד נותנת לך את ההרגשה שחסר עוד קצת והקבוצה באמת תהיה טובה. בפועל שימו לב לכמה ויתורים נעשו כאן, או כמה פעמים הם הלכו עם אופציות פחות טובות.
מליף לג'ייק כהן.
מהיידגר לג'ון די/יפתח זיו.
מוילדוזה לג'יילן אדאמס
וכמובן - מפסקוואל לעודד קטש.

זה כאילו קרוב אבל ברור שזה מאוד מאוד רחוק, בכל אחד מהמקרים האלו בנפרד ובייחוד בשניים העיקריים שבהם (קטש ואדאמס). אלה בדיוק הדברים שבגללם אין ולא אמורה להיות ציפייה גבוהה ממכבי של השנה הקרובה, בדיוק כמו בשמונה השנים האחרונות.

כל כך נכון
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 13 אוקטובר 2022, 21:15

מה שאירוני פה זה שסביר להניח שאם, אחרי הפציעה של הילארד, היו סוגרים ומודיעים בשקט שהוחתם אדאמס על חוזה זמני, רוב האוהדים היו מקבלים אותו בברכה ומרוצים שמכבי הגיבה מהר, בשקט ונכון בסיטואציה, כי הוא באמת סך הכל אחלה שחקן לפוזיציה שהביאו אותו.

סתם הרימו ציפיות עם ואלדוזה ותומאס ועכשיו להחתמה של אדאמס יש טעם חמוץ.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 13 אוקטובר 2022, 21:25

omerk כתב:מה שאירוני פה זה שסביר להניח שאם, אחרי הפציעה של הילארד, היו סוגרים ומודיעים בשקט שהוחתם אדאמס על חוזה זמני, רוב האוהדים היו מקבלים אותו בברכה ומרוצים שמכבי הגיבה מהר, בשקט ונכון בסיטואציה, כי הוא באמת סך הכל אחלה שחקן לפוזיציה שהביאו אותו.

אחלה שחקן? בגלל זה הקבוצה הכי גדולה שהוא שיחק בה היא הפועל ירושלים באחת העונות החלשות שלה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי refael » 13 אוקטובר 2022, 21:26

סקורר טוב כן
רכז? לא הכיוון שלו בכלל.. גם לא בטוח בכלל לגבי ההגנה שלו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי עידן » 13 אוקטובר 2022, 21:30

felix_r כתב:
omerk כתב:מה שאירוני פה זה שסביר להניח שאם, אחרי הפציעה של הילארד, היו סוגרים ומודיעים בשקט שהוחתם אדאמס על חוזה זמני, רוב האוהדים היו מקבלים אותו בברכה ומרוצים שמכבי הגיבה מהר, בשקט ונכון בסיטואציה, כי הוא באמת סך הכל אחלה שחקן לפוזיציה שהביאו אותו.

אחלה שחקן? בגלל זה הקבוצה הכי גדולה שהוא שיחק בה היא הפועל ירושלים באחת העונות החלשות שלה?

הפועל ירושלים היא לא רק הקבוצה הכי גדולה ששיחק בה, אלא פשוט הקבוצה (המקצוענית) היחידה ששיחק בה. אלא אם מחשיבים את השבועיים ששיחק בצרפת.
עידן

הודעהעל ידי where is the love? » 13 אוקטובר 2022, 21:37

הוא בא במקום הולינס ?
where is the love?

הודעהעל ידי omerk » 13 אוקטובר 2022, 21:42

felix_r כתב:

לפוזיציה של שחקן שבא לסתום חור כששחקן מרכזי אצלך פצוע לחודש? כן, בשביל זה הוא אחלה שחקן.
omerk

הודעהעל ידי מילוס » 13 אוקטובר 2022, 21:42

אני חושב שיש פה קצת הגזמות לכל הכיוונים, שהבסיס שלהן הוא ציפייה שלא מסונכרנת עם התנהלות שכולם פה מכירים כבר יותר מדי שנים.

מתי בפעם האחרונה מכבי הביאה אחרי פתיחת העונה שחקן של מיליון יורו, או אפילו קרוב? הרי אתם יודעים שזה תמיד יגמר בפארגו, קיירי תומאס, פלאניניץ', ירטין או או איזה סנטר בלי ברכיים. ליין שבורים שבורות. אז מה הציפייה הגדולה?
ביחס לאלה, אדאמס הוא אופציה סבירה. הימור, אבל הימור קטן בהרבה מזה של אוואנס (מגיע לתפקיד משני) - ואני מניח שאם אוואנס היה חותם עכשיו, הרבה פה היו מאוד מרוצים.

ו=תעשו לי טובה, וילדוזה היה הופך את מכבי לאיזה מגה-קבוצה? לא. הוא לא אקס פקטור. הדבר היחיד שיהפוך את מכבי לקבוצה טובה זה חיבור קוסמי שיעלים את כל הכשלים, לא שחקן כזה או אחר.
מילוס

הודעהעל ידי מרסר » 13 אוקטובר 2022, 21:45

ברדה מוואן: אדאמס על סף סיכום במכבי.
מרסר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־33 אורחים