13 אוקטובר 2022, 19:57
אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.עידן כתב:שמואל1 כתב:מתוך ערך הויקיפדיה עליו:
ב-10 ביוני 2020, חתם אדמס בשאלונס ריימס מהליגה הצרפתית. נופה מהסגל לאחר שבועיים, כשמאמנו אמר עליו: "אינו מתאים ולא יתאים לדרג הבינוני באירופה".
נכון מעודד? ראה ערך מה שכתבתי כמה תגובות למעלה עליו
13 אוקטובר 2022, 19:59
שמואל1 כתב:אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.עידן כתב:שמואל1 כתב:מתוך ערך הויקיפדיה עליו:
ב-10 ביוני 2020, חתם אדמס בשאלונס ריימס מהליגה הצרפתית. נופה מהסגל לאחר שבועיים, כשמאמנו אמר עליו: "אינו מתאים ולא יתאים לדרג הבינוני באירופה".
אדאמס אומנם לא צעיר אבל לפני השיא, אז הוא יכול עוד להשתפר.
לדעתי הוא מביא סט כלים לא רע וכרכז מחליף ל 15-20 דקות זה יכול לעבוד.
ועדיין, פחות טוב מוילדוזה ותומאס ב 5 רמות בערך.
13 אוקטובר 2022, 20:00
שמואל1 כתב:אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.עידן כתב:שמואל1 כתב:מתוך ערך הויקיפדיה עליו:
13 אוקטובר 2022, 20:05
עידן כתב:שמואל1 כתב:אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.עידן כתב:שמואל1 כתב:מתוך ערך הויקיפדיה עליו:
אין ספק שליגת האלופות בכדורסל עם קבוצות שיש להן שם של מטחנת פלפל וקבוצה בשם הפועל חולון עם מאמן אגדי בשם גיא גודס כמעט לוקחת גביע, היא ליגה משקפת וברמה גבוהה מאוד.
13 אוקטובר 2022, 20:10
Mageguns כתב:מהלך מבאס אבל... מפכח. בפעם המי יודע כמה...
זה מצחיק שכל פעם מחדש הם מצליחים לעבוד עלינו, ולהפיח רוח של תקוות שווא.
לא מכיר/זוכר כל כך את וילדוזה ואת המשחק שלו, ולא יודע אם איתו היינו עושים את קפיצת המדרגה הנדרשת לטובת הבטחת הפלייאוף או לחלופין היה סוגר בדיוק את החסר בסגל הנוכחי. יחד עם זאת, זה נראה שמדובר בשחקן ברמה גבוהה, עם ניסיון יורוליג/נבא ובעל יכולת לתרום בעמדות הגארד ולהוות מחליף ראוי מספיק כדי להוריד מהעומס הצפוי של בראון-בולדווין.
אבל... הנה הגיע שחזור של תחילת הקיץ וסאגת המאמן (פאסקוואל - קטש) כשטיפחו אותנו עם ציפיות בשמיים ובסוף הסתפקו "במה שיש". ונדמה שהזיכרון שלנו קצר, כי זה בדיוק מה שקרה גם עכשיו.
אחת התגובות באתר ערוץ הספורט הנוגעת לכתבה על החתמתו של וילדוזה בכוכב האדום האירה והעירה אותי לשיטת הפעולה של מכבי, הרי כבר ידוע שבשנים האחרונות המחלקה הכי מצטיינת במכבי זאת מחלקת המדיה:
רוב הסיכויים שכבר יש שחקן שחתם (לצער כולנו כנראה מדובר באדאמס - ולא, אין כאן בכלל מקום להשוואה בין המועמדים האחרים, כולל וילדוזה, לבינו) או שיחתום עד המשחק עם פנר' אך פשוט ממתינים עם ההכרזה. למה?
כי זאת שיטת הפעולה של מכבי - להמתיק את הגלולה לאחר הפסד כואב לפנר' וכדי לפזר את האכזבה, הנה "אנחנו עושים כל מה שביכולתנו ואפילו הבאנו שחקן מחליף ל-היליארד/הולינס".
פשוט ביזיון בפעם המי יודע כמה...
וכמו שכתבתי, זאת לא הציפיה שוילדוזה זה מייקל ג'ורדן שבא להביא לנו את היורוליג, אלא זה דפוס הפעולה של ההנהלה הזאת. שמזכירה לנו כל פעם מחדש להתרגל לאכזבות.
נ.ב. : דווקא ציפיתי שוילדוזה יחתום בסוף בריאל בעקבות מצבץ הגארדים הבעייתית שלה.
נ.ב. 2: איך שוב מגיעים ממועמד כמו וילדוזה (מס'1 ברשימה) למועמד כמו אדאמס (מס' אחרון ברשימה?)
13 אוקטובר 2022, 20:13
גל גל כתב:עידן כתב:שמואל1 כתב:אני לא חושב שהמאמן הצרפתי צדק, לראייה בעונה שעברה הוא היה טוב בצ'מפיונס שהיא לחלוטין ליגה ברמת דרג בינוני ומעלה.עידן כתב:שמואל1 כתב:מתוך ערך הויקיפדיה עליו:
אין ספק שליגת האלופות בכדורסל עם קבוצות שיש להן שם של מטחנת פלפל וקבוצה בשם הפועל חולון עם מאמן אגדי בשם גיא גודס כמעט לוקחת גביע, היא ליגה משקפת וברמה גבוהה מאוד.
למען ההגינות הפועל חולון היו טובים שנה שעברה.
דרך אגב הפועל חולון
אי אפשר לאזרח את כריס ג'ונסון ולהביא אותו למכבי ? הוא כמה שנים הוא בארץ ? 6 ?
13 אוקטובר 2022, 20:16
אין לי בדיוק סכומים מדויקיםMTA2311 כתב:מעניין מה היו הפערים עם וילדוזה
13 אוקטובר 2022, 20:17
אין לי פרטים מדויקים של החוזה, הדיבור הוא חוזה לכל העונה אבל לא רוצה להבטיח כלוםגל גל כתב:Jack55 כתב:טוב עכשיו אני יכול להגיד שזה סופי
אדאמס באופן סופי הוא השחקן חיזוק שיגיע
לכמה זמן אתה יודע ?
3 חודש ? או עם אופציה ?
אם זה נסגר היום מאמין שהוא כבר משחק נגד וילרבאן
13 אוקטובר 2022, 20:23
13 אוקטובר 2022, 20:28
Jack55 כתב:אי אפשר להתווכח על העובדה שלעומת וילדוזה זה מאכזב
אבל אני חושב שאנשים פה קצת מגזימים לגביי אדאמס.
הוא סקורר מעולה וחד משמעית יכול לנהל את ההתקפות ולשחק בעמדה 1, שזה בדיוק מה שהיינו צריכים במקום הולינס.
אז נכון אנחנו לא יודעים מה הוא שווה ברמת יורוליג, אבל לפי מה שהראה בעונה שעברה הוא לגמרי מסוגל לתת משחקים טובים ברמה הזאת.
אם אני מרוצה באופן כללי? לא ממש כי וילדוזה היה במרחק נגיעה.
אם אני מרוצה ספציפית על ההחתמה הזאת? יכול להגיד שכן, מבחינת סוג השחקן זה לגמרי מה שהיינו צריכים, מנהל משחק עם קליעה מצוינת שלא יקח את הבמה לבראון ובולדווין, מקווה שלא יאכזב ברמה של היורוליג
13 אוקטובר 2022, 20:42
עידן כתב:A.Parker כתב:מכבי לוקחת פה הימור (מפתיע), אבל זה יכול לעבוד. אדאמס קלעי טוב (ובכלל אחלה סקורר), שגם יכול לעזור בניהול המשחק. המכשול כמובן הוא שהוא לא מוכח ברמות האלה.
בכל מקרה הייתי מחכה עוד שבוע לניפויים כדי לבדוק שאין אופציות טובות יותר, גם אם חס וחלילה הן עולות יותר משקל תשעים.
יכול לעבוד זה בטוח, כמו כל הימור, אבל הסיכוי שזה יצליח כנראה נמוך מאוד . אדאמס שחקן כבר בן 26, אז יותר מידי צעיר הוא לא, ובכל זאת הצליח בכל הקריירה שלו לעשות רק עונה אחת בקבוצה מקצוענית וזו הפועל ירושלים האימתנית. חוץ מזה אף קבוצה אחרת לא בדיוק התעניינה בו כך נראה.
אז בסדר, במהלך העונה הזו היה קלעי טוב בליגה הישראלית, אבל זה אומר כלום ושום דבר. גם ג'ונדי היה קלעי טוב לפני שהגיע למכבי ת"א בליגה. אפילו יותר טוב מאדאמס מבחינת אחוזים מהשדה.
13 אוקטובר 2022, 20:42
אליאור כתב:ההנהלה הזו תמיד נותנת לך את ההרגשה שחסר עוד קצת והקבוצה באמת תהיה טובה. בפועל שימו לב לכמה ויתורים נעשו כאן, או כמה פעמים הם הלכו עם אופציות פחות טובות.
מליף לג'ייק כהן.
מהיידגר לג'ון די/יפתח זיו.
מוילדוזה לג'יילן אדאמס
וכמובן - מפסקוואל לעודד קטש.
זה כאילו קרוב אבל ברור שזה מאוד מאוד רחוק, בכל אחד מהמקרים האלו בנפרד ובייחוד בשניים העיקריים שבהם (קטש ואדאמס). אלה בדיוק הדברים שבגללם אין ולא אמורה להיות ציפייה גבוהה ממכבי של השנה הקרובה, בדיוק כמו בשמונה השנים האחרונות.
13 אוקטובר 2022, 21:15
13 אוקטובר 2022, 21:25
omerk כתב:מה שאירוני פה זה שסביר להניח שאם, אחרי הפציעה של הילארד, היו סוגרים ומודיעים בשקט שהוחתם אדאמס על חוזה זמני, רוב האוהדים היו מקבלים אותו בברכה ומרוצים שמכבי הגיבה מהר, בשקט ונכון בסיטואציה, כי הוא באמת סך הכל אחלה שחקן לפוזיציה שהביאו אותו.
סתם הרימו ציפיות עם ואלדוזה ותומאס ועכשיו להחתמה של אדאמס יש טעם חמוץ.
13 אוקטובר 2022, 21:26
13 אוקטובר 2022, 21:30
felix_r כתב:omerk כתב:מה שאירוני פה זה שסביר להניח שאם, אחרי הפציעה של הילארד, היו סוגרים ומודיעים בשקט שהוחתם אדאמס על חוזה זמני, רוב האוהדים היו מקבלים אותו בברכה ומרוצים שמכבי הגיבה מהר, בשקט ונכון בסיטואציה, כי הוא באמת סך הכל אחלה שחקן לפוזיציה שהביאו אותו.
אחלה שחקן? בגלל זה הקבוצה הכי גדולה שהוא שיחק בה היא הפועל ירושלים באחת העונות החלשות שלה?
13 אוקטובר 2022, 21:37
13 אוקטובר 2022, 21:42
felix_r כתב:omerk כתב:מה שאירוני פה זה שסביר להניח שאם, אחרי הפציעה של הילארד, היו סוגרים ומודיעים בשקט שהוחתם אדאמס על חוזה זמני, רוב האוהדים היו מקבלים אותו בברכה ומרוצים שמכבי הגיבה מהר, בשקט ונכון בסיטואציה, כי הוא באמת סך הכל אחלה שחקן לפוזיציה שהביאו אותו.
אחלה שחקן? בגלל זה הקבוצה הכי גדולה שהוא שיחק בה היא הפועל ירושלים באחת העונות החלשות שלה?
13 אוקטובר 2022, 21:42
13 אוקטובר 2022, 21:45