המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הוא נמצא בסיטואציה בלתי אפשרית. אם הוא לוקח על עצמו יותר, הוא מסופסל. ואם הוא מפספס בהגנה בפוזשן אחד, הוא גם מסופסל.
אני באמת מקווה שהמועדון הבזוי הזה לא חיסל לדני את קריירת ה NBA. לצערי אני לא אופטימי.
גם שהמאמן אומר שהוא לא רוצה שהוא יהיה אקטיבי מישהו יגיד שזאת החלטה של דני ולא של הקבוצה~Box & 1~ כתב:מאמנים התחלפו, שחקנים התחלפו, השנים חלפו, אבל הפסיביות שלו עדיין לא התחלפה.
במקום להיות הבייביסיטר שלו חושב שעדיף לנו ולו להפנים שזו הסיטואציה ברוב המכריע של קבוצות הליגה ולדחוף אותו לעשות הרבה יותר בהזדמנויות שכן יש לו, והיו לו לא מעט הזדמנויות (גם כשהיו לו הרבה משחקים בשנה שעברה כשרוב הקבוצה היתה פצועה והוא שיחק עם שחקני ג'י ליג, הוא לא בדיוק טרף את ההזדמנות הזו). חייב לצאת מהאדישות ולהתחיל לכבד את עצמו ולרדוף אחרי מספרים. רק ככה מכבדים אותך בחזרה בליגה הזו.
לא אומר לעשות את זה בצורה מגעילה, אבל כן להיות יותר חכם ולעשות פעולות שמובילות תמיד לסטטיסטיקה בצורה ישירה. במקום למסור מסירה סתמית, לייצר מצב לאסיסט ברור. או להתקיף את הסל. או להתאבד על ריבאונדים. חטיפות. בלוקים. הוא חייב להראות רעב להשגת מספרים, אחרת הוא לא נמצא בליגה הנכונה עבורו. יש לו המון פעולות סתמיות שלא רושמות אותו בסטטיסטיקה, אף אחד לא מקבל חוזה טוב או מעמד גבוה ככה.
אבל העיקר הפרשן אוהב את הארגסיביות שלו...Shay_uzan כתב:הקשר בין רוי לכדורסל לא קיים
Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
מודבר בעניין מנטלי, יכולות יש לו, ראינו את זה בקיץ, הוא קלע בעקביות זריקות הרבה יותר קשות בממה שהוא מחטיא היום
התנין 2 כתב:Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
מודבר בעניין מנטלי, יכולות יש לו, ראינו את זה בקיץ, הוא קלע בעקביות זריקות הרבה יותר קשות בממה שהוא מחטיא היום
ברור, הכול מנטלי. אתה אומר את זה כאילו מדובר בעניין פעוט שעם קצת עבודה פותרים אותו ונהיים כוכבי על. חוסן מנטלי הוא לפעמים ההבדל בין כוכבי על לסתם שחקנים טובים או אפילו גרועים.
גם על יותם הלפרין אמרו שאם הוא רק יפתור את העניין המנטלי הוא יהיה עודד קטש, אז אמרו.
my man כתב:התנין 2 כתב:Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
ברור, הכול מנטלי. אתה אומר את זה כאילו מדובר בעניין פעוט שעם קצת עבודה פותרים אותו ונהיים כוכבי על. חוסן מנטלי הוא לפעמים ההבדל בין כוכבי על לסתם שחקנים טובים או אפילו גרועים.
גם על יותם הלפרין אמרו שאם הוא רק יפתור את העניין המנטלי הוא יהיה עודד קטש, אז אמרו.
לא חושב שאני חולק עליך.. לא חוסך מדני ביקורת וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר חושב שהליגה הזו פשוט גדולה עליו. הוא הרי לא מצליח להרים את הרמה שלו גם כשהסיטואציה מסביב מאפשרת זאת ולעיתים אפילו דורשת את זה ממנו..
מה שכן אי אפשר להתעלם מכמה שהקבוצה הזו מזעזעת.
וברור שגם זה משפיע על דני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־19 אורחים