דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 נובמבר 2022, 20:39

הוא נמצא בסיטואציה בלתי אפשרית. אם הוא לוקח על עצמו יותר, הוא מסופסל. ואם הוא מפספס בהגנה בפוזשן אחד, הוא גם מסופסל.
אני באמת מקווה שהמועדון הבזוי הזה לא חיסל לדני את קריירת ה NBA. לצערי אני לא אופטימי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 04 נובמבר 2022, 00:38

שמואל1 כתב:הוא נמצא בסיטואציה בלתי אפשרית. אם הוא לוקח על עצמו יותר, הוא מסופסל. ואם הוא מפספס בהגנה בפוזשן אחד, הוא גם מסופסל.
אני באמת מקווה שהמועדון הבזוי הזה לא חיסל לדני את קריירת ה NBA. לצערי אני לא אופטימי.

קשר קטן מאוד למועדון
יש מקומות שהוא עוד היה מקבל הרבה פחות צ'אנס ואמונה ביכולת שלו להיות משהו
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 04 נובמבר 2022, 01:52

מאמנים התחלפו, שחקנים התחלפו, השנים חלפו, אבל הפסיביות שלו עדיין לא התחלפה.

במקום להיות הבייביסיטר שלו חושב שעדיף לנו ולו להפנים שזו הסיטואציה ברוב המכריע של קבוצות הליגה ולדחוף אותו לעשות הרבה יותר בהזדמנויות שכן יש לו, והיו לו לא מעט הזדמנויות (גם כשהיו לו הרבה משחקים בשנה שעברה כשרוב הקבוצה היתה פצועה והוא שיחק עם שחקני ג'י ליג, הוא לא בדיוק טרף את ההזדמנות הזו). חייב לצאת מהאדישות ולהתחיל לכבד את עצמו ולרדוף אחרי מספרים. רק ככה מכבדים אותך בחזרה בליגה הזו.

לא אומר לעשות את זה בצורה מגעילה, אבל כן להיות יותר חכם ולעשות פעולות שמובילות תמיד לסטטיסטיקה בצורה ישירה. במקום למסור מסירה סתמית, לייצר מצב לאסיסט ברור. או להתקיף את הסל. או להתאבד על ריבאונדים. חטיפות. בלוקים. הוא חייב להראות רעב להשגת מספרים, אחרת הוא לא נמצא בליגה הנכונה עבורו. יש לו המון פעולות סתמיות שלא רושמות אותו בסטטיסטיקה, אף אחד לא מקבל חוזה טוב או מעמד גבוה ככה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 04 נובמבר 2022, 19:17

~Box & 1~ כתב:מאמנים התחלפו, שחקנים התחלפו, השנים חלפו, אבל הפסיביות שלו עדיין לא התחלפה.

במקום להיות הבייביסיטר שלו חושב שעדיף לנו ולו להפנים שזו הסיטואציה ברוב המכריע של קבוצות הליגה ולדחוף אותו לעשות הרבה יותר בהזדמנויות שכן יש לו, והיו לו לא מעט הזדמנויות (גם כשהיו לו הרבה משחקים בשנה שעברה כשרוב הקבוצה היתה פצועה והוא שיחק עם שחקני ג'י ליג, הוא לא בדיוק טרף את ההזדמנות הזו). חייב לצאת מהאדישות ולהתחיל לכבד את עצמו ולרדוף אחרי מספרים. רק ככה מכבדים אותך בחזרה בליגה הזו.

לא אומר לעשות את זה בצורה מגעילה, אבל כן להיות יותר חכם ולעשות פעולות שמובילות תמיד לסטטיסטיקה בצורה ישירה. במקום למסור מסירה סתמית, לייצר מצב לאסיסט ברור. או להתקיף את הסל. או להתאבד על ריבאונדים. חטיפות. בלוקים. הוא חייב להראות רעב להשגת מספרים, אחרת הוא לא נמצא בליגה הנכונה עבורו. יש לו המון פעולות סתמיות שלא רושמות אותו בסטטיסטיקה, אף אחד לא מקבל חוזה טוב או מעמד גבוה ככה.
גם שהמאמן אומר שהוא לא רוצה שהוא יהיה אקטיבי מישהו יגיד שזאת החלטה של דני ולא של הקבוצה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2022, 01:40

גם היום אנתוני גיל פותח בחמישייה. איזה מאמן ליצן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 05 נובמבר 2022, 02:36

הקשר בין רוי לכדורסל לא קיים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2022, 02:39

Shay_uzan כתב:הקשר בין רוי לכדורסל לא קיים
אבל העיקר הפרשן אוהב את הארגסיביות שלו...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 05 נובמבר 2022, 03:14

דני מביך היום. כל הקבוצה הזו משחקת כדורסל גרוע והמאמן הזה מטומטם, אבל כרגע מה שמעניין זה דני והוא לא עוזר לעצמו.
תטביע את הכדור במקום למסור מאחורי הגב כמו איזה מעופף. חודר לסל כשיש לו נתיב פנוי ואז מוסר אחורה במקום להמשיך עד לסל.
מחטיא שתי שלשות פנויות לחלוטין. עושה עבירות רכות כשהוא יודע שרוב הדקות שלו תלויות במשחק ההגנה.

אוף. האוהדים מחורפנים ממנו.

תן לנו מחצית שנייה טובה יותר דני.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 נובמבר 2022, 01:53

דני פותח הלילה, ביל בחוץ
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 07 נובמבר 2022, 02:14

אחלה פתיחה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי my man » 07 נובמבר 2022, 03:00

קבוצה מזעזעת עם מאמן פשוט הזוי.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 07 נובמבר 2022, 03:07

ערב קליעה רע מאוד שלו עם 2 מ12, כשהוא מחטיא את כל עשרת הזריקות האחרונות שלו. 16.7% מהשדה. כשרוב הזריקות פנויות לחלוטין. מדד הפלוס מינוס שלו היה הנמוך ביותר מצד שתי הקבוצות. לפחות נתן עבודה יפה בריבאונד וזרק לא מעט אבל המשחק הזה שוב הרגיש פיספוס הזדמנות שלו כשביל היה בחוץ. הסגנון ההתקפי שלו שקוף בטירוף. משהו שם חייב להשתנות. הוא מאוד רובוטי וחסר גיוון. לא ברור איך כשזה היה ידוע שהוא צריך לעבוד על זה חזק בקיץ. קיבל היום לא מעט כדורים כדי ליצור אבל זה תמיד נגמר באותו מוב. חייב להשתחרר, אני בטוח שהוא מסוגל להרבה יותר ממה שהוא מראה כרגע אבל מריחים את ההססנות שלו מקילומטרים. הוא עדיין לא למד להכניס את עצמו למשחק במגוון דרכים ולא להתפשר רק על זריקה מרחוק גם כשהוא רואה שזה לא הולך.
~Box & 1~

הודעהעל ידי my man » 07 נובמבר 2022, 10:32

דני מאבד את זה...בלי ביטחון בכלל. גם כשהוא זורק זה סוג של לית ברירה.
ובגדול הוא עדיין עומד בפינות או בכנפיים ומסתכל על ההתקפה רוב הזמן.
וכשסוף סוף הוא בא לקבל כדור הוא פשוט מעביר אותו בצורה שגם לא מועילה לו וגם פוגעת בשטף של הקבוצה.

אבל שוב כקבוצה הוויזארדס פשוט נוראיים וכמאמן ווס אנסלד מחרב את מה שכן יש בשתי ידיו
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין 2 » 08 נובמבר 2022, 11:42

אני חייב לציין שמצחיקה אותי העובדה שכ"כ הרבה חברים פה, שאני באמת מחזיק מהם כאנשים אינטליגנטים ומבינים בכדורסל, מנסים כל הזמן למצוא את הסיבות לכישלון של אבדיה (בשנה השלישית שלו בליגה!). פעם זה המאמן, פעם זו הקבוצה שלא מתאימה לו, פעם זה חוסר הביטחון, פעם זה השחקן ההוא שכל ההתקפות הולכות עליו וכו'.
אני מדמיין בראשי מקומות אחרים שבהם בטח ישבו כמה אנשים ואמרו דברים דומים סביב אי ההצלחה של, נניח, דגן יבזורי במשחקי היורוליג, ונקרע מצחוק.
כאילו, אין אפשרות פשוט להשלים עם העובדה שדני אבדיה פשוט לא שחקן מספיק טוב?
התנין 2

הודעהעל ידי Runner30 » 08 נובמבר 2022, 13:41

הוא לא קלעי מספיק טוב בשביל להיות רול פלייר בנבא.
הוא צריך לגעת המון בכדור לקבל החלטות ולמסור .
שיפר מאוד את ההגנה ושליטה בכדור,
הלך אחורה בקליעה ואיבד לגמרי את הביטחון.
לדעתי מקומו ביורוליג בתור שחקן מוביל.
זה אומנם ירידה ברמת השכר אך עליה ברמת משחק ורמת הנאה ממשחק
Runner30

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 נובמבר 2022, 14:05

דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
מודבר בעניין מנטלי, יכולות יש לו, ראינו את זה בקיץ, הוא קלע בעקביות זריקות הרבה יותר קשות בממה שהוא מחטיא היום
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 08 נובמבר 2022, 15:44

דני נראה כבוי וחסר רצון.
עונה מזעזעת עד כה שעלולה לחרוץ לו את קריירת ה NBA.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין 2 » 08 נובמבר 2022, 16:42

Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע
מודבר בעניין מנטלי, יכולות יש לו, ראינו את זה בקיץ, הוא קלע בעקביות זריקות הרבה יותר קשות בממה שהוא מחטיא היום

ברור, הכול מנטלי. אתה אומר את זה כאילו מדובר בעניין פעוט שעם קצת עבודה פותרים אותו ונהיים כוכבי על. חוסן מנטלי הוא לפעמים ההבדל בין כוכבי על לסתם שחקנים טובים או אפילו גרועים.
גם על יותם הלפרין אמרו שאם הוא רק יפתור את העניין המנטלי הוא יהיה עודד קטש, אז אמרו.
התנין 2

הודעהעל ידי my man » 08 נובמבר 2022, 17:03

התנין 2 כתב:
Shay_uzan כתב:דני קולע הרבה יותר טוב מזה, משהו עובר על דני מבחינת ביטחון, שהמאמן שלך, ההוא שאמור לסמוך על השחקנים שלו אומר שהוא לא רוצה שתיקח זריקות אז זה משפיע

ברור, הכול מנטלי. אתה אומר את זה כאילו מדובר בעניין פעוט שעם קצת עבודה פותרים אותו ונהיים כוכבי על. חוסן מנטלי הוא לפעמים ההבדל בין כוכבי על לסתם שחקנים טובים או אפילו גרועים.
גם על יותם הלפרין אמרו שאם הוא רק יפתור את העניין המנטלי הוא יהיה עודד קטש, אז אמרו.

לא חושב שאני חולק עליך.. לא חוסך מדני ביקורת וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר חושב שהליגה הזו פשוט גדולה עליו. הוא הרי לא מצליח להרים את הרמה שלו גם כשהסיטואציה מסביב מאפשרת זאת ולעיתים אפילו דורשת את זה ממנו..

מה שכן אי אפשר להתעלם מכמה שהקבוצה הזו מזעזעת.
וברור שגם זה משפיע על דני.
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי התנין 2 » 08 נובמבר 2022, 17:09

my man כתב:
התנין 2 כתב:

לא חושב שאני חולק עליך.. לא חוסך מדני ביקורת וככל שעובר הזמן אני יותר ויותר חושב שהליגה הזו פשוט גדולה עליו. הוא הרי לא מצליח להרים את הרמה שלו גם כשהסיטואציה מסביב מאפשרת זאת ולעיתים אפילו דורשת את זה ממנו..

מה שכן אי אפשר להתעלם מכמה שהקבוצה הזו מזעזעת.
וברור שגם זה משפיע על דני.

כמו שאמרתי למעלה, תחשוב שהיו אומרים משפט כמו "מכבי הייתה חלשה וזה מאוד השפיע על היכולת של יבזורי ביורוליג". הבעיה היא בעיקר בשחקן ולא בכל מה שמסביב.
התנין 2

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים