ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2022, 18:03

הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?

אגב קובי, הדבר היחיד שהסיפור עם יוגב היה צריך לעשות, זה להראות כמה אין באמת משמעות לסיפור של כן ישראלי לא ישראלי. בסוף כולם חארות. זה לא תעודת עניות למכבי, אלא ליוגב בלבד.

פעם בכמה שנים חוזר הניגון הזה של "השחקנים הישראלים הכי טובים צריכים להיות במכבי". יש סיבה שכל פעם שניסו ללכת על הטיקט הזה נכשלו.

לדעתי מכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב המגוחך שלה. זה כנראה לא כולל שפיכת מיליונים על שחקנים ישראלים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 27 אוקטובר 2022, 01:05

קודם כל, התגעגעתי אליך אור. טוב שחזרת.

באופן אולי משונה, אני דיי מסכים איתך לגבי כל ההתנגדויות שכתבת בהקשר לפוסט שלי (ואני אסביר), מלבד לגבי יוגב:
יוגב לא כזה שחקן טוב, מעולם לא היה, והבנאדם עשה קריירה מאיזה 2 משחקים טובים בסדרת ההצלבה הצמודה ההיא מול פאו.
לא היה צריך לחזור לפה. תמונת הפיוס שלו עם שמעון במסיבת העיתונאים, הייתה עוד מסמר בארון של המועדון ההוא עם הכבוד.

מסכים שמכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה במסגרת התקציב, אבל מה עם חוק רוסי, מה עם מגבלת זרים בישראלית וכו׳.
ושוב, זה מחזיר אותי לטעויות העבר של מכבי שרודפות אותה עד היום - מכבי עשתה עסקה עם השטן והנהלת הליגה, דווקא בשנים שבלי מכבי היה אפשר לסגור את הבאסטה, בשלהי השושלת הראשונה של פיני.
הסכימו לפיינל פור, הסכימו לחוק רוסי. בתקופה ההיא אם מכבי הייתה פורשת לשנה אחת מהליגה הישראלית, ראשי הליגה היו זוחלים על 4 ומתחננים שתחזור.
אז הסכימו למגבלות שפגעו בקבוצה קשות מצד אחד, ותצרף לזה את העזיבה של רענן כץ עם ריב האגו המטופש איתו של פדרמן, ולאט לאט המועדון החל לאבד מהיוקרה שלו.
רענן כץ הוא אחד ששם במועדון כמו מכבי את האקסטרה מאני, כדי להביא לכאן אל מדר ובלאט בלי להניד עפעף.

ועכשיו לסכומים שהצגת - אני לא זוכר כמה פורסם שזיו, כהן, ג׳ונדי ופניני מרוויחים, ואני בספק אם ההפרש של הארבעה יעמוד על פער משמעותי, אם בכלל אל מול מדר את בלאט.
תמיד הבעתי פה את דעתי כתקליט שבור, שלאור התקציב הנמוך יחסית לאריות אירופה, מכבי צריכים ללכת על סגל קצר, עם זרים יותר איכותיים, ולא ארוך עם זרים בשקל תשעים. מבחינתי, זה אותו כנ״ל גם עם הישראלים, במידה ויש כאלו שיכולים לתרום בשתי המסגרות.

החוקים בליגה מסנדלים את המועדון לגבש את הקבוצה באופן רעוע וחוקים ישראלים כאלו ואחרים, גררו את מכבי להחתמת שחקנים ישראלים שלא שווים פרוטה ביורוליג, אבל תפסו מקום משמעותי בליגה (דבר שאגב הוכיח שלא מקדם את השחקן הישראלי או נבחרת ישראל לשום מקום טוב).

דווקא לגבי מדר ובלאט, אני סבור שהם כן יכולים לתת דקות איכותיות לפרקים ביורוליג כמחליפים רעבים שנמצאים בקאדר אחרי זרים איכותיים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2022, 03:07

קובי כתב:קודם כל, התגעגעתי אליך אור. טוב שחזרת.

באופן אולי משונה, אני דיי מסכים איתך לגבי כל ההתנגדויות שכתבת בהקשר לפוסט שלי (ואני אסביר), מלבד לגבי יוגב:
יוגב לא כזה שחקן טוב, מעולם לא היה, והבנאדם עשה קריירה מאיזה 2 משחקים טובים בסדרת ההצלבה הצמודה ההיא מול פאו.
לא היה צריך לחזור לפה. תמונת הפיוס שלו עם שמעון במסיבת העיתונאים, הייתה עוד מסמר בארון של המועדון ההוא עם הכבוד.

מסכים שמכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה במסגרת התקציב, אבל מה עם חוק רוסי, מה עם מגבלת זרים בישראלית וכו׳.
ושוב, זה מחזיר אותי לטעויות העבר של מכבי שרודפות אותה עד היום - מכבי עשתה עסקה עם השטן והנהלת הליגה, דווקא בשנים שבלי מכבי היה אפשר לסגור את הבאסטה, בשלהי השושלת הראשונה של פיני.
הסכימו לפיינל פור, הסכימו לחוק רוסי. בתקופה ההיא אם מכבי הייתה פורשת לשנה אחת מהליגה הישראלית, ראשי הליגה היו זוחלים על 4 ומתחננים שתחזור.
אז הסכימו למגבלות שפגעו בקבוצה קשות מצד אחד, ותצרף לזה את העזיבה של רענן כץ עם ריב האגו המטופש איתו של פדרמן, ולאט לאט המועדון החל לאבד מהיוקרה שלו.
רענן כץ הוא אחד ששם במועדון כמו מכבי את האקסטרה מאני, כדי להביא לכאן אל מדר ובלאט בלי להניד עפעף.

ועכשיו לסכומים שהצגת - אני לא זוכר כמה פורסם שזיו, כהן, ג׳ונדי ופניני מרוויחים, ואני בספק אם ההפרש של הארבעה יעמוד על פער משמעותי, אם בכלל אל מול מדר את בלאט.
תמיד הבעתי פה את דעתי כתקליט שבור, שלאור התקציב הנמוך יחסית לאריות אירופה, מכבי צריכים ללכת על סגל קצר, עם זרים יותר איכותיים, ולא ארוך עם זרים בשקל תשעים. מבחינתי, זה אותו כנ״ל גם עם הישראלים, במידה ויש כאלו שיכולים לתרום בשתי המסגרות.

החוקים בליגה מסנדלים את המועדון לגבש את הקבוצה באופן רעוע וחוקים ישראלים כאלו ואחרים, גררו את מכבי להחתמת שחקנים ישראלים שלא שווים פרוטה ביורוליג, אבל תפסו מקום משמעותי בליגה (דבר שאגב הוכיח שלא מקדם את השחקן הישראלי או נבחרת ישראל לשום מקום טוב).

דווקא לגבי מדר ובלאט, אני סבור שהם כן יכולים לתת דקות איכותיות לפרקים ביורוליג כמחליפים רעבים שנמצאים בקאדר אחרי זרים איכותיים.

אה, עכשיו הבנתי מה אתה אומר על יוגב. מסכים עם זה לגמרי, החזרה שלו הייתה מבישה. חשבתי שאתה מדבר על עצם זה שחתך מלכתחילה לקובאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 27 אוקטובר 2022, 09:16

קובי כתב:קודם כל, התגעגעתי אליך אור. טוב שחזרת.

מסכים עם הכל ומחזק. תקציבית אני מעדיף את מדר ובלאט על ג'ונדי, זיו וכהן. הישראלים 5-6 יכולים להיות צעירים או שחקני שוליים שעולים מעט מאוד.
A.Parker

הודעהעל ידי Shay_uzan » 27 אוקטובר 2022, 09:45

קובי כתב:פעם מכבי חרטה על דגלה להביא את הישראלים הכי טובים לקבוצה.
פעם גם היו ישראלים טובים.
פעם חלום של כל ילד ששיחק כדורסל היה לשחק במכבי.
פעם למועדון שנקרא מכבי תל אביב היה הרבה יותר כבוד.

בשנים האחרונות (והרבה יותר מזה) הפער בין השחקן הישראלי לאירופאי גדל.
היום השחקן הישראלי לאו דווקא רוצה לשחק במכבי.
בנוגע לכבוד, אז תקדים כמו זה של אוחיון שהפר חוזה עם מכבי, כדי להגיע לקובאן, פגע קשות בתדמית של מכבי ובחוסן שלה. בימים כתיקונם, אוחיון הבינוני (והטוב בעידן של "היום") היה לובש צהוב רק בפנסיה.

כל אלו עובדות עצובות על השחקן הישראלי בעיקר וגם על המועדון שלנו.

יחד עם זאת, שכבר מתגלה טאלנט כמו ים מדר, שהוא גם בר השגה (בניגוד לאבדיה), הציפיה שלי היא שהוא יהיה במועדון, ולא במועדון עם תקציב נמוך משלנו.
עוד ציפיה היא, שאם כבר מחתימים ישראלים, שיהיו הטובים ביותר שאפשר למצוא. לא בכל מחיר, אבל לראות שחקנים בצהוב שאפילו את מקומם או דקותיהם בנבחרת ישראל לא מוצאים, זה מאכזב ומבאס ברמות.
לא יכול להבין את ההחתמה של שחקן כמו זיו, רכז שמתקשה להעביר את החצי בכדרור בלי לאבד אותו ביורוליג. או של ג'ייק כהן שעשה קאמבק לקבוצה, אחרי קדנציה חלשה בקבוצה.
אם לג'ונדי פעם היה את הטיקט ההגנתי, אז זה כבר שנתיים לפחות זה לא שם. אם אי אפשר גם וגם וגם, אז למה לא להחליף אותו בדם חדש כמו בלאט, שגם נותן קליעה דומה, וגם יכולות טובות יותר ב-1?
הבעיה שמדר ובלאט על אותה עמדה שאני מקווה שבעונה הבאה בראון ישאר.
אני לא רואה את זה עובד ששניהם פה, לגונדי יש את התירוץ שהוא יותר 2 מ1 מבחינת יכולות ושזיו פשוט גרוע אז אין מלחמה על הדקות
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Jack55 » 27 אוקטובר 2022, 11:07

MTA2311 כתב:הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?

אגב קובי, הדבר היחיד שהסיפור עם יוגב היה צריך לעשות, זה להראות כמה אין באמת משמעות לסיפור של כן ישראלי לא ישראלי. בסוף כולם חארות. זה לא תעודת עניות למכבי, אלא ליוגב בלבד.

פעם בכמה שנים חוזר הניגון הזה של "השחקנים הישראלים הכי טובים צריכים להיות במכבי". יש סיבה שכל פעם שניסו ללכת על הטיקט הזה נכשלו.

לדעתי מכבי צריכה לבנות את הקבוצה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב המגוחך שלה. זה כנראה לא כולל שפיכת מיליונים על שחקנים ישראלים.
אתה באמת חושב שמדר סיפור של מיליון לעונה מבחינת שכר? גם בלאט?

או שאתה מכניס פה את ההתייחסות למס הגבוה על הישראלים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2022, 11:16

Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:הכל טוב ויפה, אבל מדר זה סיפור של מיליון דולר לעונה ובלאט ככהנ אפילו יותר. מה תקציב השחקנים של מכבי? 9 מיליון? זה חכם להוציא רבע מהתקציב על בלאט ומדר?

עם המס.

בלאט אגב יהיה סיפור יקר יותר אם ימשיך בקצב הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 27 אוקטובר 2022, 11:24

למדר יש גם חוזה לעונה נוספת כמדומני, והוא נקנה בבייאאוט. אם מכבי תרצה אותו בקיץ, היא תצטרך לשלם (מעבר להסכמה שלו ושל הקבוצה שלו).
אחדשיודע

ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי Jack55 » 27 אוקטובר 2022, 11:25

MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:

עם המס.

כמה אתה חושב שכל אחד מהם יכול לדרוש בקיץ הקרוב?
קשה לי להאמין שזה יעבור את ה500-600 הקיצון, שזה יקר חשוב לציין

או אולי אפילו נשאל אחרת, אם דיבה לצורך העניין השנה מרוויח 275 אלף דולר, בלאט/מדר בקיץ הבא יעלה לנו בעינייך כפול 2? כפול 3?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2022, 11:48

Jack55 כתב:
MTA2311 כתב:
Jack55 כתב:

עם המס.

כמה אתה חושב שכל אחד מהם יכול לדרוש בקיץ הקרוב?
קשה לי להאמין שזה יעבור את ה500-600 הקיצון, שזה יקר חשוב לציין

או אולי אפילו נשאל אחרת, אם דיבה לצורך העניין השנה מרוויח 275 אלף דולר, בלאט/מדר בקיץ הבא יעלה לנו בעינייך כפול 2? כפול 3?
פחות מחצי מיליון זה לא יהיה.

הרפרנס שלי זה החוזה שהציעו לגינת שהיה חצי מיליון. מדר ובלאט באים מהיורוליג והם יודעים לשחק על הטיקט של הדרכון הישראלי.

זה יהיה סיפור יקר, צריך להבין את זה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Cobra » 27 אוקטובר 2022, 13:57

בלאט ומדר באותה קבוצה לא יעבוד , שניהם שונאים אחד את השני וזה רק יפגע בחדר הלבשה (זה גם היה האחת הבעיות בנבחרת הקיץ)
Cobra

הודעהעל ידי שועל » 27 אוקטובר 2022, 22:57

נראה לי שברור מי מביניהם יפגע בחדר ההלבשה

לא צריך ישראלים עם אגו לא מוצדק ומקרי ראש
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 28 אוקטובר 2022, 01:41

אלבה התחילה להפסיד, עוד מעט הדיבורים האלה על בלאט יפסיקו עד הקיץ הבא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Assaf M » 05 דצמבר 2022, 17:26

כריס סינגלטון הוצע למכבי ת"א כמחליף אפשרי לפויטרס. לא יודע עד כמה זה רציני, אולי ג'ק ישפוך לנו יותר אור
Assaf M

הודעהעל ידי cannon » 05 דצמבר 2022, 18:14

היו צריכים לדעת שזה הולך לשם ולסגור עם אונואקו לפני כמה שבועות. טמטום. נקווה שיביאו שחקן שיודע לשחק עם גב לסל ולא עוד תואם ניבו, כיון שממילא קטש לא יישאר פה עוד הרבה זמן…
cannon

הודעהעל ידי TAYO » 05 דצמבר 2022, 18:15

cannon כתב:היו צריכים לדעת שזה הולך לשם ולסגור עם אונואקו לפני כמה שבועות. טמטום. נקווה שיביאו שחקן שיודע לשחק עם גב לסל ולא עוד תואם ניבו, כיון שממילא קטש לא יישאר פה עוד הרבה זמן…
צריך לתת כבר למאמן הבא לקבוע את השינויים שהוא רוצה בסגל.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי cannon » 05 דצמבר 2022, 18:16

בכל מקרה הדיבור הוא שיש מצב שסורקין וניבו ימלאו את עמדה 5 עכשיו ומכבי תחפש שחקן נוסף לעמדה 4 בכלל ולכן השמות של סינגלטון ובנדר באויר.
cannon

הודעהעל ידי עידן » 05 דצמבר 2022, 18:26

cannon כתב:היו צריכים לדעת שזה הולך לשם ולסגור עם אונואקו לפני כמה שבועות. טמטום. נקווה שיביאו שחקן שיודע לשחק עם גב לסל ולא עוד תואם ניבו, כיון שממילא קטש לא יישאר פה עוד הרבה זמן…

נשמע שזה נטו עניין של כסף. חיכו כנראה שהוא רשמית ייעדר עקב פציעה ואחרי ניתוח בגלל כספי הביטוח. למכבי חוץ מזה אין כסף לחיזוק, פשוט מאוד.
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 05 דצמבר 2022, 18:57

Assaf M כתב:כריס סינגלטון הוצע למכבי ת"א כמחליף אפשרי לפויטרס. לא יודע עד כמה זה רציני, אולי ג'ק ישפוך לנו יותר אור

שחקן גמור, למרות שאהבתי אותו מאוד.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 05 דצמבר 2022, 19:02

Mitelka כתב:
Assaf M כתב:כריס סינגלטון הוצע למכבי ת"א כמחליף אפשרי לפויטרס. לא יודע עד כמה זה רציני, אולי ג'ק ישפוך לנו יותר אור

שחקן גמור, למרות שאהבתי אותו מאוד.

גמור זה מה שמכבי אוהבת שחקן בשקל וחצי גמור ושם גדול לפני 2 עשורים , בליינד חתם פה כבר .
תמונה
מקאדו 3

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים