המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:
Mitelka כתב:פערים כספיים מול פולונארה. הולכים לחפש מועמדים אחרים.
omerk כתב:פשוט התנהלות חובבנית של קבוצה חסרת מעוף או רצון להצליח. זה שלא היה מו"מ רציני עד עכשיו עם אף מחליף לפויטרס זה באמת לתלוש שיערות.
לא מגיע לנו בכלל להיות ביורוליג החלום שלי שיפסיקו את השיריון האוטומטי במכבי ויגידו לפדרמן "חביבי אם לא תגיעו למינימום הישגים בשנתיים הקרובות אתם עפים ליורוקאפ".
מילא שאתה מפסיד בכל הקרבות על שחקנים לקבוצות כמו אנדולו/ברצלונה/ריאל/פנר וכו', אבל אשכרה השנה אנחנו ירדנו דרגה גם מתחת לבלגרדיות ולוירטוס שבכלל לא הייתה ביורוליג בשנים האחרונות. זה מביך ברמות. הדיבור הפך להיות כזה שזה די מובן מאליו שלמכבי אין שום יכולת להתמודד עם קבוצות כמו הסרביות או קבוצת יורוקאפ עד לא מזמן - למה זה מובן מאליו בדיוק ומתי זה הפך להיות השיח? אני משתגע
Neo כתב:לפי דעתי ילכו על שחקן ג'י-ליג שיסכים לחתום עד סוף השנה תמורת רביעית טונה בשמן צמחי
משהו כמו לוקה גרזה , לוקה סמאניץ' , דבונטה קאקוק
Asf כתב:omerk כתב:פשוט התנהלות חובבנית של קבוצה חסרת מעוף או רצון להצליח. זה שלא היה מו"מ רציני עד עכשיו עם אף מחליף לפויטרס זה באמת לתלוש שיערות.
לא מגיע לנו בכלל להיות ביורוליג החלום שלי שיפסיקו את השיריון האוטומטי במכבי ויגידו לפדרמן "חביבי אם לא תגיעו למינימום הישגים בשנתיים הקרובות אתם עפים ליורוקאפ".
מילא שאתה מפסיד בכל הקרבות על שחקנים לקבוצות כמו אנדולו/ברצלונה/ריאל/פנר וכו', אבל אשכרה השנה אנחנו ירדנו דרגה גם מתחת לבלגרדיות ולוירטוס שבכלל לא הייתה ביורוליג בשנים האחרונות. זה מביך ברמות. הדיבור הפך להיות כזה שזה די מובן מאליו שלמכבי אין שום יכולת להתמודד עם קבוצות כמו הסרביות או קבוצת יורוקאפ עד לא מזמן - למה זה מובן מאליו בדיוק ומתי זה הפך להיות השיח? אני משתגע
הלוואי. שיפסיקו עם שריונים נקודה. מי שמסיים מתחת למקום X ירד ליורוקאפ או לאיך שלא קוראים למפעל הזה ושלום על ישראל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים