פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים

25 דצמבר 2022, 19:16

מייק טובי עדיף על פולונארה לא ?

25 דצמבר 2022, 20:51

Jack55 כתב:תמונה

מדוע אוליבר ירד?

25 דצמבר 2022, 20:58

אוליבר חתם בג׳י ליג

25 דצמבר 2022, 22:18

א. פולונארה או לא, זו בטוח לא התרופה לעונה הזו, או לעשור הזה, ואתם יודעים מה כן. אז אל תתבעסו יותר מדי..
ב. פולונארה שחקן טוב וכנראה בפרופיל גבוה פי 2 מכל שחקן שיגיע, אם יגיע (שזה עצוב, כי מי ישמע מדובר באיזה קירילנקו) - אבל הוא לא מה שחסר פה. הוא גם מה שחסר, לא קרוב לדבר המרכזי.
ג. למה לא מרכזי? כי ניבו-סורקין-כהן הם שחקני הפנים של מכבי כרגע. אני לא רוצה להוסיף לדבר הזה. אולי חבל על כל שקל שיושקע מסביב לדבר הזה.

26 דצמבר 2022, 08:46

יורופיד:

אקילה פולונארה נמצא במו"מ גם עם הכוכב האדום בלגרד, מתרחק ממכבי תל אביב

26 דצמבר 2022, 08:46

פערים כספיים מול פולונארה. הולכים לחפש מועמדים אחרים.
לפי מנהיים בספורט 5.

בושה של מועדון. כרגיל.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

26 דצמבר 2022, 09:00

קבוצות עם קו קדמי של 5-6 שחקנים מביאות חיזוק לפני מכבי שמשחקת עם קו קדמי של 4 שחקנים ברמת ליגה ישראלית.

המועדון עם הניהול הכי חלש באירופה.

26 דצמבר 2022, 09:50

נו יותר קלאסי מזה אין.
זה פשוט כבר חוק טבע - כשמפורסם על מועמד בתקשורת שהמועמדות שלו "נבחנת" או "נבדקת" או "בודקים את האופציה" זה ברור שמדובר בחרטא גדולה והפירוש הוא שיש שחקן חם בשוק בעמדה שמכבי צריכה, יש צפי שלפחות ינסו להגיש לו הצעה רצינית אז מעמידים פנים כאילו באמת יכול לקרות משהו.

26 דצמבר 2022, 10:03

Mitelka כתב:פערים כספיים מול פולונארה. הולכים לחפש מועמדים אחרים.

אין כותרת יותר צפויה מזה

26 דצמבר 2022, 10:41

אמרתי לכם, פשוט אין כלום ושום דבר וכל הכתבות האלה שעולות בתקשורת זה סתם מיחזור של הדברים כי פשוט אין שום דבר רציני לכתוב עליו

למען האמת, מהרגע שפויתרס נפצע לא היה מו״מ רציני אחד, בסך הכל בוצעו גישושים או שיחות ראשוניות עם שחקנים ופה זה נגמר

לי כבר פשוט נגמרו המילים

26 דצמבר 2022, 11:25

אני לא מבין גם המאמנים דפוקים ? מאמן לא מסוגל לדפוק על שולחן ולהגיד אני צריך שחקן ומהר נקודה ? אפילו קבוצטץות ישראליות מביאות שחקנים לא רעים כשצריך במהירות ויעילות יותר טובה ממכבי .

בואו ננחש , מחפשים שחקן שהוא גם פנוי , גם עולה שקל וחצי וגם מוכן לבוא לכמה חודשים , איזה עולב וזלזול באוהדים .

26 דצמבר 2022, 11:47

פשוט התנהלות חובבנית של קבוצה חסרת מעוף או רצון להצליח. זה שלא היה מו"מ רציני עד עכשיו עם אף מחליף לפויטרס זה באמת לתלוש שיערות.
לא מגיע לנו בכלל להיות ביורוליג החלום שלי שיפסיקו את השיריון האוטומטי במכבי ויגידו לפדרמן "חביבי אם לא תגיעו למינימום הישגים בשנתיים הקרובות אתם עפים ליורוקאפ".

מילא שאתה מפסיד בכל הקרבות על שחקנים לקבוצות כמו אנדולו/ברצלונה/ריאל/פנר וכו', אבל אשכרה השנה אנחנו ירדנו דרגה גם מתחת לבלגרדיות ולוירטוס שבכלל לא הייתה ביורוליג בשנים האחרונות. זה מביך ברמות. הדיבור הפך להיות כזה שזה די מובן מאליו שלמכבי אין שום יכולת להתמודד עם קבוצות כמו הסרביות או קבוצת יורוקאפ עד לא מזמן - למה זה מובן מאליו בדיוק ומתי זה הפך להיות השיח? אני משתגע

26 דצמבר 2022, 12:18

מחכים שיפול איזה משהו שיתאים להם, שחקן בלי דרישות כספיות יותר מידי גדולות סטייל קיירי תומאס כזה .

26 דצמבר 2022, 13:03

לפי דעתי ילכו על שחקן ג'י-ליג שיסכים לחתום עד סוף השנה תמורת רביעית טונה בשמן צמחי
משהו כמו לוקה גרזה , לוקה סמאניץ' , דבונטה קאקוק

26 דצמבר 2022, 13:15

omerk כתב:פשוט התנהלות חובבנית של קבוצה חסרת מעוף או רצון להצליח. זה שלא היה מו"מ רציני עד עכשיו עם אף מחליף לפויטרס זה באמת לתלוש שיערות.
לא מגיע לנו בכלל להיות ביורוליג החלום שלי שיפסיקו את השיריון האוטומטי במכבי ויגידו לפדרמן "חביבי אם לא תגיעו למינימום הישגים בשנתיים הקרובות אתם עפים ליורוקאפ".

מילא שאתה מפסיד בכל הקרבות על שחקנים לקבוצות כמו אנדולו/ברצלונה/ריאל/פנר וכו', אבל אשכרה השנה אנחנו ירדנו דרגה גם מתחת לבלגרדיות ולוירטוס שבכלל לא הייתה ביורוליג בשנים האחרונות. זה מביך ברמות. הדיבור הפך להיות כזה שזה די מובן מאליו שלמכבי אין שום יכולת להתמודד עם קבוצות כמו הסרביות או קבוצת יורוקאפ עד לא מזמן - למה זה מובן מאליו בדיוק ומתי זה הפך להיות השיח? אני משתגע

הלוואי. שיפסיקו עם שריונים נקודה. מי שמסיים מתחת למקום X ירד ליורוקאפ או לאיך שלא קוראים למפעל הזה ושלום על ישראל.

26 דצמבר 2022, 13:31

Neo כתב:לפי דעתי ילכו על שחקן ג'י-ליג שיסכים לחתום עד סוף השנה תמורת רביעית טונה בשמן צמחי
משהו כמו לוקה גרזה , לוקה סמאניץ' , דבונטה קאקוק

לא יילך. יבקשו טונה בשמן זית, מכבי יגידו "יש פערים במו"מ".

26 דצמבר 2022, 13:34

Asf כתב:
omerk כתב:פשוט התנהלות חובבנית של קבוצה חסרת מעוף או רצון להצליח. זה שלא היה מו"מ רציני עד עכשיו עם אף מחליף לפויטרס זה באמת לתלוש שיערות.

הלוואי. שיפסיקו עם שריונים נקודה. מי שמסיים מתחת למקום X ירד ליורוקאפ או לאיך שלא קוראים למפעל הזה ושלום על ישראל.

הלוואי

26 דצמבר 2022, 13:42

הלוואי והאוהדים הכי מטומטמים על כדור הארץ יתעוררו , אבל זה לא יקרה כמו שלא תיהיה מחאת יוקר המחיה רצינית פה , כאלה אנחנו פראיירים חסרי תקנה

26 דצמבר 2022, 14:15

לו היה לי מנוי (וכמובן שאין לי כי אני לא פראייר) והיו מתקשרים אלי בקיץ כדי לשמר את המנוי הייתי אומר להם שישנם פערים כספיים לא ניתנים לגישור.

26 דצמבר 2022, 16:29

מועדון מת. מגיע למנויי יד אליהו תבוסות בהיכל מעכשיו ועד סוף השנה, שיקבלו תמורה ראויה למחיר ששילמו.
פרסם תגובה