רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי itai7 » 17 דצמבר 2022, 00:24

נימנם
itai7

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 דצמבר 2022, 00:51

נוחר בעמידה
תמונה
מקאדו 3

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 דצמבר 2022, 06:09

מגיע לו לא מעט קרדיט.

ההנהלה הגרועה בעולם, פציעות, דיבורים על אובדן חדר ההלבשה, אוהדים שהפנו כרגיל את האש אל המאמן ולא אל האשמים האמיתיים...

בשקט ובקור רוח מתפקד יפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 30 דצמבר 2022, 10:29

יש לי איתו קשר של אהבה-שנאה בתקופה האחרונה (כשזה היה רק שנאה בהתחלה).
על פניו, אנחנו מסיימים סבב ראשון של היורוליג עם מאזן חיובי, לקחנו את גביע ווינר, אנחנו במאזן טוב בליגה, ואנחנו במאזן מצוין בבית (הכי טובים יחד עם ויטוריה).
ועדיין, הרגעים הבלתי נסבלים שלו תוך כדי משחק. הנמנום והאנמיות שלו שמטריפה אותי בלי סוף. הכלכך (אבל כלכך!) הרבה משחקים שהפסדנו על שטויות שבעיקר עליו. ביקום מקביל, היינו צריכים לנצח את המשחקי חוץ של פרטיזן, הכוכב האדום, בולוניה וגם באיירן מינכן ופתאום מכבי הייתה מקום ראשון ביורוליג עם פער של 2 נצחונות. הזוי.

זה מביא אותי לנקודה הבאה, סבב הבא של היורוליג הולך להיות הרבה יותר קשוח:
מונאקו בחוץ
אנאדולו בחוץ
ברצלונה בחוץ
אולימפיאקוס בחוץ
ז'לגיריס בחוץ
*פנאתינייקוס בחוץ
*ולנסיה בחוץ

עם איך שמכבי נראת, אני לא רואה אותה מנצחת אף משחק מהרשימה למעלה (וכשאלה עם כוכבית הולכים להיות מאוד תלויים ביכולת של מכבי באותו היום).
באמת שהפסדנו בסבב הזה יותר מדי משחקי חוץ שהיינו אמורים לקחת על הנייר, וחבל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי A.Parker » 30 דצמבר 2022, 14:20

כמו שאמרתי, נכנסו בו חזק מדי. בסופו של דבר הוא עושה עבודה סבירה מאוד, שזה כמובן די בינוני, אבל טוב לא פחות (אם לא יותר) מעבודה שמאמנים אחרים עשו כאן בשנים האחרונות, כולל יאניס.
A.Parker

הודעהעל ידי Mitelka » 30 דצמבר 2022, 16:03

Adam כתב:יש לי איתו קשר של אהבה-שנאה בתקופה האחרונה (כשזה היה רק שנאה בהתחלה).
על פניו, אנחנו מסיימים סבב ראשון של היורוליג עם מאזן חיובי, לקחנו את גביע ווינר, אנחנו במאזן טוב בליגה, ואנחנו במאזן מצוין בבית (הכי טובים יחד עם ויטוריה).
ועדיין, הרגעים הבלתי נסבלים שלו תוך כדי משחק. הנמנום והאנמיות שלו שמטריפה אותי בלי סוף. הכלכך (אבל כלכך!) הרבה משחקים שהפסדנו על שטויות שבעיקר עליו. ביקום מקביל, היינו צריכים לנצח את המשחקי חוץ של פרטיזן, הכוכב האדום, בולוניה וגם באיירן מינכן ופתאום מכבי הייתה מקום ראשון ביורוליג עם פער של 2 נצחונות. הזוי.

מונאקו בחוץ
אנאדולו בחוץ
ברצלונה בחוץ
אולימפיאקוס בחוץ
ז'לגיריס בחוץ
*פנאתינייקוס בחוץ
*ולנסיה בחוץ

עם איך שמכבי נראת, אני לא רואה אותה מנצחת אף משחק מהרשימה למעלה (וכשאלה עם כוכבית הולכים להיות מאוד תלויים ביכולת של מכבי באותו היום).
מצד שני המון משחקי בית "נוחים". אלבה, פרטיזן, הכוכב, באיירן, מילאנו, וירטוס. זה מבוא כבר ל15 ניצחונות.

עכשיו איפה מגרדים עוד 3 ניצחונות (בהנחה הלא בטוחה בכלל ש-18 יספיקו)? וילרבאן בחוץ, פאו וולנסיה כמו שרשמת בחוץ אפשר לחשוב על ניצחון אחד משתיהן.

וכמובן באסקוניה, פנר ומדריד לא ילקקו פה דבש בהיכל ואחת מהן אם לא שתיים ישאירו פה את הנקודות. ומכל הרשימה שרשמת למעלה (אולי קובנה?) לגנוב משחק אחד זה לא לא ריאלי.

בהחלט הפלייאוף בהישג יד.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Adam » 30 דצמבר 2022, 16:51

Mitelka כתב:
Adam כתב:יש לי איתו קשר של אהבה-שנאה בתקופה האחרונה (כשזה היה רק שנאה בהתחלה).

מונאקו בחוץ
אנאדולו בחוץ
ברצלונה בחוץ
אולימפיאקוס בחוץ
ז'לגיריס בחוץ
*פנאתינייקוס בחוץ
*ולנסיה בחוץ

מצד שני המון משחקי בית "נוחים". אלבה, פרטיזן, הכוכב, באיירן, מילאנו, וירטוס. זה מבוא כבר ל15 ניצחונות.

עכשיו איפה מגרדים עוד 3 ניצחונות (בהנחה הלא בטוחה בכלל ש-18 יספיקו)? וילרבאן בחוץ, פאו וולנסיה כמו שרשמת בחוץ אפשר לחשוב על ניצחון אחד משתיהן.

וכמובן באסקוניה, פנר ומדריד לא ילקקו פה דבש בהיכל ואחת מהן אם לא שתיים ישאירו פה את הנקודות. ומכל הרשימה שרשמת למעלה (אולי קובנה?) לגנוב משחק אחד זה לא לא ריאלי.

בהחלט הפלייאוף בהישג יד.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

הפלייאוף אכן בהישג יד, במיוחד בעונה הנוכחית של היורוליג בה כולן פשוט כלכך צמודות אחת לשניה. ועדיין, מאיזה מקום אתה רוצה לעלות לפלייאוף? 7-8? כי זה המצב שלנו כרגע ודי נמאס לי לקבל סוויפים של 3-0.
צריך לשאוף למקומות 5-6 כשכמובן כל דבר מעל זה הוא בונוס. אני לא רואה שום סיכוי שמכבי מנצחת את מקומות 1-2 בסדרה, בספק אם לא בסוויפ כמו שהיה שנה שעברה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Thorin » 30 דצמבר 2022, 17:44

כרגע זה לא הכי משנה אם נסיים 5-6 או 7-8.
בעבר שני המקומות הראשונים היו האמפריות של הכדורסל שאתה לא מנצח .
אבל בשנה שנתיים האחרונות יש מגמה של הורדת הילוך לקראת הפלייאוף.
אפס לא תסיים בשני המקומות כמעט בוודאות, והיא אולי האחרונה שהייתי רוצה לפגישות במאני טיים.
אם קטש מביא אותנו לפלייאוף הוא שיחק אותה.
Thorin

הודעהעל ידי גל גל » 30 דצמבר 2022, 18:10

אם צכבי בסיבוב השני עושים גם 9 נצחונות 7 הפסדים

לדעתכם זה מספיק לפלייאוף?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי toja27 » 30 דצמבר 2022, 18:30

קשה שלא להתרשם לטובה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי TAYO » 30 דצמבר 2022, 18:32

גל גל כתב:אם צכבי בסיבוב השני עושים גם 9 נצחונות 7 הפסדים

עובדתית כן. לא זוכר עונה ש-18 נצחונות לא הספיקו לפלייאוף.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי אחדשיודע » 30 דצמבר 2022, 23:05

TAYO כתב:

אתה זוכר שזאת עכשיו ליגה של 18 קבוצות ולא של 16, כן? בעונת 20/21, העונה היחידה שבה שוחקו כל המשחקים בפורמט של 18 קבוצות (כלומר 34 משחקים לכל קבוצה), הרף לפלייאוף היה 20 ניצחונות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי omerk » 31 דצמבר 2022, 00:19

אחדשיודע כתב:
TAYO כתב:

אתה זוכר שזאת עכשיו ליגה של 18 קבוצות ולא של 16, כן? בעונת 20/21, העונה היחידה שבה שוחקו כל המשחקים בפורמט של 18 קבוצות (כלומר 34 משחקים לכל קבוצה), הרף לפלייאוף היה 20 ניצחונות.

מצד שני נראה שהשנה הליגה הרבה יותר מאוזנת. לכל קבוצה יש פוטנציאל לנצח כל קבוצה ואין באמת משחקים קלים. במצב הזה, הרף יהיה כנראה באזור 18 ניצחונות.
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 31 דצמבר 2022, 02:08

אתה יודע מה אומרים… הנבואה ניתנה לשוטים. קשה לדעת מה יהיה המספר המדויק, אבל אני לא חושב שזה יישאר צמוד ככה עד הסוף. ובכל מקרה, להשתחל לפלייאוף זו לא אמורה להיות מטרה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Jack55 » 01 ינואר 2023, 04:03

יש לי עדיין לא מעט ביקורת לקטש, אני חושב שניהול הרוטציות שלו לא נכון ואי אפשר לשכוח את ההתעקשות המחרידה שלו לשחק עם שני סנטרים
כנראה שהסגל הזה באמת טוב ביחד ורמת הכישרון פה גבוהה ולמרות הכל מצליחים לעשות דברים יפים, מצד שני גם מגיע כמה מילים טובות לקטש כי רואים שככל שמתקדמים עם העונה הוא מבין את הטעויות ומתקן איפה שצריך

מה שאותי אישית הכי מדהים העונה הזאת ובקושי מדברים עליו (לא ברור לי איך), שאת כל מה שעשינו בחמישה משחקים האחרונים, כמעט אפשר להגיד שעשינו בסהכ עם 5 זרים בלבד
הולינס והיליארד אלה שני זרים שנמחקו מהרוטציה בצורה מוחלטת, ברמה שדיבה מקבל קרדיט הרבה יותר גדול מהם ביורוליג וזר כמו אדאמס מקבל כפול שתיים וכפול שלוש דקות מהם

לצורך העניין היליארד קיבל בסה"כ 14 דקות בממוצע ב5 משחקים האחרונים והולינס 10.5 דקות בממוצע
לעומת אדאמס שקיבל 22 דקות בממוצע ב5 משחקים האחרונים ודיבה שקיבל 15 דקות בממוצע, נכון שזה ממוצע דומה להיליארד אבל הקרדיט שדיבה מקבל הרבה יותר גדול בעיקר בגלל העובדה שהוא משחק ברגעים החשובים והיליארד לא

אז אולי 14 דקות ו10 דקות בממוצע זה לא מספר מאוד מאוד נמוך, אבל הנקודה פה היא שהתרומה של שניהם כמעט אפסית גם בדקות שקיבלו - הולינס 1.2 נק' בממוצע ב5 משחקים הללו והיליארד עם 3.2 נק' ב4 משחקים האחרונים (שם בצד רגע את הMVP מול ולנסיה)

וכמובן לא צריך לציין שבולדווין ופוית'רס גם לא שותפו בכלל ב5 משחקים האלה, כל זה לדעתי מראה על כמה שהסגל הזה טוב ויכול להגיע רחוק, כי אם ב5 משחקים האחרונים סיימו עם מאזן כזה יפה וגם שיחקנו לא רע, וכל זה עם תרומה עיקרית מ5 זרים בלבד שאחד מהם הגיע לפה לפניי חודשיים אז השמיים הם הגבול

עודד צריך לעבוד בתקופה הקרובה על להתחיל להכניס את היליארד לעניינים, זה פשוט הזוי לראות ששחקן ששנה שעברה העמיד ממוצע של 14 נק' בממוצע (ו10 לאורך הקריירה) מגיע לפה ובקושי מעמיד 5 נק' בממוצע אחריי סיבוב שלם
לדעתי קטש מאבד פה שחקן סופר משמעותי שאם יכנס לעניינים וישחק בתפקיד הנכון, הוא באמת יכול לשדרג את הקו האחורי הזה בכמה רמות ולהפוך אותו להרבה יותר קטלני ומסוכן
אם הוא ימשיך לשחק איתו כמות דקות כזאת נמוכה ולא בעמדות הנכונות, שום דבר טוב לא יצא מזה והקבוצה הזאת תאבד שחק סופר איכותי, כי כרגע התרומה שלו באמת אפסית וכמעט ולא מרגישים אותו כחלק מהרוטציה, על הולינס אני בכלל לא מתחיל לדבר

עכשיו כשבולדווין חוזר ההתקפות שלנו יראו אפילו טובות יותר מאיך שהיו במשחקים האחרונים, ואני חד משמעית מאמין שפלייאוף זה משהו שאפשר להשיג ואפילו לסיים במקום יחסית גבוה
השאיפה צריכה להיות לאיזור מקום 6-4, אם הדברים ימשיכו להתחבר כמו שצריך זה לגמרי אפשרי, בטח ובטח בעונה כזאת שהכל פשוט פתוח לגמרי ואי אפשר להיות קרובים לנחש איך תראה טבלת הפלייאוף
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שמוליק » 01 ינואר 2023, 07:56

Jack55 כתב:יש לי עדיין לא מעט ביקורת לקטש, אני חושב שניהול הרוטציות שלו לא נכון ואי אפשר לשכוח את ההתעקשות המחרידה שלו לשחק עם שני סנטרים
כנראה שהסגל הזה באמת טוב ביחד ורמת הכישרון פה גבוהה ולמרות הכל מצליחים לעשות דברים יפים, מצד שני גם מגיע כמה מילים טובות לקטש כי רואים שככל שמתקדמים עם העונה הוא מבין את הטעויות ומתקן איפה שצריך

מה שאותי אישית הכי מדהים העונה הזאת ובקושי מדברים עליו (לא ברור לי איך), שאת כל מה שעשינו בחמישה משחקים האחרונים, כמעט אפשר להגיד שעשינו בסהכ עם 5 זרים בלבד
הולינס והיליארד אלה שני זרים שנמחקו מהרוטציה בצורה מוחלטת, ברמה שדיבה מקבל קרדיט הרבה יותר גדול מהם ביורוליג וזר כמו אדאמס מקבל כפול שתיים וכפול שלוש דקות מהם

לצורך העניין היליארד קיבל בסה"כ 14 דקות בממוצע ב5 משחקים האחרונים והולינס 10.5 דקות בממוצע
לעומת אדאמס שקיבל 22 דקות בממוצע ב5 משחקים האחרונים ודיבה שקיבל 15 דקות בממוצע, נכון שזה ממוצע דומה להיליארד אבל הקרדיט שדיבה מקבל הרבה יותר גדול בעיקר בגלל העובדה שהוא משחק ברגעים החשובים והיליארד לא

אז אולי 14 דקות ו10 דקות בממוצע זה לא מספר מאוד מאוד נמוך, אבל הנקודה פה היא שהתרומה של שניהם כמעט אפסית גם בדקות שקיבלו - הולינס 1.2 נק' בממוצע ב5 משחקים הללו והיליארד עם 3.2 נק' ב4 משחקים האחרונים (שם בצד רגע את הMVP מול ולנסיה)

וכמובן לא צריך לציין שבולדווין ופוית'רס גם לא שותפו בכלל ב5 משחקים האלה, כל זה לדעתי מראה על כמה שהסגל הזה טוב ויכול להגיע רחוק, כי אם ב5 משחקים האחרונים סיימו עם מאזן כזה יפה וגם שיחקנו לא רע, וכל זה עם תרומה עיקרית מ5 זרים בלבד שאחד מהם הגיע לפה לפניי חודשיים אז השמיים הם הגבול

עודד צריך לעבוד בתקופה הקרובה על להתחיל להכניס את היליארד לעניינים, זה פשוט הזוי לראות ששחקן ששנה שעברה העמיד ממוצע של 14 נק' בממוצע (ו10 לאורך הקריירה) מגיע לפה ובקושי מעמיד 5 נק' בממוצע אחריי סיבוב שלם
לדעתי קטש מאבד פה שחקן סופר משמעותי שאם יכנס לעניינים וישחק בתפקיד הנכון, הוא באמת יכול לשדרג את הקו האחורי הזה בכמה רמות ולהפוך אותו להרבה יותר קטלני ומסוכן
אם הוא ימשיך לשחק איתו כמות דקות כזאת נמוכה ולא בעמדות הנכונות, שום דבר טוב לא יצא מזה והקבוצה הזאת תאבד שחק סופר איכותי, כי כרגע התרומה שלו באמת אפסית וכמעט ולא מרגישים אותו כחלק מהרוטציה, על הולינס אני בכלל לא מתחיל לדבר

עכשיו כשבולדווין חוזר ההתקפות שלנו יראו אפילו טובות יותר מאיך שהיו במשחקים האחרונים, ואני חד משמעית מאמין שפלייאוף זה משהו שאפשר להשיג ואפילו לסיים במקום יחסית גבוה
השאיפה צריכה להיות לאיזור מקום 6-4, אם הדברים ימשיכו להתחבר כמו שצריך זה לגמרי אפשרי, בטח ובטח בעונה כזאת שהכל פשוט פתוח לגמרי ואי אפשר להיות קרובים לנחש איך תראה טבלת הפלייאוף

לגבי הזרים, להוציא את הולינס המוגבל, כל שחקן יכול לסיים ב +20 במשחק נתון.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי מילוס » 01 ינואר 2023, 20:27

יש לי דה ז'ה וו עם האובר-אופטימיות הזו בגלל איזה שבועיים טובים ביורוליג. אנחנו קבוצה של שחקן וחצי שעדיין משחקת בלי שיטה, כמה זמן זה יכול להחזיק בדיוק?

ויש לי דה ז'ה וו עם הדיבור על עלייה לפלייאוף כפסגת השאיפות. מזכיר את הספורט הלאומי של לחשב את סיכויי נבחרת הכדורגל להצליח להתגנב לטורניר גדול (כאילו שזו המטרה הגדולה בספורט הזה).
מילוס

הודעהעל ידי שועל » 01 ינואר 2023, 22:31

מילוס כתב:יש לי דה ז'ה וו עם האובר-אופטימיות הזו בגלל איזה שבועיים טובים ביורוליג. אנחנו קבוצה של שחקן וחצי שעדיין משחקת בלי שיטה, כמה זמן זה יכול להחזיק בדיוק?

ויש לי דה ז'ה וו עם הדיבור על עלייה לפלייאוף כפסגת השאיפות. מזכיר את הספורט הלאומי של לחשב את סיכויי נבחרת הכדורגל להצליח להתגנב לטורניר גדול (כאילו שזו המטרה הגדולה בספורט הזה).

חשבתי שאנחנו כבר נעולים על הפלייאוף ומכוונים חזק לגמר הפיינל פור
אל תעירו אותי
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Jack55 » 01 ינואר 2023, 22:44

שועל כתב:
מילוס כתב:יש לי דה ז'ה וו עם האובר-אופטימיות הזו בגלל איזה שבועיים טובים ביורוליג. אנחנו קבוצה של שחקן וחצי שעדיין משחקת בלי שיטה, כמה זמן זה יכול להחזיק בדיוק?

חשבתי שאנחנו כבר נעולים על הפלייאוף ומכוונים חזק לגמר הפיינל פור
אל תעירו אותי
נתראה בפלייאוף
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי מילוס » 02 ינואר 2023, 08:20

אני יכול להגיד גם "נתראה עם הגביע בכיכר" וזה יישכח בעוד שבוע, מה כפת לי?
אני לא מבסוט שהציפיות אצלנו כ"כ ירדו.. כשהאוהדים מכוונים כ"כ נמוך, זה מאוד קל להנהלה לא לעשות כלום.

להשתחל לפלייאוף כי היינו פחות גרועים מהיריבות על מקום 7-14, או לסיים מקום 9 על הקשקש ולהגיד "היינו קרובים", אין לזה משמעות. זה קורה כבר שנים הרי..

מכבי צריכה לשאוף להיות טובה, יותר מרוב היריבות, תמיד, גם כשהם חלשות וגם כשהן יחזרו לעניינים. כל השאר זה סתם. בעונת אבי אבן השתחלנו לפלייאוף ללא קשר לרמת הקבוצה וללא שום סיכוי להיות תחרותיים - לי אישית זה לא גרם לשמוח. סתם זריית חול.
מילוס

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־9 אורחים