המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מצד שני המון משחקי בית "נוחים". אלבה, פרטיזן, הכוכב, באיירן, מילאנו, וירטוס. זה מבוא כבר ל15 ניצחונות.Adam כתב:יש לי איתו קשר של אהבה-שנאה בתקופה האחרונה (כשזה היה רק שנאה בהתחלה).
על פניו, אנחנו מסיימים סבב ראשון של היורוליג עם מאזן חיובי, לקחנו את גביע ווינר, אנחנו במאזן טוב בליגה, ואנחנו במאזן מצוין בבית (הכי טובים יחד עם ויטוריה).
ועדיין, הרגעים הבלתי נסבלים שלו תוך כדי משחק. הנמנום והאנמיות שלו שמטריפה אותי בלי סוף. הכלכך (אבל כלכך!) הרבה משחקים שהפסדנו על שטויות שבעיקר עליו. ביקום מקביל, היינו צריכים לנצח את המשחקי חוץ של פרטיזן, הכוכב האדום, בולוניה וגם באיירן מינכן ופתאום מכבי הייתה מקום ראשון ביורוליג עם פער של 2 נצחונות. הזוי.
זה מביא אותי לנקודה הבאה, סבב הבא של היורוליג הולך להיות הרבה יותר קשוח:
מונאקו בחוץ
אנאדולו בחוץ
ברצלונה בחוץ
אולימפיאקוס בחוץ
ז'לגיריס בחוץ
*פנאתינייקוס בחוץ
*ולנסיה בחוץ
עם איך שמכבי נראת, אני לא רואה אותה מנצחת אף משחק מהרשימה למעלה (וכשאלה עם כוכבית הולכים להיות מאוד תלויים ביכולת של מכבי באותו היום).
באמת שהפסדנו בסבב הזה יותר מדי משחקי חוץ שהיינו אמורים לקחת על הנייר, וחבל.
Mitelka כתב:מצד שני המון משחקי בית "נוחים". אלבה, פרטיזן, הכוכב, באיירן, מילאנו, וירטוס. זה מבוא כבר ל15 ניצחונות.Adam כתב:יש לי איתו קשר של אהבה-שנאה בתקופה האחרונה (כשזה היה רק שנאה בהתחלה).
על פניו, אנחנו מסיימים סבב ראשון של היורוליג עם מאזן חיובי, לקחנו את גביע ווינר, אנחנו במאזן טוב בליגה, ואנחנו במאזן מצוין בבית (הכי טובים יחד עם ויטוריה).
ועדיין, הרגעים הבלתי נסבלים שלו תוך כדי משחק. הנמנום והאנמיות שלו שמטריפה אותי בלי סוף. הכלכך (אבל כלכך!) הרבה משחקים שהפסדנו על שטויות שבעיקר עליו. ביקום מקביל, היינו צריכים לנצח את המשחקי חוץ של פרטיזן, הכוכב האדום, בולוניה וגם באיירן מינכן ופתאום מכבי הייתה מקום ראשון ביורוליג עם פער של 2 נצחונות. הזוי.
זה מביא אותי לנקודה הבאה, סבב הבא של היורוליג הולך להיות הרבה יותר קשוח:
מונאקו בחוץ
אנאדולו בחוץ
ברצלונה בחוץ
אולימפיאקוס בחוץ
ז'לגיריס בחוץ
*פנאתינייקוס בחוץ
*ולנסיה בחוץ
עם איך שמכבי נראת, אני לא רואה אותה מנצחת אף משחק מהרשימה למעלה (וכשאלה עם כוכבית הולכים להיות מאוד תלויים ביכולת של מכבי באותו היום).
באמת שהפסדנו בסבב הזה יותר מדי משחקי חוץ שהיינו אמורים לקחת על הנייר, וחבל.
עכשיו איפה מגרדים עוד 3 ניצחונות (בהנחה הלא בטוחה בכלל ש-18 יספיקו)? וילרבאן בחוץ, פאו וולנסיה כמו שרשמת בחוץ אפשר לחשוב על ניצחון אחד משתיהן.
וכמובן באסקוניה, פנר ומדריד לא ילקקו פה דבש בהיכל ואחת מהן אם לא שתיים ישאירו פה את הנקודות. ומכל הרשימה שרשמת למעלה (אולי קובנה?) לגנוב משחק אחד זה לא לא ריאלי.
בהחלט הפלייאוף בהישג יד.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
עובדתית כן. לא זוכר עונה ש-18 נצחונות לא הספיקו לפלייאוף.גל גל כתב:אם צכבי בסיבוב השני עושים גם 9 נצחונות 7 הפסדים
לדעתכם זה מספיק לפלייאוף?
TAYO כתב:עובדתית כן. לא זוכר עונה ש-18 נצחונות לא הספיקו לפלייאוף.גל גל כתב:אם צכבי בסיבוב השני עושים גם 9 נצחונות 7 הפסדים
Sent from my iPhone using Tapatalk
אחדשיודע כתב:TAYO כתב:עובדתית כן. לא זוכר עונה ש-18 נצחונות לא הספיקו לפלייאוף.גל גל כתב:אם צכבי בסיבוב השני עושים גם 9 נצחונות 7 הפסדים
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה זוכר שזאת עכשיו ליגה של 18 קבוצות ולא של 16, כן? בעונת 20/21, העונה היחידה שבה שוחקו כל המשחקים בפורמט של 18 קבוצות (כלומר 34 משחקים לכל קבוצה), הרף לפלייאוף היה 20 ניצחונות.
Jack55 כתב:יש לי עדיין לא מעט ביקורת לקטש, אני חושב שניהול הרוטציות שלו לא נכון ואי אפשר לשכוח את ההתעקשות המחרידה שלו לשחק עם שני סנטרים
כנראה שהסגל הזה באמת טוב ביחד ורמת הכישרון פה גבוהה ולמרות הכל מצליחים לעשות דברים יפים, מצד שני גם מגיע כמה מילים טובות לקטש כי רואים שככל שמתקדמים עם העונה הוא מבין את הטעויות ומתקן איפה שצריך
מה שאותי אישית הכי מדהים העונה הזאת ובקושי מדברים עליו (לא ברור לי איך), שאת כל מה שעשינו בחמישה משחקים האחרונים, כמעט אפשר להגיד שעשינו בסהכ עם 5 זרים בלבד
הולינס והיליארד אלה שני זרים שנמחקו מהרוטציה בצורה מוחלטת, ברמה שדיבה מקבל קרדיט הרבה יותר גדול מהם ביורוליג וזר כמו אדאמס מקבל כפול שתיים וכפול שלוש דקות מהם
לצורך העניין היליארד קיבל בסה"כ 14 דקות בממוצע ב5 משחקים האחרונים והולינס 10.5 דקות בממוצע
לעומת אדאמס שקיבל 22 דקות בממוצע ב5 משחקים האחרונים ודיבה שקיבל 15 דקות בממוצע, נכון שזה ממוצע דומה להיליארד אבל הקרדיט שדיבה מקבל הרבה יותר גדול בעיקר בגלל העובדה שהוא משחק ברגעים החשובים והיליארד לא
אז אולי 14 דקות ו10 דקות בממוצע זה לא מספר מאוד מאוד נמוך, אבל הנקודה פה היא שהתרומה של שניהם כמעט אפסית גם בדקות שקיבלו - הולינס 1.2 נק' בממוצע ב5 משחקים הללו והיליארד עם 3.2 נק' ב4 משחקים האחרונים (שם בצד רגע את הMVP מול ולנסיה)
וכמובן לא צריך לציין שבולדווין ופוית'רס גם לא שותפו בכלל ב5 משחקים האלה, כל זה לדעתי מראה על כמה שהסגל הזה טוב ויכול להגיע רחוק, כי אם ב5 משחקים האחרונים סיימו עם מאזן כזה יפה וגם שיחקנו לא רע, וכל זה עם תרומה עיקרית מ5 זרים בלבד שאחד מהם הגיע לפה לפניי חודשיים אז השמיים הם הגבול
עודד צריך לעבוד בתקופה הקרובה על להתחיל להכניס את היליארד לעניינים, זה פשוט הזוי לראות ששחקן ששנה שעברה העמיד ממוצע של 14 נק' בממוצע (ו10 לאורך הקריירה) מגיע לפה ובקושי מעמיד 5 נק' בממוצע אחריי סיבוב שלם
לדעתי קטש מאבד פה שחקן סופר משמעותי שאם יכנס לעניינים וישחק בתפקיד הנכון, הוא באמת יכול לשדרג את הקו האחורי הזה בכמה רמות ולהפוך אותו להרבה יותר קטלני ומסוכן
אם הוא ימשיך לשחק איתו כמות דקות כזאת נמוכה ולא בעמדות הנכונות, שום דבר טוב לא יצא מזה והקבוצה הזאת תאבד שחק סופר איכותי, כי כרגע התרומה שלו באמת אפסית וכמעט ולא מרגישים אותו כחלק מהרוטציה, על הולינס אני בכלל לא מתחיל לדבר
עכשיו כשבולדווין חוזר ההתקפות שלנו יראו אפילו טובות יותר מאיך שהיו במשחקים האחרונים, ואני חד משמעית מאמין שפלייאוף זה משהו שאפשר להשיג ואפילו לסיים במקום יחסית גבוה
השאיפה צריכה להיות לאיזור מקום 6-4, אם הדברים ימשיכו להתחבר כמו שצריך זה לגמרי אפשרי, בטח ובטח בעונה כזאת שהכל פשוט פתוח לגמרי ואי אפשר להיות קרובים לנחש איך תראה טבלת הפלייאוף
מילוס כתב:יש לי דה ז'ה וו עם האובר-אופטימיות הזו בגלל איזה שבועיים טובים ביורוליג. אנחנו קבוצה של שחקן וחצי שעדיין משחקת בלי שיטה, כמה זמן זה יכול להחזיק בדיוק?
ויש לי דה ז'ה וו עם הדיבור על עלייה לפלייאוף כפסגת השאיפות. מזכיר את הספורט הלאומי של לחשב את סיכויי נבחרת הכדורגל להצליח להתגנב לטורניר גדול (כאילו שזו המטרה הגדולה בספורט הזה).
נתראה בפלייאוףשועל כתב:מילוס כתב:יש לי דה ז'ה וו עם האובר-אופטימיות הזו בגלל איזה שבועיים טובים ביורוליג. אנחנו קבוצה של שחקן וחצי שעדיין משחקת בלי שיטה, כמה זמן זה יכול להחזיק בדיוק?
ויש לי דה ז'ה וו עם הדיבור על עלייה לפלייאוף כפסגת השאיפות. מזכיר את הספורט הלאומי של לחשב את סיכויי נבחרת הכדורגל להצליח להתגנב לטורניר גדול (כאילו שזו המטרה הגדולה בספורט הזה).
חשבתי שאנחנו כבר נעולים על הפלייאוף ומכוונים חזק לגמר הפיינל פור
אל תעירו אותי
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים