felix_r כתב:Adam כתב:לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.
נכון שהמיסוי על ישראלים לא מקל עלינו, אבל גם הגיע הזמן שההנהלה הזאת תכניס את הידר לכיס ותחזיר לפה קצת צביון ישראלי. שניהם שחקני יורוליג לגיטימיים, ולא נופלים העונה מהיליארד או הולינס ביכולת הנוכחית.
הבעיה היא שאני פשוט לא רואה איך הם יסכימו להגיע לפה ביחד (ויכול להיות שבצדק) כשיש לך במצבת הגארדים שחקנים כמו בולדווין ובראון.
מה גם שאני לא חושב שמדר ירצה עוד להגיע לפה, הוא יעדיף להישאר בפרטיזן או קבוצת יורוליג אחרת שתמשיך לתת לו דק' ככל שעובר הזמן.
מה שכן, מבין שניהם אז למדר יש את הפוטנציאל להיות שחקן חמישייה ביורוליג, בשונה מבלאט שאומנם מצטיין מאוד בדברים מסויימים, אבל מאוד מוגבל בשאר בשאר הדברים.
לא הבנתי למה צריך להביא את שניהם. בשביל מה זה טוב? צריך להביא רק את מי שמתאים.
למה שהם לא יתאימו? אני לא מסכים. לדעתי הם אפילו מתאימים לסגל הנוכחי.
בלאט יגיע במקום זיו, מדר יגיע במקום הולינס/אדאמס.
בלאט מביא יכולות רכז הרבה יותר טובות מזיו, וגם קליעה מבחוץ שחסרה במצבת הגארדים שלנו.
מדר מביא הגנה ולחץ על הכדור שלא נופלים משל הולינס של העונה, וגם יכולות הובלת כדור וקליעה טובות ממנו. אדאמס טוב ממדר ביצירת נק', אבל מדר טוב ממנו בהובלת כדור והגנה.
הבאת שניהם מאפשרת לנו פחות לשחק עם שתי קבוצות ולהוריד זר אחד מהסגל.