ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2023, 06:05

מילוס כתב:בלאט הוא סיפור של מיליון יורו+? איך הגענו למספרים האלה? יש עליו מס של 200%?
ואין דילמה בכלל בין מדר לבלאט.. הראשון שיהיה רלבנטי חוזית+כלכלית יקבל הצעה ויקח את הזמן לחשוב איך הוא עם כאבי ראש. מכבי כבר מזמן לא במקום של לבחור שחקן ולקבל חתימה על מפית כבר במועד ההצעה. יותר כמו לעשות רשימה ולקוות לקבל "כן" ממועמד מס' 4-5 ולא 10. ע"ע טיג'יי ליף, שחקן שמגיע מתחום הספסלים והשרפרפים ועושה פה צחוק מהמערכת כבר כמה קייצים.

הוא ירוויח מינימום 500k נטו. עם מיסוי של ישראלי איך שלא תהפוך את זה זה מיליון ברוטו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 08 ינואר 2023, 07:44

אאל״ט הוא מרוויח באלבה פחות מ-300 אלף דולר לעונה. אם במכבי יתנו לו הרבה יותר מזה (400 ומעלה נטו), זה יהיה דיל רע מאוד. אני באופן כללי לא משוכנע שהוא צריך להיות פה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי toja27 » 08 ינואר 2023, 08:35

גם אני לא משוכנע, בעיני הוא נופל איפשהו באמצע בין שחקן טוב מדי בשביל להיות שחקן ספסל שמחכה להזדמנות אבל מצד שני לא מספיק טוב כרכז בק אפ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Adam » 08 ינואר 2023, 11:10

לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.
נכון שהמיסוי על ישראלים לא מקל עלינו, אבל גם הגיע הזמן שההנהלה הזאת תכניס את הידר לכיס ותחזיר לפה קצת צביון ישראלי. שניהם שחקני יורוליג לגיטימיים, ולא נופלים העונה מהיליארד או הולינס ביכולת הנוכחית.
הבעיה היא שאני פשוט לא רואה איך הם יסכימו להגיע לפה ביחד (ויכול להיות שבצדק) כשיש לך במצבת הגארדים שחקנים כמו בולדווין ובראון.
מה גם שאני לא חושב שמדר ירצה עוד להגיע לפה, הוא יעדיף להישאר בפרטיזן או קבוצת יורוליג אחרת שתמשיך לתת לו דק' ככל שעובר הזמן.
מה שכן, מבין שניהם אז למדר יש את הפוטנציאל להיות שחקן חמישייה ביורוליג, בשונה מבלאט שאומנם מצטיין מאוד בדברים מסויימים, אבל מאוד מוגבל בשאר בשאר הדברים.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 08 ינואר 2023, 11:31

Adam כתב:לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.
נכון שהמיסוי על ישראלים לא מקל עלינו, אבל גם הגיע הזמן שההנהלה הזאת תכניס את הידר לכיס ותחזיר לפה קצת צביון ישראלי. שניהם שחקני יורוליג לגיטימיים, ולא נופלים העונה מהיליארד או הולינס ביכולת הנוכחית.
הבעיה היא שאני פשוט לא רואה איך הם יסכימו להגיע לפה ביחד (ויכול להיות שבצדק) כשיש לך במצבת הגארדים שחקנים כמו בולדווין ובראון.
מה גם שאני לא חושב שמדר ירצה עוד להגיע לפה, הוא יעדיף להישאר בפרטיזן או קבוצת יורוליג אחרת שתמשיך לתת לו דק' ככל שעובר הזמן.
מה שכן, מבין שניהם אז למדר יש את הפוטנציאל להיות שחקן חמישייה ביורוליג, בשונה מבלאט שאומנם מצטיין מאוד בדברים מסויימים, אבל מאוד מוגבל בשאר בשאר הדברים.

לא הבנתי למה צריך להביא את שניהם. בשביל מה זה טוב? צריך להביא רק את מי שמתאים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Adam » 08 ינואר 2023, 12:24

felix_r כתב:
Adam כתב:לא כלכך מבין פה את הדילמה. אם השאלה היא האם צריך להביא את מדר או בלאט, אז התשובה היא שצריך להביא את שניהם, בטח אם מניחים שקטש יישאר פה עונה הבאה.

לא הבנתי למה צריך להביא את שניהם. בשביל מה זה טוב? צריך להביא רק את מי שמתאים.

למה שהם לא יתאימו? אני לא מסכים. לדעתי הם אפילו מתאימים לסגל הנוכחי.
בלאט יגיע במקום זיו, מדר יגיע במקום הולינס/אדאמס.
בלאט מביא יכולות רכז הרבה יותר טובות מזיו, וגם קליעה מבחוץ שחסרה במצבת הגארדים שלנו.
מדר מביא הגנה ולחץ על הכדור שלא נופלים משל הולינס של העונה, וגם יכולות הובלת כדור וקליעה טובות ממנו. אדאמס טוב ממדר ביצירת נק', אבל מדר טוב ממנו בהובלת כדור והגנה.
הבאת שניהם מאפשרת לנו פחות לשחק עם שתי קבוצות ולהוריד זר אחד מהסגל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי toja27 » 08 ינואר 2023, 13:58

אני מאמין שמדר הולך להיות שחקן, אם מכבי רוצה אותו היא צריכה לשלם כדי שהוא ידע שבונים עליו ברצינות ביחד עם התמריץ הכספי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Cobra » 08 ינואר 2023, 14:20

מדר ובלאט לא יהיו פה ביחד . רק אחד מהם יהיה פה ומכבי צריכה להחליט מי . הם לא ירצו למכבי כל עוד מביאים את האחר ובנוסף זה יגרום מרמור ובעיות בחדר הלבשה אם שניהם יהיו והם לא מסתדרים אחד עם השני בלשון המעטה וזה היה גם אחת הבעיות הגדולות של הנבחרת בקיץ
Cobra

הודעהעל ידי omerk » 08 ינואר 2023, 15:31

where is the love? כתב:מי הרכז שהחתימה זלגיריס ?

https://basketnews.com/news-183396-zalgiris-kaunas-officially-sign-isaiah-taylor.html
omerk

הודעהעל ידי JarJarBinx » 08 ינואר 2023, 19:59

לא מת על בלאט, וגם לא בטוח שהוא היה רוצה לבוא. מדר לעומת זאת - היתי מאד שמח לראות אותו כאן. הוא לדעתי לא ירצה.
לגבי מדר היתי מרחיק ואומר שבהנחה שבראון שנה הבאה עוזב לטובת אחת הגדולות, היתי לוקח אותו כרכז ראשון למכבי. כישרון מספיק גדול כדי להמר עליו.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי עידן » 08 ינואר 2023, 20:03

JarJarBinx כתב:לא מת על בלאט, וגם לא בטוח שהוא היה רוצה לבוא. מדר לעומת זאת - היתי מאד שמח לראות אותו כאן. הוא לדעתי לא ירצה.
לגבי מדר היתי מרחיק ואומר שבהנחה שבראון שנה הבאה עוזב לטובת אחת הגדולות, היתי לוקח אותו כרכז ראשון למכבי. כישרון מספיק גדול כדי להמר עליו.

עם כל הכבוד למדר, ויש כבוד, איתו כרכז בכיר מכבי לא עושה פלייאוף ביורוליג, אלא אם ישתפר בעוד שתיים-שלוש רמות.
עידן

הודעהעל ידי מילוס » 08 ינואר 2023, 21:06

לורנזו בראון לימד אותנו אחרי עשור בערך כמה היה חסר פה רכז אמיתי, ועדיין יש פה מחשבות על קינן אוואנס או מדר כרכזים מובילים? אני בספק אם אפילו משניים!
אני אוהב את הפוטנציאל של מדר, אבל הוא לא בכיוון אפילו.. עם כל הכבוד ל-1.8 האסיסטים שהוא נותן בפרטיזן.
מילוס

הודעהעל ידי Mitelka » 08 ינואר 2023, 21:19

MTA2311 כתב:רק שזאת לא באמת השאלה כי בלאט זה פחות או יותר 3 זיו מבחינת עלויות.

השאלה היא האם שווה למכבי להשכיב מיליון+ ברוטו על בלאט בשביל להגיד איזה יופי הבאנו ישראלי ברמת יורוליג, ואז לגלות שהחוזה הזה לא נוצר יש מאין והכסף לחיזוק זר ירד משמעותית.

לדעתי ממש ממש לא.

בשיטוט קצר במרשתת:
יפתח זיו מרוויח 150 אלף דולר לעונה. תמיר בלאט 225 אלף דולר לעונה (450 אלף לשנתיים).

גם אם את משחרר את יפתח ומחתים את תמיר ביותר (נגיד 300, בטח בחוזה של נגיד 600-650 לשנתיים) זה לא פי שלוש, אולי פי 2, ואתה יודע מה ? זה גם די בצדק בהתחשב בביצועים שלהם.

הבן אדם לפני יומיים נתן 11 נק' ו9 אס נגד הקבוצה הכי טובה במפעל. מודע לחולשות שלו אבל לדעתי הוא הרוויח יופי יופי את השידרוג שלו.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Asf » 08 ינואר 2023, 21:53

Mitelka כתב:

השאלה היא האם שווה למכבי להשכיב מיליון+ ברוטו על בלאט בשביל להגיד איזה יופי הבאנו ישראלי ברמת יורוליג, ואז לגלות שהחוזה הזה לא נוצר יש מאין והכסף לחיזוק זר ירד משמעותית.

לדעתי ממש ממש לא.

בשיטוט קצר במרשתת:
יפתח זיו מרוויח 150 אלף דולר לעונה. תמיר בלאט 225 אלף דולר לעונה (450 אלף לשנתיים).

גם אם את משחרר את יפתח ומחתים את תמיר ביותר (נגיד 300, בטח בחוזה של נגיד 600-650 לשנתיים) זה לא פי שלוש, אולי פי 2, ואתה יודע מה ? זה גם די בצדק בהתחשב בביצועים שלהם.

הבן אדם לפני יומיים נתן 11 נק' ו9 אס נגד הקבוצה הכי טובה במפעל. מודע לחולשות שלו אבל לדעתי הוא הרוויח יופי יופי את השידרוג שלו.

הכל טוב ויפה רק שבתחושה שלי אם הוא יבוא זה יהיה בסכומים גבוהים יותר משמעותית ממה שציינת.

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי Mitelka » 08 ינואר 2023, 22:34

לגבי אגב בלאט<>מדר זה הרבה עניין של רול. בפרטיזן מדר יכול לעבור את החצי עם הכדור ומיד לתת לפאנטר או אקסום וללכת הצידה. כמות האסיסטים הנמכוה שלו והנקודות היא לרוב תוצאה של חוסר השפעה. הוא מוביל כדור בעיקר אבל לא מקבל החלטות ולא משחק לרוב את הפיק אנד רול או את התרגיל.

בלאט באמת גם מוציא לפועל, זורק המון ועושה מהלכים עם הסנטר. עכשיו מה הרול שמכבי מייעדת זה לדעתי קרוב יותר למדר מאשר לבלאט. אבל זה לא רק העניין הכלכלי ומי שחקן יותר ״טוב״. מכבי הרי תשחק עם 2-3 גארדים דומיננטים אז אולי באמת מדר מתאים יותר למרות שאישית אני אוהב רכזים עם קליעה וחושב שבלאט גם ברמת יורוליג הוא איום התקפי טוב.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי RomanR » 08 ינואר 2023, 22:52

לא רואה שום סיבה למדר לבוא לפה. אם הבחירה היא לשחק תחת ז'ליקו או תחת קטש נראה לי שהוא יבחר בז'ליקו

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי עידן » 09 ינואר 2023, 00:45

RomanR כתב:לא רואה שום סיבה למדר לבוא לפה. אם הבחירה היא לשחק תחת ז'ליקו או תחת קטש נראה לי שהוא יבחר בז'ליקו

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

חכה, לא בטוח שזה יהיה קטש בעונה הבאה. אולי אבי אבן יחזור לעמדת המאמן הראשי ואז התמונה כבר משתנה.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 ינואר 2023, 01:09

Mitelka כתב:

לדעתי ממש ממש לא.

בשיטוט קצר במרשתת:

לדעתי הוא לא יגיע לכאן בפחות מ450-500. למכבי יש נטייה לשלם סכומים מופרכים על ישראלים.

נדבר בקיץ.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמוליק » 09 ינואר 2023, 01:52

למה אנחנו מדברים על מלפפונים לעונה הבאה כשעוד לא נולד מחליף לפויתרס לעונה הנוכחית 6 שבועות לאחר שהתבשרנו שגמר את העונה?
מצד אחד, האימפוטנציה של ההנהלה הזו לא נתפסת ומקוממת כמו ההגנה של גייק כהן. מצד שני, כבר התרגלנו לרפיון (מה שלא מונע ממני תחושת גועל כשאני מהרהר בתוגה על "ההנעלה ותפקודה". כדי להמחיש לכם, כל פעם שאני חושב על ההנעלה, אני מקבל את ארשת הפנים הקבועה של קטש. ואני לא מדבר על זו כשהוא נרדם בעמידה ומרייר מזווית הפה)
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי A.Parker » 09 ינואר 2023, 01:55

בלאט לא שווה 500 וגם לא 400. כמובן שמכבי תהיה מספיק טיפשה להציע את הסכומים האלה.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], מרסר, עידן ו־25 אורחים