itai7 כתב:טומיץ חתם בצסק"א
מאיפה המידע?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:הרי זה ברור שמה שזארקו אומר - קורה ההיפך. עלק הוא מעדיף את מכבי כי שם יקבל יותר דקות. חחחח. טוב, גם ככה לא רציתי אותו פה.
rc4991 כתב:itai7 כתב:טומיץ חתם בצסק"א
חחחחח איזה אפס זארקו הזה
tomerp כתב:rc4991 כתב:itai7 כתב:טומיץ חתם בצסק"א
חחחחח איזה אפס זארקו הזה
עדיין לא אפס, מכיוון שטומיץ' לא חתם בצסקא ולא בשום מקום אחר...
itai7 כתב:אהההה, סליחה התבלבלתי עם ארצג שחתם שם, לא טומיץ
הם דומים
בכל מקרה זיזיס חתם בבילבאו
yzafrir כתב:לגבי טומיץ' , אני מבין את הרצון שלו לוותר על חוזה בצסק"א בשביל להגיע למכבי . אחרי התקופה שלו במדריד הוא מבין שעוד תקופה כזאת על הספסל של צסק"א אומנם תעשיר את חשבון הבנק שלו אבל תגמור אותו מבחינה מקצועית .
הוא בשלב שזה בדיוק הזמן שלו לפרוץ ולקבל דקות משמעותיות כי אם לו הוא ביזבז את הכשרון שלו סתם .
אני מאוד הייתי שמח לראות אותו (במיוחד כי ברור שמאריץ' או וויוקאס לא יגיעו ) במכבי ואני חושב שהוא שונה מאוד משרמנדיני בסגנון המשחק (משחק עם הגב לסל טוב בהרבה משל גרגמל...) .
גם מבחינת גוף הוא כבר לא מקל כמו שהיה , מה גם שאני לא חושב שקבוצה חייבת גושי בשר בעמדה 5 אלא שחקנים שאין להם פחד ממגע .
אני מקווה מאוד שהלפרין ולאנדסברג יחתמו וניסגור את הפינה הזאת כבר . ואני מקווה עוד יותר שלאור אי ההחתמות של גארד/ים זרים איכותיים ,לאנדסברג יתן את עונת חייו והתברר כגניבה .
er79 כתב:yzafrir כתב:לגבי טומיץ' , אני מבין את הרצון שלו לוותר על חוזה בצסק"א בשביל להגיע למכבי . אחרי התקופה שלו במדריד הוא מבין שעוד תקופה כזאת על הספסל של צסק"א אומנם תעשיר את חשבון הבנק שלו אבל תגמור אותו מבחינה מקצועית .
הוא בשלב שזה בדיוק הזמן שלו לפרוץ ולקבל דקות משמעותיות כי אם לו הוא ביזבז את הכשרון שלו סתם .
אני מאוד הייתי שמח לראות אותו (במיוחד כי ברור שמאריץ' או וויוקאס לא יגיעו ) במכבי ואני חושב שהוא שונה מאוד משרמנדיני בסגנון המשחק (משחק עם הגב לסל טוב בהרבה משל גרגמל...) .
גם מבחינת גוף הוא כבר לא מקל כמו שהיה , מה גם שאני לא חושב שקבוצה חייבת גושי בשר בעמדה 5 אלא שחקנים שאין להם פחד ממגע .
אני מקווה מאוד שהלפרין ולאנדסברג יחתמו וניסגור את הפינה הזאת כבר . ואני מקווה עוד יותר שלאור אי ההחתמות של גארד/ים זרים איכותיים ,לאנדסברג יתן את עונת חייו והתברר כגניבה .
לגבי טומיץ', בעונה האחרונה הוא באמת לא נספר בריאל, אבל דווקא בעונה של מסינה שם - הוא קיבל כמות דקות מכובדת עד כמה שזכור לי, כך שזה לא יהיה מופרך אם מסינה יביא אותו לקדנציה שנייה תחת שרביטו. מעבר לכך, מכבי חייבת סנטר פיזי, טומיץ' הוא לא כזה. אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את מאריץ'.
לגבי לנדסברג, לא יודע למה, אבל אני נוטה להסכים איתך. ברור שחיפה היא לא אינדיקציה, אבל תחת הדרכתו של בלאט הוא בהחלט יכול להתפתח נהדר. גם לי יש תחושות טובות לגביו, ולכן אני מקווה לראות אותו פה, מה גם שאנחנו במחסור ישראלי חמור. הייתי רוצה לראות אותו ביחד עם יותם, לא אחד על חשבון השני.
er79 כתב:אני כלל לא בטוח שמכבי מחכים לו. הוא מנסה לתת שואו טוב הקיץ במדי נבחרת אוסטרליה ולהתקבל לאנ.בי.איי. אני בטוח שמכבי מחפשת אופציות חלופיות במקביל. לפי דעתי טומיץ' בין כה וכה לא במערכת השיקולים של בלאט. אולי הוא רוצה את מכבי, אבל אני לא בטוח שמכבי רוצה בו.
tomerp כתב:er79 כתב:אני כלל לא בטוח שמכבי מחכים לו. הוא מנסה לתת שואו טוב הקיץ במדי נבחרת אוסטרליה ולהתקבל לאנ.בי.איי. אני בטוח שמכבי מחפשת אופציות חלופיות במקביל. לפי דעתי טומיץ' בין כה וכה לא במערכת השיקולים של בלאט. אולי הוא רוצה את מכבי, אבל אני לא בטוח שמכבי רוצה בו.
כן בטח שואו....להזכירך בוגוט יושב על העמדה שלו, ומאריץ' יצתרך להסתפק ב10 דקות.....
LIAV10 כתב:Dperk, לא צריך לחכות לשום מאריץ', חתיכת חרא קטן..
לא רוצה שחקנים טיפשים, אם אתה שואל למה טיפש? אז טיפש בגללשהוא חי בסרט שאחרי שנתיים של 7 דקות בממוצע בפאו' שהוא ברוטציה אחרי וויוקאס קבוצות ישפכו עליו כסף ויתנו לו לשחק (אולי ישפכו כסף, אבל רק קבוצות שכבר יש להן הרבה כסף לעוד סנטר מוביל), הוא אדיוט כי הוא חי בסרט שאחרי 2 עונות כאלו יקבל חוזה באן בי איי..
שחקן טיפש כמעט כמו אליהו..
Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk, לא צריך לחכות לשום מאריץ', חתיכת חרא קטן..
לא רוצה שחקנים טיפשים, אם אתה שואל למה טיפש? אז טיפש בגללשהוא חי בסרט שאחרי שנתיים של 7 דקות בממוצע בפאו' שהוא ברוטציה אחרי וויוקאס קבוצות ישפכו עליו כסף ויתנו לו לשחק (אולי ישפכו כסף, אבל רק קבוצות שכבר יש להן הרבה כסף לעוד סנטר מוביל), הוא אדיוט כי הוא חי בסרט שאחרי 2 עונות כאלו יקבל חוזה באן בי איי..
קיללת את מאריץ' נכון ליאב? וזה בדיוק מה שאמרתי, אם יש צ'אנס להביא את טומיץ'', אני בעד. לדעתי הוא שיפר את המאסה והאגרסיביות וכבר לא כזה רכיכה. מאריץ' הוא סוג של תעלומה אחרי השנתיים האחרונות ואם הוא החליט למצות קודם כל את אופציית הNBA מה שייקח עוד הרבה זמן, מכבי צריכה לפעול בקרוב.
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk, לא צריך לחכות לשום מאריץ', חתיכת חרא קטן..
קיללת את מאריץ' נכון ליאב? וזה בדיוק מה שאמרתי, אם יש צ'אנס להביא את טומיץ'', אני בעד. לדעתי הוא שיפר את המאסה והאגרסיביות וכבר לא כזה רכיכה. מאריץ' הוא סוג של תעלומה אחרי השנתיים האחרונות ואם הוא החליט למצות קודם כל את אופציית הNBA מה שייקח עוד הרבה זמן, מכבי צריכה לפעול בקרוב.
לא קיללתי אותך...
חחחחחח סתם
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים