רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: לורנזו בראון חתם במכבי

הודעהעל ידי מילוס » 01 פברואר 2023, 21:16

מו שכבר נאמר, הסיכוי היחיד של מכבי להשאיר אותו זה לשלם הרבה יותר מריאל , ולהציע חוזה ליותר זמן מריאל (שגם צריכה להוסיף מיליון יורו, לכן אפשר להניח שהיא תציע סכומים יפים, אבל לא מיליארדים).

וזה מחזיר אותנו לנקודת ההתחלה של כל קיץ..
בלי סגל משודרג, חבל לשלם חוזה עתק לשחקן כזה. ובשביל סגל משודרג - צריך תקציב משודרג מאוד (תוספת של כמה מיליונים, לא של תקציב לבריימו). ותקציב משודרג - לא יקרה.
בקיצור.
מילוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 פברואר 2023, 03:21

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:הסיכוי היחיד שיכול להיות למכבי זה להציע לו חוזה ארוך טווח. אחרת אין לה איך להתחרות בריאל, לא מבחינת הסכומים ולא מבחינת התחרותיות והניהול.

חוזה לשנתיים על סה"כ כמעט 4 מיליון דולר.

לא נראה לי שזה יותר ממה שריאל מציעה. בטח פחות או יותר אותו דבר, ואם מדובר באותם סכומים הבחירה בריאל היא קלה.

אם נניח ריאל מציעה לו חוזה של 4 מיליון לשנתיים, הסיכוי של מכבי הוא להציע לו 5 מיליון ל3.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2023, 14:22

הוא לא יישאר פה בקיץ חלאס עם הפנטזיות , אני גם לא פוסל כלל שהוא מושך את ההחלמה שלו מהנקע כמה שיותר , הוא גם מבין שבמועדון שלנו הוא לא יגיע לשום מקום.
אחרי ששלב הליגה של היורוליג יסתיים , ומכבי תהיה שוב מחוץ לפלייאוף , אני מעריך שהוא יוריד הילוך בצורה קיצונית ויישמור על עצמו עד תום העונה מבלי להשפיע יותר מדי.
ברכותי להפועל תל אביב \ירושליים\חולון על האליפות.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי refael » 02 פברואר 2023, 15:30

אסור לאבד אותו פשוט אסור למכבי להירדם עכשיו ולהחתים אותו לעוד שנתיים לפחות.
שנים אנחנו חולמים על רכז מהשורה הראשונה, עד שיש לנו אחד כזה אסור לפסס את ההזדמנות הזאת ולאבד אותו.
תמונה
refael

הודעהעל ידי ankram » 02 פברואר 2023, 16:02

refael כתב:אסור לאבד אותו פשוט אסור למכבי להירדם עכשיו ולהחתים אותו לעוד שנתיים לפחות.
שנים אנחנו חולמים על רכז מהשורה הראשונה, עד שיש לנו אחד כזה אסור לפסס את ההזדמנות הזאת ולאבד אותו.

זה כלל לא קשור למכבי , כל סכום שהוא יקבל ממכבי יוכפל בריאל , בנוסף יש לו דרכון ספרדי , בנוסף , יש לו מקום בסגל של קבוצת פיינל פור קבועה , החלטה קלה מאד.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 03 פברואר 2023, 14:25

לסגור לעונה הבאה- כמה שצריך.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמוליק » 04 פברואר 2023, 12:09

toja27 כתב:לסגור לעונה הבאה- כמה שצריך.

לא נראה לי שגם אם "בעל הבית" ישתגע. הבחור ראה שכאשר פויתרס נפצע, יעברו חודשיים בהם לא יגיע מחליף ובסוף מקבל לפרצוף את בריימו = חוסר מקצועיות והתנהלות של אליצור אבא הלל לו סילבר. אתה היית נשאר כשהבעלים משחקים במנג'ר?
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Adam » 04 פברואר 2023, 12:34

אם הדיבורים על ההתעניינות של ריאל מדריד אכן נכונים (כנראה שכן), אז אני בספק אם יש כאן בכלל התלבטות.
הבן אדם וויתר על האזרחות האמריקאית שלו כדי להיות ספרדי. הוא יעדיף לשחק בספרד, בטח בקבוצה כמו ריאל מדריד שתהיה מוכנה לשלם לו יותר, בטח כשמדובר בקבוצה שגם יכולה להילחם על תואר היורוליג.
בגיל שלו הוא ייתעדף שלושה דברים: כסף, תואר ראשון ואורך החוזה המובטח. מכבי יכולה להבטיח לו רק את האחרון מבין השלושה, ולא בטוח שזה יהיה טוב לנו לאורך זמן.

מה שמפריע לי יותר מהכל זה ההתעסקות הזאת באמצע העונה. ריאל מדריד עושים לנו מה שמכבי עשתה לכוכב האדום לפני כמה שנים עם מילר וצירבס. זה לא מוסרי ולא לעניין.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי toja27 » 04 פברואר 2023, 12:53

שמוליק כתב:
toja27 כתב:לסגור לעונה הבאה- כמה שצריך.

לא נראה לי שגם אם "בעל הבית" ישתגע. הבחור ראה שכאשר פויתרס נפצע, יעברו חודשיים בהם לא יגיע מחליף ובסוף מקבל לפרצוף את בריימו = חוסר מקצועיות והתנהלות של אליצור אבא הלל לו סילבר. אתה היית נשאר כשהבעלים משחקים במנג'ר?

אני מאמין שיש עוד סיכוי להשאיר אותו עם עונה תחרותית שזה( עד כמה שמצליח לקרוא אותו )הדבר הכי חשוב עבורו בשלב הזה. תחרותית הכוונה למשהו כמו הפיינל פור.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מילוס » 04 פברואר 2023, 14:35

Adam כתב:אם הדיבורים על ההתעניינות של ריאל מדריד אכן נכונים (כנראה שכן), אז אני בספק אם יש כאן בכלל התלבטות.
הבן אדם וויתר על האזרחות האמריקאית שלו כדי להיות ספרדי. הוא יעדיף לשחק בספרד, בטח בקבוצה כמו ריאל מדריד שתהיה מוכנה לשלם לו יותר, בטח כשמדובר בקבוצה שגם יכולה להילחם על תואר היורוליג.
בגיל שלו הוא ייתעדף שלושה דברים: כסף, תואר ראשון ואורך החוזה המובטח. מכבי יכולה להבטיח לו רק את האחרון מבין השלושה, ולא בטוח שזה יהיה טוב לנו לאורך זמן.

מה שמפריע לי יותר מהכל זה ההתעסקות הזאת באמצע העונה. ריאל מדריד עושים לנו מה שמכבי עשתה לכוכב האדום לפני כמה שנים עם מילר וצירבס. זה לא מוסרי ולא לעניין.

מסכים איתך לגבי הלא לעניין, אבל זה דברים שתמיד היו ותמיד יהיו, יש שחקן טוב - אז שולחים לו מסרים או אשכרה מדברים מתחת לרדאר כדי לשריין ראשונים.
מה שהשתנה זה המדיה. יותר גופי תקשורת, יותר תחרות, יותר כתבי חרטא, פחות אתיקה, פחות מקצועיות - ולכן הדברים האלה עולים לאוויר מהר. אין חשש לפרסם ספקולציות, אי-דיוקים ושקרים, פשוט יורים בשם הראשוניות.

מה שעוד השתנה זה המניה של מכבי שבירידה, כך שבאמת יש לה פחות מה להציע לשחקנים כאלה בשניה שנכנסת לתמונה כמעט כל קבוצת יורוליג אחרת.
מילוס

הודעהעל ידי שמואל1 » 04 פברואר 2023, 15:09

Adam כתב:אם הדיבורים על ההתעניינות של ריאל מדריד אכן נכונים (כנראה שכן), אז אני בספק אם יש כאן בכלל התלבטות.

נכון, ובנוסף בראון לא ממש מחובר לקהל והעיר, כמן סקוטי למשל. אין שום דבר שישאיק אותו בעונה הבאה במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי omerk » 04 פברואר 2023, 20:36

בהרגשה שלי מכבי השלימו עם העובדה שהוא עוזב לריאל ועכשיו כל הפרסומים על שיחות עם הסוכן זו רק הצגה כדי להגיד "שיט! ניסינו אבל מה נעשה שקשה להתחרות בכסף הגדול של ריאל??"
זה בערך כמו המו"מ הממש ממש אמיתי שהיה עם וילדוזה ופולונארה.
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 05 פברואר 2023, 00:54

אני דווקא לא חושב שהוא יעזוב.

לא רואה את ריאל משלמת ביי-אאוט של מיליון דולר (פלוס משכורת גבוהה) על שחקן בן 33, שלא ברור כמה עונות הוא עוד יכול לתת ביכולת שיא. זה לא כמו הסיפור עם וילבקין, שצעיר מבראון בשלוש שנים, והיה בן 29 בקיץ, כשפנרבחצ'ה שילמה עליו ביי-אאוט.

לריאל יש מספיק גארדים קשישים בסגל (צ'אצ'ו, יול, רודי). הם צריכים לעשות הצערה רצינית, ולבנות סגל להרבה שנים קדימה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 05 פברואר 2023, 14:49

כמה מרוויח בראון כיום? מיליון? מיליון וטיפה? כמו שחקן ספסל בריאל.
כמה מרוויחים שלושת-ארבעת רכזי הטופ יורוליג האחרים (הגם-לא-צעירים)? 2.5 מיליון, 4 מיליון?
הוא אחלה דיל, גם לשנתיים, גם עם תוספת מיליון בייאוט, במיוחד לקבוצה עם כיסים עמוקים.
מילוס

הודעהעל ידי omerk » 05 פברואר 2023, 15:48

felix_r כתב:אני דווקא לא חושב שהוא יעזוב.

לא רואה את ריאל משלמת ביי-אאוט של מיליון דולר (פלוס משכורת גבוהה) על שחקן בן 33, שלא ברור כמה עונות הוא עוד יכול לתת ביכולת שיא. זה לא כמו הסיפור עם וילבקין, שצעיר מבראון בשלוש שנים, והיה בן 29 בקיץ, כשפנרבחצ'ה שילמה עליו ביי-אאוט.

לריאל יש מספיק גארדים קשישים בסגל (צ'אצ'ו, יול, רודי). הם צריכים לעשות הצערה רצינית, ולבנות סגל להרבה שנים קדימה.

אני גם חשבתי כמוך, אבל אם הסיבה שהוא עובר בסוף היא בעיקר מקצועית + כדי לההראות נוכחות בספרד , ובנוסף השכר שמדברים עליו כרגע הוא נכון (1.2 מיליון), אז בשביל ריאל זו עסקה מעולה גם עם הבייאאוט.

אני הייתי תחת הרושם שיצטרכו להציע לו לפחות 2 מיליון כדי לפתות אותו, אבל נראה שהוא מוכן להסתפק גם בשכר נמוך מאד ביחס למה שנותן (מכבי חדש משמעית יכולה להתחרות בשכר של 1.2, אבל בהישגיות אין פה תחרות באמת וטאברס יהנה מאד מבראון).
omerk

הודעהעל ידי עידן » 05 פברואר 2023, 19:05

יש צפי מתי הוא אמור לחזור לשחק?
עידן

הודעהעל ידי Jack55 » 05 פברואר 2023, 19:07

עידן כתב:יש צפי מתי הוא אמור לחזור לשחק?
אמור לחזור מול הכוכב אם לא יקרה משהו חריג
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Mmm » 06 פברואר 2023, 09:57

גיק מה עם המומ עם לורנזו לשנה הבאה? יש סיכוי שישאר אצלנו? פסימי מאד אך אשמח לדעת אולי הופתע
Mmm

הודעהעל ידי itai7 » 07 פברואר 2023, 22:03

אראל דיווח שיש התקדמות משמעותית איתו
itai7

הודעהעל ידי Mmm » 07 פברואר 2023, 22:34

ווואווו הלוואי....אראל מה אומר פרט לנו יותר?
Mmm

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים