המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:MTA2311 כתב:הסיכוי היחיד שיכול להיות למכבי זה להציע לו חוזה ארוך טווח. אחרת אין לה איך להתחרות בריאל, לא מבחינת הסכומים ולא מבחינת התחרותיות והניהול.
חוזה לשנתיים על סה"כ כמעט 4 מיליון דולר.
refael כתב:אסור לאבד אותו פשוט אסור למכבי להירדם עכשיו ולהחתים אותו לעוד שנתיים לפחות.
שנים אנחנו חולמים על רכז מהשורה הראשונה, עד שיש לנו אחד כזה אסור לפסס את ההזדמנות הזאת ולאבד אותו.
toja27 כתב:לסגור לעונה הבאה- כמה שצריך.
שמוליק כתב:toja27 כתב:לסגור לעונה הבאה- כמה שצריך.
לא נראה לי שגם אם "בעל הבית" ישתגע. הבחור ראה שכאשר פויתרס נפצע, יעברו חודשיים בהם לא יגיע מחליף ובסוף מקבל לפרצוף את בריימו = חוסר מקצועיות והתנהלות של אליצור אבא הלל לו סילבר. אתה היית נשאר כשהבעלים משחקים במנג'ר?
Adam כתב:אם הדיבורים על ההתעניינות של ריאל מדריד אכן נכונים (כנראה שכן), אז אני בספק אם יש כאן בכלל התלבטות.
הבן אדם וויתר על האזרחות האמריקאית שלו כדי להיות ספרדי. הוא יעדיף לשחק בספרד, בטח בקבוצה כמו ריאל מדריד שתהיה מוכנה לשלם לו יותר, בטח כשמדובר בקבוצה שגם יכולה להילחם על תואר היורוליג.
בגיל שלו הוא ייתעדף שלושה דברים: כסף, תואר ראשון ואורך החוזה המובטח. מכבי יכולה להבטיח לו רק את האחרון מבין השלושה, ולא בטוח שזה יהיה טוב לנו לאורך זמן.
מה שמפריע לי יותר מהכל זה ההתעסקות הזאת באמצע העונה. ריאל מדריד עושים לנו מה שמכבי עשתה לכוכב האדום לפני כמה שנים עם מילר וצירבס. זה לא מוסרי ולא לעניין.
נכון, ובנוסף בראון לא ממש מחובר לקהל והעיר, כמן סקוטי למשל. אין שום דבר שישאיק אותו בעונה הבאה במכבי.Adam כתב:אם הדיבורים על ההתעניינות של ריאל מדריד אכן נכונים (כנראה שכן), אז אני בספק אם יש כאן בכלל התלבטות.
הבן אדם וויתר על האזרחות האמריקאית שלו כדי להיות ספרדי. הוא יעדיף לשחק בספרד, בטח בקבוצה כמו ריאל מדריד שתהיה מוכנה לשלם לו יותר, בטח כשמדובר בקבוצה שגם יכולה להילחם על תואר היורוליג.
בגיל שלו הוא ייתעדף שלושה דברים: כסף, תואר ראשון ואורך החוזה המובטח. מכבי יכולה להבטיח לו רק את האחרון מבין השלושה, ולא בטוח שזה יהיה טוב לנו לאורך זמן.
מה שמפריע לי יותר מהכל זה ההתעסקות הזאת באמצע העונה. ריאל מדריד עושים לנו מה שמכבי עשתה לכוכב האדום לפני כמה שנים עם מילר וצירבס. זה לא מוסרי ולא לעניין.
felix_r כתב:אני דווקא לא חושב שהוא יעזוב.
לא רואה את ריאל משלמת ביי-אאוט של מיליון דולר (פלוס משכורת גבוהה) על שחקן בן 33, שלא ברור כמה עונות הוא עוד יכול לתת ביכולת שיא. זה לא כמו הסיפור עם וילבקין, שצעיר מבראון בשלוש שנים, והיה בן 29 בקיץ, כשפנרבחצ'ה שילמה עליו ביי-אאוט.
לריאל יש מספיק גארדים קשישים בסגל (צ'אצ'ו, יול, רודי). הם צריכים לעשות הצערה רצינית, ולבנות סגל להרבה שנים קדימה.
אמור לחזור מול הכוכב אם לא יקרה משהו חריגעידן כתב:יש צפי מתי הוא אמור לחזור לשחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־26 אורחים