מקובי כתב:כאן אני דווקא לא מסכים. מכבי כן אשמה. מכבי חתמה על הסכם דפוק עם אוחיון, וכשהוא ביקש שדרוג בשכר (וממש לא קרוב למה שהציעו לו בקובאן), אז התייחסו אליו בזלזול ובביטול
(וכאן דווקא אני מאמין למה שנכתב בתקשורת).
גם לגבי יותם, העניינים היו יכולים להיסגר הרבה יותר מהר ועם יותר אסרטיביות. כנ"ל לגבי הזרים שעזבו את מכבי.
טומיץ' שחקן טוב, אבל באמת הוא ושרמאדיני, זה קצת דקיק מדי ורך מדי.
מכבי לא צדיקה תמימה בכל הסיפור, ויש לה גם נקודות רעות- ללא ספק.
לגבי יוגב- אם הציעו לו שדרוג של 50% זה בסדר גמור (מ200 ל300 אלף), יותר מזה בסופו של דבר הוא לא שווה. בטח לא לתת פי 3 וחצי ממה שהוא הרוויח בשנה האחרונה, ולדעתי גם לא לתת לו חוזה כמו טל (שעבר דבר או שניים במכבי) או פניני (ששדרג חוזה אחרי שנתיים מצוינות)
לגבי זלזול וביטול- אני לא יודע אם להאמין לזה, הרי בסופו של דבר האידיליה בסוף העונה בין יוגב ומכבי היתה נהדרת, ופתאום הכל התפקשש- לא ברור מה גרם לכך.
לגבי יותם- אני גם לא מבין למה מכבי לא טיפלה בזה במהלך העונה, אבל יכול להיות שיותם היה זה שצריך לפנות למס הכנסה? (אין לי מושג איך זה עובד במס הכנסה, אבל כמו שאני מכיר את הבירוקרטיה בארץ אני מעריך שהשחקן הוא זה שאמור לקבל תשובות, ומס הכנסה בטח דחו אותו- תחכה לקיץ וכו' וכו' וכו' בסופו של דבר אני ואתה יודעים מה קורה כאן)
לגבי הזרים- אני באמת לא בטוח שמכבי רצתה להתחרות בסכומים שהנדריקס קיבל. לגבי קית' יכול להיות שכאן פיקששנו (לפי הפירסומים הוא היה מוכן להאריך את החוזה במחיר האופציה לפני חודשיים) אבל בסופו של דבר טעויות קורות.
לגבי טומיץ'- ברור שזה לא אידיאלי וצריך להתאים 2 סנטרים שישלימו אחד את השני, ואם שרמאדיני דק ונותן אופציות מסוימות אז טומיץ' אמור להשלים אותו באספקטים אחרים, אבל לפעמים יש הבדלים בין המצוי לרצוי, אני דווקא אשמח לראות קו קדמי חכם ומסירות בין גבוהים (כמו בימים של ניקו ובאסטון) ונראה לי שעם טומיץ' ושראמדיני יהיה לנו את זה הרבה.
הנקודה שלי הייתה והבהירו את הנקודה הזאת טוב מאוד כמה פוסטים לפניי- תמיד יהיה אפשר למצוא דברים לא טובים להגיד על החתמות\ שחקני מכבי\ הנהלה\ פדרמן וכד', באותה מידה אפשר גם להראות את הצד הטוב.
נראה שאנחנו מסכימים על הרוב, רק אפשר להגיד שני דברים קטנים:
- את לאנגפורד היה צריך להחתים מלכתחילה לחוזה יותר ארוך, בלי שום אופציות. היכולות שלו היו ידועות לכולם, וכאן היה הפיספוס.
- לגבי השורה התחתונה של הפוסט שלך, זה לא שמחפשים בכוח דברים לא טובים, אלא שהם צפים ע"פ השטח ובינהם לא רואים אפילו דבר טוב אחד. אפילו בהחתמות
שכן עשו, יש דברים לא ברורים ושליליים.