ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 16:16

מקובי כתב:
כאן אני דווקא לא מסכים. מכבי כן אשמה. מכבי חתמה על הסכם דפוק עם אוחיון, וכשהוא ביקש שדרוג בשכר (וממש לא קרוב למה שהציעו לו בקובאן), אז התייחסו אליו בזלזול ובביטול
(וכאן דווקא אני מאמין למה שנכתב בתקשורת).
גם לגבי יותם, העניינים היו יכולים להיסגר הרבה יותר מהר ועם יותר אסרטיביות. כנ"ל לגבי הזרים שעזבו את מכבי.

טומיץ' שחקן טוב, אבל באמת הוא ושרמאדיני, זה קצת דקיק מדי ורך מדי.

מכבי לא צדיקה תמימה בכל הסיפור, ויש לה גם נקודות רעות- ללא ספק.

לגבי יוגב- אם הציעו לו שדרוג של 50% זה בסדר גמור (מ200 ל300 אלף), יותר מזה בסופו של דבר הוא לא שווה. בטח לא לתת פי 3 וחצי ממה שהוא הרוויח בשנה האחרונה, ולדעתי גם לא לתת לו חוזה כמו טל (שעבר דבר או שניים במכבי) או פניני (ששדרג חוזה אחרי שנתיים מצוינות)
לגבי זלזול וביטול- אני לא יודע אם להאמין לזה, הרי בסופו של דבר האידיליה בסוף העונה בין יוגב ומכבי היתה נהדרת, ופתאום הכל התפקשש- לא ברור מה גרם לכך.

לגבי יותם- אני גם לא מבין למה מכבי לא טיפלה בזה במהלך העונה, אבל יכול להיות שיותם היה זה שצריך לפנות למס הכנסה? (אין לי מושג איך זה עובד במס הכנסה, אבל כמו שאני מכיר את הבירוקרטיה בארץ אני מעריך שהשחקן הוא זה שאמור לקבל תשובות, ומס הכנסה בטח דחו אותו- תחכה לקיץ וכו' וכו' וכו' בסופו של דבר אני ואתה יודעים מה קורה כאן)

לגבי הזרים- אני באמת לא בטוח שמכבי רצתה להתחרות בסכומים שהנדריקס קיבל. לגבי קית' יכול להיות שכאן פיקששנו (לפי הפירסומים הוא היה מוכן להאריך את החוזה במחיר האופציה לפני חודשיים) אבל בסופו של דבר טעויות קורות.

לגבי טומיץ'- ברור שזה לא אידיאלי וצריך להתאים 2 סנטרים שישלימו אחד את השני, ואם שרמאדיני דק ונותן אופציות מסוימות אז טומיץ' אמור להשלים אותו באספקטים אחרים, אבל לפעמים יש הבדלים בין המצוי לרצוי, אני דווקא אשמח לראות קו קדמי חכם ומסירות בין גבוהים (כמו בימים של ניקו ובאסטון) ונראה לי שעם טומיץ' ושראמדיני יהיה לנו את זה הרבה.
הנקודה שלי הייתה והבהירו את הנקודה הזאת טוב מאוד כמה פוסטים לפניי- תמיד יהיה אפשר למצוא דברים לא טובים להגיד על החתמות\ שחקני מכבי\ הנהלה\ פדרמן וכד', באותה מידה אפשר גם להראות את הצד הטוב.

נראה שאנחנו מסכימים על הרוב, רק אפשר להגיד שני דברים קטנים:
- את לאנגפורד היה צריך להחתים מלכתחילה לחוזה יותר ארוך, בלי שום אופציות. היכולות שלו היו ידועות לכולם, וכאן היה הפיספוס.
- לגבי השורה התחתונה של הפוסט שלך, זה לא שמחפשים בכוח דברים לא טובים, אלא שהם צפים ע"פ השטח ובינהם לא רואים אפילו דבר טוב אחד. אפילו בהחתמות
שכן עשו, יש דברים לא ברורים ושליליים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 יולי 2012, 16:19

jol9 כתב:
מקובי כתב:
כאן אני דווקא לא מסכים. מכבי כן אשמה. מכבי חתמה על הסכם דפוק עם אוחיון, וכשהוא ביקש שדרוג בשכר (וממש לא קרוב למה שהציעו לו בקובאן), אז התייחסו אליו בזלזול ובביטול
(וכאן דווקא אני מאמין למה שנכתב בתקשורת).
גם לגבי יותם, העניינים היו יכולים להיסגר הרבה יותר מהר ועם יותר אסרטיביות. כנ"ל לגבי הזרים שעזבו את מכבי.

טומיץ' שחקן טוב, אבל באמת הוא ושרמאדיני, זה קצת דקיק מדי ורך מדי.

מכבי לא צדיקה תמימה בכל הסיפור, ויש לה גם נקודות רעות- ללא ספק.

לגבי יוגב- אם הציעו לו שדרוג של 50% זה בסדר גמור (מ200 ל300 אלף), יותר מזה בסופו של דבר הוא לא שווה. בטח לא לתת פי 3 וחצי ממה שהוא הרוויח בשנה האחרונה, ולדעתי גם לא לתת לו חוזה כמו טל (שעבר דבר או שניים במכבי) או פניני (ששדרג חוזה אחרי שנתיים מצוינות)
לגבי זלזול וביטול- אני לא יודע אם להאמין לזה, הרי בסופו של דבר האידיליה בסוף העונה בין יוגב ומכבי היתה נהדרת, ופתאום הכל התפקשש- לא ברור מה גרם לכך.

לגבי יותם- אני גם לא מבין למה מכבי לא טיפלה בזה במהלך העונה, אבל יכול להיות שיותם היה זה שצריך לפנות למס הכנסה? (אין לי מושג איך זה עובד במס הכנסה, אבל כמו שאני מכיר את הבירוקרטיה בארץ אני מעריך שהשחקן הוא זה שאמור לקבל תשובות, ומס הכנסה בטח דחו אותו- תחכה לקיץ וכו' וכו' וכו' בסופו של דבר אני ואתה יודעים מה קורה כאן)

לגבי הזרים- אני באמת לא בטוח שמכבי רצתה להתחרות בסכומים שהנדריקס קיבל. לגבי קית' יכול להיות שכאן פיקששנו (לפי הפירסומים הוא היה מוכן להאריך את החוזה במחיר האופציה לפני חודשיים) אבל בסופו של דבר טעויות קורות.

לגבי טומיץ'- ברור שזה לא אידיאלי וצריך להתאים 2 סנטרים שישלימו אחד את השני, ואם שרמאדיני דק ונותן אופציות מסוימות אז טומיץ' אמור להשלים אותו באספקטים אחרים, אבל לפעמים יש הבדלים בין המצוי לרצוי, אני דווקא אשמח לראות קו קדמי חכם ומסירות בין גבוהים (כמו בימים של ניקו ובאסטון) ונראה לי שעם טומיץ' ושראמדיני יהיה לנו את זה הרבה.
הנקודה שלי הייתה והבהירו את הנקודה הזאת טוב מאוד כמה פוסטים לפניי- תמיד יהיה אפשר למצוא דברים לא טובים להגיד על החתמות\ שחקני מכבי\ הנהלה\ פדרמן וכד', באותה מידה אפשר גם להראות את הצד הטוב.

- את לאנגפורד היה צריך להחתים מלכתחילה לחוזה יותר ארוך, בלי שום אופציות. היכולות שלו היו ידועות לכולם, וכאן היה הפיספוס.
- לגבי השורה התחתונה של הפוסט שלך, זה לא שמחפשים בכוח דברים לא טובים, אלא שהם צפים ע"פ השטח ובינהם לא רואים אפילו דבר טוב אחד. אפילו בהחתמות

חוכמה בדיעבד.
לפני שלנגפורד הגיע היו לא מעט קולות מקצועים שאמרו שמכבי עשתה טעות, שאנדרסון 2 הגיע לקבוצה וכד'.
מכבי הייתה עושה טעות אם הייתה לוקחת ריזיקה של חוזה בלי אופציה על שחקן שהיה עליו לא מעט סימני שאלה ויצא מחוזה גדול בקבוצה שלו עם ביקורת לא סימפטית.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 16:23

Mta_atic כתב:חוכמה בדיעבד.
לפני שלנגפורד הגיע היו לא מעט קולות מקצועים שאמרו שמכבי עשתה טעות, שאנדרסון 2 הגיע לקבוצה וכד'.
מכבי הייתה עושה טעות אם הייתה לוקחת ריזיקה של חוזה בלי אופציה על שחקן שהיה עליו לא מעט סימני שאלה ויצא מחוזה גדול בקבוצה שלו עם ביקורת לא סימפטית.

זה משהו שאפשר להגיד כמעט על כל שחקן שחותם במכבי.
זה לא משנה את הצורך של מכבי להתחיל לקחת את הריזיקות האלה כשצריך, ומכבי צריכה להיות מספיק חכמה כדי לדעת מתי צריך.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מקובי » 03 יולי 2012, 16:25

מסכים לגבי לאנגפורד.
לגבי הנקודה השנייה- אני אוהב את הפורום הזה, גדלתי במקום הזה וכתבתי באתר הזה, אבל כל עונת מלפפונים זה אותו סיפור- תמיד יש כאן את הבכי הגדול ואז את ההתפכחות במהלך העונה שיש כאן קבוצה טובה עד שמגיעים לשכרון חושים להישגים שהקבוצה הזאת מביאה.
בשנה שעברה גם ניסיתי להתנתק (אי אפשר, לכל אלה שחושבים אחרת) בגלל שההרגשה כאן לא היתה טובה. אני כותב את מה שאני מרגיש, עונת המלפפונים הזאת לא טובה, אבל מטריף אותי שאנשים לא נותנים צ'אנס וכבר מכתירים את העונה הבאה ככשלון, וזה עוד לפני שהסגל קרוב להיות סגור.
גם בהחתמות שעשו יש דברים שליליים אבל מצד שני יכול להיות שאלו היו התנאים של השחקנים להסכים להצעת שכר של מכבי (שלא יכולה להתחרות עם לא מעט מהקבוצות כלכלית) או לחלופין לדרישה של מכבי לקבל אופציית יציאה (דבר שמכבי חוששים ממנו אחרי החוזים הגדולים של מצ'באן וגרין).

במקרה ששרמאדיני לא יצליח (חס וחלילה חס ושלום), זה טוב לדעת שהוא לא יהיה גיבנת על מכבי לטווח ארוך.

אני רק אחדד- אני לא חושב שזאת השיטה הנכונה, אבל יש לה את היתרונות שלה.
מקובי

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 יולי 2012, 16:31

חנו'ש כתב:

זה לא משנה את הצורך של מכבי להתחיל לקחת את הריזיקות האלה כשצריך, ומכבי צריכה להיות מספיק חכמה כדי לדעת מתי צריך.

כולנו זוכרים (וממש לא מרגישים בכיס) את הכאב על שחקנים שנחתכו באמצע העונה כשעל גבם מונח חוזה שמן (לאמפה לדוגמא).
ברור שאי אפשר לנוע בין שני הקצוות, פעם פחדנות ופעם אומץ יתר. חייבים למצוא פה את דרך האמצע (לדוגמא - להתחיל לפתוח חוזים של שחקנים שמראים אופי ויכולת כבר בעונה ראשונה של החוזה שלהם, מה שהמלצתי בזמנו על הנדריקס). אבל מכאן ועד לבוא ולומר בסוג של תמימות שההנהלה טענתה שלא סגרה עם לנגפורד חוזה גדול בלי אופציות יציאה זה בדיחה.
לנגפורד לפני שהגיע היה סימן שאלה ענק, גם פה בפורום היו לא מעט אנשים (ואני ביניהם) שחששו מאד מכך שהוא יכפה את סגנון המשחק הסוליסטי שלו על הקבוצה ויהפוך לסוג של אנדרסון.
על שחקן כזה לא בטוח שהייתי שם חוזה ברף העליון מבחינה כספית כשעוד לא ראיתי אותו מתפקד בקבוצה גדולה, עוד לא מכיר את האישיות שלו והיכולת החברתית, שלא לדבר על מוסר עבודה,
ואם מישהו הלך לחפש המלצות - הוא היה נתקל בצביקה שרף או באנשי חימקי שהיו זורקים עליו רפש.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 03 יולי 2012, 16:44

13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 16:46

מקובי כתב:

מסכים לגבי לאנגפורד.
לגבי הנקודה השנייה- אני אוהב את הפורום הזה, גדלתי במקום הזה וכתבתי באתר הזה, אבל כל עונת מלפפונים זה אותו סיפור- תמיד יש כאן את הבכי הגדול ואז את ההתפכחות במהלך העונה שיש כאן קבוצה טובה עד שמגיעים לשכרון חושים להישגים שהקבוצה הזאת מביאה.
בשנה שעברה גם ניסיתי להתנתק (אי אפשר, לכל אלה שחושבים אחרת) בגלל שההרגשה כאן לא היתה טובה. אני כותב את מה שאני מרגיש, עונת המלפפונים הזאת לא טובה, אבל מטריף אותי שאנשים לא נותנים צ'אנס וכבר מכתירים את העונה הבאה ככשלון, וזה עוד לפני שהסגל קרוב להיות סגור.
גם בהחתמות שעשו יש דברים שליליים אבל מצד שני יכול להיות שאלו היו התנאים של השחקנים להסכים להצעת שכר של מכבי (שלא יכולה להתחרות עם לא מעט מהקבוצות כלכלית) או לחלופין לדרישה של מכבי לקבל אופציית יציאה (דבר שמכבי חוששים ממנו אחרי החוזים הגדולים של מצ'באן וגרין).

במקרה ששרמאדיני לא יצליח (חס וחלילה חס ושלום), זה טוב לדעת שהוא לא יהיה גיבנת על מכבי לטווח ארוך.

אני רק אחדד- אני לא חושב שזאת השיטה הנכונה, אבל יש לה את היתרונות שלה.

בזה אתה צודק לחלוטין, אבל נראה לי שרוב הגולשים נותנים ציון נכשל על ההתנהלות עד עכשיו, ולא על העונה הבאה.

אני לא כ"כ מסכים עם הנושא של תנאי השחקנים. כלומר, יכול להיות שאתה צודק, אבל זאת בדיוק אחת הבעיות. אם זה נכון, אז מכבי הפכה משחקן חזק בשוק, שאפילו משפיע
עליו בצורה כזאת או אחרת, לשחקן זניח, שמקבל תכתיבים משחקנים ממש לא בכירים באירופה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 03 יולי 2012, 16:52

קודי כתב:http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000762277

ראיון מאוד מעניין ופתוח של דני פדרמן :

"אנחנו הימרנו על לנגפורד על חשבון הנדריקס, כלומר החלטנו לתת להנדריקס ללכת ולא לשלם את מה שהוא רצה, כדי להרוויח את לנגפורד עם חוזה יקר. בסוף הפסדנו גם את זה וגם את זה."

"הסיטואציה איתו (אוחיון) מאוד לא נעימה לנו. לא שמענו ממנו כבר הרבה זמן, ואני באופן אישי לא שמעתי את העמדה שלו. אנחנו ניזונים מהתקשורת בכל מה שקשור לגביו. הוא יחזור לארץ עוד כמה ימים, ונהייה יותר חכמים. אני חושב שהוא עשה טעות בהתנהלות שלו, אבל אנשים, בטח בגילו, עושים טעויות. הסיטואציה מבחינתנו מאוד פשוטה וברורה: יש לנו חוזה חתום איתו".

"כרגע חתומים יוגב, היקמן, דווין סמית, פניני, ליאור, שון ג'יימס ושרמאדיני. חסרים לנו גארד במקום לנגפורד, חסר לנו סנטר ועוד מספר 4. בסך הכל חסרים לנו שלושה זרים וישראלים. זה דברים שיכולים להתהפך בשבוע אחד, אנחנו יכולים להחתים שני זרים וישראלי והכל ייראה אחרת לגמרי. אני מבין מה קורה, אני רואה את הכתבות ושומע את הקולות, אבל מבחינתו זו תהיה טעות ענקית אם נעשה החתמה מתוך פאניקה ובשביל להרגיע".
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 16:55

Mta_atic כתב:
חנו'ש כתב:

כולנו זוכרים (וממש לא מרגישים בכיס) את הכאב על שחקנים שנחתכו באמצע העונה כשעל גבם מונח חוזה שמן (לאמפה לדוגמא).
ברור שאי אפשר לנוע בין שני הקצוות, פעם פחדנות ופעם אומץ יתר. חייבים למצוא פה את דרך האמצע (לדוגמא - להתחיל לפתוח חוזים של שחקנים שמראים אופי ויכולת כבר בעונה ראשונה של החוזה שלהם, מה שהמלצתי בזמנו על הנדריקס). אבל מכאן ועד לבוא ולומר בסוג של תמימות שההנהלה טענתה שלא סגרה עם לנגפורד חוזה גדול בלי אופציות יציאה זה בדיחה.
לנגפורד לפני שהגיע היה סימן שאלה ענק, גם פה בפורום היו לא מעט אנשים (ואני ביניהם) שחששו מאד מכך שהוא יכפה את סגנון המשחק הסוליסטי שלו על הקבוצה ויהפוך לסוג של אנדרסון.
על שחקן כזה לא בטוח שהייתי שם חוזה ברף העליון מבחינה כספית כשעוד לא ראיתי אותו מתפקד בקבוצה גדולה, עוד לא מכיר את האישיות שלו והיכולת החברתית, שלא לדבר על מוסר עבודה,
ואם מישהו הלך לחפש המלצות - הוא היה נתקל בצביקה שרף או באנשי חימקי שהיו זורקים עליו רפש.

אתה לא צריך לחזור על זה, אני מכירה היטב את הטענות של אלה הדוגלים בשיטת החוזים הקצרים ומלאי האופציות של מכבי.
אני רק תוהה, איזו הצלחה אדירה השיטה הזו הניבה למכבי?? (למעט חיסכון כלכלי שלא ממש מעניין אותנו האוהדים)
אם אתה רוצה להצליח בלי שיש כסף שיכול להתחרות ביתר הקבוצות, אתה צריך להערים עליהם עם שכל, עם אולי ערמומיות ובעיקר עם לקיחת סיכונים חכמים.
להישאר במנטרות השחוקות של "אנחנו לא נשתגע" ו"כל שחקן יכול להיות כישלון שאנחנו לא מוכנים לקחת סיכון עם אף אחד" ו"תמיד לקחנו שחקנים אנונימיים והפכנו אותם לגדולים".
שלא לדבר על החיים בפארנויה של מה נעשה אם ההוא יהיה אנדרסון 2 והזה יהיה סימונס 2 ואבוי אם ניתקע עם חוזה כמו גרין.

תגיד לי אתה, כמה שכל כבר צריך בשביל לדעת שהסיכון על להחתים שחקן כמו גרגמל על חוזה ארוך הוא לא כמו הטימטום של להחתים את גרין (שלא היה בו שום סיכון כי כולנו ידענו מה הוא שווה, או לא שווה).
מי שמחתים את גרין על חוזה ארוך בלי אופציית יציאה הוא מטומטם.
מי שעושה את זה עם גרגמל לדוגמא הוא אדם אמיץ, שאולי ייכשל, אבל זה לא הופך את זה לטעות.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 03 יולי 2012, 17:01

הגארד במקום קית' הוא סקנד גארד או רכז?!?
נערך לאחרונה על ידי Chen בתאריך 03 יולי 2012, 17:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Mta_atic » 03 יולי 2012, 17:01

חנו'ש כתב:
Mta_atic כתב:
חנו'ש כתב:

אתה לא צריך לחזור על זה, אני מכירה היטב את הטענות של אלה הדוגלים בשיטת החוזים הקצרים ומלאי האופציות של מכבי.
אני רק תוהה, איזו הצלחה אדירה השיטה הזו הניבה למכבי?? (למעט חיסכון כלכלי שלא ממש מעניין אותנו האוהדים)
אם אתה רוצה להצליח בלי שיש כסף שיכול להתחרות ביתר הקבוצות, אתה צריך להערים עליהם עם שכל, עם אולי ערמומיות ובעיקר עם לקיחת סיכונים חכמים.
להישאר במנטרות השחוקות של "אנחנו לא נשתגע" ו"כל שחקן יכול להיות כישלון שאנחנו לא מוכנים לקחת סיכון עם אף אחד" ו"תמיד לקחנו שחקנים אנונימיים והפכנו אותם לגדולים".
שלא לדבר על החיים בפארנויה של מה נעשה אם ההוא יהיה אנדרסון 2 והזה יהיה סימונס 2 ואבוי אם ניתקע עם חוזה כמו גרין.

תגיד לי אתה, כמה שכל כבר צריך בשביל לדעת שהסיכון על להחתים שחקן כמו גרגמל על חוזה ארוך הוא לא כמו הטימטום של להחתים את גרין (שלא היה בו שום סיכון כי כולנו ידענו מה הוא שווה, או לא שווה).
מי שמחתים את גרין על חוזה ארוך בלי אופציית יציאה הוא מטומטם.
מי שעושה את זה עם גרגמל לדוגמא הוא אדם אמיץ, שאולי ייכשל, אבל זה לא הופך את זה לטעות.

את לא צריכה לשאול אותי את השאלות האלה כי אני לגמרי איתך בדעה הזו.
אני רק אומר שכל סיכון כזה צריך להיות מחושב, והחתמת לנגפורד בזמנו על חוזה שמן בלי אופציות הייתה סיכון שהוא לא בהכרח מחושב.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 17:12

אני רואה את הכתבות ושומע את הקולות

ללא ספק הוא הבן של אבא שלו.... :laugh1

אני חייבת לציין שזה אולי הראיון הראשון איתו שלא עושה לי חשק לתת לו סטירה.
הוא נשמע קצת יותר מפוכח ולא יוצא יותר מידי בסיסמאות שחוקות.
אבל בינתיים אני עדיין מחכה למעשים ולא לדיבורים.

אגב, מעניין האמירה שלו לגבי פארקר בסוף, באמת הוא היה קרוב לחזור לעונת פרישה במכבי לפני שנה??
מעניין אז למה זה נפל בסוף.
מעניין גם כמה הוא היה יכול לשנות את העונה האחרונה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 03 יולי 2012, 17:15

בפעם האחרונה שמישהוא במשפחת פדרמן שמע קולות זה נגמר בהעברת בלאט לעמדת עוזר המאמן...וזה לא היה רחוק הקיץ, רק שהפעם לכיוון
החוצה לגמרי. :D
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 17:15

קובי כתב:

ראיון מאוד מעניין ופתוח של דני פדרמן :

"אנחנו הימרנו על לנגפורד על חשבון הנדריקס, כלומר החלטנו לתת להנדריקס ללכת ולא לשלם את מה שהוא רצה, כדי להרוויח את לנגפורד עם חוזה יקר. בסוף הפסדנו גם את זה וגם את זה."

"הסיטואציה איתו (אוחיון) מאוד לא נעימה לנו. לא שמענו ממנו כבר הרבה זמן, ואני באופן אישי לא שמעתי את העמדה שלו. אנחנו ניזונים מהתקשורת בכל מה שקשור לגביו. הוא יחזור לארץ עוד כמה ימים, ונהייה יותר חכמים. אני חושב שהוא עשה טעות בהתנהלות שלו, אבל אנשים, בטח בגילו, עושים טעויות. הסיטואציה מבחינתנו מאוד פשוטה וברורה: יש לנו חוזה חתום איתו".

"כרגע חתומים יוגב, היקמן, דווין סמית, פניני, ליאור, שון ג'יימס ושרמאדיני. חסרים לנו גארד במקום לנגפורד, חסר לנו סנטר ועוד מספר 4. בסך הכל חסרים לנו שלושה זרים וישראלים. זה דברים שיכולים להתהפך בשבוע אחד, אנחנו יכולים להחתים שני זרים וישראלי והכל ייראה אחרת לגמרי. אני מבין מה קורה, אני רואה את הכתבות ושומע את הקולות, אבל מבחינתו זו תהיה טעות ענקית אם נעשה החתמה מתוך פאניקה ובשביל להרגיע".

כתבתי הודעה בדיוק כזאת לפני כמה שבועות... זה פשוט הזוי. טוב שהוא לא הזכיר את מצ'באן (או בעצם חבל...).

בקיצור, הם יעשו את כל המאמצים להשאיר את אוחיון, נראה מה יהיה עם הסיפור הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 17:16

יפה לראות את דני יוצא לתקשורת(בראיון שלא מוציא לך את הסעיף, מרוב התנשאות שאתה חש), זה כבר צעד חיובי- אני מסכים לגמרי עם דבריו שאסור לעשות החתמות פאניקה, דני אמר שתקציב השחקנים לא ירד השנה, נתן לו קרדיט, ונראה מה יהיה בסוף, הקיץ.
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 03 יולי 2012, 17:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 17:18

חנו'ש כתב:

אגב, מעניין האמירה שלו לגבי פארקר בסוף, באמת הוא היה קרוב לחזור לעונת פרישה במכבי לפני שנה??

אני לא חושב שהראיון הזה שונה מהאחרים. הוא לגמרי מחכה את אבא שלו בכל מה שקשור בפתיחות מול התקשורת, אבל כמו שאמרת
מדובר בדיבורים בלבד.
שימי לב שאתמול (מטאפורית) דיברו על כך שבונים קבוצה מחדש, והיום הוא מדבר כבר על כך, שחסר רק ישראלי אחד ושני זרים, כלומר שמבחינתו
הסגל סגור עד כדי השלישייה הזאת (ותלוי במה שיקרה עם ליאור כמובן).

אם ככה, אז עתיד העונה הזאת ייקבע ע"פ השמות של שני הזרים הנוספים שיגיעו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 03 יולי 2012, 17:20

חנו'ש כתב:

אכן, ראיון שפוי ושקול.. סחתיין !
מה שכן, הוא מדגיש עד כמה מכבי הולכת על ההימורים. לפעמים זה מצליח, ולפעמים כמו בדוג' של לאנג והנדריקס מכבי נשארה קרחת מכאן ומכאן. קצת מלחיץ העניין הזה...
לגבי פארקר, אם זוכרת נכון זה נפל כי המשפחה רצתה להשאר בארה"ב. ( אבל לא בטוחה ).
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 03 יולי 2012, 17:20

yarinsaky כתב:בפעם האחרונה שמישהוא במשפחת פדרמן שמע קולות זה נגמר בהעברת בלאט לעמדת עוזר המאמן...וזה לא היה רחוק הקיץ, רק שהפעם לכיוון
החוצה לגמרי. :D

ומה אם שני יורוליגים, ושלוש העפלות רצופות לגמר? ההזזה של בלאט אז הצידה מאוד פגע בדויד באופן אישי, אין ספק, ומצד שני היה מדובר בתקציב הגבוהה אי פעם של מכבי, פיינלפור בת"א, אפשר להבין.. (אני שמח שזה מאחורינו, שדויד קיבל את ההצלחות שלו במקום אחר, וחזר אלינו), דויד אנחנו אוהבים אותך.. :)
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 יולי 2012, 17:24

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

אני לא חושב שהראיון הזה שונה מהאחרים. הוא לגמרי מחכה את אבא שלו בכל מה שקשור בפתיחות מול התקשורת, אבל כמו שאמרת
מדובר בדיבורים בלבד.
שימי לב שאתמול (מטאפורית) דיברו על כך שבונים קבוצה מחדש, והיום הוא מדבר כבר על כך, שחסר רק ישראלי אחד ושני זרים, כלומר שמבחינתו

אתה יודע שאני האחרונה כאן שיגן על הפדרמנים (בעיקר הג'וניור שבהם).
אבל יש משהו נכון במה שהוא אומר.
אם אתה מוסיף עוד רכז וסנטר טובים באמת + הלפרין, ואפילו מתפשר על שון ג'יימס ב-4 לצד אליהו, אז יש לך את רוב הקבוצה.
כל שנשאר זה כמה ישראלים להוסיף לקישוט.
אני הייתי מעדיפה שיקיעו את מירב המשאבים שיש להם כרגע ב-2 הזרים הנ"ל +הלפרין, ולא יתעסקו בכל מיני טיוס ומורן רוט (שלא לדבר על אוחיון....)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 03 יולי 2012, 17:29

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

מדובר בדיבורים בלבד.

אתה יודע שאני האחרונה כאן שיגן על הפדרמנים (בעיקר הג'וניור שבהם).
אבל יש משהו נכון במה שהוא אומר.
אם אתה מוסיף עוד רכז וסנטר טובים באמת + הלפרין, ואפילו מתפשר על שון ג'יימס ב-4 לצד אליהו, אז יש לך את רוב הקבוצה.
כל שנשאר זה כמה ישראלים להוסיף לקישוט.
אני הייתי מעדיפה שיקיעו את מירב המשאבים שיש להם כרגע ב-2 הזרים הנ"ל +הלפרין, ולא יתעסקו בכל מיני טיוס ומורן רוט (שלא לדבר על אוחיון....)

זה נכון, ואת זה אמרנו כבר לפני כמה שבועות. בינתיים שום דבר לא קרה, וכמות המועמדים הטובים לעמדות המפתח האלה, רק הולכת ונגמרת.

בכל אופן, יש גם את הסוגייה של אוחיון, שצריך לפתור.
גם העניין של ג'יימס לא בדיוק היה סגור.

אני חשבתי שהשבוע הקרוב יהיה שבוע של לא מעט התפתחויות, אבל בפועל כלום לא קורה גם השבוע בינתיים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים