המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:לנדסברג לא הוכיח את עצמו כסקורר כזה ייחודי ברמת יורוליג.
וחוץ מזה הוא היה מינוס בהגנה. פשוט היה קשה לצפייה בצד הזה של המגרש
עידן כתב:גם אני בעד 7 זרים, אבל צריך שייקרו שני דברים בשביל זה:
1) שכל 7 הזרים יהיו לכל הפחות ברמת יורוליג טובה. אי אפשר ששניים מתוך הזרים האלו יהיו ברמה של בריימו או אדאמס. כנראה שגם לא אחד מהם.
2) שרוב הסגל הישראלי יורכב מישראלים שמסוגלים לתרום ברמת יורוליג. זה אומר שצריכים לנחות פה לפחות עוד שני ישראלים מבין מדר/בלאט/טיוס וגם לנדסברג (למרות גילו ואחרי כמה שנים בסין).
לא רואה את שני הסעיפים האלו מתממשים לצערי.
עידן כתב:גם אני בעד 7 זרים, אבל צריך שייקרו שני דברים בשביל זה:
1) שכל 7 הזרים יהיו לכל הפחות ברמת יורוליג טובה. אי אפשר ששניים מתוך הזרים האלו יהיו ברמה של בריימו או אדאמס. כנראה שגם לא אחד מהם.
2) שרוב הסגל הישראלי יורכב מישראלים שמסוגלים לתרום ברמת יורוליג. זה אומר שצריכים לנחות פה לפחות עוד שני ישראלים מבין מדר/בלאט/טיוס וגם לנדסברג (למרות גילו ואחרי כמה שנים בסין).
A.Parker כתב:עידן כתב:גם אני בעד 7 זרים, אבל צריך שייקרו שני דברים בשביל זה:
1 חד משמעית צריך לקרות. זו גם המטרה המרכזית בצמצום מספר הזרים כביכול.
2 אני לא בהכרח מסכים. לא מעט מהשחקנים האלה יקרים ולא שווים את החוזה. הם גם לא אלה שיעשו הבדל משמעותי.
בעיני אפשר להסתדר *ברוב* המשחקים ביורוליג עם רוטציה של 10 שחקנים שכוללת 7 זרים איכותיים (חלקם מאוד) + 2 ישראלים טובים ועוד איזה ישראלי סביר. סורקין ומדר יכולים לכסות יופי את מצבת הישראלים "הבכירים".
ולפני שאומרים שזו רוטציה קצרה מדי, מוזמנים לבדוק מה הרוטציות של מכבי בכל השנים האחרונות.
עידן כתב:A.Parker כתב:עידן כתב:גם אני בעד 7 זרים, אבל צריך שייקרו שני דברים בשביל זה:
1 חד משמעית צריך לקרות. זו גם המטרה המרכזית בצמצום מספר הזרים כביכול.
2 אני לא בהכרח מסכים. לא מעט מהשחקנים האלה יקרים ולא שווים את החוזה. הם גם לא אלה שיעשו הבדל משמעותי.
בעיני אפשר להסתדר *ברוב* המשחקים ביורוליג עם רוטציה של 10 שחקנים שכוללת 7 זרים איכותיים (חלקם מאוד) + 2 ישראלים טובים ועוד איזה ישראלי סביר. סורקין ומדר יכולים לכסות יופי את מצבת הישראלים "הבכירים".
ולפני שאומרים שזו רוטציה קצרה מדי, מוזמנים לבדוק מה הרוטציות של מכבי בכל השנים האחרונות.
זו רוטציה קצרה ברגע שחסר לך שחקן מכל סיבה שהיא. ואז אתה מגיע למצב שאו שאתה מבצע החתמה איכותית באמצע העונה (ואנחנו יודעים מה הסיכוי שזה יקרה) או שאתה זורם עם מה שיש, וכנראה צובר הפסדים על הדרך.
אני לא חושב שכל הישראלים צריכים להיות ברמת יורוליג, זה גם לא ריאלי. אבל אני כן חושב שצריך 4 כאלו אם הולכים על 7 זרים. אם הולכים על 8 זרים, אז אפשר להסתפק ב-2-3 ישראלים טובים.
MTA2311 כתב:התנין 2 כתב:לדעתי העובדה שהוא נחת דווקא באולם מעידה שזו פחות או יותר (כנראה קצת יותר) הרמה שלו ואין מקום להניח שמדובר כאן בכוכב יורוליג נסתר.
זאת לוגיקה בעייתית מאוד
התנין 2 כתב:MTA2311 כתב:התנין 2 כתב:לדעתי העובדה שהוא נחת דווקא באולם מעידה שזו פחות או יותר (כנראה קצת יותר) הרמה שלו ואין מקום להניח שמדובר כאן בכוכב יורוליג נסתר.
זאת לוגיקה בעייתית מאוד
לא פירטתי מספיק.
הייתי צריך להגיד שכנראה העובדה שבכל הקריירה שלו הוא מסתובב על הקצה של ה-NBA וקבוצות כמו לה מאן, ליגה ברזילאית ועכשיו אולם, מעידה שלא כולם מחזיקים ממנו כזה שחקן גדול.
יכול להיות שהוא באמת כישרון טוב, אבל אין סיבה להרגיש תחושת פספוס על זה שהוא לא כאן. לפחות לדעתי.
התנין 2 כתב:נכון, ב-NBA לוקחים את הכישרונות הכי טובים, על זה אין ספק. אבל האמת (וזה בתכלס דיון אחר) היא שיש יותר מדי קבוצות ב-NBA וכמות הכישרון יחסית מוגבל, ולכן אתה רואה יותר מדי שחקנים שבליגה מצומצמת יותר (כמו בשנות ה-90 למשל) לא היו נכנסים לליגה, בניגוד להיום. לא יכול להצביע על המקום המדויק, אבל נניח החל מהשחקן ה-200 בליגה ואילך, (כמה שחקנים משחקים שם? 400?) אני לא בטוח כמה הכישרון עולה בהרבה אם בכלל על שחקני יורוליג טובים. לא חסרים שחקנים שבילו שנים ארוכות ב-NBA ובאירופה התגלו כסתם שחקנים. ג'ריאן גרנט למשל שרבים כאן פנטזו עליו, הסריח במילאנו ברמות קשות מאוד, והוא ממש לא היחיד.
מה אתה חושב על הטענה הזו?
ונכון, צריך להתרשם מקאבוקלו בעיניים. לצערי אם יש לי כבר זמן לראות כדורסל זה פחות בליגה הצרפתית והגרמנית.
felix_r כתב:ג׳ריאן גרנט כבר בגיל מתקדם עד כמה שזכור לי? תקנו אותי אם אני טועה.
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:ג׳ריאן גרנט כבר בגיל מתקדם עד כמה שזכור לי? תקנו אותי אם אני טועה.
בן 30. למה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־34 אורחים