המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Tom1313 כתב:אפשר כבר להגיד שבראון את בולדווין לא עובד?
Neo כתב:לפי הדיבורים לורנזו , בולדווין , בונזי ניבו , פוינטרס , מרטין ישארו גם לשנה הבאה
כלומר יביאו שני זרים זולים במקום אדאמס והילארד ואולי ליף כישראלי
אלא אם כן אתה פוגע בגארד זול והוא הופך לאנטוני פארקר ..... אין שום סיבה ששנה הבאה נראה משהו אחר
מקאדו 3 כתב:וואי חותכים פה את בולדווין כאילו הוא מרכיז היינס , היה חושך אתמול זה נכון אבל תוץ מבונזי מי היה טוב אתמול ? וויד שחקן נהדר אומנם עם חוסר יציבות אבל מי שמאמין שיבוא יותר טוב במקומו הוא נאיבי , יש הרבה משחקים שבולדווין החזיק את מכבי בענינים , קצת פרופורציות , הרבה שחקנים מהטופ הם לפעמים אנוכיים מה לעשות .
אחדשיודע כתב:מקאדו 3 כתב:וואי חותכים פה את בולדווין כאילו הוא מרכיז היינס , היה חושך אתמול זה נכון אבל תוץ מבונזי מי היה טוב אתמול ? וויד שחקן נהדר אומנם עם חוסר יציבות אבל מי שמאמין שיבוא יותר טוב במקומו הוא נאיבי , יש הרבה משחקים שבולדווין החזיק את מכבי בענינים , קצת פרופורציות , הרבה שחקנים מהטופ הם לפעמים אנוכיים מה לעשות .
יש פה בעיקר פריקת עצבים שלאחר איבוד תואר למועדון פח. לא צריך לקחת ממנו את מה שיש לו, אבל אתמול הוא באמת היה נוראי. וזה כן מדליק איפשהו נורה אדומה.
אני באופן אישי אף פעם לא התלהבתי מהחיבור שלו עם בראון, אבל אי אפשר להתכחש לכך שהוא נתן עונה די טובה עד עכשיו (גם אם התוצאות לא מדהימות). והוא בהחלט לא ה-בעיה של מכבי.
בכל מקרה, הייתי רוצה לראות עוד קצת לפני שהוא מקבל הארכת חוזה (מקצועית וחברתית). בסוף בסוף הכל מתנקז לשאלה של מחיר וחלופות. יש שיגידו שזה זמן טוב להחתים אותו דווקא עכשיו על חוזה נוח, אבל עושה רושם שכבר הציעו לו חוזה גדול (אולי כבר סיכמו… לא יודע) ויהיה קשה לרדת משם.
JarJarBinx כתב:התחיל את העונה כשחקן האהוב עליי. באמת שחקן מהסוג שפחות רואים באירופה. אתלט, קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה מאד, מגן טוב ומשקיע גם בצד הזה (בעיני לפחות), קולע טוב מהקו בדרך כלל, נראה שבא בלי פוזות ואגו, ולפעמים גם מראה יכולת מסירה יצירתית מאד. אבל יש גם בעיות.
עם הקליעה הלא יציבה משלוש אני חי בסדר, זה אם היה לו הוא לא היה פה.
השילוב עם בראון אכן חורק מעט, זה נראה שרק אחד מהם בעניינים בכל התקפה.
מתעסק יותר מדי עם שופטים ושריקות, אם כי זה משהו שמאפיין את כל מכבי (אולי זו רוח המאמן - הפעמים היחידות שקטש לא מסתכל על המגרש במבט רדום זה כשהוא מתבכיין לשופטים).
אבל הבעייה העיקרית - ריכוז וקבלת החלטות. הבן אדם מפוזר לגמרי, מלא פעמים נכנס לפינות ומגיע לאיבודי כדור הזויים. מלא פעמים מנסה מסירה מתוחכמת מדי ומאבד. לא מנצל מספיק את הכישרון שלו כדי להיכנס לסל, להגיע לקו - אם היה עושה את זה היה יעיל בהרבה. והאמת שבעיני הוא בהרבה מקרים יותר מדי קבוצתי. במקום ללכת חזק לסל, להיות אגרסיבי, מנסה להתחכם ולחלק כדורים לא קלים.
אני באמת חושב שמה שחסר לו זה פוקוס ואגרסיביות. ולמרות שאני הכי נהנה מהקבוצה הזו כשבולדווין טוב, אני מתנדנד מאד לגביו. לא יודע אם צריך להמשיך איתו או לא. עד עכשיו הוא לא מספיק יציב ואמין, גם אם הוא אחד היחידים שנותנים איזה שהוא ניצוץ לקבוצה הזו. אני לא יודע אם קטש הוא המאמן שיצליח "לביית" אותו, לא יודע גם אם מאמן כלשהו יכול או שזה מה שיש לו בראש.
JarJarBinx כתב:
באמת שחקן מהסוג שפחות רואים באירופה. אתלט, קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה מאד, מגן טוב ומשקיע גם בצד הזה (בעיני לפחות), קולע טוב מהקו בדרך כלל, נראה שבא בלי פוזות ואגו, ולפעמים גם מראה יכולת מסירה יצירתית מאד. אבל יש גם בעיות.
עם הקליעה הלא יציבה משלוש אני חי בסדר, זה אם היה לו הוא לא היה פה.
השילוב עם בראון אכן חורק מעט, זה נראה שרק אחד מהם בעניינים בכל התקפה.
מתעסק יותר מדי עם שופטים ושריקות, אם כי זה משהו שמאפיין את כל מכבי (אולי זו רוח המאמן - הפעמים היחידות שקטש לא מסתכל על המגרש במבט רדום זה כשהוא מתבכיין לשופטים).
אבל הבעייה העיקרית - ריכוז וקבלת החלטות. הבן אדם מפוזר לגמרי, מלא פעמים נכנס לפינות ומגיע לאיבודי כדור הזויים. מלא פעמים מנסה מסירה מתוחכמת מדי ומאבד. לא מנצל מספיק את הכישרון שלו כדי להיכנס לסל, להגיע לקו - אם היה עושה את זה היה יעיל בהרבה. והאמת שבעיני הוא בהרבה מקרים יותר מדי קבוצתי. במקום ללכת חזק לסל, להיות אגרסיבי, מנסה להתחכם ולחלק כדורים לא קלים.
אני באמת חושב שמה שחסר לו זה פוקוס ואגרסיביות. ולמרות שאני הכי נהנה מהקבוצה הזו כשבולדווין טוב, אני מתנדנד מאד לגביו. לא יודע אם צריך להמשיך איתו או לא. עד עכשיו הוא לא מספיק יציב ואמין, גם אם הוא אחד היחידים שנותנים איזה שהוא ניצוץ לקבוצה הזו.
Asf כתב:דרך אגב, אם במכבי מתכוונים להאריך לבולדווין חוזה (ואני לא אומר שצריך) אז עכשיו זו ההזדמנות הנכונה ולא לחכות למשחק שיא/תקופה טובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־36 אורחים