מחשבות לעונת 2023/24

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי Tom1313 » 17 פברואר 2023, 00:40

אפשר כבר להגיד שבראון את בולדווין לא עובד?
Tom1313

הודעהעל ידי עידן » 17 פברואר 2023, 00:56

Tom1313 כתב:אפשר כבר להגיד שבראון את בולדווין לא עובד?

בשביל שזה יעבוד צריך שתהיה היררכיה מסודרת, תוכנית משחק מסודרת, ומגוון של תרגילים. לא ממש מרגיש שיש משהו מאלו במכבי של העונה.
עידן

הודעהעל ידי Neo » 17 פברואר 2023, 18:51

לפי הדיבורים לורנזו , בולדווין , בונזי ניבו , פוינטרס , מרטין ישארו גם לשנה הבאה
כלומר יביאו שני זרים זולים במקום אדאמס והילארד ואולי ליף כישראלי
אלא אם כן אתה פוגע בגארד זול והוא הופך לאנטוני פארקר ..... אין שום סיבה ששנה הבאה נראה משהו אחר
Neo

הודעהעל ידי מרסר » 17 פברואר 2023, 18:56

Neo כתב:לפי הדיבורים לורנזו , בולדווין , בונזי ניבו , פוינטרס , מרטין ישארו גם לשנה הבאה
כלומר יביאו שני זרים זולים במקום אדאמס והילארד ואולי ליף כישראלי
אלא אם כן אתה פוגע בגארד זול והוא הופך לאנטוני פארקר ..... אין שום סיבה ששנה הבאה נראה משהו אחר

הכול דינמי ומשתנה בראון ישאר גם לדעתי קולסון (כי באמת מגיע לו בניגוד לשאר הזרים) כול השאר לדעתי לא בטוח בכלל, מה שנכון לחורף לאו דווקא תקף לקיץ, נראה אם מכבי תגיע בכלל לטופ 8 תיקח אליפות מה יהיה עם קטש יפוטר עכשיו יפוטר בקיץ .
מרסר

הודעהעל ידי Rampel » 17 פברואר 2023, 19:12

זה שבראון סגור פה לעונות הקרובות זה חשוב, כי אני בספק גדול מאוד אם מכבי תוכל להנחית מישהו בקליבר שלו במקומו בעמדת הרכז (העשור האחרון מוכיח את זה).
לגבי שאר הארכות החוזה, אני חושב שדווקא מקרה סורקין צריך ללמד את מכבי שלא צריך למהר עם הדברים האלו.

מאז הארכת החוזה, סורקין לא רק שלא נראה כמו סנטר מחליף ברמת יורוליג, הוא לא נראה כמו ישראלי שובר שוויון יותר (שזו בתכלס הייתה מטרת העל להשארה שלו, לפחות לדעתי).

בולדווין מראש היה סימן שאלה מבחינת ההתאמה לבראון. אנשים פה חששו מהד קייס התנהגותי, אבל בסופו של דבר מתגלה פה הד קייס מקצועי. הבן אדם מתעסק הרבה יותר מדי בדברים שמסביב למשחק ונותן לזה להשפיע עליו. אם מוסיפים לזה את תצוגות הצ'וקר שלו בתקופה האחרונה, אני כבר ממש לא בטוח שנכון לדבר איתו על הארכת חוזה כרגע.

גם עם בונזי, שאני מסכים שצריך לוודא שנשאר פה לטווח ארוך, צריך רגע להירגע, לתת מסרים חיוביים מצד אחד ומצד שני להגיד "בוא נראה איך מסתיימת העונה הזו ואז נדבר על הכסף".

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 17 פברואר 2023, 19:22

וואי חותכים פה את בולדווין כאילו הוא מרכיז היינס , היה חושך אתמול זה נכון אבל תוץ מבונזי מי היה טוב אתמול ? וויד שחקן נהדר אומנם עם חוסר יציבות אבל מי שמאמין שיבוא יותר טוב במקומו הוא נאיבי , יש הרבה משחקים שבולדווין החזיק את מכבי בענינים , קצת פרופורציות , הרבה שחקנים מהטופ הם לפעמים אנוכיים מה לעשות .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי Adam » 17 פברואר 2023, 19:52

בולדווין צריך להישאר לדעתי, פשוט לא בתור הכוכב של הקבוצה. הוא לא שחקן של מאני טיים ואין לו קליעה. גם הובלת הכדור שלו מאוד בינונית ביחס למה שחשבתי לפני שהגיע למכבי.
עם כל זה, הוא שחקן הגנה מדהים. הוא סקורר ברמה הכי גבוהה שיש ועם מאמן שיסדר לו שם את הקופסה הוא גם יוכל להיות עיקבי ויחדור יותר לסל.

כרגע הבעיה הכי גדולה של מכבי זה שאין להם את השחקן הזה שייקח את הכדור ויקלע סל ניצחון במצב של שיוויון והתקפה אחרונה. בולדווין לא כזה, בראון גם כן לא כזה. קולסון בפוטנציאל אולי אולי כזה.
היחידים שהיו מנסים לעשות את זה בשנים האחרונות היו סקוטי ופארגו, כשרק פארגו היה מצליח גם מביניהם.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

מחשבות לעונת 2023/24

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 פברואר 2023, 21:02

מקאדו 3 כתב:וואי חותכים פה את בולדווין כאילו הוא מרכיז היינס , היה חושך אתמול זה נכון אבל תוץ מבונזי מי היה טוב אתמול ? וויד שחקן נהדר אומנם עם חוסר יציבות אבל מי שמאמין שיבוא יותר טוב במקומו הוא נאיבי , יש הרבה משחקים שבולדווין החזיק את מכבי בענינים , קצת פרופורציות , הרבה שחקנים מהטופ הם לפעמים אנוכיים מה לעשות .

יש פה בעיקר פריקת עצבים שלאחר איבוד תואר למועדון פח. לא צריך לקחת ממנו את מה שיש לו, אבל אתמול הוא באמת היה נוראי. וזה כן מדליק איפשהו נורה אדומה.

אני באופן אישי אף פעם לא התלהבתי מהחיבור שלו עם בראון, אבל אי אפשר להתכחש לכך שהוא נתן עונה די טובה עד עכשיו (גם אם התוצאות לא מדהימות). והוא בהחלט לא ה-בעיה של מכבי.

בכל מקרה, הייתי רוצה לראות עוד קצת לפני שהוא מקבל הארכת חוזה (מקצועית וחברתית). בסוף בסוף הכל מתנקז לשאלה של מחיר וחלופות. יש שיגידו שזה זמן טוב להחתים אותו דווקא עכשיו על חוזה נוח, אבל עושה רושם שכבר הציעו לו חוזה גדול (אולי כבר סיכמו… לא יודע) ויהיה קשה לרדת משם.
אחדשיודע

הודעהעל ידי מרסר » 17 פברואר 2023, 21:30

אחדשיודע כתב:
מקאדו 3 כתב:וואי חותכים פה את בולדווין כאילו הוא מרכיז היינס , היה חושך אתמול זה נכון אבל תוץ מבונזי מי היה טוב אתמול ? וויד שחקן נהדר אומנם עם חוסר יציבות אבל מי שמאמין שיבוא יותר טוב במקומו הוא נאיבי , יש הרבה משחקים שבולדווין החזיק את מכבי בענינים , קצת פרופורציות , הרבה שחקנים מהטופ הם לפעמים אנוכיים מה לעשות .

יש פה בעיקר פריקת עצבים שלאחר איבוד תואר למועדון פח. לא צריך לקחת ממנו את מה שיש לו, אבל אתמול הוא באמת היה נוראי. וזה כן מדליק איפשהו נורה אדומה.

אני באופן אישי אף פעם לא התלהבתי מהחיבור שלו עם בראון, אבל אי אפשר להתכחש לכך שהוא נתן עונה די טובה עד עכשיו (גם אם התוצאות לא מדהימות). והוא בהחלט לא ה-בעיה של מכבי.

בכל מקרה, הייתי רוצה לראות עוד קצת לפני שהוא מקבל הארכת חוזה (מקצועית וחברתית). בסוף בסוף הכל מתנקז לשאלה של מחיר וחלופות. יש שיגידו שזה זמן טוב להחתים אותו דווקא עכשיו על חוזה נוח, אבל עושה רושם שכבר הציעו לו חוזה גדול (אולי כבר סיכמו… לא יודע) ויהיה קשה לרדת משם.

הוא אחלה של שחקן באמת קלעי מטורף יש לו מהירות הגנה ויכולות מאוד מגוונות אבל הוא עסוק יותר מידי עם כול מה שמסביב שופטים אוהדים שחקנים יריבים נראה כיאלו הוא בא למלחמה לא למשחק שבסוף צריך לנצח, צריך להרגיע אותו אתמול הוא ניראה ושיחק כיאלו נכנס בו איזה שד .
מרסר

הודעהעל ידי JarJarBinx » 18 פברואר 2023, 01:12

התחיל את העונה כשחקן האהוב עליי. באמת שחקן מהסוג שפחות רואים באירופה. אתלט, קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה מאד, מגן טוב ומשקיע גם בצד הזה (בעיני לפחות), קולע טוב מהקו בדרך כלל, נראה שבא בלי פוזות ואגו, ולפעמים גם מראה יכולת מסירה יצירתית מאד. אבל יש גם בעיות.
עם הקליעה הלא יציבה משלוש אני חי בסדר, זה אם היה לו הוא לא היה פה.
השילוב עם בראון אכן חורק מעט, זה נראה שרק אחד מהם בעניינים בכל התקפה.
מתעסק יותר מדי עם שופטים ושריקות, אם כי זה משהו שמאפיין את כל מכבי (אולי זו רוח המאמן - הפעמים היחידות שקטש לא מסתכל על המגרש במבט רדום זה כשהוא מתבכיין לשופטים).
אבל הבעייה העיקרית - ריכוז וקבלת החלטות. הבן אדם מפוזר לגמרי, מלא פעמים נכנס לפינות ומגיע לאיבודי כדור הזויים. מלא פעמים מנסה מסירה מתוחכמת מדי ומאבד. לא מנצל מספיק את הכישרון שלו כדי להיכנס לסל, להגיע לקו - אם היה עושה את זה היה יעיל בהרבה. והאמת שבעיני הוא בהרבה מקרים יותר מדי קבוצתי. במקום ללכת חזק לסל, להיות אגרסיבי, מנסה להתחכם ולחלק כדורים לא קלים.
אני באמת חושב שמה שחסר לו זה פוקוס ואגרסיביות. ולמרות שאני הכי נהנה מהקבוצה הזו כשבולדווין טוב, אני מתנדנד מאד לגביו. לא יודע אם צריך להמשיך איתו או לא. עד עכשיו הוא לא מספיק יציב ואמין, גם אם הוא אחד היחידים שנותנים איזה שהוא ניצוץ לקבוצה הזו. אני לא יודע אם קטש הוא המאמן שיצליח "לביית" אותו, לא יודע גם אם מאמן כלשהו יכול או שזה מה שיש לו בראש.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Rampel » 18 פברואר 2023, 01:44

JarJarBinx כתב:התחיל את העונה כשחקן האהוב עליי. באמת שחקן מהסוג שפחות רואים באירופה. אתלט, קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה מאד, מגן טוב ומשקיע גם בצד הזה (בעיני לפחות), קולע טוב מהקו בדרך כלל, נראה שבא בלי פוזות ואגו, ולפעמים גם מראה יכולת מסירה יצירתית מאד. אבל יש גם בעיות.
מתעסק יותר מדי עם שופטים ושריקות, אם כי זה משהו שמאפיין את כל מכבי (אולי זו רוח המאמן - הפעמים היחידות שקטש לא מסתכל על המגרש במבט רדום זה כשהוא מתבכיין לשופטים).
אבל הבעייה העיקרית - ריכוז וקבלת החלטות. הבן אדם מפוזר לגמרי, מלא פעמים נכנס לפינות ומגיע לאיבודי כדור הזויים. מלא פעמים מנסה מסירה מתוחכמת מדי ומאבד. לא מנצל מספיק את הכישרון שלו כדי להיכנס לסל, להגיע לקו - אם היה עושה את זה היה יעיל בהרבה. והאמת שבעיני הוא בהרבה מקרים יותר מדי קבוצתי. במקום ללכת חזק לסל, להיות אגרסיבי, מנסה להתחכם ולחלק כדורים לא קלים.
אני באמת חושב שמה שחסר לו זה פוקוס ואגרסיביות. ולמרות שאני הכי נהנה מהקבוצה הזו כשבולדווין טוב, אני מתנדנד מאד לגביו. לא יודע אם צריך להמשיך איתו או לא. עד עכשיו הוא לא מספיק יציב ואמין, גם אם הוא אחד היחידים שנותנים איזה שהוא ניצוץ לקבוצה הזו. אני לא יודע אם קטש הוא המאמן שיצליח "לביית" אותו, לא יודע גם אם מאמן כלשהו יכול או שזה מה שיש לו בראש.

מדויק. מתחבר מאוד.

שוב, בעיני ההד קייס זו הבעיה המרכזית שלו.
הוא בחור מוכשר ואני דווקא אוהב את זה שזה מגיע ממקום של איכפתיות. אבל הוא לא יודע לתעל את זה למקום חיובי ומאבד את הראש.

כמו שרשמתי מקודם, זה קצת מתקשר לדברים ששמענו בקיץ וחשבנו שמדובר בבן אדם בעייתי בחדר ההלבשה. אבל כנראה שזה פשוט אותו איבוד העשתונות. זה באופי שלו. זה משהו שיהיה לו מאוד קשה לעבוד עליו ולא קשור למאמן כזה או אחר.

Sent from my SM-S908E using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Rampel בתאריך 18 פברואר 2023, 01:44, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי MTAbasket » 18 פברואר 2023, 01:44

JarJarBinx כתב:
באמת שחקן מהסוג שפחות רואים באירופה. אתלט, קליעה מחצי מרחק ברמה גבוהה מאד, מגן טוב ומשקיע גם בצד הזה (בעיני לפחות), קולע טוב מהקו בדרך כלל, נראה שבא בלי פוזות ואגו, ולפעמים גם מראה יכולת מסירה יצירתית מאד. אבל יש גם בעיות.
אני באמת חושב שמה שחסר לו זה פוקוס ואגרסיביות. ולמרות שאני הכי נהנה מהקבוצה הזו כשבולדווין טוב, אני מתנדנד מאד לגביו. לא יודע אם צריך להמשיך איתו או לא. עד עכשיו הוא לא מספיק יציב ואמין, גם אם הוא אחד היחידים שנותנים איזה שהוא ניצוץ לקבוצה הזו.

+1
MTAbasket

הודעהעל ידי Neo » 18 פברואר 2023, 13:12

וויד בולדווין שחקן עצום , באמת בשורה הראשונה של גארדים ביבשת הישנה
בכללי הוא שחקן יותר טוב מלונרזו...... אבל לורנזו כבר קיבל הערכת חוזה לשלוש שנים. כך שהקו האחורי אמור להבנות מתאים לתכונותיו וסביב מנהיגותו כרכז דומיננטי
בולדווין כמה שהוא ענק בסופו של יום פחות מתאים לשחק ליד לורנזו
זו החלטה מאוד קשה לוותר על שחקן כמו בולדווין .... אבל אישית הייתי מקבל החלטה אמיצה ולא ממשיך איתו
את הסכום הענק של בלדווין הייתי שם אלי אוקובו ממונקו
Neo

הודעהעל ידי עידן » 18 פברואר 2023, 13:29

בולדווין לא הראה בשום שלב שהוא יותר טוב מבראון. לא במהלך העונה הנוכחית ולא בקריירה שלו בכלל (מזכיר שבראון לקח אליפות בקיץ). באופן כללי אני מעדיף רכז איכותי שלא היה לנו פה כבר עשור בערך, על פני עוד סקורר, גם אם הוא סקורר אדיר.

עם כל זה, הייתי בהחלט משאיר פה את בולדווין בעונה הבאה. גם כי אני יודע שאם הוא לא יישאר רוב הסיכויים שמכבי תביא מחליף ברמה של אדאמס, וגם כי אני חושב שעם מאמן ברמה גבוהה יותר, השילוב שלו יכול לעבוד טוב יותר עם בראון.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2023, 14:21

מבחינתי שאלת ההתאמה עם בראון היא עדיין בהרבה מובנים תיאורטית. הם לא שיחקן מספיק ביחד בגלל תזמון הפציעות של שניהם בשביל שנוכל לגבש דעה חד משמעית בנושא.

בכל מקרה, הוא בהחלט שחקן טוב. לא סופר סטאר כמו שעשו אותו פה, אבל יש לו הרבה איכויות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גל גל » 18 פברואר 2023, 16:50

דובר בתרד אחר על זה שדבון הול ממילאנו נפצע ל 4 שבועות

ממה שראיתי הוא מסיים חוזה השנה, הייתי ממש שמח אם מכבי היו מחתימים אותו, אני מת עליו.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי my man » 18 פברואר 2023, 19:23

בולדווין הוא סקורר. וזהו. לא ווינר גדול לא כוכב על. פשוט סקורר.

והדבר המרכזי שזה אומר זה שאי אפשר לבנות סביבו קבוצה.
חייבים לעבות את שאר העמדות בשחקנים טובים. ולא בינוניים מינוס כמו שאנחנו רואים במכבי של העונה.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אדם » 18 פברואר 2023, 20:22

בולדווין ובראון לא עובד .
להגיד על בולדווין שהיה חושך ולדלג מעל זה זה לא אמיתי,הוא לא היה חושך בסתם משחק,הוא היה חושך במשחק שלמו הביאו אותו ובגלל זה משלמים לו מליון ולא מאתיים אלף כמו לספידי או דרעק אחר.
פה זה ההבדל בין עוד שחקן לשחקן שלוקח אותך ומביא לך תואר,זה היה הרגע להוכיח לבראון ולבולדויין וכל שחקן אחר שהם השחקנים בה הידיעה והם אלה שיודעים לקחת תואר והם אלה שיכולים להוביל אותנו קדימה.
השחקנים הללו הפסידו בדרבי והפסידו בכל משחק צמוד בחוץ שהיה צריך ווינריות גדולה חוכמה ,ולהראות שהם שחקנים אמיתיים ולא עוד שחקנים.
להגיד שבולדווין שחקן טוב או שהוא לא צריך להיות הכוכב גם לא אפשרי,כי בולדווין בטוח שהוא השחקן והכוכב והוא פשוט לא יכול להיות ליד או כחלק הוא חייב להיות הדומיננטי בעיניו.
הוא לא מוביל שום קבוצה לשום מקום בקריירה לשום הישגיות או תואר רק לסטטיסטיקה אישית.
זה שלא יביאו מישו יותר טוב אז מה?,אני גם לא קובע גורלות לגביו אבל כרגע הוא לא הדבר הבא ולא הכוכב שמביא לנו איזה הישגיות או משו מעבר לסטנדרט.
אני לא מאוכזב ממרטין או ניבו הם לא אמורים להיות פה במכבי בתור כלום לא משלים ולא ספסל ,אם כל הכבוד מרטין לא הוכיח שהוא יכול לקחת אותנו לאנשהו הוא נעלם ברגעים קשים וחשובים .
אדם

הודעהעל ידי Asf » 18 פברואר 2023, 21:12

דרך אגב, אם במכבי מתכוונים להאריך לבולדווין חוזה (ואני לא אומר שצריך) אז עכשיו זו ההזדמנות הנכונה ולא לחכות למשחק שיא/תקופה טובה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 פברואר 2023, 21:27

Asf כתב:דרך אגב, אם במכבי מתכוונים להאריך לבולדווין חוזה (ואני לא אומר שצריך) אז עכשיו זו ההזדמנות הנכונה ולא לחכות למשחק שיא/תקופה טובה.

אבי: ״ווייד, מה קורה? זוכר את החוזה שדיברנו עליו לפני 3 ימים? מממ... מה אתה אומר, אולי נתפשר על חצי מיליון פחות?״
בולדווין: :sofo:
אחדשיודע

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים