21 פברואר 2023, 16:33
לא הייתי מאמין למילה של החרטטן המעייף הזה, רק בגללו קשה לשמוע את הפודקאסט של one.Adam כתב:משה ברדה דיבר בפודקאסט של וואן על עמדת המאמן & המועמדים שיש כרגע בפנקסים.
על פניו נראה שהוא פשוט זרק שמות באוויר ולא יודע מהחיים שלו אבל בכל זאת אני משתף כאן את מה שהוא אמר:
נכון לעכשיו הכיסא של קטש רועד אך נשאר יציב. כבר תקופה ארוכה שבמכבי לא מרוצים מהיכולת הקבוצה מציגה, הרבה בעקבות העובדה שהם מאמינים שהם בנו קבוצת פלייאוף (לא מחוברים למציאות שם) וגם בעקבות האי שיפור העונתי, כלומר מכבי נשארת ומציגה את אותם הדברים בלי להשתפר בהספקים מסוימים (הגנה, ריבאונד, משחקי חוץ וכו').
המועמדים שיש כרגע בפנקסים:
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי
פאבלו לאסו
צ'אבי פאסקוול
רק לאחרון יש חוזה מובטח לעונה הבאה.
21 פברואר 2023, 16:55
Runner30 כתב:אני לא מוכן נפשית לצפות בשאראס מאמן.
מחזה לא סימפאטי.
21 פברואר 2023, 17:35
ankram כתב:לא הייתי מאמין למילה של החרטטן המעייף הזה, רק בגללו קשה לשמוע את הפודקאסט של one.Adam כתב:משה ברדה דיבר בפודקאסט של וואן על עמדת המאמן & המועמדים שיש כרגע בפנקסים.
על פניו נראה שהוא פשוט זרק שמות באוויר ולא יודע מהחיים שלו אבל בכל זאת אני משתף כאן את מה שהוא אמר:
נכון לעכשיו הכיסא של קטש רועד אך נשאר יציב. כבר תקופה ארוכה שבמכבי לא מרוצים מהיכולת הקבוצה מציגה, הרבה בעקבות העובדה שהם מאמינים שהם בנו קבוצת פלייאוף (לא מחוברים למציאות שם) וגם בעקבות האי שיפור העונתי, כלומר מכבי נשארת ומציגה את אותם הדברים בלי להשתפר בהספקים מסוימים (הגנה, ריבאונד, משחקי חוץ וכו').
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי
פאבלו לאסו
צ'אבי פאסקוול
Sent from my iPhone using Tapatalk
21 פברואר 2023, 20:19
Adam כתב:ankram כתב:לא הייתי מאמין למילה של החרטטן המעייף הזה, רק בגללו קשה לשמוע את הפודקאסט של one.Adam כתב:משה ברדה דיבר בפודקאסט של וואן על עמדת המאמן & המועמדים שיש כרגע בפנקסים.
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי
פאבלו לאסו
צ'אבי פאסקוול
מסכים מאוד.
מעולם לא חיבבתי אותו אבל בפודקאסט הוא נשמע כלכך שחצן וכל הזמן מנסה לשדר וויב כזה של "אני יודע דברים שאתם לא יודעים, חכו ותראו" - מחכים ולא קורה שום דבר.
21 פברואר 2023, 20:38
21 פברואר 2023, 21:01
RomanR כתב:היחידי שאני חושב שיש סיכוי שיגיע הוא יאניס
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
21 פברואר 2023, 21:21
עידן כתב:RomanR כתב:היחידי שאני חושב שיש סיכוי שיגיע הוא יאניס
למה שיאניס יחזור?
אם קטש לא ימשיך, אני מאמין שיגיע מאמן ישראלי אחר בעל שיעור קומה, מישהו כמו גודס או אולי בית הלחמי. הבנתי שגם יותם הלפרין מחפש אתגר חדש, ויש לו זיקה למועדון וניסיון מקצועי רב.
21 פברואר 2023, 21:22
21 פברואר 2023, 22:21
מילוס כתב:דווקא לא תלוש קאמבק של יאניס.
מבחינת מכבי - כי היא מתה על למחזר, כמובן.
מבחינת יאניס - יש מצב, רק יש מצב, שיהיה לו פה שלד די מעניין בקיץ. פלוס הקשר עם הקהל מתחילת הדרך..
כמובן, בואו נקווה שלא. מיצינו.
21 פברואר 2023, 22:42
22 פברואר 2023, 10:46
Adam כתב:ankram כתב:לא הייתי מאמין למילה של החרטטן המעייף הזה, רק בגללו קשה לשמוע את הפודקאסט של one.Adam כתב:משה ברדה דיבר בפודקאסט של וואן על עמדת המאמן & המועמדים שיש כרגע בפנקסים.
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי
פאבלו לאסו
צ'אבי פאסקוול
מסכים מאוד.
מעולם לא חיבבתי אותו אבל בפודקאסט הוא נשמע כלכך שחצן וכל הזמן מנסה לשדר וויב כזה של "אני יודע דברים שאתם לא יודעים, חכו ותראו" - מחכים ולא קורה שום דבר.
22 פברואר 2023, 10:49
Tom1313 כתב:Adam כתב:ankram כתב:לא הייתי מאמין למילה של החרטטן המעייף הזה, רק בגללו קשה לשמוע את הפודקאסט של one.Adam כתב:משה ברדה דיבר בפודקאסט של וואן על עמדת המאמן & המועמדים שיש כרגע בפנקסים.
יאניס ספרופולוס
שאראס
טרינקיירי
פאבלו לאסו
צ'אבי פאסקוול
מסכים מאוד.
גם הגברת שם לא שוס...
22 פברואר 2023, 10:50
RomanR כתב:היחידי שאני חושב שיש סיכוי שיגיע הוא יאניס
22 פברואר 2023, 20:44
ברור ששניהם בדיחה ומקוווה שלעולם לא ידרוך פה פרנקו , אבל תמיד צריך לזכור שגם פיני הגיע על תקן המאמן הישראלי שנותן למכבי בראש בליגה (גליל אליפות, ירושלים גביע)my man כתב:פרנקו לדעתי יהיה השיא(אם וכאשר) יותר אפילו מאפי בירנבוים
22 פברואר 2023, 21:09
Mitelka כתב:ברור ששניהם בדיחה ומקוווה שלעולם לא ידרוך פה פרנקו , אבל תמיד צריך לזכור שגם פיני הגיע על תקן המאמן הישראלי שנותן למכבי בראש בליגה (גליל אליפות, ירושלים גביע)my man כתב:פרנקו לדעתי יהיה השיא(אם וכאשר) יותר אפילו מאפי בירנבוים
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
23 פברואר 2023, 00:48
עידן כתב:Mitelka כתב:ברור ששניהם בדיחה ומקוווה שלעולם לא ידרוך פה פרנקו , אבל תמיד צריך לזכור שגם פיני הגיע על תקן המאמן הישראלי שנותן למכבי בראש בליגה (גליל אליפות, ירושלים גביע)my man כתב:פרנקו לדעתי יהיה השיא(אם וכאשר) יותר אפילו מאפי בירנבוים
כן, אבל על כל פיני אחד יש לך עשרה בירנבוים, אדלשטיין ושיבק למיניהם שנכשלו פה כשלונות מפוארים
23 פברואר 2023, 00:54
JarJarBinx כתב:עידן כתב:Mitelka כתב:ברור ששניהם בדיחה ומקוווה שלעולם לא ידרוך פה פרנקו , אבל תמיד צריך לזכור שגם פיני הגיע על תקן המאמן הישראלי שנותן למכבי בראש בליגה (גליל אליפות, ירושלים גביע)my man כתב:פרנקו לדעתי יהיה השיא(אם וכאשר) יותר אפילו מאפי בירנבוים
כן, אבל על כל פיני אחד יש לך עשרה בירנבוים, אדלשטיין ושיבק למיניהם שנכשלו פה כשלונות מפוארים
לא שאני בעד מישהו כמו פרנקו, אבל הפיני האחד הזה לקח את מכבי לשלושה גביעי אירופה פלוס שני גמרים.. כך שבשקלול התוחלת זה עדיין הספק טוב יותר מסך המאמנים הזרים שהיו פה
23 פברואר 2023, 02:11
עידן כתב:רק שלאותו פיני גם היה עוזר לא רע, והנהלה שהייתה מוכנה להשקיע קצת יותר מאשר היום
23 פברואר 2023, 03:54
JarJarBinx כתב:עידן כתב:רק שלאותו פיני גם היה עוזר לא רע, והנהלה שהייתה מוכנה להשקיע קצת יותר מאשר היום
עוזר לא רע - אין ספק, אבל את זה באמת קשה לכוון.
ולגבי להשקיע יותר- גם לא בטוח. הישראלים אז באו בגרושים לעומת היום. הזרים - האפמן הוחתם כ-nobody והיה מציאה שלא תיאמן. פארקר לפני מכבי היה עוד אמריקאי על סף נשירה מה-NBA. באסטון גם לא בדיוק היה שם גדול. שאראס פרץ באליפות אירופה בקיץ שתי דקות אחרי שהוחתם. נגיד את זה ככה, זה לא שאז מכבי התחרתה בפנאתינייקוס על החתמה של בודירוגה ורבראצה..
23 פברואר 2023, 20:38