המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:הפתעת העונה בהפרש עצום
JarJarBinx כתב:לא יודע, אני עדיין לא מתרשם ממנו כל כך. ההתקפה עדיין מוגבלת ותלויה בהברקות של הגארדים ובהאסל של קולסון/ניבו/סורקין בריבאונד התקפה. ההגנה עדיין מביכה לפרקים.
לדעתי זה לא כל כך נכוןmy man כתב:JarJarBinx כתב:לא יודע, אני עדיין לא מתרשם ממנו כל כך. ההתקפה עדיין מוגבלת ותלויה בהברקות של הגארדים ובהאסל של קולסון/ניבו/סורקין בריבאונד התקפה. ההגנה עדיין מביכה לפרקים.
בסוף במבחן התוצאה(ביורוליג) הוא מספק את הסחורה ביג טיים..אנחנו מרחק משחק 1 מהמקום החמישי בסיום העונה הרגילה עם סגל חסר(שגם ככה היה ועדיין אולי הכי חלש באירופה בכל הנוגע לעמדות הפנים)
שופי שוף כתב:בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
שופי שוף כתב:בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
RomanR כתב:משהו בקבוצה השתחרר בשבוע וחצי האחרונים, והקרדיט מגיע גם לקטש.
אומרים שהקבוצות של קטש מגיעות לשיא בינואר-פברואר, אולי יש שיפטשל חודשיים השנה בגלל העדר אימונים?
Sent from my RMX2111 using Tapatalk
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים