רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי Mitelka » 17 מרץ 2023, 00:19

אולי יקבל איזה יומיים שקט?

מתקדם. כמו הקבוצה.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 מרץ 2023, 01:17

הפתעת העונה בהפרש עצום
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי my man » 17 מרץ 2023, 01:19

MTA2311 כתב:הפתעת העונה בהפרש עצום

ממש ממש
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 17 מרץ 2023, 01:20

ואגב...אם הוא מסיים חמישי בטעות מגיע לו פרס מאמן העונה..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי JarJarBinx » 17 מרץ 2023, 01:22

לא יודע, אני עדיין לא מתרשם ממנו כל כך. ההתקפה עדיין מוגבלת ותלויה בהברקות של הגארדים ובהאסל של קולסון/ניבו/סורקין בריבאונד התקפה. ההגנה עדיין מביכה לפרקים.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי my man » 17 מרץ 2023, 01:24

JarJarBinx כתב:לא יודע, אני עדיין לא מתרשם ממנו כל כך. ההתקפה עדיין מוגבלת ותלויה בהברקות של הגארדים ובהאסל של קולסון/ניבו/סורקין בריבאונד התקפה. ההגנה עדיין מביכה לפרקים.

בסוף במבחן התוצאה(ביורוליג) הוא מספק את הסחורה ביג טיים..אנחנו מרחק משחק 1 מהמקום החמישי בסיום העונה הרגילה עם סגל חסר(שגם ככה היה ועדיין אולי הכי חלש באירופה בכל הנוגע לעמדות הפנים)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jack55 » 17 מרץ 2023, 04:40

my man כתב:
JarJarBinx כתב:לא יודע, אני עדיין לא מתרשם ממנו כל כך. ההתקפה עדיין מוגבלת ותלויה בהברקות של הגארדים ובהאסל של קולסון/ניבו/סורקין בריבאונד התקפה. ההגנה עדיין מביכה לפרקים.

בסוף במבחן התוצאה(ביורוליג) הוא מספק את הסחורה ביג טיים..אנחנו מרחק משחק 1 מהמקום החמישי בסיום העונה הרגילה עם סגל חסר(שגם ככה היה ועדיין אולי הכי חלש באירופה בכל הנוגע לעמדות הפנים)
לדעתי זה לא כל כך נכון

צריך להיות עיוור בשביל להתעלם מהטעויות הבולטות שעשה פה במהלך העונה

הוא מנהל משחק רע מאוד לדעתי, נכון שלא יודע עד כמה ציפו שמכבי באמת תגיע למצב כזה, אבל לא יודע אם זה יותר בזכות קטש מאשר היכולת של השחקנים

יפה שמכבי הגיעה למצב כזה וכנראה של קטש יש חלק בזה בדרך כזאת או אחרת, אבל בעיניי הוא עדיין לא מתאים לרמה הזאת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי שופי שוף » 17 מרץ 2023, 10:12

בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.

Sent from my KB2003 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי תא

הודעהעל ידי אדם » 17 מרץ 2023, 10:40

תראו יש מבחן התוצאה.
אנחנו ואני גם לא מתחבר לקטש אף פעם בתור מאמן גם לא בירושלים ,יכולים לא לאהוב ולהגיד מה שבא לנו ,אבל אי אפשר לקחת ממנו את מה שהוא משיג עד עכשיו.
ניהול משחק גרוע ,הרכבים הזויים ,חילופים לא קשורים ,קופא במשחקים ונעלם, הכל נכון .
צריך לזכור מכבי בנתה סגל חדש מאפס,אין בו גבוהים רציניים בכלל וגם מי שהיה לא נתן עונה טובה עד שנפצע גם אם לקטש יש חלק בזה שפויתרס היה רע.
היליארד גם אם באשמת קטש לא חלק מהקבוצה וזה פחות שחקן ,אותו דבר הולינס רע מאוד אבל עדין גמר עונה וגם אדאמס ועדין מכבי נמצאת איפה שלא היתה כמה שנים טובות אם מאמנים שעל הנייר נחשבים יותר טובים.
תגידו שיש לו את בראון אז מה?,היה לנו את ווילבקין ואת דורסי ואת בראיינט,ולא הגענו לכלום.
הכדורסל ההתקפי של קטש בכל מקום זה גארדים שיוצרים וחופש פעולה ככה שאין חדש בזה שההתקפה של מכבי בעיקרה אילתורים ובלאגן אם הברקות.
מכבי משחקת כדורסל רע ולא חכם ולא מנוהל .
אחרי הכל למכבי אין הרבה יש לה את בראון ובולדווין וקולסון לא באופן קבוע וגם גונדי והיא מצליחה על הבסיס הזה ללכת רחוק .
העונה היורוליג שוויונית מאוד לא בגלל חולשה להיפך מחוזקה,אין הרבה נמושות ,ואפילו שאין רוסיות הרמה לא נפלה ,ועדין מכבי שם ונאבקת על פלייאוף אם סגל בינוני ופציעות ומאמן חלש ,עדין הוא זה שמביא אותנו לפה אם כל הרצון לראות מאמן אחר גם שלי אם הוא משיג פלייאוף אנחנו תקועים איתו ,אם כל זה שזה נשמע הזוי .
סגל חדש ולא משנה מי בסגל ,מאמן שמשיג פלייאוף ואולי גם מקום 6 7 זה הישג ענק .
בכל מקרה יש עוד חמישה משחקים וזה צריך לקרות זה עוד לא קרה והכל עדין בתאוריה .

כמו הישגים גם כשלונות צריך לזכור ואת ההפסד של הגביע רשום על קטש והקבוצה והשחקנים הללו
אדם

הודעהעל ידי מילוס » 17 מרץ 2023, 10:51

שופי שוף כתב:בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.

חלש ומוגבל? לורנזו-בולדווין-קולסון זו שלישייה שלא היתה פה עשור.
לא יודע, אני מסתכל על מכבי ורואה 10 זרים, 7 מהם בסגל של אתמול, ופציעות - את זה יש בכל קבוצה, בכל שנה, בכל ספורט.. מצב סטנדרטי.
היליארד ובריימו ביחד הם חצי זר? אני רואה שני שחקנים כשירים למשחק שהוחתמו בידי קטש/מכבי רק בחודשים האחרונים.. מה הוא מחליט לעשות איתם זה עניין שלו.
תלות כ"כ גדולה בישראלים? אנחנו מדברים על ג'ונדי וסורקין שנותנים 6 נק' לערב? שזה נחמד, אבל בוא..
או על ג'ייק כהן ששותף בשבועיים האחרונים קצת יותר מהרגיל?

ההתעסקות ההזויה בסיכוי הזדנבות לפלייאוף הזויה בעיני. זו מכבי, פלייאוף לא מעניין, להיות קונטנדרית זה מעניין. להגיע לפיינל פור עם סיכוי ריאלי לעשות משהו, זה מעניין.

מכבי לא חזרה, בדיוק כמו שמכבי לא חזרה אחרי הרצף (בדיוק בשלב הזה של העונה) והפלייאוף בעונת האבן. לזכותה, יש פה שלד שאם יהיו חכמים איתו - יש תקווה.
מילוס

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 מרץ 2023, 10:53

שופי שוף כתב:בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.

סיכמת מדוייק
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Adam » 17 מרץ 2023, 11:34

אין ספק שעל הנייר, קטש עושה פלאים עם הקבוצה האפורה הזאת העונה, קבוצה שנעה ברמה בין מכבי להפועל ירושלים של השנים האחרונות. בראון ובולדווין עושים את ההבדל ביחס לכל שאר הקבוצה הזאת. גם כשאחד מהם היה פצוע מכבי עדיין הייתה רלוונטית על מאבק הפלייאוף. אם אני לא טועה, לאורך כל העונה מכבי הייתה במאזן שלילי רק פעם אחת וזה עוד משהו שצריך להעריך.
אני מהמתעקשים שאומרים שהיורוליג השנה נחלש משמעותית ביחס לשנים קודמות, בגלל הרבה סיבות. ועדיין זה לא מובן מאליו שמכבי כעת במקום השישי.

ועם כל זה, עם כל המחמאות שהרגע כתבתי על קטש, אני פשוט לא רוצה אותו במכבי. אני לא מעריך את סגנון המשחק שלו, בטח שלא מעריך את ניהול המשחק שלו. האופי האדיש שלו מעצבן אותי כל פעם מחדש. אני לא יכול לשכוח לו כלכך הרבה משחקים העונה שהוא עצמו הפסיד לנו אותם, בין היתר ההשפלה שקיבלנו בגמר הגביע מול הפועל ירושלים.
השאלה שנשאלת היא מה האלטרנטיבה? לאסו או פאסקוול? מעיף את קטש מפה בלי לחשוב פעמיים. יאניס או טרינקיירי? כאן אני לא בטוח כבר.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 17 מרץ 2023, 12:04

לא מבין למה אתם חושבים שיש לנו סגל אפור. יש לנו את צמד הגארדים מהחזקים ביותר ביורוליג.

לא בטוח שלקבוצה כלשהי מעלינו פרט למונאקו יש צמד כזה. (יש כמובן את לארקין ומיציץ', אבל הם כרגע לא ממש בתמונת פליי-אוף).

אז נכון, שאר השחקנים הם משלימים, אז מה? זה מתאים לסגנון שמכבי משחקת.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 17 מרץ 2023, 12:18

למכבי אין סגל אפור כמו שיש לה קו קדמי חלש. ולא, הקו קדמי החלש הזה לא מותאם לקו האחורי הדומיננטי שיש לה (וגם הוא, מתבסס בגדול על שני שחקנים. אחד נפצע והוא כבר הרבה פחות דומיננטי). כי כדי להיות מותאם לקו האחורי, הוא צריך להיות טוב במשהו. למשל, בהגנה. אבל הם לא בולטים בכלום ביחס לקווים הקדמיים האחרים באירופה. יש למכבי כרגע אולי את הקו הקדמי הכי חלש ביורוליג.

אין מאמן מושלם, אבל קטש ראוי לקרדיט. מייחסים לו פה משום מה את כל הדברים הרעים (גם בבחירת השחקנים), אבל את הטובים לא. גם השילוב בין בראון ובולדווין על פניו לא אידיאלי, והוא מצליח להוציא ממנו הרבה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 17 מרץ 2023, 12:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי RomanR » 17 מרץ 2023, 12:26

משהו בקבוצה השתחרר בשבוע וחצי האחרונים, והקרדיט מגיע גם לקטש.
אומרים שהקבוצות של קטש מגיעות לשיא בינואר-פברואר, אולי יש שיפטשל חודשיים השנה בגלל העדר אימונים?

Sent from my RMX2111 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 מרץ 2023, 14:12

RomanR כתב:משהו בקבוצה השתחרר בשבוע וחצי האחרונים, והקרדיט מגיע גם לקטש.
אומרים שהקבוצות של קטש מגיעות לשיא בינואר-פברואר, אולי יש שיפטשל חודשיים השנה בגלל העדר אימונים?

Sent from my RMX2111 using Tapatalk

הקרדיט מגיע לשחקנים שסוחבים את הקבוצה על הגב - לורנזו בראון ובולדווין.
קטש אולי פחות "מפריע" להם וזה לזכותו, אבל הוא עדיין מאמן לא טוב לטעמי שעושה עבודה לא מספיק טובה עם הקבוצה.
האם זה יספיק לפלייאוף? כנראה. האם זה המאמן שהייתי רוצה שיצעיד את מכבי בשנים הבאות? ממש לא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Cobra » 17 מרץ 2023, 14:18

הסגל ממש לא אפור כמו שמציגים. נכון יש בעיה בקו הקדמי אבל עדיין לדעתי זה הסגל הטוב ביותר שהיה בשנים האחרונות.
צמד של בראון ובולדווין הוא הצמד הטוב ביותר שהיה פה שנים בקו האחורי. קולסון הוא ה3 הכי טוב שהיה כאן בשנים האחרונות. מרטין בתור רוקי שנה ראשונה באירופה ושנה ראשונה ביורוליג עושה עונה טובה מאוד ויש לו הרבה פוטנציאל , לא תראו אף שחקן כמעט נותן עונה יציבה בשנה הראשונה באירופה וביורוליג בכלל .
היליארד 2-3 שהיה בשנים האחרונות מהטובים במפעל זה שקטש לא משתמש בו נכון ורב איתו זה דבר אחר. הקו הקדמי יש בעיות אבל תזכרו שפויתרס בא אחרי חצי עונה נהדרת בזניט שעשתה הצלבה והיה חלק משמועתי שם עוד פעם זה שקטש שם אותו ב4 והשתמש בו לא נכון זה דבר אחר שלא קשור לסגל.
Cobra

הודעהעל ידי Adam » 17 מרץ 2023, 14:25

לא ברור לי על מה אתם מדברים. למכבי יש סגל אפור מאוד ביחס לשנים קודמות. מלבד צמד ה-BB שלנו, שבטוב האירופי, שאר הסגל שלנו מורכב משחקנים משלימים בינוניים שבעונות קודמות שלנו לא שיחקו דקה ביורוליג (כהן וג'ונדי) או מעולם לא היו מגיעים למכבי מלכתחילה (מנקו, בריימו, אדאמס ואפילו ניבו שכולנו יודעים איך הגבנו כשהוא חתם).
תוציאו את בראון ובולדווין ומה נשאר לכם? קולסון שבתחילת העונה היה נחשב הימור (שבסוף התברר כשיחוק אבל עדיין), מרטין הלא יציב שגם הוא הגיע כהימור והיליארד הלא קיים (מסיבות כאלה ואחרות).
תוסיפו לזה את כמות הפצועים שלנו שגמרו את העונה / כמעט ולא שיחקו העונה - פוייתרס, הולינס, אדאמס. אפשר להכניס לכאן גם את בראון שהיה בחוץ חודש-חודש וחצי ובולדווין שגם כן היה בחוץ כמעט חודש. בכל זאת, צריך לקחת גם את זה בחשבון כי היורוליג באותו הזמן המשיך בשלו.
מכבי מנצחת במשחקים האחרונים עם חמישייה שמורכבת מ2 כוכבי על, הימור שהוכיח את עצמו בדמות קולסון, שחקן שבכל שנותיו במכבי לא היה שחקן רוטציה ביורוליג בדמות כהן, ושחקן שהגיע לכאן בכלל כמחליף לסנטר הפותח שלנו בדמות ניבו.
תוסיפו את זה שמכבי היא בין הקבוצות (אולי אפילו במקום האחרון, לא בטוח לגבי זה) שמקבלות הכי מעט נקודות מהספסל שלה ביורוליג. זה לא במקרה.
לא תשכנעו אותי שיש לנו סגל ששווה פלייאוף, בטח עם איך שהעונה התקדמה עם כל הפצועים והמחליפים העלובים שהגיעו במקומם שההנהלה (או קטש) הנחיתו לנו.
נערך לאחרונה על ידי Adam בתאריך 17 מרץ 2023, 14:47, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 מרץ 2023, 14:34

בקיצור, כפי שנאמר קודם, למכבי יש בכלל סגל מצוין ומאוזן, שקטש רק מפריע לו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי A.Parker » 17 מרץ 2023, 14:36

קטש עושה עבודה סבירה, אבל בעיני זה לא מספיק. כל עונת היורוליג מוזרה מאוד וחלשה. לא הייתי נשאר איתו מעבר לעונה הנוכחית, אל אם יתנו הופעה גדולה מהפלייאוף והלאה.
A.Parker

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים