רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת

הודעהעל ידי שופי שוף » 17 מרץ 2023, 14:43

מילוס כתב:
שופי שוף כתב:בסופו של יום, אני באמת לא זוכר סגל עם קאדר זרים כל כך חלש ומוגבל וקצר (מכבי כרגע עם 5 וחצי זרים) כמו של השנה ועם תלות כל כך גדולה בישראלים, ובכל זאת מכבי חזק מאוד בתמונת הפלייאוף. כנראה שקטש עושה משהו נכון.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

חלש ומוגבל? לורנזו-בולדווין-קולסון זו שלישייה שלא היתה פה עשור.
לא יודע, אני מסתכל על מכבי ורואה 10 זרים, 7 מהם בסגל של אתמול, ופציעות - את זה יש בכל קבוצה, בכל שנה, בכל ספורט.. מצב סטנדרטי.
היליארד ובריימו ביחד הם חצי זר? אני רואה שני שחקנים כשירים למשחק שהוחתמו בידי קטש/מכבי רק בחודשים האחרונים.. מה הוא מחליט לעשות איתם זה עניין שלו.
תלות כ"כ גדולה בישראלים? אנחנו מדברים על ג'ונדי וסורקין שנותנים 6 נק' לערב? שזה נחמד, אבל בוא..
או על ג'ייק כהן ששותף בשבועיים האחרונים קצת יותר מהרגיל?

ההתעסקות ההזויה בסיכוי הזדנבות לפלייאוף הזויה בעיני. זו מכבי, פלייאוף לא מעניין, להיות קונטנדרית זה מעניין. להגיע לפיינל פור עם סיכוי ריאלי לעשות משהו, זה מעניין.

מכבי לא חזרה, בדיוק כמו שמכבי לא חזרה אחרי הרצף (בדיוק בשלב הזה של העונה) והפלייאוף בעונת האבן. לזכותה, יש פה שלד שאם יהיו חכמים איתו - יש תקווה.

קודם כל, בהחתמות של בריימו (אולי הזר הגרוע ביותר שראיתי במכבי) ושל אדמס הבינוני כנראה שלקטש יש חלק ואני לא פוטר אותו מאחראיות, ובאמת שבראון-בולדווין-קולסון זה שלד מעולה שמחזיק את הקבוצה העונה, וגם בו יש לקטש מניות. העובדה שהכסף הגדול הלך על עוד גארד בנוסף לבראון גם כן כנראה קשורה לקטש - זה מאוד הולם את הסגנון שלו כמאמן.
מכבי היא מועדון שמנסה למצוא את עצמו כבר משהו כמו 5-6 שנים ולקום מהתהומות שהוא נפל אליהן ומהפך כמו של אנדולו לפני שלוש שנים (ממקום אחרון ביורוליג למקום 4) הוא לא ציפייה ריאלית. מכבי צריכה לחזור למסלול, והעובדה שמצאנו את השלד שיש לו את היכולת להחזיר אותנו למסלול הזה (בראון-בולדווין-קולסון) היא ממש לא מובנת מאליה. אני מסכים שבעונה הבאה כבר יהיה מצופה שמכבי יתקרבו לפיינל פור (מה שממש אפשרי בעיניי עם החיזוקים הנכונים), אבל העונה אתה באמת לא יכול לצפות למעבר למקום 5 במקרה הטוב ביותר.
סמל אישי של המשתמש
שופי שוף

הודעהעל ידי Cobra » 17 מרץ 2023, 14:57

ניבו לא מבריק אבל האנטי עליו פה בפורום יותר מדי גדול , לא מוצדק ולא פרופורציונלי . מתי היה למכבי סנטר בשנים האחרונות שנתן משחק כמו ניבו אתמול של 15 נקודות ו14 ריבאונד ? ניבו היה חלש שבראון היה פצוע ובתחילת העונה בגלל קטש כי לא יכל לשחק עם פויתרס כי שניהם ביחד סתמו את הצבע . מאס שאין פויתרס ומרטין לצידו או גייק כהן ובראון לא פצוע הוא סבבה לגמרי.
Cobra

הודעהעל ידי A.Parker » 17 מרץ 2023, 15:50

Cobra כתב:ניבו לא מבריק אבל האנטי עליו פה בפורום יותר מדי גדול , לא מוצדק ולא פרופורציונלי . מתי היה למכבי סנטר בשנים האחרונות שנתן משחק כמו ניבו אתמול של 15 נקודות ו14 ריבאונד ? ניבו היה חלש שבראון היה פצוע ובתחילת העונה בגלל קטש כי לא יכל לשחק עם פויתרס כי שניהם ביחד סתמו את הצבע . מאס שאין פויתרס ומרטין לצידו או גייק כהן ובראון לא פצוע הוא סבבה לגמרי.

זהו, נתן משחק של דאבל דאבל מרשים וזה הופך אותו לשחקן טוב?הוא סופר מוגבל התקפית, גם הגנתית הוא לא מבריק הרבה פעמים ותהיה בטוח שאם היו לצידו "הרכזים" של השנים האחרונות הוא היה עוד יותר פח. אז כן, במשחקים האחרונים הוא השתפר, אבל זה עדיין לא מספיק, ובטח שלא מה שצריך לעונה הבאה אחרי שכבר שדרגו את סורקין.
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 17 מרץ 2023, 15:58

פח אשפה של שחקן. מגדולי הנגרים שדרכו כאן. הדאבל דאבל לא אמור להרשים אף אחד. חוץ מקפיצה ואתלטיות אין לו כלום
er79

הודעהעל ידי Cobra » 17 מרץ 2023, 16:12

A.Parker כתב:
Cobra כתב:ניבו לא מבריק אבל האנטי עליו פה בפורום יותר מדי גדול , לא מוצדק ולא פרופורציונלי . מתי היה למכבי סנטר בשנים האחרונות שנתן משחק כמו ניבו אתמול של 15 נקודות ו14 ריבאונד ? ניבו היה חלש שבראון היה פצוע ובתחילת העונה בגלל קטש כי לא יכל לשחק עם פויתרס כי שניהם ביחד סתמו את הצבע . מאס שאין פויתרס ומרטין לצידו או גייק כהן ובראון לא פצוע הוא סבבה לגמרי.

זהו, נתן משחק של דאבל דאבל מרשים וזה הופך אותו לשחקן טוב?הוא סופר מוגבל התקפית, גם הגנתית הוא לא מבריק הרבה פעמים ותהיה בטוח שאם היו לצידו "הרכזים" של השנים האחרונות הוא היה עוד יותר פח. אז כן, במשחקים האחרונים הוא השתפר, אבל זה עדיין לא מספיק, ובטח שלא מה שצריך לעונה הבאה אחרי שכבר שדרגו את סורקין.

גם נגד אנדואלו היה מצוין . הוא לא אמור להיות הסנטר הפתוח והוא גם לא בא בתור הסנטר הפתוח זה שפויתרס גמר את העונה משהו אחר . צריך שנה הבאה להשקיע ולשדרג את הקבוצה בסנטר פותח הרבה כסף ולשדרג את העמדה הזאת במיוחד. אבל בתור סנטר מחליף הוא יכול להיות לא רע .
שוב אני אומר הוא לא שחקן מבריק ומדהים אבל הביקורת עליו בפורום פשוט לא פורפוצינלית בעליל.
Cobra

הודעהעל ידי שועל » 17 מרץ 2023, 16:18

חרא שחקן
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי A.Parker » 17 מרץ 2023, 16:22

Cobra כתב:
A.Parker כתב:

גם נגד אנדואלו היה מצוין . הוא לא אמור להיות הסנטר הפתוח והוא גם לא בא בתור הסנטר הפתוח זה שפויתרס גמר את העונה משהו אחר . צריך שנה הבאה להשקיע ולשדרג את הקבוצה בסנטר פותח הרבה כסף ולשדרג את העמדה הזאת במיוחד. אבל בתור סנטר מחליף הוא יכול להיות לא רע .
שוב אני אומר הוא לא שחקן מבריק ומדהים אבל הביקורת עליו בפורום פשוט לא פורפוצינלית בעליל.

אז אתה מציע עמדה שמורכבת מסנטר בכיר יקר, ניבו וסורקין? מעבר לזה שזה יקר מאוד ויפגע בעמדות אחרות, זה מבוא להרבה אגו ותסכול בחדר ההלבשה. מכבי כבר די סינדלה את עצמה עם סורקין כסנטר שני, עכשיו צריך להשקיע הרבה סנטר איכותי שיחפה על הבעיות שלו וישלים את הסגל. מקווה מאוד שזה יהיה ביטאדזה איכשהו.
A.Parker

הודעהעל ידי MTAbasket » 17 מרץ 2023, 16:25

ניבו נגר רציני. לא צריך להסתנוור מזה שחיבר שני משחקים של דאבל דאבל
בעייני הוא בעייתי מאוד למשחק ההתקפה
MTAbasket

הודעהעל ידי Cobra » 17 מרץ 2023, 16:40

A.Parker כתב:
Cobra כתב:
A.Parker כתב:

אז אתה מציע עמדה שמורכבת מסנטר בכיר יקר, ניבו וסורקין? מעבר לזה שזה יקר מאוד ויפגע בעמדות אחרות, זה מבוא להרבה אגו ותסכול בחדר ההלבשה. מכבי כבר די סינדלה את עצמה עם סורקין כסנטר שני, עכשיו צריך להשקיע הרבה סנטר איכותי שיחפה על הבעיות שלו וישלים את הסגל. מקווה מאוד שזה יהיה ביטאדזה איכשהו.

למה יקרה מאוד? ניבו לא מקבל כלכך הרבה בין 350-400.
ובנוסף למה זה אמור לפגוע בחדר הלבשה ? השנה הורכב מניבו פויתרס וסורקין , אני אומר פשוט להחליף את פויתרס בסנטר בכיר יותר . אגב פויתרס מקבל כסף של סנטר בכיר , ככה שבכסף שלו אפשר להביא סנטר טוב . לא רואה למה אתה חושב שסנטר במקום פויתרס יעשה בעיות בחדר הלבשה ויביא אגו.
וגם עמדה של סורקין + סנטר , מספיק טובה בעניך? סורקין לא מספיק טוב להיות לבד כסנטר שני בטח לא הגנתית שהוא כמעט ולא שומר.
Cobra

הודעהעל ידי A.Parker » 17 מרץ 2023, 16:52

Cobra כתב:
A.Parker כתב:
Cobra כתב:
A.Parker כתב:

למה יקרה מאוד? ניבו לא מקבל כלכך הרבה בין 350-400.
ובנוסף למה זה אמור לפגוע בחדר הלבשה ? השנה הורכב מניבו פויתרס וסורקין , אני אומר פשוט להחליף את פויתרס בסנטר בכיר יותר . אגב פויתרס מקבל כסף של סנטר בכיר , ככה שבכסף שלו אפשר להביא סנטר טוב . לא רואה למה אתה חושב שסנטר במקום פויתרס יעשה בעיות בחדר הלבשה ויביא אגו.
וגם עמדה של סורקין + סנטר , מספיק טובה בעניך? סורקין לא מספיק טוב להיות לבד כסנטר שני בטח לא הגנתית שהוא כמעט ולא שומר.

ניבו מרוויח יותר לדעתי, אולי אפילו 600 ומעלה.
אתה אומר להחליף את פויתרס אבל בפועל הוא שיחק 4 כך שזה אומר לוותר עונה נוספת על העמדה הזאת.
עמדה של סנטר מוביל + סורקין לא כזאת מוצלחת בעיני אבל זה כבר די נקבע כששדרגו לאחרון את החוזה. הפתרון הוא לא להביא/להשאיר סנטר נוסף בינוני, אלא להשקיע הרבה בסנטר הפותח ולהביא 4-5 טוב.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 17 מרץ 2023, 17:19

גם ניבו וגם פויתרס לא צריכים להישאר פה בעונה הבאה. ניבו שחקן חלש (באמת אני לא מבין מה ההסתנוורות פה אחרי שני משחקים טובים), ופויתרס לא הרשים בלשון המעטה בקצת ששיחק.

כמובן שעם איך שאני מכיר את מכבי, אם נעשה הצלבה, שניהם יישארו פה לעונה הבאה בקול תרועה רמה.
עידן

הודעהעל ידי שמוליק » 17 מרץ 2023, 17:41

פויתרס היה מעולה לפני שהגיע למכבי. כנראה שהשנה תיפקד פצוע. צריך לתת לו את עמדת הסנטר בשנה הבאה, סורקין מחליף ושחקן שיוכל לשחק בעמדות 4-5
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי Adam » 17 מרץ 2023, 18:10

הבעיה היא שקטש מת על ניבו. אז אני מתאר לעצמי שהישארות של קטש תוביל להישארות של ניבו. עוד סיבה למה אני כנראה נוטה שלא לרצות את קטש פה.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי felix_r » 17 מרץ 2023, 21:31

שמוליק כתב:פויתרס היה מעולה לפני שהגיע למכבי. כנראה שהשנה תיפקד פצוע. צריך לתת לו את עמדת הסנטר בשנה הבאה, סורקין מחליף ושחקן שיוכל לשחק בעמדות 4-5

הוא לא היה מעולה אף פעם, אבל הוא היה בסדר. אבל זאת רק בגלל שהגבוה השני ששיחק אתו היה ג'ורדן מיקי. מיקי הוא סוג של 4-5 עם קליעה, שבהתקפה יכול לשחק בעמדה 4, ובהגנה 5. ככה הוא השתלב יפה עם פויטרס - שחקן ללא קליעה ולא גבוה במיוחד, אבל נייד ושומר טוב.

אז פויטרס ומיקי היו מתחלפים בעמדות בהגנה ובהתקפה.

בהגנה: פויטרס 4 (נייד יותר), מיקי 5 .
בהתקפה: מיקי 4 (קולע מבחוץ), פויטרס 5 (אתלט בלי קליעה).
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2023, 00:38

גם במכללות פוית׳רס תיפקד לרוב כ-4. קטש לא המציא את הגלגל. הבעיה שבמכבי לא החתימו סנטר (עם קליעה) שיכול לשחק לצד פוית׳רס בעמדה 5. אבל בכל מקרה, המחיר ששילמו עליו גבוה מידי בעיניי. הוא לא שווה 800 אלף דולר נטו בעונה. וכך או כך, יש חור בעמדה 5.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 18 מרץ 2023, 00:57

אחדשיודע כתב:גם במכללות פוית׳רס תיפקד לרוב כ-4. קטש לא המציא את הגלגל. הבעיה שבמכבי לא החתימו סנטר (עם קליעה) שיכול לשחק לצד פוית׳רס בעמדה 5. אבל בכל מקרה, המחיר ששילמו עליו גבוה מידי בעיניי. הוא לא שווה 800 אלף דולר נטו בעונה. וכך או כך, יש חור בעמדה 5.

הבעיה של קטש, שהוא אוהב להתעקש על התוכניות שלו, ולוקח לו הרבה מאוד זמן לרדת מתכנית לא מוצלחת.

לפני שנפצע, פויטרס הספיק לשחק ב 11 המחזורים הראשונים ביורוליג. ב-11 המחזורים האלה ג'ייק כהן עלה למגרש רק בשלושה משחקים. אם קטש היה קולט יותר מהר את מה שהוא סופסוף קלט לאחרונה (שחייבים שאחד משני הגבוהים יהיה עם קליעה מבחוץ), והיה משתף יותר את כהן ואת מרטין (שגם הוא שיחק מעט דקות באותה התקופה), פויטרס היה מקבל יותר מנוחה, ואפילו לא היה נפצע.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Cobra » 18 מרץ 2023, 01:08

אחדשיודע כתב:גם במכללות פוית׳רס תיפקד לרוב כ-4. קטש לא המציא את הגלגל. הבעיה שבמכבי לא החתימו סנטר (עם קליעה) שיכול לשחק לצד פוית׳רס בעמדה 5. אבל בכל מקרה, המחיר ששילמו עליו גבוה מידי בעיניי. הוא לא שווה 800 אלף דולר נטו בעונה. וכך או כך, יש חור בעמדה 5.

עברו הרבה מים בנהר של אותו פויתרס במכללות…
Cobra

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 מרץ 2023, 01:22

Cobra כתב:

לא כל כך הרבה. גם ב-NBA שיחק לרוב ב-4. גם בזניט ממה שיצא לי לראות, בוודאי לצד מיקי. בצהבת אומנם הוחלט שהוא 5 ותו לא, אבל זה רק רחוק מהאמת.
אחדשיודע

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי TAYO » 18 מרץ 2023, 08:15

אחדשיודע כתב:
Cobra כתב:

לא כל כך הרבה. גם ב-NBA שיחק לרוב ב-4. גם בזניט ממה שיצא לי לראות, בוודאי לצד מיקי. בצהבת אומנם הוחלט שהוא 5 ותו לא, אבל זה רק רחוק מהאמת.
במכבי הוא לא יכול להיות 4, זה לא עובד. ואם הוא חייב לידו 5 עם קליעה, אז בעצם הציפייה היא שהוא יהיה 4 בלי קליעה מה שממקם אותו מתחת לסל מה שהופך אותו ל… 5?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: רשמית: עודד קטש מונה למאמן מכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2023, 09:38

באף אחת מהעמדות הוא לא שחקן מספיק טוב (בטח בסכומים שהוא מקבל).

את רוב העבודה בקיץ מכבי צריכה לעשות בקו הקדמי. יש לנו פה הזדמנות כמעט בלתי חוזרת בשביל מועדון עם תקציב כזה, להעמיד קבוצה מאוד תחרותית אם יחזקו את הקו הקדמי.

שלישייה של בראון-בולדווין-קולסון לא נראה פה הרבה. יהיה חבל לבזבז את זה על פויתרס, ניבו וסורקין שוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־34 אורחים