יורוליג מחזור 29: שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 29: שאר המשחקים

הודעהעל ידי Adam » 22 מרץ 2023, 00:43

מול כל קבוצה שהיא לא ריאל אנחנו עוד יכולים לתת פייט.
אני מעדיף את אולימפיאקוס אפילו על פניי ריאל.
יש לנו פשוט מאטצ'-אפ גרוע מול ריאל, למרות שאין להם גארדים ולנו יש את צמד הגארדים מהטובים באירופה. הקו הקדמי שלהם עדיף על שלנו בכמה רמות.
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Mmm » 22 מרץ 2023, 09:34

תגידו אני משער שלא מרוצים הטורקיים מהעונה של סקוטי שם...יש טיזה שהוא מצב שהם נפרדים והוא עושה קאמבק אלינו? שילוב שלו ושל בראון ובולדוין יכול להיות מפחיד
Mmm

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2023, 10:40

Mmm כתב:תגידו אני משער שלא מרוצים הטורקיים מהעונה של סקוטי שם...יש טיזה שהוא מצב שהם נפרדים והוא עושה קאמבק אלינו? שילוב שלו ושל בראון ובולדוין יכול להיות מפחיד

לא סביר שישחררו אותו, כי יש לו אזרחות.

קאמבק אלינו? בכול פעם שאני רואה את וילבקין מחרב את המשחק של פנר, אני מרגיש מאושר שנפרדנו ממנו.

בקרב חברי הפורום שלנו הייתה סברה פופולארית, שאם תזיז את וילבקין לעמדה 2, ותשים לידו רכז טוב, וילבקין יראה מצוין. העונה הזאת מוכיחה שזו הייתה סברה מוטעית. וילבקין חייב את הכדור אצלו. הוא לא כמו ג'ייסי קארול, שרץ מסביב לחסימות, מקבל ומעיף. זה לא מתאים לו. אם נביא דימוי מעולם הסקס, אז וילבקין חייב משחק מקדים, הוא חייב קודם להתמזמז עם הכדור, אחרת הוא לא מוכן לירות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מרץ 2023, 18:33

הוא קומבו גארד, הוא לא 2. אבל זה לא סותר את הטענות של חלק מחברי הפורום שהוא היה צריך לידו רכז (או קומבו) שיעזור לו בניהול המשחק ויפחית ממנו עומס. בפנרבחצ׳ה הדביקו לו רכז דומיננטי (מידי) במשרה מלאה שלא באמת יודע לחלוק את התפקיד ו/או לשחק בעמדה 2 (לא סקורר ואין לו קליעה - פחות מ-30% לשלוש לאורך הקריירה ו-54% מהקו), ומראש הערכתי שזו התאמה בעייתית לווילבקין. אבל סביר שבעונה הבאה (אחרי התאקלמות) הוא יהיה טוב יותר כך או כך.
אחדשיודע

הודעהעל ידי omerk » 22 מרץ 2023, 19:00

felix_r כתב:
Mmm כתב:תגידו אני משער שלא מרוצים הטורקיים מהעונה של סקוטי שם...יש טיזה שהוא מצב שהם נפרדים והוא עושה קאמבק אלינו? שילוב שלו ושל בראון ובולדוין יכול להיות מפחיד

קאמבק אלינו? בכול פעם שאני רואה את וילבקין מחרב את המשחק של פנר, אני מרגיש מאושר שנפרדנו ממנו.

בקרב חברי הפורום שלנו הייתה סברה פופולארית, שאם תזיז את וילבקין לעמדה 2, ותשים לידו רכז טוב, וילבקין יראה מצוין. העונה הזאת מוכיחה שזו הייתה סברה מוטעית. וילבקין חייב את הכדור אצלו. הוא לא כמו ג'ייסי קארול, שרץ מסביב לחסימות, מקבל ומעיף. זה לא מתאים לו. אם נביא דימוי מעולם הסקס, אז וילבקין חייב משחק מקדים, הוא חייב קודם להתמזמז עם הכדור, אחרת הוא לא מוכן לירות.

דווקא בדרושאפקא עם וונאמייקר זה עבד לא רע, עד כמה שזכור לי. יכול להיות שאנחנו קילקלנו אותו?
omerk

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מרץ 2023, 19:15

קודם כל, תגדיר ״לא רע״. כי בדרושפאקה עם וונאמייקר הוא היה יותר צעיר והרבה פחות דומיננטי. ממוצע הנקודות שלו היה די דומה לעכשיו (אם כי באחוזים קצת יותר טובים לשלוש). אם זה טוב או לא, אני לא יודע. הגרסה הטובה יותר שלו בדרושפאקה הייתה לדעתי בעונה שאח״כ (כשהם שיחקו ביורוקאפ), כשוונאמייקר כבר לא היה שם. במכבי הוא אכן התקלקל קצת כשהגיע, כי כאמור שמו הכל על הכתפיים הדקיקות שלו - ולא דאגו לאזן את הכוחות. אבל עדיין, בסיכומו של עניין, היו לו שתי עונות מצוינות פה (כשמעל כולן עונת הקורונה) ועוד שתיים סבירות פלוס מינוס.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 22 מרץ 2023, 19:29, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי A.Parker » 22 מרץ 2023, 19:16

אחדשיודע כתב:הוא קומבו גארד, הוא לא 2. אבל זה לא סותר את הטענות של חלק מחברי הפורום שהוא היה צריך לידו רכז (או קומבו) שיעזור לו בניהול המשחק ויפחית ממנו עומס. בפנרבחצ׳ה הדביקו לו רכז דומיננטי (מידי) במשרה מלאה שלא באמת יודע לחלוק את התפקיד ו/או לשחק בעמדה 2 (לא סקורר ואין לו קליעה - פחות מ-30% לשלוש לאורך הקריירה ו-54% מהקו), ומראש הערכתי שזו התאמה בעייתית לווילבקין. אבל סביר שבעונה הבאה (אחרי התאקלמות) הוא יהיה טוב יותר כך או כך.

נכון מאוד
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2023, 19:28

omerk כתב:
felix_r כתב:

דווקא בדרושאפקא עם וונאמייקר זה עבד לא רע, עד כמה שזכור לי. יכול להיות שאנחנו קילקלנו אותו?

כן, בדרושפאקה. עם וונאמייקר, ויל קלייברן, מוארמן, סלוטר, דריוס ברטאנס, האראנגודי, זיזיץ', ודיוויד בלאט המאמן.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 22 מרץ 2023, 19:43

גם פה זה עבד עם ווילבקין יחד עם וולטרס
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מרץ 2023, 19:45

my man כתב:גם פה זה עבד עם ווילבקין יחד עם וולטרס

עם וולטרס זה עבד מושלם. רק חבל שזה היה קצר. עם וונאמייקר זה לא באמת עבד בצורה אידיאלית. היה סביר ולא הרבה מעבר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 22 מרץ 2023, 19:57

סתם אזכיר לכם, שוולטרס שיחק רק 15 משחקים במכבי (רק 11 מהם, בתחילת העונה, משחקים מלאים). מתוך 28.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מרץ 2023, 19:59

נכון, אבל זה עבד מדהים, ולא רק עם ווילבקין. כל הקבוצה נראתה מדהים. אולי הקבוצה הכי טובה באירופה באותו זמן. וברגע שוולטרס נפצע (יחד עם הפציעות של כספי ובלאק קודם), המשחק הקבוצתי של מכבי כבר נראה פחות טוב - למרות שכן הצליחו להשיג תוצאות ולשמור על הבית (גם כי היו על הגל וגם כי הביאו מחליפים סבירים).
אחדשיודע

הודעהעל ידי A.Parker » 22 מרץ 2023, 20:30

my man כתב:גם פה זה עבד עם ווילבקין יחד עם וולטרס

כי זה סוג השחקן שהוא צריך לידו - חכם, מנהל משחק, ללא אגו.
האמת שגם העובדה שכספי עזר בניהול המשחק מעמדה 4 תרמה לא מעט לדעתי.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], שמוליק ו־12 אורחים