מול כל קבוצה שהיא לא ריאל אנחנו עוד יכולים לתת פייט.
אני מעדיף את אולימפיאקוס אפילו על פניי ריאל.
יש לנו פשוט מאטצ'-אפ גרוע מול ריאל, למרות שאין להם גארדים ולנו יש את צמד הגארדים מהטובים באירופה. הקו הקדמי שלהם עדיף על שלנו בכמה רמות.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:תגידו אני משער שלא מרוצים הטורקיים מהעונה של סקוטי שם...יש טיזה שהוא מצב שהם נפרדים והוא עושה קאמבק אלינו? שילוב שלו ושל בראון ובולדוין יכול להיות מפחיד
felix_r כתב:Mmm כתב:תגידו אני משער שלא מרוצים הטורקיים מהעונה של סקוטי שם...יש טיזה שהוא מצב שהם נפרדים והוא עושה קאמבק אלינו? שילוב שלו ושל בראון ובולדוין יכול להיות מפחיד
לא סביר שישחררו אותו, כי יש לו אזרחות.
קאמבק אלינו? בכול פעם שאני רואה את וילבקין מחרב את המשחק של פנר, אני מרגיש מאושר שנפרדנו ממנו.
בקרב חברי הפורום שלנו הייתה סברה פופולארית, שאם תזיז את וילבקין לעמדה 2, ותשים לידו רכז טוב, וילבקין יראה מצוין. העונה הזאת מוכיחה שזו הייתה סברה מוטעית. וילבקין חייב את הכדור אצלו. הוא לא כמו ג'ייסי קארול, שרץ מסביב לחסימות, מקבל ומעיף. זה לא מתאים לו. אם נביא דימוי מעולם הסקס, אז וילבקין חייב משחק מקדים, הוא חייב קודם להתמזמז עם הכדור, אחרת הוא לא מוכן לירות.
אחדשיודע כתב:הוא קומבו גארד, הוא לא 2. אבל זה לא סותר את הטענות של חלק מחברי הפורום שהוא היה צריך לידו רכז (או קומבו) שיעזור לו בניהול המשחק ויפחית ממנו עומס. בפנרבחצ׳ה הדביקו לו רכז דומיננטי (מידי) במשרה מלאה שלא באמת יודע לחלוק את התפקיד ו/או לשחק בעמדה 2 (לא סקורר ואין לו קליעה - פחות מ-30% לשלוש לאורך הקריירה ו-54% מהקו), ומראש הערכתי שזו התאמה בעייתית לווילבקין. אבל סביר שבעונה הבאה (אחרי התאקלמות) הוא יהיה טוב יותר כך או כך.
omerk כתב:felix_r כתב:Mmm כתב:תגידו אני משער שלא מרוצים הטורקיים מהעונה של סקוטי שם...יש טיזה שהוא מצב שהם נפרדים והוא עושה קאמבק אלינו? שילוב שלו ושל בראון ובולדוין יכול להיות מפחיד
לא סביר שישחררו אותו, כי יש לו אזרחות.
קאמבק אלינו? בכול פעם שאני רואה את וילבקין מחרב את המשחק של פנר, אני מרגיש מאושר שנפרדנו ממנו.
בקרב חברי הפורום שלנו הייתה סברה פופולארית, שאם תזיז את וילבקין לעמדה 2, ותשים לידו רכז טוב, וילבקין יראה מצוין. העונה הזאת מוכיחה שזו הייתה סברה מוטעית. וילבקין חייב את הכדור אצלו. הוא לא כמו ג'ייסי קארול, שרץ מסביב לחסימות, מקבל ומעיף. זה לא מתאים לו. אם נביא דימוי מעולם הסקס, אז וילבקין חייב משחק מקדים, הוא חייב קודם להתמזמז עם הכדור, אחרת הוא לא מוכן לירות.
דווקא בדרושאפקא עם וונאמייקר זה עבד לא רע, עד כמה שזכור לי. יכול להיות שאנחנו קילקלנו אותו?
my man כתב:גם פה זה עבד עם ווילבקין יחד עם וולטרס
my man כתב:גם פה זה עבד עם ווילבקין יחד עם וולטרס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים