המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 20:07

קודי כתב:
yellowaura כתב:רק אני שחושב שפרוביץ' יותר יקר מוויקאס למשל ?

נראה שאנשים מתייחסים לפרוביץ' כברירת מחדל. אני בכלל חושב שמבחינת שכר בשוק הייתי מדרג ככה:

טומיץ'
פרוביץ'
מאריץ'
וויקאס

מבחינתי אפשר לזרוק מטבע - אני מכן לקבל כל אחד מהארבעה הללו.

מהרשימה(הלא ממש אטרקטיבית בעניי, שהם בעצם שאריות של הבטחות שלא ממש קיימו מאתמול), הייתי לוקח את מאריץ.
gandya

הודעהעל ידי er79 » 04 יולי 2012, 20:08

gandya כתב:
er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה

למה לדעתך יש איזושהי עמדה חשובה יותר מאחרת? למה לדעתך עמדת הסמול פרווד פחות חושבה מעמדת הגארד? למה עמדת הפרווד פחות חושבה מהסנטר?
הסיבה היחידה שתמיד מדברים על סנטר, זה רק כי יש מעט שחקנים שבנויים פיזית לשחק בעמדה, זה לא אומר שהעמדה הזו חשובה יותר מכל עמדה אחרת.

עמדת הסמול מאוד חשובה, אבל היא גם הכי יציבה במכבי. שאני עושה שקלול מהן עמדות המפתח הקריטיות כרגע במכבי זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני יכול לחיות עם אליהו ועם 4 זול יותר, ולו רק בשביל שיבואו שני זרים טובים לעמדות שציינתי.
er79

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 20:14

er79 כתב:
gandya כתב:
er79 כתב:טעות אדירה להוציא את הסכום הגבוה בעמדה 4, מה שחשוב זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני מאוד מקווה שמכבי לא תעשה טעות שהיא תצטער עליה

למה לדעתך יש איזושהי עמדה חשובה יותר מאחרת? למה לדעתך עמדת הסמול פרווד פחות חושבה מעמדת הגארד? למה עמדת הפרווד פחות חושבה מהסנטר?
הסיבה היחידה שתמיד מדברים על סנטר, זה רק כי יש מעט שחקנים שבנויים פיזית לשחק בעמדה, זה לא אומר שהעמדה הזו חשובה יותר מכל עמדה אחרת.

עמדת הסמול מאוד חשובה, אבל היא גם הכי יציבה במכבי. שאני עושה שקלול מהן עמדות המפתח הקריטיות כרגע במכבי זה עמדת הגארד ועמדת הסנטר. אני יכול לחיות עם אליהו ועם 4 זול יותר, ולו רק בשביל שיבואו שני זרים טובים לעמדות שציינתי.

לא יודע, כבר שנתיים שדויד לא סומך על ליאור במעמדים גדולים, איך פתאום זה ישתנה?, היה לנו מזל עם בלו, אבל עכשיו שהוא לא נמצא כאן, אין מה לעשות, צריך להשקיע.. זה בעיה שליאור שלא נותן תפוקה מספקת הוא השחקן היקר ביותר במועדון, ונמצא בעמדה זו, אבל זה המצב.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 20:17

er79 כתב:
gandya כתב:

אני אישית חושב שעמדות זה דבר פחות משנה, בטח בכדורסל המודרני.
קארל מאלון קלע כמעט 37K נקודות בNBA מעמדה 4. דירק, דאנקן וגארנט עשו את האליפויות שלהם מעמדה 4, קווין לאב הוא שחקן הפנים הטוב בעולם היום והוא משחק בעמדה 4,
ויש כמובן עוד דוגמאות.

תכלס, שחקן טוב הוא שחקן טוב ולא משנה באיזו עמדה.
מה שחשוב זה שהסגל סביב השחקנים הטובים יהיה מתאים, וישלים אותם היטב, ולא מה העמדות של הכוכבים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 04 יולי 2012, 20:28

jol9 כתב:
er79 כתב:
gandya כתב:

אני אישית חושב שעמדות זה דבר פחות משנה, בטח בכדורסל המודרני.
קארל מאלון קלע כמעט 37K נקודות בNBA מעמדה 4. דירק, דאנקן וגארנט עשו את האליפויות שלהם מעמדה 4, קווין לאב הוא שחקן הפנים הטוב בעולם היום והוא משחק בעמדה 4,
ויש כמובן עוד דוגמאות.

תכלס, שחקן טוב הוא שחקן טוב ולא משנה באיזו עמדה.
מה שחשוב זה שהסגל סביב השחקנים הטובים יהיה מתאים, וישלים אותם היטב, ולא מה העמדות של הכוכבים.

זה נכון אבל חשוב להוסיף שצריך שיהיו לך כמה שחקנים עם תכונות מסוימות כמו שחקן עם יכולות אחד על אחד,גב לסל(עוגן התקפי בצבע)ואחד שמנהל טוב את המשחק
כך שבעצם חשוב שיהיו לך סנטר ורכז(ושחקן שהוא בדרל כלל גארד שיוצר לעצמו)אבל הם לא חייבים להיות הכוכבים שבקבוצה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 04 יולי 2012, 20:31

בכדורסל האירופאי מספרי 4 הם בדרך כלל שחקנים משלימים. פוטסיס היה כזה בפאו, מוריס היה כזה בברצלונה וגם ה-4 של אולימפיאקוס( פרו אנטיץ') לא מדהים. גם באסטון במכבי הגדולה היה פינישר ושחקן שעשה המון עבודה שחורה בהגנה. הוא הרבה יותר נוצץ מהחבר'ה האלה אבל עדיין לא נחשב לכוכב כמו האחרים(לראייה מה שקרה אחר כך עם הקריירה שלו).
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 04 יולי 2012, 20:38

מצד שני סמודיש היה תותח התקפי, היה את מגי והנפלד שלא היו בדיוק שחקנים משלימים, כל אחד בתחומו. מוריס במכבי היה השחקן הכי חשוב בקבוצה בזמנו .
לדעתי אין חוקים בדברים האלו.
מה שכן, חשוב שתהיה פרופורציה סבירה, כלומר שלא יקרה מצב שישקיעו את רוב רובו של התקציב בקו הקדמי ובעמדות הגארד יביאו רק הימורים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 20:40

yarinsaky כתב:מצד שני סמודיש היה תותח התקפי, היה את מגי והנפלד שלא היו בדיוק שחקנים משלימים, כל אחד בתחומו. מוריס במכבי היה השחקן הכי חשוב בקבוצה בזמנו .
לדעתי אין חוקים בדברים האלו.
מה שכן, חשוב שתהיה פרופורציה סבירה, כלומר שלא יקרה מצב שישקיעו את רוב רובו של התקציב בקו הקדמי ובעמדות הגארד יביאו רק הימורים.

זה מאוד מדוייק
כמו שRC אמר, צריכות להיות תכונות מסויימות כמו משחק גב סל ודברים כאלה. מאיזו עמדה זה מגיע, זה פחות חשוב כנראה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי gandya » 04 יולי 2012, 20:46

ליאור אליהו זה מצב קיים, אין מה לעשות עם זה. אני לא מבין איך אפר לאייש את עמדת הפרווד בליאור, והעוד ניצב בסגנון טיאוס.
gandya

הודעהעל ידי שחף » 04 יולי 2012, 20:48

נדב היה שחקן משלים(אני מניח שעכשיו אני מסתבך עם יוני, ועדיין אני נאלץ לומר את זה). היכולות ההגנתיות שלו היו נפלאות, אבל מבחינה התקפית הוא היה סוג של בן וואלאס משודרג עם אחוזי עונשין טובים יותר.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 04 יולי 2012, 21:54

שחף כתב:נדב היה שחקן משלים(אני מניח שעכשיו אני מסתבך עם יוני, ועדיין אני נאלץ לומר את זה). היכולות ההגנתיות שלו היו נפלאות, אבל מבחינה התקפית הוא היה סוג של בן וואלאס משודרג עם אחוזי עונשין טובים יותר.

לא מסתבך, אף פעם לא אמרתי שנדב היה כוכב. שחקן גדול כן, אבל החולשה ההתקפית היחסית שלו, הית בעוכריו.

בכל מקרה, הייתי שמח לשחקן כזה במכבי בכל מצב ובכל סגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 יולי 2012, 04:25

עם כל הכבוד למדלי , הוא עדיין הימור בדיוק כמו שהנדריקס היה הימור כשהגיע למכבי .
הוא לא שיחק עדין ביורוליג וההצלחה שלו היא בליגה הספרדית וביורוקאפ . זה בהחלט הימור!! הימור מושכל אבל עדיין הימור .
מה שאומר שהשחקן שאולי יהיה הכי יקר בסגל הוא שחקן יורוקאפ שלא טעם עדיין ירוליג...
לגבי אלכסיס , הוא מאוד מזכיר בסגנון המשחק שלו את פישר....ולחשוב שיש פה כאלו שלא רצו את טומיץ' שטוב ממנו בהרבה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 04:53

הוא נראה יותר כמו פישר משודרג, כי פישר שיא יכולת הטווח שלו היא חצי מרחק, ואלכסיס גם קולע שלשות. מעבר לכך, עושה רושם שמשחק הגב לסל שלו מעט יותר טוב משל פישר. בינינו, אני לא רוצה לא אותו ולא אותו. אני רוצה את מאריץ'. כרגע יש 4 סנטרים פנויים טובים בשוק: מאריץ', וויוקאס (לגביו עדיין יש סימני שאלה אם הוא נשאר בפאו או לא), פרוביץ' וטומיץ'. אני עדיין מעדיף את אחד מהשניים הראשונים כי הם ישלימו טוב יותר את שרמדיני. טומיץ' מוכשר, אבל הוא לא משלים את שרמדיני.
er79

הודעהעל ידי yellowaura » 05 יולי 2012, 05:38

er79 כתב:הוא נראה יותר כמו פישר משודרג, כי פישר שיא יכולת הטווח שלו היא חצי מרחק, ואלכסיס גם קולע שלשות. מעבר לכך, עושה רושם שמשחק הגב לסל שלו מעט יותר טוב משל פישר. בינינו, אני לא רוצה לא אותו ולא אותו. אני רוצה את מאריץ'. כרגע יש 4 סנטרים פנויים טובים בשוק: מאריץ', וויוקאס (לגביו עדיין יש סימני שאלה אם הוא נשאר בפאו או לא), פרוביץ' וטומיץ'. אני עדיין מעדיף את אחד מהשניים הראשונים כי הם ישלימו טוב יותר את שרמדיני. טומיץ' מוכשר, אבל הוא לא משלים את שרמדיני.

לי לא אכפת כל אחד מהסנטרים שהזכרת מלבד וויקאס מפני שהוא שחקן אפור שיש לו גבול לפוטנציאל (מעריך אותו כי הוא באמת הגיע למקסימום מיצוי פוטנציאל וזה בעצם הכוח של היוונים). טומיץ' לדעתי יכול להתאים עם מביאים 4 כמו דורסי שיש לו מסה, כוח ואתלטיות. טומיץ' הכי מוכשר, פרוביץ' הוא הכי פחות הימור ומאריץ' הוא יחסית הימור (בגלל הפציעות ובגלל שהוא הולך לשחק באולימפיאדה שלך תדע איך הוא יצא משם). אני גם הכי מתחבר למאריץ' בגלל העונה בפרטיזן
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 05:47

yellowaura כתב:
er79 כתב:הוא נראה יותר כמו פישר משודרג, כי פישר שיא יכולת הטווח שלו היא חצי מרחק, ואלכסיס גם קולע שלשות. מעבר לכך, עושה רושם שמשחק הגב לסל שלו מעט יותר טוב משל פישר. בינינו, אני לא רוצה לא אותו ולא אותו. אני רוצה את מאריץ'. כרגע יש 4 סנטרים פנויים טובים בשוק: מאריץ', וויוקאס (לגביו עדיין יש סימני שאלה אם הוא נשאר בפאו או לא), פרוביץ' וטומיץ'. אני עדיין מעדיף את אחד מהשניים הראשונים כי הם ישלימו טוב יותר את שרמדיני. טומיץ' מוכשר, אבל הוא לא משלים את שרמדיני.

לי לא אכפת כל אחד מהסנטרים שהזכרת מלבד וויקאס מפני שהוא שחקן אפור שיש לו גבול לפוטנציאל (מעריך אותו כי הוא באמת הגיע למקסימום מיצוי פוטנציאל וזה בעצם הכוח של היוונים). טומיץ' לדעתי יכול להתאים עם מביאים 4 כמו דורסי שיש לו מסה, כוח ואתלטיות. טומיץ' הכי מוכשר, פרוביץ' הוא הכי פחות הימור ומאריץ' הוא יחסית הימור (בגלל הפציעות ובגלל שהוא הולך לשחק באולימפיאדה שלך תדע איך הוא יצא משם). אני גם הכי מתחבר למאריץ' בגלל העונה בפרטיזן

וויקאס אפור אבל יעיל. מאריץ' מוכשר ממנו, אין ספק בכלל. אני לא רואה מצב שדורסי יבוא לפה. הוא כלל לא הוזכר כמועמד, לא ברור בכלל מה הסטטוס שלו מבחינה חוזית, וגם קיינר מדלי חזק מאוד בכוונת של מכבי. יכול להיות שבאמת שחקן כמו דורסי יכול לרכך את האלמנט ההגנתי החלש יותר של טומיץ', אבל זה לא יקרה ככל הנראה אז חבל על הדיבורים. לגבי פרוביץ', jagency מתפוז טוען שהשם שלו במסדרונות מכבי הולך ונשמע יותר ויותר, אז לך תדע.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 05:51

לדעתי בלאט כבר הכחיש את עניין ויוקאס. ( בצדק, אפור כמו יום סגריר ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 05:55

לפי מזרחי יש מו"מ עם עוד שחקנים :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4251576,00.html
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 05:57

שמעון מזרחי אומר היום בראיון ב"ידיעות אחרונות" כמה דברים (שלא מחדשים הרבה):
1. בעונה הקרובה תהיה קבוצה מצויינת ולא פחות טובה מזו של העונה שעברה.
2. הקבוצה במשא ומתן עם מספר שחקנים.
3. לא שולל אפשרות שיחכו עם החתמה או שתיים להתרשמות של גודס והסקאוטים במחנות ה-NBA בלאס וגאס.
4. בורשטיין יודיע על פרישה בימים הקרובים.
אחר כך הוא מרחיב קצת על נושא קופל ושרף, תוך שהוא מגונן על קופל בצורה שאני לא מצליח להבין ותוקף את שרף שלדבריו מתלהם. התירוצים שלו לחבירה לקופל פשוט הזויים לחלוטין ומורידים מאוד את קרנו בעיניי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 05 יולי 2012, 06:02

כן, זה גם עלה ל-ynet. חבל שהוא לא מגבה מכביסט, בן בית - כמו שרף. תמוה בעיניי עד מאוד.
er79

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 05 יולי 2012, 06:07

כי מזרחי בחיים לא יתמוך איייזנברג ואורנה אוספלד עם כל הכבוד להם . שרף כולו כלי בידיים של עסקן אחד נגד עסקן אחר .
טיקי חוזר

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־34 אורחים