המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:רשמת ספקולציה (או יותר נכון - תאוריית קונספירציה). אני גם יכול להמציא משהו. אבל זה לא קשור לנושא.
felix_r כתב:אחדשיודע כתב:רשמת ספקולציה (או יותר נכון - תאוריית קונספירציה). אני גם יכול להמציא משהו. אבל זה לא קשור לנושא.
ספקולציה? בציטוט שאתה הבאת, כתוב שהציעו לו גם את מייק ג'יימס וגם את קלאת'ס. מה שמוכיח, שהייתה רשימה די רחבה של שחקנים שמכבי דיברה איתם, שמתוכה קטש בחר. וזה הגיוני. זה תמיד ככה. תמיד מדברים עם מספר שחקנים די רחב, ורק אחר כך מצמצמים את הרשימה בהתאם לדרישות, לאפשרויות הכספיות וכו וכו.
אם ככה זה היה בגארדים, למה זה נשמע לך לא הגיוני, שזה היה ככה גם בסנטרים? אולי הייתה רשמיה שכללה את: פויטרס, ניבו, טוני ג'קירי, יוסופה פאל, מתיאס לסור, וג'ונתן מוטלי שמתוכה קטש בחר את פויטרס ואת ניבו. או שקטש בחר את פויטרס ואת מוטלי, אבל עם מוטלי זה לא הסתדר, אז הוא אמר "יאללה, את ניבו אני מכיר, תחתימו אותו"
ועוד דבר. אמרתם "הקו הקדמי". הקו הקדמי זה לא רק הסנטרים, אלא גם מספרי 4.
MTA2311 כתב:השיפור שלו לאורך העונה הוא מטאורי.
וואלה עשה בית ספר היום.
ankram כתב:תמיד אמרתי שלמעט אפיזודה אחת בתחילת שנות ה80 , מכבי רק הצליחה עם מאמן ישראלי , וכשלה עם מאמניה הזרים.
טוב מאד על המהלך , לו היה מדובר בזר , היו משתפכים עליו שהוא המאמן הכי גדול מאז בלאט , יש גם תרומה לבלאט , לפנינינ שהגיע , ובכלל , לחזרה ל"ישראליות".
מקווה שזה יהיה שידוך ארוך טווח.
ankram כתב:תמיד אמרתי שלמעט אפיזודה אחת בתחילת שנות ה80 , מכבי רק הצליחה עם מאמן ישראלי , וכשלה עם מאמניה הזרים.
טוב מאד על המהלך , לו היה מדובר בזר , היו משתפכים עליו שהוא המאמן הכי גדול מאז בלאט , יש גם תרומה לבלאט , לפנינינ שהגיע , ובכלל , לחזרה ל"ישראליות".
מקווה שזה יהיה שידוך ארוך טווח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: refael ו־5 אורחים