המלפפונים באים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המלפפונים באים

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 יולי 2012, 15:13

אני לא מתה על הלפרין אבל מאוד שמחה שהוא מגיע
גם שמחה שהסאגה הזאת הסתיימה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 05 יולי 2012, 15:19

er79 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2547215

טיוס ויותם מתקרבים. לא ברור לי: קו קדמי של שישה? מדלי, אליהו, ג'יימס, שרמדיני וזר? מקווה מאוד שטיוס לא יבוא על חשבון סנטר זר.

לי זה יותר נראה משיקולי חוק רוסי. מכבי רוצים להחזיק סגל של 12 שחקנים, בהם 5 ישראלים (כי 4 זה פשוט לא מספיק): הלפרין, לאנדסברג, פניני, אליהו, טיוס.
יתר על כן, 5 הישראלים הספציפיים הללו נותנים ורסטיליות על 5 העמדות בליגת העל שלנו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2012, 16:00

לא יודע למה, אבל מאז שהיקמן חתם יש לי תחושה חזקה שנראה פה את דורון פרקינס בחזרה.

אין הרבה שמות בעמדת הגארד, שחקן מוערך מאוד ע"י דיוויד (שכבר זרק בתגובה שלו על החתימה של סילבן שהוא מתכנן שוב שמירת לחץ) ומתאים לשחק ליד היקמן שמבחינה הגנתית לפחות מרגיש לי כמו תואם פארגו (נדבק לגופייה ולוחץ טוב בהגנה, טוב במגרש הפתוח)
עכשיו גם יותם חתם, וביחד עם סמית' ופניני יספקו את השכל מהקו האחורי (תפקיד אידסון)

אני בהחלט מעריך שהוא יחזור לכותרות בקרוב, ובת'כלס? אני ממש לא אצטער אם הוא יחתום פה.
קו אחורי של: פרקינס, היקמן, יותם, לנדסברג, פניני וסמית' זה קו אחורי נהדר לדעתי (אם כי קצת חסר שחקן עם יכולת אחד על אחד מובהקת ושחקן שאפשר ללכת אליו בסוף התקפה תקועה)
מקובי

הודעהעל ידי Maccabikid » 05 יולי 2012, 16:01

מקובי כתב:לא יודע למה, אבל מאז שהיקמן חתם יש לי תחושה חזקה שנראה פה את דורון פרקינס בחזרה.

אין הרבה שמות בעמדת הגארד, שחקן מוערך מאוד ע"י דיוויד (שכבר זרק בתגובה שלו על החתימה של סילבן שהוא מתכנן שוב שמירת לחץ) ומתאים לשחק ליד היקמן שמבחינה הגנתית לפחות מרגיש לי כמו תואם פארגו (נדבק לגופייה ולוחץ טוב בהגנה, טוב במגרש הפתוח)
עכשיו גם יותם חתם, וביחד עם סמית' ופניני יספקו את השכל מהקו האחורי (תפקיד אידסון)

אני בהחלט מעריך שהוא יחזור לכותרות בקרוב, ובת'כלס? אני ממש לא אצטער אם הוא יחתום פה.
קו אחורי של: פרקינס, היקמן, יותם, לנדסברג, פניני וסמית' זה קו אחורי נהדר לדעתי (אם כי קצת חסר שחקן עם יכולת אחד על אחד מובהקת ושחקן שאפשר ללכת אליו בסוף התקפה תקועה)

מאוד מקווה שפרקינס לא יחתום, אנשים פה דיברו על מקלאב איך הגענו לפרקינס?
Maccabikid

הודעהעל ידי מקובי » 05 יולי 2012, 16:05

Maccabikid כתב:
מקובי כתב:לא יודע למה, אבל מאז שהיקמן חתם יש לי תחושה חזקה שנראה פה את דורון פרקינס בחזרה.

מאוד מקווה שפרקינס לא יחתום, אנשים פה דיברו על מקלאב איך הגענו לפרקינס?

ברור שמקאלב עדיף, אבל אם נהיה ריאליים רוב הסיכויים שהוא ירצה יותר כסף ממה שמכבי מוכנה לשלם.
מקובי

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 16:43

פרקינס שחקן מצויין, אבל אפילו פרקינס הישן והטוב, לא לגמרי מתאים לסגל הזה, אלא אם יתברר שהיקמן הוא בעל איכויות סקורר גבוהות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Dperk » 05 יולי 2012, 17:11

רק לא פרקינס! אם נצטרך להסתמך רק על יכולות הסקורינג של היקמן ולנדסברג מצבנו יהיה רע.
Dperk

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2012, 17:14

jol9 כתב:פרקינס שחקן מצויין, אבל אפילו פרקינס הישן והטוב, לא לגמרי מתאים לסגל הזה, אלא אם יתברר שהיקמן הוא בעל איכויות סקורר גבוהות.

לא כל כך הבנתי מה כולם לחוצים על סקורר. להיתקע עם פרקינס שמכדרר בצורה מוגזמת, לא יודע לנהל משחק וגם, כפי שמסתבר מהעונה שלו בקאנטו, לא כל כך יודע את החולשות שלו(זורק המון לשלוש ללא הצלחה) ליד גארד שהוא רחוק מאוד מלהיות רכז טבעי(ובסימן שאלה אם הוא באמת רכז) זה רעיון מזעזע.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 17:19

שחף כתב:
jol9 כתב:פרקינס שחקן מצויין, אבל אפילו פרקינס הישן והטוב, לא לגמרי מתאים לסגל הזה, אלא אם יתברר שהיקמן הוא בעל איכויות סקורר גבוהות.

לא כל כך הבנתי מה כולם לחוצים על סקורר. להיתקע עם פרקינס שמכדרר בצורה מוגזמת, לא יודע לנהל משחק וגם, כפי שמסתבר מהעונה שלו בקאנטו, לא כל כך יודע את החולשות שלו(זורק המון לשלוש ללא הצלחה) ליד גארד שהוא רחוק מאוד מלהיות רכז טבעי(ובסימן שאלה אם הוא באמת רכז) זה רעיון מזעזע.

אפשר להגדיר זאת גם ככה. אני לא כ"כ חולק את הסלידה של חלק מהגולשים מהיכולות של פרקינס, ואני חושב שהוא שחקן מצויין, אבל כאמור, מבחינתי, הוא פחות מתאים לסגל הזה.

ד"א אם למכבי תהיה בחירה בין רכז-קומבו כזה לבין רכז קלאסי בערך באותה הרמה, אני מעדיף שיילכו על רכז קלאסי, כי למכבי יש כבר 3 שחקנים שהם 2 עם פזילה ל-1 (היקמן ויותם) או ל-3 (לאנדסברג)
אבל אין אף שחקן שהוא ממש רכז קלאסי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 17:24

סביר להניח שזה יהיה שוב קומבו אמריקאי כזה סטייל ג'מונט של צסק"א. לא מאמין שנראה " רכז טהור " סטייל פריגיוני . שחקן שגם יהיה סקורר וגם רכז וגם ישחק בעמדות 1-2 , זה מה שבלאט אוהב כנראה .

מה שכן, הוא צריך להיות שחקן מוכח כי יש כבר שני הימורים בקו האחורי כמו היקמן ולאנדסברג.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 05 יולי 2012, 17:29

שחף כתב:

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 17:31

yarinsaky כתב:סביר להניח שזה יהיה שוב קומבו אמריקאי כזה סטייל ג'מונט של צסק"א. לא מאמין שנראה " רכז טהור " סטייל פריגיוני . שחקן שגם יהיה סקורר וגם רכז וגם ישחק בעמדות 1-2 , זה מה שבלאט אוהב כנראה .

מה שכן, הוא צריך להיות שחקן מוכח כי יש כבר שני הימורים בקו האחורי כמו היקמן ולאנדסברג.

אולי....
בעונה האחרונה בלאט דווקא שיחק עם 3 רכזים קלאסיים (פארמר, אוחיון ופאפאס). אני בכל זאת מעדיף שיהיה שחקן אחד שברור שהוא בעל הבית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 05 יולי 2012, 17:32

היקמן ולאנסברג, לפני העבודה והחינוך של בלאט, הם שכונה. היחיד שמאזן אותם הוא יותם. ובכל מקרה שלושתם, כמו שיוני אמר, לא גארדים שיש להם נטיה ברורה לריכוז.
מאמינה שהגארד הנוסף שיגיע יהיה קודם לכל רכז (גם אם לא קלאסי), ורכז או מנהל משחק איכותי.
מתAMסרת

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 17:34

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:סביר להניח שזה יהיה שוב קומבו אמריקאי כזה סטייל ג'מונט של צסק"א. לא מאמין שנראה " רכז טהור " סטייל פריגיוני . שחקן שגם יהיה סקורר וגם רכז וגם ישחק בעמדות 1-2 , זה מה שבלאט אוהב כנראה .

אולי....
בעונה האחרונה בלאט דווקא שיחק עם 3 רכזים קלאסיים (פארמר, אוחיון ופאפאס). אני בכל זאת מעדיף שיהיה שחקן אחד שברור שהוא בעל הבית.

כן, כן, גם אני מאוד מעדיף את זה. אני פשוט לא רואה בינתיים מועמד רציני כזה, אולי יש ואנחנו לא יודעים. האופציה שאני דיברתי עליה פשוט יותר המונית ונגישה .
פארמר הגיע בסוג של נס בשנה שעברה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 17:36

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:

אולי....

כן, כן, גם אני מאוד מעדיף את זה. אני פשוט לא רואה בינתיים מועמד רציני כזה, אולי יש ואנחנו לא יודעים. האופציה שאני דיברתי עליה פשוט יותר המונית ונגישה .

יש לי איזשהי תחושה שבעניין הזה אנחנו נופתע. בלאט יביא איזשהו שחקן לא מוכר או כזה שלא דיברנו עליו כאן ולאו דווקא מישהו מוכח ומוכר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 17:37

כן, לכולנו יש תחושות הקיץ. :o
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2012, 18:19

אני חושב שזה קצת בעייתי. בכל העשור האחרון, אם מסתכלים על השנים שבהן מכבי הצליחה, היה לה רכז דומיננטי שהוא מנהל משחק טוב. שתי היחידות שבהן מכבי הצליחה באופן יחסי היו 2008(עונת צביקה וקטש) ו-2006. ב-2006 היה למכבי את השחקן הטוב ביותר ביורוליג(פארקר) ואת הסנטר הטוב ביורוליג(פארקר). ב-2008 מכבי הצליחה מאוד באירופה(ונכשלה טוטאלית בליגה) אבל זה היה ללא שיטת משחק מסויימת ועם סגל מאוד עמוק ורחב שבו למעט מוריס לא היה כמעט אף שחקן שתרם בצורה קבועה. פעם זה היה ביינום שהתעלה ברבע הגמר ובמשחק הביתי מול ריאל, פעם בלו שנתן 5 שלשות במשחק המכריע מול ברצלונה בבית, פעם גרסיה שהוריד 20 או 18 נקודות בפיינל פור ופעם זה היה הלפרין. חוסר השיטה והבעיות המבניות האחרות של הקבוצה ההיא באו לידי ביטוי בליגה. אני חושב שזה רעיון לא טוב להביא שחקן כמו גורדון.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 05 יולי 2012, 18:45

שחף כתב:אני חושב שזה קצת בעייתי. בכל העשור האחרון, אם מסתכלים על השנים שבהן מכבי הצליחה, היה לה רכז דומיננטי שהוא מנהל משחק טוב. שתי היחידות שבהן מכבי הצליחה באופן יחסי היו 2008(עונת צביקה וקטש) ו-2006. ב-2006 היה למכבי את השחקן הטוב ביותר ביורוליג(פארקר) ואת הסנטר הטוב ביורוליג(פארקר). ב-2008 מכבי הצליחה מאוד באירופה(ונכשלה טוטאלית בליגה) אבל זה היה ללא שיטת משחק מסויימת ועם סגל מאוד עמוק ורחב שבו למעט מוריס לא היה כמעט אף שחקן שתרם בצורה קבועה. פעם זה היה ביינום שהתעלה ברבע הגמר ובמשחק הביתי מול ריאל, פעם בלו שנתן 5 שלשות במשחק המכריע מול ברצלונה בבית, פעם גרסיה שהוריד 20 או 18 נקודות בפיינל פור ופעם זה היה הלפרין. חוסר השיטה והבעיות המבניות האחרות של הקבוצה ההיא באו לידי ביטוי בליגה. אני חושב שזה רעיון לא טוב להביא שחקן כמו גורדון.

הלוואי והיה אפשר למצוא איזה מקדונלד כזה. הבעיה עם תואמי מקדונלד היא ליפול על קאמינגס, וזה גרוע יותר מכל דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 05 יולי 2012, 18:53

לא צריך ללכת לדוגמאות של שנים עברו, זה לא רק התוצאות אלא גם הדרך, השיטה והסגנון. בעיניי יש לזה חשיבות לא קטנה, לא רק אם הגענו איכשהוא לטופ 8 או לפיינלפור בסופו של דבר.
מה לעשות שהקבוצות העשירות ניכסו לעצמן את הרכזים הטובים באמת ולנו נשאר למצוא מציאות או ללכת על קומבואים. ( או על רכזים לפני פנסיה כמו פאפלוקאס ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 19:04

מאחר שלמכבי אופציה להתיר את החוזה של ג׳יימס עד ה-15 לחודש וגם טיוס לא יחכה לנצח, אני מניח שמכבי תסגור את הקו הקדמי די מהר עם סנטר זר. סביר להניח שבמכבי יקחו את הזמן עם הגארד הזר ויחכו למחנות בלאס וגאס. אני חושב שאין סיבה למהר יותר מדי עם הזר הזה, מאחר שבניגוד לעמדת הסנטר, בה מספר המועמדים האיכותיים מוגבלים ודבר תלוי בדבר בקו הקדמי, הקו האחורי די סגור למעט הגארד הזר ויש הרבה מועמדים טובים בשוק. אני גם חושב שהגארד שיגיע הוא אולי החתיכה הכי חסרה בפאזל ולא יקרה אסון אם הצוות המקצועי יקח את הזמן ויבדוק הרבה אופציות לפני שיחליט. העדיפות היא כמובן לרכז ״טבעי״ אבל לא בטוח שימצא אחד כזה ברמה גבוהה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים