ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ניק קיינר מדלי חתם לשנתיים

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יולי 2012, 18:28

הזלזול במאצ'באן הוא כל כך מטופש שזה מתחיל להיות מביך .

כדי לשים את הדברים במקומם נזכיר שהסרבי היה השחקן המצטיין של היורוליג בשלב הראשון , הוא בן 22 , הכוכב המובהק של פרטיזן ושחקן בכיר בנבחרת סרביה ושוב , הוא רק בן 22 .

זה שבלאט לא רוצה אותו זה ברור , זה שזו טעות זה גם ברור , הדבר היחיד שלא ברור זה איך בלאט הקוסם יצא נקי כשהוא יתן עונה צפויה לחלוטין ביורוליג וכולם יגידו איך "ההנהלה " פיספסה אותו.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יולי 2012, 18:37

שחף כתב:
לגבי הטיעון שמאצ'באן טוב ממדלי, האם מאצ'באן הוא קלעי ברמה של מדלי? אתלט ברמה של מדלי? מוריד כדור לרצפה ברמה של מדלי? שומר טוב יותר? אני מניח שהתשובה שלילית בכל המקרים. זה כבר אמור להשאיר ספק די גדול לגבי העדיפות לכאורה שלו.

כאשר קיינר מדלי יעשה את המספרים שמצ'באן עשה בפרטיזן ביורוליג, אז תדבר. מצ'באן שחקן מוכח, שהציג יכולת נהדרת בשלב הראשון ביורוליג וכל זה כשהוא בן 22!
קיינר מדלי מסתובב בין עצמו באירופה כבר הרבה שנים , הוא כבר בן 29 ואף פעם לא באמת שיחק ברמות הגבוהות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 05 יולי 2012, 18:44

רשימת השחקנים שעשו מספרים יפים בפרטיזן ולא עשו כלום אחר כך:

1. וונטיגו קאמינגס
2. נוביצקה וליצ'קוביץ'
3. אלכס מאריץ'(כרגע הוא פה)
4. מילנקו טפיץ'(אוהדי פאו כינו אותו אחד הזרים הגרועים בתולדות הקבוצה
5. דיאן מילוייביץ'(מי זה?? that's right)
שחף

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 18:50

שמואל1 כתב:
שחף כתב:
לגבי הטיעון שמאצ'באן טוב ממדלי, האם מאצ'באן הוא קלעי ברמה של מדלי? אתלט ברמה של מדלי? מוריד כדור לרצפה ברמה של מדלי? שומר טוב יותר? אני מניח שהתשובה שלילית בכל המקרים. זה כבר אמור להשאיר ספק די גדול לגבי העדיפות לכאורה שלו.

כאשר קיינר מדלי יעשה את המספרים שמצ'באן עשה בפרטיזן ביורוליג, אז תדבר. מצ'באן שחקן מוכח, שהציג יכולת נהדרת בשלב הראשון ביורוליג וכל זה כשהוא בן 22!
קיינר מדלי מסתובב בין עצמו באירופה כבר הרבה שנים , הוא כבר בן 29 ואף פעם לא באמת שיחק ברמות הגבוהות.

קנר-מדלי שיחק העונה בקבוצה הרבה יותר טובה מפרטיזן, ששיחקה בליגה הרבה יותר טובה מזו של פרטיזן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי יוסי22 » 05 יולי 2012, 20:43

פרטיזן שיחקה ביורליג להזכירך , איזו ליגה באירופה בדיוק טובה מהליגה הזו ?
יוסי22

הודעהעל ידי קודי » 05 יולי 2012, 20:53

יוסי22 כתב:פרטיזן שיחקה ביורליג להזכירך , איזו ליגה באירופה בדיוק טובה מהליגה הזו ?

פרטיזן שיחקה מעט מאוד ביורוליג. הליגה שלה היא האדריאטית, כאשר הליגה הספרדית "קצת" יותר טובה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 יולי 2012, 21:08

אני ממש לא הייתי מזלזל במצ'באן ואני חושב שכבר עכשיו הוא אחד ממספרי ה4 הטובים ביבשת.
עם זאת, הייתי גם מצנן את כל ההתלהבות סביבו.
אומרים שהוא היה השחקן המצטיין של שלב הבתים? אם כן, זה עובדתית לא נכון (שהרי המצטיין היה אנדריי קירילינקו) וצריכים גם לזכור שרוב הקבוצות שמצ'באן פגש באותו שלב היו קבוצות די בינוניות, שאפילו דמונד מאלט הבינוני הצטיין מולן.
גם האמירה לפיה מצ'באן היה הכוכב המובהק של פרטיזן היא אינה נכונה. מצ'באן פתח מצויין את התקופה בפרטיזן, אבל עם זמן נחלש. בד בבד, דומיניק ג'יימס תפס פיקוד על פרטיזן והפך לשחקן דומיננטי ממצ'באן, כאשר גם ראדוליצה (שהוא עוד דוגמא לשחקן שהצליח בליגה הסרבית שלא הצליח לפרוץ) מבליח ולעיתים גם הראה יכולת טובה מזו של מצ'באן.
אגב, כאשר פרטיזן חזרה לליגה הסרבית, המספרים של מצ'באן כבר היו הרבה פחות מרשימים מאילו שהעמיד בתקופה הקצרה ביורוליג. הוא קלע פחות, הוא הוריד פחות ראבונדים וקלע באחוזים די נמוכים מחוץ לקשת.

בכל אופן, לא ניתן לקבוע מה יהיה עתידו של מצ'באן וכמה טוב יהיה. על פניו, מסתמן שמודבר בשחקן טוב (ואפילו טוב מאוד), אבל כנראה לא מישהו בקליבר של וויצ'יץ' וכנראה שהוא גם לא הכוכב הבא של אירופה.
כרגע, מדלי נראה שחקן טוב ממנו (וגם זול ממנו) ולכן טוב שהוא מגיע, וטוב שיש למכבי את האפשרות להשאיר אותו כאן לעוד שנה-שנתיים.

בשורה התחתונה, השיקול בשחרורו של מצ'באן היה צריך להיות טובת הקבוצה ולא טובת השחקן ועתידו.
נראה שבפועל, שחרורו של מצ'באן היה מהלך טוב מאוד; מכבי גם חסכה את עלותו הגבוהה, גם צפויה לקבל עבורו לא מעט כסף (לפי מה שהבנתי, מדובר על 250 אלף יורו) וגם הצליחה להביא לו מחליף שהוא לא פחות טוב ממנו ואפילו בפחות כסף.
אין ספק שמכבי מבחינתה פעלה נכון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 יולי 2012, 21:09

קודי כתב:
יוסי22 כתב:פרטיזן שיחקה ביורליג להזכירך , איזו ליגה באירופה בדיוק טובה מהליגה הזו ?

פרטיזן שיחקה מעט מאוד ביורוליג. הליגה שלה היא האדריאטית, כאשר הליגה הספרדית "קצת" יותר טובה.

להזכיר לך כמה שחקנים הרשימו בליגה הספרדית ואחר כך הסריחו את הפרקט ביורוליג? אני אתן רק מספר דוגמאות: רודני וייט, ברד אולסון ויש עוד הרבה.

אני מצטער, אבל אני מעדיף שחקן רושם 15 נק', 9 ריבאונדים ו 3 אסיסטים בממוצע למשחק ביורוליג כשהוא בן 22 מאשר שחקן שרושם 13 נקודות ו 6 ריבאונדים כשהוא בן 29 בליגה הספרדית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יולי 2012, 01:14

מאצ'בן שיחק מעט משחקים ביורוליג, זה נכון, אבל גם קנר מדלי רשם מעט משחקים בליגה הספרדית מול קבוצות איכותיות. יש שם את בארסה, ריאל, בליבאו ואולי גם קאחה (השנה היו על הפרצוף), וזהו, כל השאר לא ממש משהו לספר עליו.
מאצ'בן שיחק מול קבוצות טובות מאוד ביורוליג וגם מול שחקנים מעולים בעמדה שלו (איליאסובה, מירוטיץ', רייס, פוטסיס....) גם בן 22 בלבד, לעומת מדלי בן ה29
בקיצור, מאצ'בן עדיף, אבל בהתחשב בכך שבלאט לא רוצה אותו, מדלי הוא אחלה החתמה
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 יולי 2012, 02:48

את המשחקים הטובים מצ'בן נתן העונה בפרטיזן ידיין שיחק ניקולה פקוביץ לצידו ומשך את כל השמירה עליו . המאזן של פרטיזן גם באדריאטית לא היו משהו . בפיינל פול מאצ'בן (בלי פקוביץ כבר ) היה פשוט גרוע וכולם ראות את זה .
מה עוד שמבחינת האטליתיות , ניידות , יכולת להוריד כדור לריצפה וחוכמת משחק זה שחקנים שונים . מבחית הגיל - השחקן אמריקאי לרוב מתחיל את הקריירה שלו אחרי קולג' בגיל 22 בנגוד לקשרונות יוגוסלביים שכבר בגיל 17 מוקפצים לבוגרים .
על כל קשרון יוגוסלבי שמצליח יש 3 בלופים שזרקו אלהם כסף סתם .
בפאו חוץ מפקוביץ אף אחד לא היה שווה את הכסף , מדריץ זרקה כסף סתם על וליצ'קוביץ ומכבי על מצבאן , גם בליצה של לבורל בנתיים לא שווה כלום ושום דבר .
מכבי חשבו שאולי מדובר על ויצ'יץ הבא בסופו של דבר ויצ'יץ הוא לא קודם כל בגלל הבנת המשחק שלו .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי asafb96 » 06 יולי 2012, 03:07

ממש לא נכון, מאצ'בן נתן משחקים טובים גם אחרי שפקוביץ' עזב
כמו שאתה אומר שעל כל כישרון יגוסלבי יש 3 פלופים, אפשר לומר שעל כל כישרון אמריקאי, יש 10 פלופים. ואפשר לתת כשרונות שכן הצליחו, כמו פקוביץ', קרסטיץ', תאודוסיץ', סאבאנוביץ', זוריץ' וכו', ולתת שמות של "כשרונות" אמריקאים שנפלו (קאמינגס, וויליאמס, סימונס...)
asafb96

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 06 יולי 2012, 03:57

קרסטיץ לא שיחק באירופה ככקשרון , הוא התחיל את הקריירה שלו בNBA וחזר לרוסיה כבר כשחקן בשל . על קשרונות יוגוסלביים משלמים מאות אלפי דולרים באי אוט עם שחקנים אמריקאיים שמגעיים לאירופה לא משלמים סכומים כאילו במעבר .
ברגע שפקוביץ עזב מצ'באן שיחק בליגה אדיאטית שאת רמה שלה בשנה שעברה לא היתה משהו . כל הנציגות חוץ ממכבי לא עברו את השלב הראשון בכלל .
קיינר מדלי שיחק גם בליגה ספרדית וגם ביולב כולל משחק הגמר מול חימקי , בחצי הוא שיחק מול ריטס .
רק בשנה שעברה בליגה ספרדית יצא לו לשחק נגד ברסא 6 פעמים .
נ.ב. מעניין למה עדיין אף קבוצה לא רצה להחתים את הכשרון כמו מצ'באן ?
טיקי חוזר

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 יולי 2012, 04:48

asafb96 כתב:מאצ'בן שיחק מעט משחקים ביורוליג, זה נכון, אבל גם קנר מדלי רשם מעט משחקים בליגה הספרדית מול קבוצות איכותיות. יש שם את בארסה, ריאל, בליבאו ואולי גם קאחה (השנה היו על הפרצוף), וזהו, כל השאר לא ממש משהו לספר עליו.
מאצ'בן שיחק מול קבוצות טובות מאוד ביורוליג וגם מול שחקנים מעולים בעמדה שלו (איליאסובה, מירוטיץ', רייס, פוטסיס....) גם בן 22 בלבד, לעומת מדלי בן ה29

שני סיבובים זה שמונה משחקים, בבית של פרטיזן רק מכבי וריאל היו קבוצות=4 משחקים ברמה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2012, 06:07

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:מאצ'בן שיחק מעט משחקים ביורוליג, זה נכון, אבל גם קנר מדלי רשם מעט משחקים בליגה הספרדית מול קבוצות איכותיות. יש שם את בארסה, ריאל, בליבאו ואולי גם קאחה (השנה היו על הפרצוף), וזהו, כל השאר לא ממש משהו לספר עליו.

שני סיבובים זה שמונה משחקים, בבית של פרטיזן רק מכבי וריאל היו קבוצות=4 משחקים ברמה..

2 סיבובים זה 10 משחקים
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2012, 06:13

חביב אורנג'ד כתב:אני ממש לא הייתי מזלזל במצ'באן ואני חושב שכבר עכשיו הוא אחד ממספרי ה4 הטובים ביבשת.
עם זאת, הייתי גם מצנן את כל ההתלהבות סביבו.
אומרים שהוא היה השחקן המצטיין של שלב הבתים? אם כן, זה עובדתית לא נכון (שהרי המצטיין היה אנדריי קירילינקו) וצריכים גם לזכור שרוב הקבוצות שמצ'באן פגש באותו שלב היו קבוצות די בינוניות, שאפילו דמונד מאלט הבינוני הצטיין מולן.
גם האמירה לפיה מצ'באן היה הכוכב המובהק של פרטיזן היא אינה נכונה. מצ'באן פתח מצויין את התקופה בפרטיזן, אבל עם זמן נחלש. בד בבד, דומיניק ג'יימס תפס פיקוד על פרטיזן והפך לשחקן דומיננטי ממצ'באן, כאשר גם ראדוליצה (שהוא עוד דוגמא לשחקן שהצליח בליגה הסרבית שלא הצליח לפרוץ) מבליח ולעיתים גם הראה יכולת טובה מזו של מצ'באן.
אגב, כאשר פרטיזן חזרה לליגה הסרבית, המספרים של מצ'באן כבר היו הרבה פחות מרשימים מאילו שהעמיד בתקופה הקצרה ביורוליג. הוא קלע פחות, הוא הוריד פחות ראבונדים וקלע באחוזים די נמוכים מחוץ לקשת.

בכל אופן, לא ניתן לקבוע מה יהיה עתידו של מצ'באן וכמה טוב יהיה. על פניו, מסתמן שמודבר בשחקן טוב (ואפילו טוב מאוד), אבל כנראה לא מישהו בקליבר של וויצ'יץ' וכנראה שהוא גם לא הכוכב הבא של אירופה.
כרגע, מדלי נראה שחקן טוב ממנו (וגם זול ממנו) ולכן טוב שהוא מגיע, וטוב שיש למכבי את האפשרות להשאיר אותו כאן לעוד שנה-שנתיים.

בשורה התחתונה, השיקול בשחרורו של מצ'באן היה צריך להיות טובת הקבוצה ולא טובת השחקן ועתידו.
נראה שבפועל, שחרורו של מצ'באן היה מהלך טוב מאוד; מכבי גם חסכה את עלותו הגבוהה, גם צפויה לקבל עבורו לא מעט כסף (לפי מה שהבנתי, מדובר על 250 אלף יורו) וגם הצליחה להביא לו מחליף שהוא לא פחות טוב ממנו ואפילו בפחות כסף.
אין ספק שמכבי מבחינתה פעלה נכון.

אני מסכים עם הסתייגות קטנה.
ציינת שמצ'באן כנראה לא שחקן בקליבר של ווייצ'יץ', וזה כמובן נכון. שתי שורורות אחרי זה כתבת ששחרורו של מצ'באן הוא מהלך טוב מאוד מכל מיני שיקולים.
ההערה שלי היא שאם נשקול לשחרר/לא להחתים כל שחקן שאיננו בקליבר של ווייצ'יץ', אז לבסוף נישאר בלי שחקנים בכלל.

סה"כ הסיפור של מצ'באן לא ברור, כי לא נאמרה עליו אף מילה מפורשת בתקשורת. יוסי החליט שמדובר בקווין לאב הבא, למרות שהפערים, כמו שאמרת, הם כנראה מאוד מאוד גדולים מזה.

נקווה שמדלי וליאור ייתנו לנו השנה הרבה איכות וכיף מעמדה 4. על פניו עושה רושם שמכבי באמת עשתה עסקה טובה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 יולי 2012, 07:00

היכולת להתעלם מהעובדות רק כי בלאט החליט ללכת עם הראש בקיר מפליאה אותי .

הוא לא קווין לאב הבא אבל גם אם הוא לא היה המצטיין של השלב הראשון ביורוליג כמו שהיה נדמה לי ( גם קירלנקו לא היה המצטיין כי הוא שיחק רק 5 משחקים ... ) הוא היה אחד מ-5 השחקנים הטובים במפעל בקבוצה שהיתה קבוצה נהדרת עד שעזב פקוביץ'.

ואם בלאט לא היה עושה את טעות מספר 2 שזה השחרור של סופו היה לנו משהו מאוד דומה לציוות של פקוביץ' ומאצ'באן.

עוד לא הבנתי איך על פניו שיחרור של שחקן בן 22 שנתן עונה אדירה ביורוליג הוא צעד נבון , פשוט נשגב מבינתי אבל מה אני מבין .

ודרך אגב הוא שיחק בשלב הראשון נגד קבוצות לא רעות בכלל כולל אפס, ריאל , מכבי ומילאנו שהחזיקו בקווים קידמיים נהדרים כמו שציין אסף.

גם להגיד שהוא לא היה השחקן המרכזי של פרטזין זה להסתמך על סטטיסטיקות במקום לראות משחקים ואני בטוח שחביב לא טרח לראות משחקים של פרטיזן בשביל לבסס את חוות הדעת המקצועית שהוא נתן.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 06 יולי 2012, 07:13

כן, בוא נשווה חופשי בין פקוביץ' לסופו, ממש דומים .

די, יוסקה, שחרר כבר את סופו . הוא עכשיו בפאו ל 3 שנים ונאחל לו הצלחה. גם למצ'אבאן בקבוצה שהוא הולך אליה או נשאר בה.

בלאט עשה את הבחירה שלו ואנחנו צריכים להיות עכשיו מאחורי הקבוצה, לטוב ולרע. נקווה שלטוב.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2012, 07:16

יוסי22 כתב:היכולת להתעלם מהעובדות רק כי בלאט החליט ללכת עם הראש בקיר מפליאה אותי .

הוא לא קווין לאב הבא אבל גם אם הוא לא היה המצטיין של השלב הראשון ביורוליג כמו שהיה נדמה לי ( גם קירלנקו לא היה המצטיין כי הוא שיחק רק 5 משחקים ... ) הוא היה אחד מ-5 השחקנים הטובים במפעל בקבוצה שהיתה קבוצה נהדרת עד שעזב פקוביץ'.

ואם בלאט לא היה עושה את טעות מספר 2 שזה השחרור של סופו היה לנו משהו מאוד דומה לציוות של פקוביץ' ומאצ'באן.

עוד לא הבנתי איך על פניו שיחרור של שחקן בן 22 שנתן עונה אדירה ביורוליג הוא צעד נבון , פשוט נשגב מבינתי אבל מה אני מבין .

ודרך אגב הוא שיחק בשלב הראשון נגד קבוצות לא רעות בכלל כולל אפס, ריאל , מכבי ומילאנו שהחזיקו בקווים קידמיים נהדרים כמו שציין אסף.

גם להגיד שהוא לא היה השחקן המרכזי של פרטזין זה להסתמך על סטטיסטיקות במקום לראות משחקים ואני בטוח שחביב לא טרח לראות משחקים של פרטיזן בשביל לבסס את חוות הדעת המקצועית שהוא נתן.

ומה נותן לך את הזכות, לקרוא לבלאט, שכבר שנתיים ברציפות הוא אחד משלושת המאמנים הטובים ביבשת, בשמות כמו "גאון", ראש בקיר והברקות דומות מהסוג הזה?
אתה לא אימנת את מצ'באן, לא נכחת באימונים שלו במכבי, לא דיברת איתו פנים אל פנים, אתה גם לא יודע כמה הוא אמור להרוויח העונה.

ואם בלאט קיבל הודעה מההנהלה, שהשחקן יקר מדי עבורה? ואם מצ'באן עצמו אמר שהוא מעוניין לעזוב? אתה לא יודע את כל העובדות.

הוא נתן עונה סבירה בפרטיזן. לא יותר טובה מזו שהלפרין נתן בלובליאנה לפני כמה שנים. לא זוכר שמישהו אז הגדיר את הלפרין (שגם היה צעיר ממצ'באן) כSG הכי טוב באירופה,
וקרא לפיני "טיפש" על כך שהוא לא השתמש בו כראוי.

אני אישית גם רציתי לראות אותו משחק במכבי לפחות עונה אחת מלאה בעמדה 4, אבל זה לא קרה, וצריך לעבור הלאה, ולא לנגח את המאמן בכל הזדמנות בנושא הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 06 יולי 2012, 08:28

מאצ'באן נתן עם פרטיזן עונה נהדרת ( אחד מ-5 המצטיינים של השלב הראשון ) הלפרין נתן עם לובליאנה עונה חביבה ותו לא.

http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=JEA

ודרך אגב גם מהחזרה של הפלרין יצא למכבי רק טוב , ככה שהטמטום רק מתעצם.
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 06 יולי 2012, 08:57

יוסי22 כתב:מאצ'באן נתן עם פרטיזן עונה נהדרת ( אחד מ-5 המצטיינים של השלב הראשון ) הלפרין נתן עם לובליאנה עונה חביבה ותו לא.

ודרך אגב גם מהחזרה של הפלרין יצא למכבי רק טוב , ככה שהטמטום רק מתעצם.

טמטום של מי? אתה רוצה להגיד לי שבכל אירופה לא היה SG טוב יותר מיותם וכיום אין PF טוב יותר ממצ'באן?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן, שמואל1 ו־13 אורחים