פלייאוף היורוליג - שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פלייאוף היורוליג - שאר המשחקים

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 מאי 2023, 00:19

יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2
אחדשיודע

הודעהעל ידי מרסר » 11 מאי 2023, 00:20

מונאקו ברצלונה וריאל בפיינל פור קבוצות שלא מביאות קהל גדול למשחקים שמחוץ למדינות שלהם אולימפיאקוס לעומת זאת כן מביאה, הם ירגישו בבית יהיה להם כרטיסים בלי סוף שזה משמעותי.
מרסר

הודעהעל ידי itai7 » 11 מאי 2023, 00:21

חבל
באסה
ריאל עולה, אבל אין על החבורת קשישים הזו עם הטון ניסיון
נערך לאחרונה על ידי itai7 בתאריך 11 מאי 2023, 00:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
itai7

הודעהעל ידי TAYO » 11 מאי 2023, 00:21

ניסיון. אין לזה תחליף וזה למה חייבים לשמור את היליארד כאן לעונה הבאה. זה גם למה חייבים להביא שחקן מנוסה בעמדה 4 שלא יעשה שטויות ברגע האמת.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי A.Parker » 11 מאי 2023, 00:21

הגיע לפרטיזן אבל הם בעטו בדלי (ובשחקנים)
A.Parker

הודעהעל ידי felix_r » 11 מאי 2023, 00:26

זה דווקא טוב, שפרטיזן לא עלתה. במיוחד אם מכבי רוצה מישהו מהסגל של פרטיזן (לידיי, מדר). אם היו עולים לפיינל פור, המחיר שלהם היה מזנק פי שניים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 11 מאי 2023, 00:28

אחדשיודע כתב:יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2

בדיוק, עם פאנתר בבלגרד זה היה נגמר ב 3-0.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 11 מאי 2023, 00:31

מרסר כתב:

יול לא התחיל את המכות, הוא אפילו לא נענש, כי לא היה על מה. יול בסך הכול עשה עבירה של פליי-אוף. מי שהתחיל את המכות הוא פאנטר, אז אני ממש לא מבין את הטענות שלכם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 11 מאי 2023, 00:32

felix_r כתב:
מרסר כתב:

יול לא התחיל את המכות, הוא אפילו לא נענש, כי לא היה על מה. יול בסך הכול עשה עבירה של פליי-אוף. מי שהתחיל את המכות הוא פאנטר, אז אני ממש לא מבין את הטענות שלכם.

גם פאנת'ר לא התחיל את מכות היא רק נצמד ליול מי שהתחיל את מכות זה יאבוסלה, אבל העבירה הקשה של יול הציתה הכול.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 11 מאי 2023, 00:34

מרסר כתב:
felix_r כתב:
מרסר כתב:

גם פאנת'ר לא התחיל את מכות היא רק נצמד ליול מי שהתחיל את מכות זה יאבוסלה, אבל העבירה הקשה של יול הציתה הכול.

לא נכון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 11 מאי 2023, 01:02

felix_r כתב:
מרסר כתב:

אין לי טענות ליול. ציינתי עובדה
אחדשיודע

הודעהעל ידי JarJarBinx » 11 מאי 2023, 01:03

כל הביתיות עלו לפיינל פור...
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Blazergun » 11 מאי 2023, 01:22

מאחל לאולימפיאקוס שתפרק את מונאקו ושתזכה ביורוליג. עם הקהל הכי טוב בפיינל פור והקבוצה הכי טובה. מגיע להם. חוץ מהם באמת אין לי מילים איזה פיינל פור מטורף היה יכול להיות עם האוהדים הישראלים והסרבים - פשוט חבל.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי my man » 11 מאי 2023, 01:56

פיינל פור של שנואות..

אולי' חייבת לקחת את זה. פשוט חייבת.
שיעלו את פרינטזיס מצידי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Blazergun » 11 מאי 2023, 02:01

my man כתב:פיינל פור של שנואות..

מוכן גם לתת להם את בולדווין בהשאלה רק לא לראות את ריאל או מונאקו מרימות גביע
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי Shay_uzan » 11 מאי 2023, 04:03

אני מסתכל על תמונת הפיינל פור הזאת ופשוט נגעל. רק לקבוצה אחת הגיע לעלות מכל העלו שעלו וכל השאר עלו על ידי מחטפים של היורוליג והאמת אני לא בטוח שאם ברצלונה לא הייתה 20 רמות מעל זלגיריס הם לא היו מנסים לסדר גם להם משהו.
פרטיזן ומכבי הוכיחו שהן הרבה יותר טובות מהיריבות שלהן, מכבי נשדדה משחק אחר משחק, היא לדעתי בכל משחק הייתה יותר טובה ממונאקו אבל אחרי שגנבנו את המשחק הראשון מספיק ארוחה אחת כדי למכור את השני, להביא שופטת שאפילו 2 השופטים האחרים לא הבינו את בליץ השריקות המוגזם שלה ברבע הרביעי ובמשחק החמישי והקובע שמכבי עלתה ליתרון פתאום הוחלט שכל דבר זה עבירה בצד אחד ושום דבר זה עבירה בצד האחר.
פרטיזן הייתה יותר טובה בפער מריאל עד שיול החליט שיאללה מכות והיורוליג חילק עונשים בצורה שערוריתית ככה שנשאירה לפרטיזן כלופ ושום דבר ובריאל רק יאבוסלה חטף וכל השאר רוחמו, כולל יול, מפה הדרך ל3-0 לריאל הייתה מוסללת על ידי היורוליג שגם כמו מכבי, פרטיזן הייתה הטובה יותר במשחק והסדרה.
וואלה פנר, אפשר לומר שהיא הייתה באופן כללי פחות טובה אבל לזכותה, היא הגיעה ל2-2 בכוח עצמה ומשחק 5 גם נשדד ממנה על ידי אנשים בכתום.
הסלוגן של היורוליג הוא כל משחק חשוב (סלוגן שיש עליו הרבה ביקורת כי התרגום שלו מאוד מזכיר את black lives matter) אבל הפלייאוף הזה הוכיח, שום משחק לא חשוב, נלחמים 2 סבבים על מי עולה לפלייאוף כאשר היורוליג דואג שהאינטרסים שלו יכנסו לשם (להלן זלגיריס ומונאקו ששתיהן לא קבוצות פלייאוף לדעתי) ואחרי זה אף משחק לא חשוב בשום צורה, הקבוצה שאתה רוצה בחיסרון? בוא נרחיק שחקן שסימן תרגיל או לא נרחיק שחקן שהתחיל את האירוע הכי מכוער מאז קום היורוליג. אחרי זה פיינל פור, הטוב מ1, השיטה הכי ספורטיבית לקבוע מי תזכה בתואר החשוס באירופה. מספיק קריצה אחת לשופט וכל ערך ספורטיבי נזרק לפח ביורוליג וכאשר 3 קבוצות הגיעו למשחק 5 ונשדדו, זה כתם ענק למפעל ואני מקווה שאנשים ישלמו על זה, אני גם הייתי מוציא וועדת חקירה על מונאקו בתקווה שהם יושעו בעונה הבאה על האירוע במסעדה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 11 מאי 2023, 10:26

בארסה תיקח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי JarJarBinx » 11 מאי 2023, 19:26

felix_r כתב:בארסה תיקח

סיכוי לא רע, אבל פיינל פור זה פיינל פור, הכל יכול לקרות.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי omerk » 18 מאי 2023, 10:44

Shay_uzan כתב:

אני מסתכל על תמונת הפיינל פור הזאת ופשוט נגעל. רק לקבוצה אחת הגיע לעלות מכל העלו שעלו וכל השאר עלו על ידי מחטפים של היורוליג והאמת אני לא בטוח שאם ברצלונה לא הייתה 20 רמות מעל זלגיריס הם לא היו מנסים לסדר גם להם משהו.
פרטיזן ומכבי הוכיחו שהן הרבה יותר טובות מהיריבות שלהן, מכבי נשדדה משחק אחר משחק, היא לדעתי בכל משחק הייתה יותר טובה ממונאקו אבל אחרי שגנבנו את המשחק הראשון מספיק ארוחה אחת כדי למכור את השני, להביא שופטת שאפילו 2 השופטים האחרים לא הבינו את בליץ השריקות המוגזם שלה ברבע הרביעי ובמשחק החמישי והקובע שמכבי עלתה ליתרון פתאום הוחלט שכל דבר זה עבירה בצד אחד ושום דבר זה עבירה בצד האחר.
פרטיזן הייתה יותר טובה בפער מריאל עד שיול החליט שיאללה מכות והיורוליג חילק עונשים בצורה שערוריתית ככה שנשאירה לפרטיזן כלופ ושום דבר ובריאל רק יאבוסלה חטף וכל השאר רוחמו, כולל יול, מפה הדרך ל3-0 לריאל הייתה מוסללת על ידי היורוליג שגם כמו מכבי, פרטיזן הייתה הטובה יותר במשחק והסדרה.
וואלה פנר, אפשר לומר שהיא הייתה באופן כללי פחות טובה אבל לזכותה, היא הגיעה ל2-2 בכוח עצמה ומשחק 5 גם נשדד ממנה על ידי אנשים בכתום.
הסלוגן של היורוליג הוא כל משחק חשוב (סלוגן שיש עליו הרבה ביקורת כי התרגום שלו מאוד מזכיר את black lives matter) אבל הפלייאוף הזה הוכיח, שום משחק לא חשוב, נלחמים 2 סבבים על מי עולה לפלייאוף כאשר היורוליג דואג שהאינטרסים שלו יכנסו לשם (להלן זלגיריס ומונאקו ששתיהן לא קבוצות פלייאוף לדעתי) ואחרי זה אף משחק לא חשוב בשום צורה, הקבוצה שאתה רוצה בחיסרון? בוא נרחיק שחקן שסימן תרגיל או לא נרחיק שחקן שהתחיל את האירוע הכי מכוער מאז קום היורוליג. אחרי זה פיינל פור, הטוב מ1, השיטה הכי ספורטיבית לקבוע מי תזכה בתואר החשוס באירופה. מספיק קריצה אחת לשופט וכל ערך ספורטיבי נזרק לפח ביורוליג וכאשר 3 קבוצות הגיעו למשחק 5 ונשדדו, זה כתם ענק למפעל ואני מקווה שאנשים ישלמו על זה, אני גם הייתי מוציא וועדת חקירה על מונאקו בתקווה שהם יושעו בעונה הבאה על האירוע במסעדה

ככה זה כשאין שקיפות והכל נסגר בדילים בדלתיים סגורות.
אני עדיין בהלם שליורוליג אין גוף שאחראי על ביקורת על שופטים.

לא כ"כ מבין בשביל מה החליפו את ברטמאו בבודירוגה. זאת אומרת אני לא מסנגר פה על ברטומאו, אבל מה בודירוגה שיפר בדיוק? דיברו על ניצול יותר נכון של הפוטנציאל הכלכלי, אבל אז מכניסים קבוצה כמו מונאקו עם אולם של מתנ"ס ומשאירים אוהדים מתוסכלים שרואים טעויות שיפוט בלי איזשהי סגירת מעגל או התייחסות מינימלית. איך זה בדיוק מקרב קהלים חדשים ליורוליג? טורקיש איירליינס כביכול הספונסר הראשי כבר שנים ודי מחזיקים את היורוליג בביצים ושותפים לכל החלטה, ומצד שני איזה כסף הם מכניסים בדיוק? הליגה השנייה בטיבה בעולם נותנת פרס כספי לזוכה שבקושי מכסה שכר רוקי בNBA. זה די מביך.

הליגה הזאת חייבת חריש עמוק: להוריד קצת מכמות המשוריינות (וגם שקבוצה משוריינת תמשיך רק בתנאים מסוימים של הישגיות והעמדת תקציב ואולם ראויים), לתת קריטריונים ברורים להעפלה בלי כל מני ווילד קארדס תמוהים, להתחיל להסביר יותר מה עומד מאחורי אותם קריטריונים, לפרסם פרוטוקלים של ישיבות דירקטוריון, לתת הזדמנות לקבוצות שהצליחו בליגות מקומיות להפעיל דרך המוקדמות ולא רק לשווקים מאד ספציפיים, למצוא ספונסרים שאשכרה יכולים להתחיל להזרים כספים רציניים לקבוצות המצליחות, לפרסם דוחות כספיים לפחות אחת לשנה (ועדיף אחת לרבעון) וכמובן להעמיד גוף שמבקר את השופטים ומוציא דוח מסודר כאשר יש אי סדרים.

עכשיו ברור לי שבסוף זו ליגה פרטית וכסף פרטי והם לא מחוייבים לשקיפות, אבל בסוף טורניר ספורט זה סוג של חברה ציבורית במובן שבלי הכסף של האוהדים והבאז שהם יוצרים בתקשורת וברשתות החברתיות, אין לטורניר באמת זכות קיום, ולכן אם באמת רוצים להרים את הדבר הזה לשלב הבא חייבים יותר שקיפות.
omerk

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־30 אורחים