המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2
מרסר כתב:אחדשיודע כתב:יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2
בדיוק, עם פאנתר בבלגרד זה היה נגמר ב 3-0.
felix_r כתב:מרסר כתב:אחדשיודע כתב:יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2
יול לא התחיל את המכות, הוא אפילו לא נענש, כי לא היה על מה. יול בסך הכול עשה עבירה של פליי-אוף. מי שהתחיל את המכות הוא פאנטר, אז אני ממש לא מבין את הטענות שלכם.
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:אחדשיודע כתב:יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2
יול לא התחיל את המכות, הוא אפילו לא נענש, כי לא היה על מה. יול בסך הכול עשה עבירה של פליי-אוף. מי שהתחיל את המכות הוא פאנטר, אז אני ממש לא מבין את הטענות שלכם.
גם פאנת'ר לא התחיל את מכות היא רק נצמד ליול מי שהתחיל את מכות זה יאבוסלה, אבל העבירה הקשה של יול הציתה הכול.
felix_r כתב:מרסר כתב:אחדשיודע כתב:יול ניצח את הסדרה במשחק ה-2
my man כתב:פיינל פור של שנואות..
אולי' חייבת לקחת את זה. פשוט חייבת.
שיעלו את פרינטזיס מצידי..
my man כתב:פיינל פור של שנואות..
felix_r כתב:בארסה תיקח
Shay_uzan כתב:my man כתב:פיינל פור של שנואות..
אני מסתכל על תמונת הפיינל פור הזאת ופשוט נגעל. רק לקבוצה אחת הגיע לעלות מכל העלו שעלו וכל השאר עלו על ידי מחטפים של היורוליג והאמת אני לא בטוח שאם ברצלונה לא הייתה 20 רמות מעל זלגיריס הם לא היו מנסים לסדר גם להם משהו.
פרטיזן ומכבי הוכיחו שהן הרבה יותר טובות מהיריבות שלהן, מכבי נשדדה משחק אחר משחק, היא לדעתי בכל משחק הייתה יותר טובה ממונאקו אבל אחרי שגנבנו את המשחק הראשון מספיק ארוחה אחת כדי למכור את השני, להביא שופטת שאפילו 2 השופטים האחרים לא הבינו את בליץ השריקות המוגזם שלה ברבע הרביעי ובמשחק החמישי והקובע שמכבי עלתה ליתרון פתאום הוחלט שכל דבר זה עבירה בצד אחד ושום דבר זה עבירה בצד האחר.
פרטיזן הייתה יותר טובה בפער מריאל עד שיול החליט שיאללה מכות והיורוליג חילק עונשים בצורה שערוריתית ככה שנשאירה לפרטיזן כלופ ושום דבר ובריאל רק יאבוסלה חטף וכל השאר רוחמו, כולל יול, מפה הדרך ל3-0 לריאל הייתה מוסללת על ידי היורוליג שגם כמו מכבי, פרטיזן הייתה הטובה יותר במשחק והסדרה.
וואלה פנר, אפשר לומר שהיא הייתה באופן כללי פחות טובה אבל לזכותה, היא הגיעה ל2-2 בכוח עצמה ומשחק 5 גם נשדד ממנה על ידי אנשים בכתום.
הסלוגן של היורוליג הוא כל משחק חשוב (סלוגן שיש עליו הרבה ביקורת כי התרגום שלו מאוד מזכיר את black lives matter) אבל הפלייאוף הזה הוכיח, שום משחק לא חשוב, נלחמים 2 סבבים על מי עולה לפלייאוף כאשר היורוליג דואג שהאינטרסים שלו יכנסו לשם (להלן זלגיריס ומונאקו ששתיהן לא קבוצות פלייאוף לדעתי) ואחרי זה אף משחק לא חשוב בשום צורה, הקבוצה שאתה רוצה בחיסרון? בוא נרחיק שחקן שסימן תרגיל או לא נרחיק שחקן שהתחיל את האירוע הכי מכוער מאז קום היורוליג. אחרי זה פיינל פור, הטוב מ1, השיטה הכי ספורטיבית לקבוע מי תזכה בתואר החשוס באירופה. מספיק קריצה אחת לשופט וכל ערך ספורטיבי נזרק לפח ביורוליג וכאשר 3 קבוצות הגיעו למשחק 5 ונשדדו, זה כתם ענק למפעל ואני מקווה שאנשים ישלמו על זה, אני גם הייתי מוציא וועדת חקירה על מונאקו בתקווה שהם יושעו בעונה הבאה על האירוע במסעדה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים