11 מאי 2023, 18:10
אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:
אני כן מניח שכנראה לזה מכבי מכוונים. הדבר הכי מדאיג לגביי מרטין זה שאולי מכבי תיפול לאפקט אוונס. חוץ מהזמן שהוא שיחק באוסטרליה מרטין לא הרשים באמת בשום מקום וחלק מהבעיות שעולות אצלו היום היו עוד בימים שהוא שיחק בממפיס וזה כבר לדעתי משהו שכבר מובנה אצלו. אבל באמת שאלה של מה יהיה בשוק.
מה יהיה בשוק? ג׳ייק כהן היה יותר טוב ממרטין ברגעים המכריעים של העונה. לא יודע על מה יש לחשוב. עדיף לא להביא אף אחד מאשר להשאיר אותו ולבזבז כסף מיותר. ובכל מקרה, לא חסרות אופציות בשוק אף פעם. עניין של סקאוטינג.
זה ברור - אני לא בדיוק חלק מהדעה שצריך להשאיר את מרטין - מבחינתי אחרי הסדרה הזאתי כבר הוא מוזמן ללכת הביתה - אני הרבה יותר חושש מזה שמכבי לא תחפש מספיק ויחליטו להשאיר אותו ואת כהן מתקווה שכמו אוונס הוא פתאום ישפר כל אספקט במשחק שלו - מה שאני מהמר באופן מושכל שלא יקרה.
אם ישאירו אותו, זה ביזיון בעיניי. אני אתחיל להריץ קונספריציות של תשלומי סוכנים מתחת לשולחן.
11 מאי 2023, 19:40
11 מאי 2023, 20:34
TAYO כתב:כמה ויכוחים והתפלספויות מיותרות. מכבי חטפה במשחק הזה 97 נקודות. חלק משמעותי, מאיבודים של בראון, לפעמים במצבים שאמורים להיות סל בטוח… ככה שהלכו 2 נקודות בהתקפה שהובילו לעוד 2 נקודות כתוצאה מאיבוד. זה הסיפור. בראון היה אאוט לגמרי ואיבד המון כדורים או גרם בעקיפין לאיבודים וזריקות רעות אצל אחרים. הוא היה אנטי רכז. קורה. הלאה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
11 מאי 2023, 21:04
שמע, במשחק שבו בולדווין מפציץ כמו משוגע מכל בלטה במגרש, אני מצפה מבראון לשחק גם כסנטר אם צריך. ולעשות את זה בלי לאבד כדור בכל התקפה מתפרצת -שהוא מוביל.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:כמה ויכוחים והתפלספויות מיותרות. מכבי חטפה במשחק הזה 97 נקודות. חלק משמעותי, מאיבודים של בראון, לפעמים במצבים שאמורים להיות סל בטוח… ככה שהלכו 2 נקודות בהתקפה שהובילו לעוד 2 נקודות כתוצאה מאיבוד. זה הסיפור. בראון היה אאוט לגמרי ואיבד המון כדורים או גרם בעקיפין לאיבודים וזריקות רעות אצל אחרים. הוא היה אנטי רכז. קורה. הלאה.
הוא לא שיחק רכז. הוא שיחק כסקנד גארד.
והחולשה שלו בהחלט הייתה אחת הסיבות שהפסדנו אתמול. כולנו מסכימים על זה.
11 מאי 2023, 21:22
Blazergun כתב:אחדשיודע כתב:Blazergun כתב:
לא אמרתי שאתה מתווכח איתי על מי יותר טוב - זה היה הבסיס לטענה שבולדווין קיבל יותר את הכדור כי הוא היה יותר טוב , מאוד פשוט.
אתה מתרפק על הרכז שכבר במשך תקופה לורנזו לא מצליח להיות ( ואני לא מתכוון לחזור לדיון של מה קדם למה ) ואז אתה קורא לנו חלק ממועדון מעריצים? ברצינות?
אני לא מתרפק על שום דבר. להבדיל ממך, אני מתייחס לעובדות. תסתכל על הממוצעים של בראון לאורך העונה הסדירה (רמז - קצת יותר טוב מבולדווין), כולל המשחקים האחרונים של העונה הסדירה. הוא היה יותר מבסדר. כלומר, הוא עדיין אחד הגארדים הכי טובים במפעל נכון לרגע זה. אז לקחת לו את התפקיד שהוא היה בו הכי טוב, ולתת אותו לבולדווין רק כי בולדווין יותר טוב כרגע - ירית לעצמך ברגל. הפסדת שחקן משמעותי לחינם. כי בראון פשוט לא טוב בתפקיד שנתנו לו בעמדה 2. כלומר, הוא טוב אם הוא קולע באחוזים גבוהים משלוש (כמו במשחק 4) - אבל זהו. הוא לא סקורר איכותי כמו בולדווין שיכול לייצר נקודות במגוון אינסופי של דרכים. הוא קודם כל מנהל משחק.
וכן, לפי הדיון הזה, אתה לגמרי חלק ממועדון המעריצים העיוורים של בולדווין.
חחח דיי אני מת - בכל מקרה אחינו הייתי ממליץ להסתכל על יכולת נוכחית ולא להתרפק על מה שהיה בעבר - אם אהיה טיפה הוגן כלפיי בראון הוא כנראה חטף מכות רצח מהשחקנים של מונאקו והוא חד משמעית נשחק יותר מדי - זה לא הבראון שיכל לעשות את אותם הדברים בחלק לא קטן מהעונה הסדירה (שבה הוא היה פנומנלי ). למרות זאת אני לא ציפיתי ממנו ליכולת כזו חלשה ודווקא ציפיתי שמי שלא יעמוד במעמד היה דווקא בולדווין - בטח לא הוא.
ואני אסכים לומר שאני חלק ממועדון המעריצים ומוצצים לבולדווין אם תסכים שאתה כך כלפיי בראון.
11 מאי 2023, 21:23
TAYO כתב:שמע, במשחק שבו בולדווין מפציץ כמו משוגע מכל בלטה במגרש, אני מצפה מבראון לשחק גם כסנטר אם צריך. ולעשות את זה בלי לאבד כדור בכל התקפה מתפרצת -שהוא מוביל.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:כמה ויכוחים והתפלספויות מיותרות. מכבי חטפה במשחק הזה 97 נקודות. חלק משמעותי, מאיבודים של בראון, לפעמים במצבים שאמורים להיות סל בטוח… ככה שהלכו 2 נקודות בהתקפה שהובילו לעוד 2 נקודות כתוצאה מאיבוד. זה הסיפור. בראון היה אאוט לגמרי ואיבד המון כדורים או גרם בעקיפין לאיבודים וזריקות רעות אצל אחרים. הוא היה אנטי רכז. קורה. הלאה.
11 מאי 2023, 21:31
שטויות, לא מתאים לך. בכדורסל מודרני עמדות הגארד חייבות לדעת לשתף פעולה בהובלת הכדור ויצירת מצבים. אם בולדווין היה צריך לעמוד בצד ולחכות שבראון ייצור לו הזדמנויות מכבי מנצחים? לא הגיוני. וחוץ מזה, באיזה עולם שחקן בקליבר של בראון לא יודע לשמור על הכדור גם כשהוא כן אצלו ביד? ועוד במתפרצות והתקפות מעבר? כאמור, סתם התפלספויות, נראה לי שעלית סתם על עץ. היה לו משחק רע ולא היה לזה שום תירוץ. קרס תחת הלחץ ולא בפעם הראשונה בסדרה.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:שמע, במשחק שבו בולדווין מפציץ כמו משוגע מכל בלטה במגרש, אני מצפה מבראון לשחק גם כסנטר אם צריך. ולעשות את זה בלי לאבד כדור בכל התקפה מתפרצת -שהוא מוביל.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:כמה ויכוחים והתפלספויות מיותרות. מכבי חטפה במשחק הזה 97 נקודות. חלק משמעותי, מאיבודים של בראון, לפעמים במצבים שאמורים להיות סל בטוח… ככה שהלכו 2 נקודות בהתקפה שהובילו לעוד 2 נקודות כתוצאה מאיבוד. זה הסיפור. בראון היה אאוט לגמרי ואיבד המון כדורים או גרם בעקיפין לאיבודים וזריקות רעות אצל אחרים. הוא היה אנטי רכז. קורה. הלאה.
אז הציפיות שלך לא נכונות. כל אחד צריך לשחק בעמדה שהכי תורמת לקבוצה. בראון כרכז, בולדווין כסקנד גארד, ניבו כסנטר הבכיר, סורקין כסנטר שני - כמו שהיה עד לסדרה מול מונאקו. לא היה צריך לשנות סדרי עולם. ובטח לא להפוך את פוית׳רס לסנטר הבכיר במשחק ה-5. אין החלטה טיפשית מזאת.
11 מאי 2023, 21:42
TAYO כתב:שטויות, לא מתאים לך. בכדורסל מודרני עמדות הגארד חייבות לדעת לשתף פעולה בהובלת הכדור ויצירת מצבים. אם בולדווין היה צריך לעמוד בצד ולחכות שבראון ייצור לו הזדמנויות מכבי מנצחים? לא הגיוני. וחוץ מזה, באיזה עולם שחקן בקליבר של בראון לא יודע לשמור על הכדור גם כשהוא כן אצלו ביד? ועוד במתפרצות והתקפות מעבר? כאמור, סתם התפלספויות, נראה לי שעלית סתם על עץ. היה לו משחק רע ולא היה לזה שום תירוץ. קרס תחת הלחץ ולא בפעם הראשונה בסדרה.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:שמע, במשחק שבו בולדווין מפציץ כמו משוגע מכל בלטה במגרש, אני מצפה מבראון לשחק גם כסנטר אם צריך. ולעשות את זה בלי לאבד כדור בכל התקפה מתפרצת -שהוא מוביל.אחדשיודע כתב:TAYO כתב:כמה ויכוחים והתפלספויות מיותרות. מכבי חטפה במשחק הזה 97 נקודות. חלק משמעותי, מאיבודים של בראון, לפעמים במצבים שאמורים להיות סל בטוח… ככה שהלכו 2 נקודות בהתקפה שהובילו לעוד 2 נקודות כתוצאה מאיבוד. זה הסיפור. בראון היה אאוט לגמרי ואיבד המון כדורים או גרם בעקיפין לאיבודים וזריקות רעות אצל אחרים. הוא היה אנטי רכז. קורה. הלאה.
אז הציפיות שלך לא נכונות. כל אחד צריך לשחק בעמדה שהכי תורמת לקבוצה. בראון כרכז, בולדווין כסקנד גארד, ניבו כסנטר הבכיר, סורקין כסנטר שני - כמו שהיה עד לסדרה מול מונאקו. לא היה צריך לשנות סדרי עולם. ובטח לא להפוך את פוית׳רס לסנטר הבכיר במשחק ה-5. אין החלטה טיפשית מזאת.
11 מאי 2023, 21:53
11 מאי 2023, 21:59
felix_r כתב:נ.ב. גם מעריציו הגדולים של בראון (וזה בערך כולם, כי אין מי שלא אוהב אותו בין אוהדי מכבי) חייבים להבין את העובדה, שבראון הולך ונהיה זקן יותר, ואילו בולדווין רק מתקדם לקראת השיא שלו. לכן, בשנים הקרובות הכוכב הגדול של מכבי יהיה בולדווין, ולא בראון. פשוט תשלימו עם זה. אהבה לבראון לא מחייבת שנאה לבולדווין.
11 מאי 2023, 22:34
מעניין שלמונאקו זה עבד עם ג׳יימס שלקח על עצמו הכל מהתחלה… ובכל זאת לויד ואוקובו הופיעו כשהיה צריך.אחדשיודע כתב:felix_r כתב:נ.ב. גם מעריציו הגדולים של בראון (וזה בערך כולם, כי אין מי שלא אוהב אותו בין אוהדי מכבי) חייבים להבין את העובדה, שבראון הולך ונהיה זקן יותר, ואילו בולדווין רק מתקדם לקראת השיא שלו. לכן, בשנים הקרובות הכוכב הגדול של מכבי יהיה בולדווין, ולא בראון. פשוט תשלימו עם זה. אהבה לבראון לא מחייבת שנאה לבולדווין.
100%. אם כי נראה לי שיש יותר שונאי בראון משונאי בולדווין. בכלל, לשנוא שחקן בקבוצה שאתה אוהד - מיותר.
ולגבי לזוז הצידה - לדעתי בולדווין היה פשוט צריך לקחת על עצמו יותר בסוף (ופחות לקחת על עצמו בשלבים ההתחלתיים של המשחק... כדי להכניס את שאר החבר׳ה למשחק), ולא רק במשחק הזה. גם במשחקים הקודמים שהפסדנו, הוא לא לקח על עצמו בסוף. או לא היה מספיק טוב. זה משהו שהוא והקבוצה צריכים לשפר.
11 מאי 2023, 22:40
TAYO כתב:מעניין שלמונאקו זה עבד עם ג׳יימס שלקח על עצמו הכל מהתחלה… ובכל זאת לויד ואוקובו הופיעו כשהיה צריך.אחדשיודע כתב:felix_r כתב:נ.ב. גם מעריציו הגדולים של בראון (וזה בערך כולם, כי אין מי שלא אוהב אותו בין אוהדי מכבי) חייבים להבין את העובדה, שבראון הולך ונהיה זקן יותר, ואילו בולדווין רק מתקדם לקראת השיא שלו. לכן, בשנים הקרובות הכוכב הגדול של מכבי יהיה בולדווין, ולא בראון. פשוט תשלימו עם זה. אהבה לבראון לא מחייבת שנאה לבולדווין.
100%. אם כי נראה לי שיש יותר שונאי בראון משונאי בולדווין. בכלל, לשנוא שחקן בקבוצה שאתה אוהד - מיותר.
ולגבי לזוז הצידה - לדעתי בולדווין היה פשוט צריך לקחת על עצמו יותר בסוף (ופחות לקחת על עצמו בשלבים ההתחלתיים של המשחק... כדי להכניס את שאר החבר׳ה למשחק), ולא רק במשחק הזה. גם במשחקים הקודמים שהפסדנו, הוא לא לקח על עצמו בסוף. או לא היה מספיק טוב. זה משהו שהוא והקבוצה צריכים לשפר.
12 מאי 2023, 07:08
12 מאי 2023, 08:30
12 מאי 2023, 10:26
TAYO כתב:לא מבין למה בראון רואה 37 דקות במשחק כזה… ודיבה 15.
12 מאי 2023, 10:29
TAYO כתב:לא מבין למה בראון רואה 37 דקות במשחק כזה… ודיבה 15.