Mitelka כתב:דיברת על אטרקטיביות. לא אמרתי שהן קבוצות לא טובות או משהו. נשמע מהפוסט שלך שבעיקר השמות מדברים.
אם אתה רואה את הסדרות, כדורסל נטו, דנבר אטרקטיבית פי כמה על הכדורסל של לברון, וגם לגבי מיאמי בוסטון אני לא בטוח מי יותר אטרקטיבית.
אם אתה לא אדם סילבר שזה בסדר שחושב שיווק ורייטינג אלה אוהד כדורסל, אני לא מבין איך אפשר להעדיף את הלייקרס על דנבר (להוציא אם אתה כמובן אוהד שלהם).
הכדורסל של הנאגטס מחשמל. גם מיאמי נהדרת. כדורסל נטו, בלי שיווק, דנבר - בוסטון ומיד אחרי זה דנבר מיאמי אלו הגמרים באמת עם פוטנציאל כדורסל גבוה.
דנבר מקום 1 במערב, עם הג'וקר המדהים וכדורסל שהוא הרבה פחות בידודים (צריך לומר את האמת במשחק וחצי האחרונים מארי לוקח יותר וזה נראה פחות קבוצתי מבדרך כלל, אבל זה לא היה ככה כל העונה). אני מסתכל כדורסל נטו אחרי שהניקס המדהימים שלי עפו - הולך איתם בכל הכח.
וזה לא משנה כי שנה הבאה אחרי טרייד או שתיים ורנדל שנזרוק אותו לבדאלונה האליפות תחזור לגארדן.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
קבוצה לא יכולה להגיע לגמר האיזורי רק כי יש לה "שמות". כל ארבע הקבוצות שמשחקות עכשיו הגיעו למעמד הזה בזכות ולכל אחת מגיע להיות גם בגמר.
אני אישית מעדיף גמר של בוסטון - לייקרס כי זה גמר יוקרתי שמפגיש בין שתי היריבות המושבעות והמעוטרות ביותר של הליגה. וכן, זה בסדר להעדיף גמר כזה כמו שזה בסדר להעדיף גמר של ריאל מדריד נגד ברצלונה בצ'מפיונס על פני גמר של פורטו נגד מונאקו.
כאחד שלא אוהד קבוצה ספציפית, אותי זה מעניין יותר מגמר בין מיאמי לדנבר.