NBA 22/23

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 22/23

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 מאי 2023, 13:14

Mitelka כתב:בחייאת חוץ מ״שמות״ וכמובן היסטוריה ויריבות שזה הרבה ושיווק והכל נכון, כדורסל נטו, מה אטרקטיבי בלייקרס - בוסטון? ברור שרייטינג והיסטוריה זה משהו שאי אפשר להתחרות.
איך אפשר להגיד שזה אטרקטיבי ודנבר לא? כדורסל וויז, דנבר נגד מיאמי זו סדרה עם הרבה יותר פוטנציאל לכדורסל איכותי. בוסטון ול.א נשענות על העבר בעיקר. הכדורסל של דנבר בכל הסידרה הזו, גם בדקות הטובות של הלייקרס הוא הרבה יותר אטרקטיבי לעין.

בליגה הזאת כבר הרבה זמן מה שמדבר זה פחות הכדורסל ויותר המסביב (לא מעט באשמת הליגה), אז לא צריך להיות מופתעים שהסטנדרטים הם כאלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 מאי 2023, 14:36

Mitelka כתב:בחייאת חוץ מ״שמות״ וכמובן היסטוריה ויריבות שזה הרבה ושיווק והכל נכון, כדורסל נטו, מה אטרקטיבי בלייקרס - בוסטון? ברור שרייטינג והיסטוריה זה משהו שאי אפשר להתחרות.
איך אפשר להגיד שזה אטרקטיבי ודנבר לא? כדורסל וויז, דנבר נגד מיאמי זו סדרה עם הרבה יותר פוטנציאל לכדורסל איכותי. בוסטון ול.א נשענות על העבר בעיקר. הכדורסל של דנבר בכל הסידרה הזו, גם בדקות הטובות של הלייקרס הוא הרבה יותר אטרקטיבי לעין.

איך אפשר לומר שבוסטון נשענת על העבר?
מדובר בשושלת חדשה, קבוצה הטובה ביותר ב NBA בשנתיים האחרונות, ומוביל אותה סופרסטאר בן 25 הרבה לפני השיא.
הלייקרס שיחקו רע העונה אבל שינו את הקבוצה מקצה לקצה בטרייד דיידליין ומאז היא אחת הקבוצות הטובות בליגה שהדיחה את האלופה המכהנת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 21 מאי 2023, 15:39

דיברת על אטרקטיביות. לא אמרתי שהן קבוצות לא טובות או משהו. נשמע מהפוסט שלך שבעיקר השמות מדברים.

אם אתה רואה את הסדרות, כדורסל נטו, דנבר אטרקטיבית פי כמה על הכדורסל של לברון, וגם לגבי מיאמי בוסטון אני לא בטוח מי יותר אטרקטיבית.

אם אתה לא אדם סילבר שזה בסדר שחושב שיווק ורייטינג אלה אוהד כדורסל, אני לא מבין איך אפשר להעדיף את הלייקרס על דנבר (להוציא אם אתה כמובן אוהד שלהם).

הכדורסל של הנאגטס מחשמל. גם מיאמי נהדרת. כדורסל נטו, בלי שיווק, דנבר - בוסטון ומיד אחרי זה דנבר מיאמי אלו הגמרים באמת עם פוטנציאל כדורסל גבוה.

דנבר מקום 1 במערב, עם הג'וקר המדהים וכדורסל שהוא הרבה פחות בידודים (צריך לומר את האמת במשחק וחצי האחרונים מארי לוקח יותר וזה נראה פחות קבוצתי מבדרך כלל, אבל זה לא היה ככה כל העונה). אני מסתכל כדורסל נטו אחרי שהניקס המדהימים שלי עפו - הולך איתם בכל הכח.

וזה לא משנה כי שנה הבאה אחרי טרייד או שתיים ורנדל שנזרוק אותו לבדאלונה האליפות תחזור לגארדן.

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 מאי 2023, 16:06

Mitelka כתב:דיברת על אטרקטיביות. לא אמרתי שהן קבוצות לא טובות או משהו. נשמע מהפוסט שלך שבעיקר השמות מדברים.

אם אתה רואה את הסדרות, כדורסל נטו, דנבר אטרקטיבית פי כמה על הכדורסל של לברון, וגם לגבי מיאמי בוסטון אני לא בטוח מי יותר אטרקטיבית.

אם אתה לא אדם סילבר שזה בסדר שחושב שיווק ורייטינג אלה אוהד כדורסל, אני לא מבין איך אפשר להעדיף את הלייקרס על דנבר (להוציא אם אתה כמובן אוהד שלהם).

הכדורסל של הנאגטס מחשמל. גם מיאמי נהדרת. כדורסל נטו, בלי שיווק, דנבר - בוסטון ומיד אחרי זה דנבר מיאמי אלו הגמרים באמת עם פוטנציאל כדורסל גבוה.

דנבר מקום 1 במערב, עם הג'וקר המדהים וכדורסל שהוא הרבה פחות בידודים (צריך לומר את האמת במשחק וחצי האחרונים מארי לוקח יותר וזה נראה פחות קבוצתי מבדרך כלל, אבל זה לא היה ככה כל העונה). אני מסתכל כדורסל נטו אחרי שהניקס המדהימים שלי עפו - הולך איתם בכל הכח.

וזה לא משנה כי שנה הבאה אחרי טרייד או שתיים ורנדל שנזרוק אותו לבדאלונה האליפות תחזור לגארדן.

קבוצה לא יכולה להגיע לגמר האיזורי רק כי יש לה "שמות". כל ארבע הקבוצות שמשחקות עכשיו הגיעו למעמד הזה בזכות ולכל אחת מגיע להיות גם בגמר.
אני אישית מעדיף גמר של בוסטון - לייקרס כי זה גמר יוקרתי שמפגיש בין שתי היריבות המושבעות והמעוטרות ביותר של הליגה. וכן, זה בסדר להעדיף גמר כזה כמו שזה בסדר להעדיף גמר של ריאל מדריד נגד ברצלונה בצ'מפיונס על פני גמר של פורטו נגד מונאקו.
כאחד שלא אוהד קבוצה ספציפית, אותי זה מעניין יותר מגמר בין מיאמי לדנבר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 21 מאי 2023, 16:56

Mitelka כתב:דיברת על אטרקטיביות. לא אמרתי שהן קבוצות לא טובות או משהו. נשמע מהפוסט שלך שבעיקר השמות מדברים.

מארי בגוד מוד קצת כמו באטלר..

והניקס אלופה בעונה הבאה חחחחחחחחחחחחח
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Mitelka » 21 מאי 2023, 17:06

אבל על רנדל לבדאלונה זרמת

תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי my man » 21 מאי 2023, 17:25

Mitelka כתב:אבל על רנדל לבדאלונה זרמת

תראה לא אהוב עליי במיוחד הבחור...איפה שילך- ביי..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מאי 2023, 04:20

סעמק

יותר מדי שנים הסלטיקס נחנקים במאני טיים. צריכים לעשות שם איזשהו שינוי, ורצוי להתחיל במאמן הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מאי 2023, 05:49

מוכן להסתכן בלנאחס אותם, מיאמי, אמאלה, הם בדרך לגמר מהמקום ה8 עם קבוצה שקשה היה להאמין שהיא עברה את הפלייאין.
גם על הדרך זה מראה כמה הפלייאוף חלש ברמתו השנה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

NBA 22/23

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מאי 2023, 08:52

Shay_uzan כתב:מוכן להסתכן בלנאחס אותם, מיאמי, אמאלה, הם בדרך לגמר מהמקום ה8 עם קבוצה שקשה היה להאמין שהיא עברה את הפלייאין.

לא היה קשה להאמין שהם עברו את הפליי-אין. בכל זאת סיימו את העונה הסדירה במקום ה-7. מה שכן, הריצה שלהם מכמעט הדחה בפליי-אין לגמר NBA אכן מדהימה.

אבל לדעתי זה מראה בעיקר כמה העונה הסדירה שלהם הייתה רעה (באופן יחסי... כי העונה הסדירה הייתה מאוד תחרותית וצמודה השנה ביחס לשנים עברו). וכמה הם (ובעיקר באטלר) יודעים להתעלות במאני-טיים/פלייאוף. זו קבוצה שהעפילה לגמר המזרח ב-3 מתוך 4 השנים האחרונות. וגם בפעם הראשונה מתוך ה-3 היא עשתה זאת ממקום יחסית נמוך בתום העונה הסדירה (מקום 5 במזרח) + הדיחה את המדורגת ראשונה מילווקי ולאחר מכן את בוסטון (שאז דורגה 3) בגמר המזרח. אם כי אז הפלייאוף שוחק בבועה באורלנדו וזה לא משתווה למה שהם עושים היום כמובן.

בכל מקרה, ריספקט גדול
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מאי 2023, 10:33

אחדשיודע כתב:
Shay_uzan כתב:מוכן להסתכן בלנאחס אותם, מיאמי, אמאלה, הם בדרך לגמר מהמקום ה8 עם קבוצה שקשה היה להאמין שהיא עברה את הפלייאין.

לא היה קשה להאמין שהם עברו את הפליי-אין. בכל זאת סיימו את העונה הסדירה במקום ה-7. מה שכן, הריצה שלהם מכמעט הדחה בפליי-אין לגמר NBA אכן מדהימה.

אבל לדעתי זה מראה בעיקר כמה העונה הסדירה שלהם הייתה רעה (באופן יחסי... כי העונה הסדירה הייתה מאוד תחרותית וצמודה השנה ביחס לשנים עברו). וכמה הם (ובעיקר באטלר) יודעים להתעלות במאני-טיים/פלייאוף. זו קבוצה שהעפילה לגמר המזרח ב-3 מתוך 4 השנים האחרונות. וגם בפעם הראשונה מתוך ה-3 היא עשתה זאת ממקום יחסית נמוך בתום העונה הסדירה (מקום 5 במזרח) + הדיחה את המדורגת ראשונה מילווקי ולאחר מכן את בוסטון (שאז דורגה 3) בגמר המזרח. אם כי אז הפלייאוף שוחק בבועה באורלנדו וזה לא משתווה למה שהם עושים היום כמובן.

בכל מקרה, ריספקט גדול

מוקדם מידי לומר על בוסטון אבל הם עברו את כל הסדרות בצורה מאוד מרשימה, הניקס ב6, מילווקי ב5!
לא יכול לומר שדנבר יותר קשה ממה שהם ראו עד כה, גם לא הליקרס. מי יודע מה יהיה...
אגב אומנם קיבלנו סיפור ענק כנראה לא משנה מה יקרה, זה אחד הפלייאוף היותר חלשים שהיו, לא מרגיש שיש קבוצה ששווה אליפות באמת
נערך לאחרונה על ידי Shay_uzan בתאריך 22 מאי 2023, 18:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

NBA 22/23

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מאי 2023, 10:48

דנבר מאוד מרשימים בפלייאוף הזה, ועל הנייר פייבוריטים. אבל את מיאמי הזאת ואת באטלר הנייר לא מעניין.

ולא הכי מסכים איתך לגבי הרמה של הפלייאוף. גם קשה לשפוט את זה בלי נתונים חד משמעיים. הייתה פשוט עונה סדירה מאוד מאוד צמודה ותחרותית, וזה מתבטא בפלייאוף (שהכל פתוח). כן אפשר להגיד אולי שלא הייתה העונה קבוצה שהיא מעל הליגה
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 מאי 2023, 18:18

אחדשיודע כתב:דנבר מאוד מרשימים בפלייאוף הזה, ועל הנייר פייבוריטים. אבל את מיאמי הזאת ואת באטלר הנייר לא מעניין.

ולא הכי מסכים איתך לגבי הרמה של הפלייאוף. גם קשה לשפוט את זה בלי נתונים חד משמעיים. הייתה פשוט עונה סדירה מאוד מאוד צמודה ותחרותית, וזה מתבטא בפלייאוף (שהכל פתוח). כן אפשר להגיד אולי שלא הייתה העונה קבוצה שהיא מעל הליגה

דנבר ללא ספק פיבוריטים, לא יודע, אני רואה את הלייקרס מגיעים לגמר המערב וקשה לי לומר שזאת יכולת מרשימה שלהם ויותר גה דפוק וגולדן סטייט מאכזבת. לראות את מילווקי נופלת מהרגליים על כלום ובוסטון שוכחת כל דבר שהביא את הקבוצה לגמר של עונה שעברה. מיאמי, אם היא תגיע לגמר זה סיפור של מנטליות מטורפת, לחימה ורצון בעיקר של גיימי, שכל הדברים האלו הופיעו לראשונה בפלייאוף, היא לא כישרונית כמו בוסטון של שנה שעברה. גם דנבר, לא חושב שהיא יותר טובה מGS של שנה שעברה, אפילו לא קרוב ומפה האמירה שלי על למה הפלייאוף של השנה פחות מרשים אותי (עם כל הערכתי ללחימה של גיימי)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 מאי 2023, 20:28

כן, אבל שוב - זה יותר תחושות אישיות שלך (שזה לגיטימי) מאשר נתונים מבוססים. כמו שאתה מדבר על קבוצות שאיכזבו באופן יחסי (כל עונה יש - מילווקי למשל פישלה לא בפעם הראשונה... גם בוסטון וממפיס), אפשר לדבר על קבוצות שהתעלו במאני-טיים. זה דווקא משדרג את הפלייאוף בעיניי.

מיאמי, עם כל כוח הרצון שלהם, זאת קבוצה שסיימה במקום ה-1 במזרח רק בעונה שעברה (והגיע לגמר המזרח). אז אם הם סיימו העונה רק במקום ה-8, זה אומר בעיקר עליהם. הפוטנציאל היה שם. לגבי גולדן סטייט - כן, הם איכזבו. אבל לא בפלייאוף, בכל העונה. והם לא הצליחו להתעלות במאני-טיים כמו מיאמי (משימה קשה). מצד שני, הם כן פגשו בסיבוב הראשון קבוצה טובה שמדורגת מעליהם (עם הרייטינג ההתקפי הטוב ביותר בכל הזמנים) ועברו אותה (סקרמנטו). אח״כ פגשו יריבה שעשתה טריידים טובים ושינתה כיוון תוך כדי עונה (הלייקרס) - שהייתה פשוט טובה יותר מהם באותה נקודת זמן. בכל אופן, אם אתה שואל אותי, הקבוצה של גולדן סטייט שזכתה בעונה שעברה באליפות - היא דווקא אחת החלשות של השנים האחרונות. ובטח לא ברמה של האליפויות הקודמות של גולדן סטייט. דנבר של היום, טובה לפחות כמו גולדן סטייט של העונה שעברה (לדעתי יותר טובה).
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מאי 2023, 06:14

יוקיץ זה שחקן של פעם בדור
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 מאי 2023, 06:51

יאפ

ואין כמו סוויפ על לברון
אחדשיודע

הודעהעל ידי אחדשיודע » 23 מאי 2023, 07:20

יוקיץ׳ שבר את שיא הטריפל דאבלים בפלייאוף אחד (7 של צ׳מברליין ב-1967) והעמיד אותו על 8
Nikola Jokic records his 8th triple-double of the playoffs, passing Wilt Chamberlain for most in a single postseason.

Most Triple-Doubles in Single Postseason
NBA History
2023 Nikola Jokic 8
1967 Wilt Chamberlain 7
1982 Magic Johnson 6
2019 Draymond Green 6
אחדשיודע

הודעהעל ידי Asf » 23 מאי 2023, 08:53

תודה לך דנבר!
:shimonsleeping:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מאי 2023, 09:01

Asf כתב:תודה לך דנבר!

מה עם תודה לי על כל הנאחס יא בן זונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Asf » 23 מאי 2023, 09:05

MTA2311 כתב:
Asf כתב:תודה לך דנבר!

מה עם תודה לי על כל הנאחס יא בן זונה
It was a team effort!

מה שכן, הלך הסיכוי היחידי שנראה השנה חזרה מפיגור 3-0...

Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, משה ו־6 אורחים